Wereldwijd protest tegen lock downs

Massamedia melden geen protesten tegen het wereldwijde beleid om economieën op slot te gooien en het openbare leven lam te leggen. Zij moedigen de lock downs juist aan en roepen regeringen op strenger op te treden. Het lijkt alsof iedereen het ermee eens is. De schijn bedriegt echter.

De weerzin groeit. De kritiek. Het verzet. Zeker nu de kwalijke gevolgen steeds duidelijker worden voor grote bevolkingsgroepen die er financieel aan bezwijken.

Ook realiseren zich steeds meer mensen dat zij hun vrijheid kwijt zijn, doordat zij in een wereldwijde lock down zijn terecht gekomen. En dat het helemaal niet zeker is of zij deze vrijheid ooit weer terug gaan krijgen.

Daarom roepen mensen op tot actie om de ingeleverde vrijheden terug te eisen.

Door te overwegen tegen lock downs te gaan protesteren beseft iedereen direct dat ook die uiting van de meningsvrijheid weg is. Immers niemand mag in de meeste landen naar buiten of nog in groepen samenkomen.

Het verlies van vrijheid kan niet duidelijker blijken, als de autoriteiten aangeven dat ook niet meer geprotesteerd mag worden!

23 Comments

 1. Fantastisch inititatief. Hopelijk grote opkomst maar velen zullen wel bang zijn op de zwarte lijst van de roverheid te komen of door medemensen gedemoniseerd te worden..

 2. Ja, helemaal me eens . Beter (ziek)griep in vrijheid dat gezond opgesloten.
  Kom alle in aktie .

 3. de cabal zal het nooit winnen van het cosmische plan.
  liefde en licht overwint alles, cabal verdraagt geen liefde en licht.

 4. ‘Theres more of is than them’

  Ga zo door, dan wordt het vanzelf andersom ?

 5. Mensen die aan deze krankzinnige oproep gehoor geven en ziek worden, laat die als allerlaatste geholpen worden wat mij betreft helemaal niet helpen. Die idioten vragen hier immers om !!

 6. Jammer, dat je je niet hebt verdiept in het andere nieuws over COVID-19. Over wat medici te zeggen hebben die op een andere manier ertegen aankijken. Jammer dat je kritiekloos de propaganda van de massa media consumeert.

  Nog spijtiger is dat je daardoor ook nog wrokkig bent naar mensen die wel een kritische kijk op de zaak houden en blijven nadenken in plaats van uitsluitend handelen uit angst.

 7. het gaat niet om ziek worden het gaat over zelf beschikking!
  t virus is al niet meer te stoppen.

  een debat over vrijheid moeten we gaan hebben 2 opties.
  1 leven in vrijheid (geen corona beperkingen) alle bescherming tegen corona afzweren het gevaar van overleiden accepteren.
  2 lockdown tot er een vacine is 3 jaar , laat mensen maar kiezen.
  – deel 1

  deel 2 – maak 2 gebieden in nl , 1 waar zij die kiezen voor vrijheid kunnen leven , en een waar mensen die kiezen voor lockdown kunnen leven .
  dan dwing je een bewuste keuze af , denk dat 95% gaat voor gebied 1
  totale vrijheid met gevaar voor corona.

  https://www.youtube.com/watch?v=zhYATyy4M7k (deel 1)
  https://www.youtube.com/watch?v=tf0pqjoN180 (deel 2)

 8. Totaal gestoord deze oproep! Jullie hebben niet eens door dat je bezig ben aan DE BEDOELING van corona pandemie: zoveel mogelijk zwakke mensen dood laten gaan. Die vrijheid wat jullie mee pronken is niets anders dan onvrijheid van anderen.Het woord heeft geen inhoud meer,dankzij dat getambureer van egocentrische deel van burgerij.Voor mij is deze oproep totaal van het padje!

 9. Ik ga ook voor vrijheid , neem het op de koop toe , dit is geen leven zo , ik doe mee

 10. Er zijn zoveel mensen van goede wil – die graag iets over hebben voor een ander – maar velen nu ook vervallen in zogenaamde veiligheid voor zichzelf. Iedereen moet dit in zich opnemen zoals dat ieder jaar het geval is. Informeer je breed en niet alleen door het RIVM en NPO.

 11. Jammer genoeg zijn zulke samenkomsten en demonstraties nu niet toegestaan

 12. Als de bedoeling van de corona pandemie zou zijn zoveel mogelijk mensen dood laten gaan, dan zijn er veel sterkere middelen inzetbaar met virussen die veel sneller werken en gevaarlijker zijn.
  Een ding verlies je uit het oog hier. virussen zullen er altijd zijn en waren er al voordat we uberhaupt door hadden dat ze bestonden. De clou is juist dat een enorm circus wereldwijd uitgerold wordt onder leiding van de massa media aangestuurd door de werkelijke machthebbers van de wereld. Met andere woorden als de media massa hysterie kunnen veroorzaken, en dat doen ze, kan in het kielzog van een dergelijke actie de vrijheid van ieder worden afgenomen, terwijl de grote massa hier om smeekt. Dus tanks, geweld, en dergelijke hoeft de machtselite zelfs niet in te zetten. Ze maken de mensen zo angstig zodat ze om een algehele dictatuur smeken. Dat is wat hier aan de hand is.

 13. Mensen zijn gebrainwasht door de regering WHO en media’s, beetje bij Beetje word onze vrijheid afgepakt, en mensen laten dit allemaal toe worden gebrainwasht bange schapen, guy fawkes zou in zijn graf omgedraaid hebben van schaamte, blijkbaar word er duidelijk niet uit de geschiedenis geleerd

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.