Ongekende mediaoorlog achter nieuws over coronavirus

Foto 123rf

We zijn de afgelopen periode overspoeld met nieuws over het coronavirus. Een panel van deskundigen verklaarde gisteren tijdens een special van de NOS over het virus dat er geen reden tot paniek is. De grote vraag die onbeantwoord blijft is, hoe het komt dat desondanks een wereldwijde mediahysterie over het virus is uitgebroken? Met name in de VS woedt een mediaoorlog op ongekende schaal met veel kritische mediakanalen die uit de lucht zijn gehaald. Wat vertelt de NOS ons niet?

Er is een tijdelijke restraining order in California waarmee opdracht is gegeven om sites met “Corona virus conspiracytheorieën” uit de lucht te halen.
Hierop zijn Infowars, Natural News, Zerohedge (tijdelijk) verwijderd van Twitter, Facebook en YouTube. Bovenstaande video is verspreid via banned.video.
De doodzonde die deze sites hebben begaan is met ander dan gewenst nieuws te komen. Zo melden zij onder andere dat het coronavirus door de mens is gemaakt in China als biologisch wapen. Volgens deze media is de waarheid het eerste slachtoffer van corona.

Wil je desondanks toch op de hoogte blijven via de onafhankelijke Amerikaanse media, dan kan je kijken op
https://brighteon.com
https://open.tube
https://banned.video

Wat heeft het corona virus met vaccinaties te maken?

Nog opmerkelijker is wat Del Bigtree meldt in een gesprek met het Canadese onafhankelijke nieuwsmedium Press for Truth. Dit is overigens wel via YouTube te ontvangen, wat dan weer lijkt te kloppen met de mededeling van de hierboven genoemde Amerikaanse sites die verwijderd zijn van enkele sociale media platforms.

Bigtree, ex-medische talkshowhost bij CBS en vaccinexpert, maakt drie opvallende opmerkingen.

Volgens Del Bigtree is de meest gevaarlijke trend van het moment in de VS dat mensen de mond gesnoerd worden wanneer zij zich op een andere manier uitlaten over het virus dan de officiële regeringsversie. Het enige nieuws over het coronavirus mag van het CDC komen, het Amerikaanse Centrum voor ziekte beheersing en preventie. De rest moet gecensureerd worden en blijkbaar is de censurering in volle gang. Op deze manier krijgt het publiek niet de juiste antwoorden, maar dat wat de farmaceutische industrie wil delen.

Hij signaleert ook dat het CDC heel rustig reageert (net als het RIVM bij ons) op de virus uitbraak. Terwijl zij normaliter, zoals bijvoorbeeld bij de uitbraak van zika in Brazilië, er met veel ophef een groot sensatieverhaal van maakte. Ook dat maakt Bigtree extra wantrouwig.
Er is nog geen vaccins beschikbaar tegen het coronavirus. In een aantal staten zijn vaccinaties echter verplicht (net zoals in een groeiend aantal EU-landen).

Er zijn bedrijven bezig een vaccin tegen het corona virus te ontwikkelen. Zij worden ondersteund door miljardair Bill Gates in een poging om de uitbraak onder controle te krijgen. In deze video van Dan Dicks van Press For Truth spreekt hij met Del Bigtree over de wetenschap en het vaccin-ontwikkelingsprogramma dat tegelijkertijd wordt geïntroduceerd met verplichte vaccinaties.
Meer van Bigtree zie
https://thehighwire.com.

Del Bigtree werkte mee aan de verbannen film Vaxxed (vaxxedthemovie.com) waarin interviews met insiders in de farmaceutische wereld, dokters, politici, en ouders van kinderen met vaccinatieschade. De film toont een alarmerend bedrog dat heeft bijgedragen aan een enorme toename van autisme.

Onrust door media

Tijdens de NOS-uitzending getiteld ‘Coronavirus, wat klopt en wat klopt niet’ lijkt het panel van deskundigen er alles aan te doen om de situatie weinig zorgwekkend voor te stellen.
Het virus blijkt zich door niesen en hoesten te verspreiden, waarbij het virus echter heel kort buiten het lichaam leeft. Het advies is om zo veel mogelijk de handen te wassen en het gebruik van mondkapjes raden de deskundigen van het LUMC en het RIVM af.

Het virus is nieuw zeggen ze, dus iedereen is potentieel te besmetten. Een groep van 80% van de mensen lost dit op met het eigen immuunsysteem. Hierbij moeten mensen rekenen met een incubatietijd van gemiddeld twee weken. Als mensen in het ziekenhuis komen dan worden ze behandeld aan longontsteking. Mondkapjes hebben alleen zin voor verzorgend personeel. Bij leken kunnen de kapjes zelfs besmettingsgevaarlijk zijn.

De angst van het publiek zit in de snelheid waarmee mensen besmet raken. Zo zijn er al 80.000 besmettingsgevallen in 2 weken tijd.

Het uitgangspunt is dat dit virus qua sterkte overeenkomt met een seizoensgriep. De grote aantallen mensen die snel ziek kunnen worden kunnen een probleem vormen, met name voor de zorg en voor het bedrijfsleven.

Tot slot blijkt dat wanneer de buitentemperatuur omhoog gaat het virus minder kans van besmetting schijnt te hebben.

Ondanks deze geruststellende woorden blijven met name de media angst zaaien. Er zijn zenders die nauwgezet van uur tot uur de besmettingen en het ziekteverloop bijhouden.
Dat blijft een merkwaardige tegenstrijdigheid in deze tijd. De overheid probeert de mensen gerust te stellen en de media zaaien meer paniek.

Rob Vellekoop, 28 februari 2020

5 Comments

 1. at5.nl/artikelen/200348/geen-extra-maatregelen-in-amsterdam-en-diemen-wegens-coronavirus
  Alles wat hier wordt beweerd blijft anoniem, kenmerk van fake news !

 2. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  Maak van een scheet…….een donderslag!!!!(Herman Brood)
  Wat het menselijk wezentje moet doen is…als je niest dat je dan een hand voor de mond moet houden en niet in het wilde weg je bacillen rond strooien,daar wordt namelijk de ander ziek van.
  Ik dank U!

 3. Inmiddels zijn we alweer een stuk verder, zie deze video en je mag begrijpen dat wanneer deze de wereld over gaat, dat het dan spannend wordt:

  stichtingvaccinvrij.nl/wetenschappelijke-top-van-de-wereldgezondheidsorganisatie-bekent-kleur-twijfels-over-vaccinveiligheid/?utm_source=Nieuwsbrief&utm_campaign=cd294acc84-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_b82845e552-cd294acc84-175972961

  hartegroet en een zinnige zindag……….

 4. zie hier hoe china het probleem aanpakt:
  http://orthomolecular.org/resources/omns/index.shtml
  deze link wijst naar het archief van de orthomoleculaire nieuwsbrief, gespecialiseerd in oa. vitamine-c nieuws. de laatste nummers gaan over corona in wuhan. met voldoende vitamine-c kan ieder virus onschadelijk gemaakt worden. vaccinaties zijn grotendeels gevaarlijke onzin, daarom worden ze verplicht gesteld. vitamine-c werkt wel, en wordt daarom uit de roulatie gehaald. zie de ‘codex alimentarius’ van de eu. in duitsland mag zo nog maar 200mg vitamine-c verkocht worden. in nl kocht ik van de week nog 2kg, alleen was de prijs in een paar dagen dank zij china gestegen van 19,- naar 25,- per kilo. komt er na 80 jaar eindelijk een doorbraak? en.. ja rob, dit is goed nieuws!

 5. vitamine C is naar mijn (bescheiden?) idee
  een echter virus-killer
  ik heb zelf meegemaakt
  dat mijn moeder (diagnose kanker)
  nog vele goede jaren heeft mogen
  beleven door dokter Moerman dieet:
  een combinatie van zilvervliesrijst
  bereiding: 45 minuten en bepaalde groenten
  biologisch en wat in de omgeving zonder
  kassen ed tot wasdom kan komen
  géén leidingwater en verder zoveel mogelijk vitamine C
  handenvol iedere dag

  ook misschien geschikt om huidige virus tegen te gaan

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.