Medici die zich geen #corona crisis laten aanpraten (2)

Foto 123rf

De site Off Guardian komt met een aantal artsen, die een heel ander geluid laten horen over corona dan de staats-tv. We citeren weer (zie ook deel 1) een aantal van hen, die dwars tegen het taboe ingaan om kritisch te zijn over de manier waarop we het virus bestrijden.

Lock down verergert crisis

Dr Karin Mölling
Deze Duitse virologe, van 1993 tot 2008 professor en directeur van Institute of Medical Virology aan de Universiteit van Zurich, is heel kritisch over de maatregelen van de Duitse overheid.

Zij zegt onder andere in een interview met Anti empire:

“Een lock down is een verschrikkelijke vergissing en zal de crisis verergeren.”

“Dit virus heeft geleid tot een pandemie. Dat betekent dat het erg besmettelijk is en aanwezig in veel landen.
Maar het virus veroorzaakt geen ernstige ziekte. De neef van dit virus, Mers-Corona, in kamelen. 37 procent van de geïnfecteerde kamelen zal sterven. Er is ook het Ebola virus: degenen die geïnfecteerd worden hebben 90 procent kans om te sterven. Zo groot is het huidige probleem niet! Het aantal besmette mensen en de exacte sterftecijfers zijn niet volledig bekend.
Het sterftecijfer fluctueert, maar is laag.”

“Iedere week sterft een persoon in Berlijn aan multi-resistente microben. Dat zijn er 35.000 per jaar in Duitsland. Daar wordt helemaal niet over gesproken. Ik denk dat we situaties zoals deze al meerdere keren gehad hebben en dat de maatregelen van nu veel te ver gaan.”

“De griep epidemie van 2018 met 25.000 doden verontrustte de pers nooit. De ziekenhuizen moesten 60.000 patiënten extra opvangen en dit was voor hen geen probleem!”

“Dat is de voornaamste angst: de ziekte wordt gepresenteerd als een verschrikkelijke ziekte. De ziekte op zich is zoals griep in een normale winter. Het is in de eerste week zelfs zwakker.”

Paniek onterecht

Dr Anders Tegnell
Deze Zweed is overheids-epidemioloog verbonden aan de Public Health Agency in Sweden sinds 2013. Hij stuurt zijn land op een hele andere manier door de corona crisis heen dan de rest van de wereld. Hier is geen lock down.

Hij pakt de zaak precies omgekeerd aan zoals bijvoorbeeld Nederland. Hij isoleert niet de hele bevolking, maar hanteert slechts twee regels. Ouderen en mensen met gezondheidsproblemen worden zoveel mogelijk geïsoleerd. En iedereen met symptomen moet thuis blijven. (Lees Off Guardian)

Dr Pablo Goldschmidt
De Argentijns-Franse viroloog is gespecialiseerd in tropische ziektes en professor in de Moleculaire Geneeskunde aan de Université Pierre et Marie Curie in Paris.

Ook hij heeft geen goed woord over voor de aanpak van het corona virus, volgens hem is de paniek onterecht.

Hij vertelt:”De ongegronde meningen van internationale experts, herhaald door de media en sociale netwerken zorgen weer voor onnodige paniek die we voorheen ervaren hebben. Het corona virus zoals geïdentificeerd in China in 2019 veroorzaakt niets anders dan een flinke verkoudheid of griep, zonder verschil met verkoudheid of griep zoals we deze kennen,”

foto 123rf

“Respiratoire virale aandoeningen zijn talrijk en worden veroorzaakt door verschillende virale families en soorten, waaronder het respiratoor syncytieel virus (vooral bij zuigelingen), influenza, menselijke metapneumovirussen, adenovirussen, rhinovirussen en verschillende coronavirussen, al jaren geleden beschreven.”

Kortom niets nieuws onder de zon volgens deze viroloog.

Onjuiste data

Dr Michael Levitt is professor in de biochemie aan de Stanford University en kijkt kritisch naar de cijfers.

Hij zegt:”..het aantal doden door het corona virus in Italië is 10% van het aantal sterfgevallen door griep in dat land tussen 2016-2017.”

Het Deutsches Netzwerk Evidenzbasierte Medizin, een vereniging van Duitse wetenschappers, onderzoekers en medische professionals, meldt dat er geen betrouwbare cijfers zijn over het aantal doden dat COVID-19 veroorzaakt. Dit zorgt voor een te hoge sterfteverwachting.

“Zo zijn bijvoorbeeld van de 35.713 positief getesten in Italië 2.978 (Stand 19.3.2020) overleden, wat neerkomt op 8,4%, terwijl in Duitsland slechts 28 van de 12.327 gestorven zijn (0,2%).”

Ook hebben zij hun twijfels over de effectiviteit van de maatregelen.
Zo is er “weinig bewijs dat niet-geneeskundige interventies leiden tot een vermindering van het aantal sterfgevallen. Een Cochrane studie uit 2011 vond geen stevig bewijs voor de effectiviteit van grenscontrole screenings of social distancing.”

Een ander onderzoek uit 2015 “vond weinig bewijs dat schoolsluitingen de verspreiding van een griep epidemie vertraagden, maar wel dat er hoge kosten waren. Thuisisolatie vertraagt de verspreiding van influenza, maar leidt tot een toename van de infectie bij familieleden.”

Corona is controleerbaar

Dr Richard Schabas
Dit voormalig hoofd van de geneeskundige dienst in Ontario, Canada stelt gebaseerd op de kennis en ervaring die hij opdeed met SARS-2,

dat het verschrikkelijk belangrijk is om te focussen op wat gebeurt in plaats van op wat kan gebeuren. Met andere woorden hou je aan de feiten.

“De Huawei uitbraak blijkt af te nemen. Hoe erg was het? Well, het aantal doden is vergelijkbaar met een gemiddeld griep seizoen. Dat is niet niets, maar het is ook niet rampzalig en het is hanteerbaar voor een kundig gezondheidssysteem.”

Meer artikelen met kritische artsen aan het woord:

Arts over #corona virus, niemand durft nog te zeggen: Stop, er is niets aan de hand

NL longarts legt in 8 minuten absurditeit #corona maatregelen bloot

Artsen zeggen tegen massa media dat #Corona een fake crisis is (deel 1)

 

Rob Vellekoop, 2 april 2020

5 Comments

 1. Dus waarom deze paniek?

  Zal deze vraag door de MSM overgenomen en uitgezocht worden?
  Zal een Wilders en een Baudet aan deze vraag aandacht gaan geven.

  Ken je dat nog van vroeger in de klas?
  Je was zeker van je zaak en je had je argumenten achter de hand.
  Toch vond de rest van de klas iets anders, ze hadden geen argument, maar hun manier van intimiderende communicatie en het napapagaaien van
  de rest van de klas, zorgde ervoor dat je je ging stilhouden.

  de MSM is een papagaai geworden, die constant dingen van elkaar kopiëren/herhalen.

  Door wie wordt het ingegeven?
  Dat is de hamvraag

  Aan die vraag durf zich al helemaal niemand te wagen
  Op het internet vind je de wildste antwoorden

  QAnon, Rothschild, Zionisten, Deepstate, Google, Facebook, Gates

  En het is allemaal een beetje waar Het is helaas niet precies te duiden
  Laat dat nu het grootste voordeel van het kwaad te zijn.
  Het Kwaad ken vele verschijningsvormen, alleen verschijnt ie steeds vaker en intenser.

  Het Goede krijgt het steeds lastiger.
  Maar Het Goede is bij iedereen bekend.
  En ook zij hebben verschillende verschijningsvormen:

  God/de Heilige, de Heilige Geest, Jezus Christus en het Woord

  kies het goede pad, het kronkelige smalle pad.

  Laat u niet gek maken door de MSM ( ik kijk geen tv) of de “geaccepteerde” mening

  Succes met keuzes maken.

 2. Helder en duidelijk. Fijn dat je deze bevindingen bundelt en publiceert!

 3. Een machtig persoon zei ooit: “When you have all the power in the world, it is a piece of cake to plunge the World into chaos, and insert a New World Order with true authority. Fear will keep the masses at bay. Who then is able to stand against us? Those who try will be far and few. Our media shall turn everything to our favor, the public shall blindly follow our narratives. It is easy when you are in control.”

  Een ander machtig persoon zei ooit: “See that you do not despise one of these little ones. For I tell you that their angels in heaven always see the face of my Father in heaven.”

  “What do you think? If a man owns a hundred sheep, and one of them wanders away, will he not leave the ninety-nine on the hills and go to look for the one that wandered off? And if he finds it, truly I tell you, he is happier about that one sheep than about the ninety-nine that did not wander off. In the same way your Father in heaven is not willing that any of these little ones should perish.”

 4. we worden gewoon in de maling genomen hier in nederland door rutte en van dissel gewoon de mensen bang maken en stress bezorgen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.