Welkom in de tijd van de wakkere mensen

123rf foto

Dit is een tijd van scheiding en van deling. Wakkere mensen zien voor hun ogen zich een scenario voltrekken, waarvoor ze altijd hebben gewaarschuwd. Een slechte B-film speelt zich dagelijks voor hun ogen af.

Ondertussen gaan de slapers rond als slaapwandelaars. Zij smeken om meer lock down, meer bescherming, veiligheid.

Voor de wakkeren start iedere dag met de kater van het besef dat het gruwelijk fout zit. Er hangt een koepel van onheil over hen heen.

De slaapwandelaars voelen zich kwetsbaar en bang. Ze zoeken steun in het eenzijdige nieuws van de massamedia. Deze serveren een cocktail van hoop en vrees. De slapers zijn gehypnotiseerd, zij worden bespeeld en gemindcontrold.

Voor de wakkere mens, die aan zijn kettingen van de lock down rammelt, lijkt de hel en de inferno samen te vallen. Ze zien dat een deel van de bevolking hun vrijheid verkwanselt en verspeelt in ruil voor minder angst. Helder zien zij overal de coronaministers hetzelfde beleid voeren. Ze dwingen de bevolking afstand te doen van een nieuw stuk privacy en vrijheid. De machthebbers hebben de volken opgesloten en weigeren een-twee-drie de sleutel van de cellen terug te geven.

De slapenden denken dat de wakkeren gek zijn geworden. Hoe kunnen zij spelen met hun gezondheid, vragen zij zich af. Alleen als we samen de leiders volgen zijn we gered. Dat de slavernij, die nooit echt is afgeschaft, weer sterker aan het worden is, kunnen de versufte slaven (nog) niet zien.

Totalitair

Niet alleen 5G wordt (in stilte) uitgerold, maar ook een totalitaire macht waarbij de oude Sovjet-staten verbleken. Wanneer iemand die de onderdrukking in het Oostblok heeft meegemaakt inclusief de vervolging zegt dat deze situatie ernstiger is dan toen aan de andere kant van de muur, dan weten de wakkeren genoeg.

Deze man vertelt dat deze unieke episode in het bestaan van de mensheid veel dieper gaat dan de de staatsdictatuur van de DDR destijds. Het kruipt onder je huid en laat je niet meer los. Er is geen ontkomen aan. Een vluchtroute bestaat niet meer. Alles is volkomen onder controle van een onzichtbare hand die angst zaait en gehoorzaamheid oogst.

De handlangers van de macht zijn de regeringen die overal hetzelfde beleid voeren. Zij rollen de gevangenis als een koepel uit over de wereld. Ze realiseren het bouwwerk van de machtselite van de 1 procent  (van de 1 procent).

Net als de wakkeren en de slapers kennen de hulpjes van de elite de ware machthebbers achter de schermen van de aarde niet. Alleen voor de wakkeren is het voelbaar, bijna tastbaar aanwezig.

Spijt me

Het spijt me als je me niet begrijpt, want dan slaap je nog de droom van de onwetenden.

Het maakt me blij als je wakker bent en het geraamte van de allesomvattende dictatuur om je heen ziet.

Helaas lijkt het bij ons lot te horen dat we dit moeten meemaken, omdat nog te veel mensen in slaap zijn gesust.

Ik hoor je wanhopig rammelen aan de ketting om je nek. Je weet welke donkere tijd eraan komt.

Steunen

De wakkeren moeten elkaar ondersteunen en zich niet verheven voelen boven de slaapwandelaars.

We hebben elkaar allemaal nodig.

We moeten elkaar wakker houden en velen wakker maken.

Het menselijk bestaan, tot diep in de vezels van lichaam en geest staat op het spel.

Wij, de 99%, komen zelfs niet voor op het monopolyspel van de machthebbers. Wij zijn slechts collateral damage.

 

Blijf wakker en steun elkaar!

Alleen liefde voor elkaar overwint alles.

 

Rob Vellekoop, 9 april 2020

 

23 Comments

 1. Gelukkig wordt de groep mensen die het vieze luchtje aan deze tijd wel ruiken, steeds groter.
  Steeds meer mensen merken dat er iets niet klopt aan wat er ons voorgeschoteld wordt.

 2. Het is Pasen.

  Besef dat!
  Zelfs de kerk is niet wakker. Het komt aan op de individuele keuze.
  En dat is altijd al zo geweest. De mens mag zich niet verschuilen achter wie of wat dan ook, in uw hart weet u dat!

  Kies voor de opstanding van Pasen

 3. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Wie is er gebaat bij een biologische oorlog voering?

  Wie is er gebaat bij het slopen van de totale wereld economie?

  Wie bezitten bijna alle staats banken van de landen?

  Wie bezitten bijna alle olie bronnen?

  Wie is of zijn er gebaat bij een totalitaire wereld?

  Heeft U nog de echte vrijheid van het bestaan als menselijk wezen?

  Ik dank U!

 4. Prima verwoord, Rob….en de wakkeren hebben inderdaad de verantwoordelijkheid om zijn/haar medemens niet te veroordelen maar zoveel mogelijk wakker te schudden , dat is liefde in actie!

 5. Dank voor het artikel. Inderdaad Johan, ook de christenen zijn niet wakker. Zij volgen naief ‘overheid’ en ‘gezag’. Dat “heurt” zo immers. Het onderwerp is zelfs niet eens bespreekbaar, terwijl het in hun eigen boeken staat voorspeld: De komst van een politiek-religieuze wereldleider, een wereldregering/globalisme, totale controle, ect. Internet zal steeds meer een crusiale tool worden maar ook meer en meer worden gecensureerd: een praktische maar o zo relevante vraag aan iedereen: hoe blijf je met elkaar in contact zonder screening? Hoe gebruik je internet zonder getraceerd te worden, etc. Kunnen we dat niet eens wat meer uitdiepen nu het nog??? kan??

 6. https://www.youtube.com/watch?v=8LYjOEib9iI
  De toestand van de poging om de NWO met geweld vorm te kunnen geven bestaat in dit deel van de wereld nog steeds. Dit kan niet blijvend voortduren en de ziekte wat als gereedschap moet dienen om het doel te bereiken raakt ooit uitgewerkt. Wat daarna evident zal worden is de ruimte die is gemaakt om in een gigantische afleiding zoveel mogelijk geld te graaien als maar mogelijk. De EU zal vallen en de meeste geld systemen. Banken zien alles op afstand en hebben meegewerkt aan dit spel. Wat ik wil zeggen, wacht niet af tot het moment komt dat het over is want die komt niet en je met lege handen zit en alles weer moet opbouwen. Met wat? Bereid je voor op een crisis die verder gaat dan een kunstmatig griepje met gemaakte angst. Verwacht een tijd van nog veel meer chaos maar die zal niet jaren duren. Denk alvast aan een tijd die zeker komt waarbij we als goede mensen weer kunnen gaan opbouwen in een nieuw georchestreerde wereld die er heel anders uitziet maar dan zonder de tegenwerking van de krachten die ons als slaaf willen uitbuiten. Mensen, houdt vol!!!!

 7. ik ben een wakkere, alleen weet niet echt hoe mijn stem te laten horen buiten fb om? Ik heb vertrouwen dat ook de slapenden wakkeren worden, alleen…wanneer….als het te laat is? ( en wat is te laat?)

 8. De BildeRberg Groep Sloper,
  De Sloper,

  De geschiedenis is nu zich aan het herhalen,op een legale manier.

  De zwakkere en oudere mensen wordt opgeruimd,geef ze een gratis virus en ze gaan dood.

  Vroeger was er een Hitler die deed of liet dat doen door anderen,toen sprak men er schande over…en nu???

  Waar blijf het geluid over het feit over wie en wat de veroorzakers is/zijn??

  Wie plecht er NU genociden??

  PS,wil ook nog even iets zeggen over de zendmast branden—

  waarom zouden die aangestoken worden???

  Een blinden die dit 5G netwerk een beetje heeft gevolgd weet ook dat dat NIET zo is wat er mede gedeeld wordt door de staats omroep.

  Men gaat achter de scheren gewoon door met de aanleg van het 5G netwerk,het enigst wat telt = ??????en niet de gezondheid van de mens..met namen de kinderen waarvan de hersens nog niet zijn vol groeit…is nog niet gesproken over de flora en fauna..maar daar wordt al 40jaar niet naar gekeken.

  Ik dank U maar weer eens O zo vriendelijk!

 9. Deze waanzin maakt bang we leven in een politiestaat zonder dat we ervoor gekozen hebben de mensheid wordt verdeeld onze ouderen opgesloten zo genaamd om ze te beschermen wat moeten we doen om hier tegen op te komen nu reageerd de angst

 10. Toen de Euro werd ingevoerd in 2001 heb ik gezegd: Alleen de criminelen zonder, maar vooral met witte boord profiteren hiervan en de rest betaalt. Het blijkt nu nog veel erger te zijn dan dat ik toen dacht.
  Het boek Vaccin vrij is weer te koop bij Bol.com voor …….Euro 59,95. Het boek 40 euro duurder te verkopen dan jullie verkoopprijs is, is ook een manier om mensen te weerhouden het boek aan te schaffen!
  Mijn levenservaring: Probeer elke dag een zonnestraaltje te zijn voor een ander, dat kan niemand je afnemen.Probeer tevreden te zijn , maar blijf alert.

 11. Beste mensen, ik probeer iedereen wakker te schudden en schrijf zelfs artikelen om mensen te waarschuwen. De groep die bereikt wordt is steeds kleiner. De mensheid wil het niet weten. Ik heb een hypothese opgesteld, en alle informatie komt uit het vrije web dus uit de bronnen van de elite zelf. Google maar op complot hypothese wake up call. Wat ik heb ontdekt is angstaanjagend, maar alle puzzelstukjes vallen op hun plaats. 5G veroorzaakt berylliose, in antennes zit beryllium of barium en onder bepaalde frequenties worden radioactieve isotopen gecreëerd. Een klein percentage van de mensen is er acuut gevoelig voor en krijgt longaandoeningen. Ik heb zelfs mensen gesproken die beroepsmatig betrokken zijn bij de uitrol van 5G. Ze zijn er van geschrokken, later ontlopen ze je en kijken ze net als iedereen weg. En de elite heeft het briljant bedacht. Ik heb inmiddels 5 delen geschreven, ik heb nog geen 10.000 mensen bereikt. Net als Mark Devlin geloof ik dat mensen elkaar moeten wakker schudden. We worden toch uitgemaakt voor complotgekkie, het is frustrerend om te zien hoe de massa compleet gebrainwashed is.

 12. De mensen worden steeds meer wakker. Blijf vooral trouw aan jezelf en als je probeert elke dag 15-20 minuten te mediteren is niet alleen goed voor jezelf maar ook voor de hele planeet, zeker als je ook nog kristallen gebruikt. Ben onlangs met de ANDARA kristallen in aanraking gekomen deze zijn ook een goede bescherming tegen 5G. Ze zijn prachtig en hebben een heel krachtige en aparte uitstraling. De echte zijn niet goedkoop maar zekere de moeite waard.

 13. Jullie geloven deze bullshit toch niet? Denk maar wakker te zijn. Draai het eens om. Jullie stellen jezelf boven de onwetenden, terwijl jullie als makke onwetende schapen deze crap geloven.

 14. Er is een mooi gezegde van Mahatma Ghandi.
  Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.
  Jammer, dat sommige mensen toch nog de kant van de meerderheid kiezen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.