Massa demonstratie in Berlijn ondanks medialeugens

In de Duitse pers circuleert het bericht dat tussen de 10 en 20 duizend mensen afgelopen zaterdag 1 augustus geprotesteerd hebben, tegen 1,3 miljoen mensen volgens de organisatoren. Via de Duitse vrije pers komen we tot een ander beeld van deze nu al legendarische betoging tegen de coronamaatregelen tijdens de Dag van de Vrijheid.

Het is de grootste vreedzame demonstratie in de geschiedenis van Berlijn. Er zouden nog meer mensen aanwezig geweest zijn, maar deze zijn verhinderd door honderd kilometer file op de wegen rond de Duitse hoofdstad.

Ondanks acties van de massamedia om de demonstratie in een kwaad daglicht te stellen. Tegelijkertijd zijn deze media-acties voor de bevolking weer een bewijs dat ze leugenachtig zijn.

Kijk zelf maar, naar dit 5,5 uur durende videoverslag.

Of deze indrukwekkende beelden.

De Duitse vrijheidsbeweging is al vele maanden vrijwel dagelijks actief met demo’s in tal van steden en plaatsen. Ondanks dat de vrijheidsactivisten door de Duitse media belachelijk gemaakt worden en beschuldigd van ultra rechtse sympathieën. De Duitse regering heeft blijkbaar eerder deze week nog geprobeerd via de media te suggereren dat de demo afgelast was.

Al deze inspanningen van de autoriteiten zijn tevergeefs. Op 1 augustus zien we een voorlopig hoogtepunt van de vrijheidsbeweging in Duitsland. De Duitsers weten als geen ander volk wat het is om je vrijheid te moeten inleveren. Zij zijn op dit moment de meest actieve pleitbezorgers van een leven in vrijheid in plaats van in een 1,5 metersamenleving met mondkapje en andere beperkingen.

Om 16:45 uur midden tijdens de toespraken verschaft de politie zich toegang tot het podium en verklaart de demo voor beëindigd. Daar zijn de honderdduizenden aanwezigen het niet mee eens en zij weigeren naar huis te gaan. De organisatie roept de demonstranten op niet naar dit bevel te luisteren!

De mensen roepen in spreekkoren ‘Verzet” (Widerstand) en “Wir bleiben hier”. De demo wordt dan ook tot laat in de avond voortgezet.

De Berliner Zeitung schrijft over de historische demonstratie:
“Dicht tegen elkaar aan en zonder de afstandsregels in acht te nemen staan tienduizenden op de ‘Straße des 17. Juni’. De politie spreekt van 20.000 deelnemers, de organisatie van 1,3 Miljoen.“
Treffend is de foto die de krant plaatst (zie link), waarop voor iedereen toch zichtbaar moet zijn dat dit geen 20.000 mensen kunnen zijn, maar een veelvoud. Kortom een onbeschaamde leugen. Een van de vele.

Lees ook wat de Duitse vrije pers hierover meldt.

Opvallend is dat het getal van 20.000 dat door de Duitse massa media eindeloos als een repeterende breuk herhaald wordt. Alsof herhaling de aanwezigheid van meer dan 1 miljoen demonstranten teniet kan doen. Dezelfde taferelen zijn zichtbaar in ons land, maar de leugen ligt er in Duitsland wel heel erg dik op.

Nog een video die de mensen massa goed weergeeft.

 

De demo van Berlijn staat op deze dag niet op zich. Daarnaast zijn nog een twintig tal andere vrijheidsprotesten gepland door heel Duitsland.

Rob Vellekoop, 3 augustus 2020

19 Comments

 1. 800.000-1,3 miljoen zijn de politieschattingen! En dat is bijna drie keer zoveel als de 500.000 vooraf aan de val van de muur.

 2. Fijn dit te zien, daar word ik gewoon BLIJ van…Het begin van het einde wat hopelijk leidt tot een in-één storting van het EU-gedrocht en pek en veren voor hun handlangers (de cabal) en uitvoerders(politici en beleidsmakers).

  Tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid en een “ommekeer” in de globalisering en deze schulden waanzin en nep “plan”demi die tot deze geopolitieke “Nieuwe Normaal” onzin en “nood” wetten en economische ellende heeft geleid, terwijl er eigenlijk niets aan de hand is waar we ons ooit zorgen om gemaakt hebben. De mensheid heeft al 3 miljoen jaar alle virussen “overleefd” zonder ingrijpen met vaccins, anders waren we er nu domweg niet meer geweest.

  Dus einde van ALLE maatregelen en gráág zo snel mogelijk weer terug naar het “oude normaal” met als enig verschil, nu ZONDER EU, Brussels en “nep” politici die feitelijk geen loon ontvangen, maar steekpenningen om al deze “onzin” er bij het publiek doorheen te drukken via de media en persbureaus, die 100% in handen zijn van hun “meesters” die toevallig ook de banken, farmaceuten, olie bedrijven en 80% van alle andere “assets” van deze planeet bezitten en waaraan wij belasting moeten betalen (belasting gaat naar aflossing op fiat nep schulden waaraan net weer even 750 miljard is toegevoegd, die natuurlijk terugbetaald moet worden MET rente……en dat is een vorm van slavernij.

 3. Duitsland was altijd al wat voorlijk op ons landje en ik volg al maanden de gebeurtenissen in Duitsland waar we in politiek en economisch opzicht overal in Europa heel erg afhankelijk van zijn. Het verzet is daar maanden geleden begonnen met een initiatief van Ken Jebsen, een onafhankelijke journalist op wie inmiddels ook al een bomaanslag heeft plaatsgevonden:

  https://www.youtube.com/watch?v=bZVNmmQoBg0

  Waarmee wel duidelijk is hoe gevaarlijk het is om tegen de leugens en georganiseerde misdaden van onze corrupte bestuurders op te treden. Ken is trouwens één van mijn favoriete journalisten. Hij spreekt heel snel en dat wordt hem wel eens verweten. Zijn reactie: “Dan moet je maar wat sneller leren denken want ze zijn ons steeds drie stappen vóór”. Een kerel uit één stuk!

 4. Ik word vrolijk van de reacties en de 1,3 miljoen duitsers die als een blok tegen dit cabaltuig demonstreert, reken maar dat het dun hun door de broek loopt vergeet niet dat het stuk voor stuk lafaards en doodsbange wezels zijn zonder moraal of geweten; kortom tuig wat zo snel mogelijk verwijderd moet worden, kunnen wij een samenleving bouwen zonder dat smerig corrupt tuig

 5. Volgens fb hier in belgië is video foute informatie en nepnieuws deze foto wordt steeds van fb verwijderd.dde eikels

 6. Op jullie site video nr 1 zou foute informatie bevatten en nep zijn volgens fb

 7. Het verbaasd mij enorm dat er in Nederland nog steeds zoveel mensen zijn die in de leugen van Rutte en de Jonge trappen. Van Rutte verwacht ik na tien jaar leugens niets anders en de Jonge heeft farmaceutische belangen samen met enkele familieleden. Lekker christelijk (CDA) maar niet heus. Besmettingen,besmettingen en nog eens besmettingen. We horen niet anders op de NOS, RTL en kranten als AD, Telegraaf enz. Allemaal staatsmedia blijkt nu. Massaal niet meer kijken en abonnementen NU opzeggen, scheelt je weer geld ook in deze tijd. Het wordt tijd al onze meningsverschillen opzij te zetten voor het ALLERGROOTSTE doel namelijk 1 vuist maken tegen de regering. Vergeet niet dat zij er door onze ouderen op te sluiten gezorgd hebben voor de besmettingen van die groep. Buiten vinden er geen besmettingen plaats volgens iedereen op ”beïnvloede”mensen na dan. Dat er in bijna de hele wereld hetzelfde gebeurd is sterk verontrustend. Na heel veel speuren en zoeken kom ik steeds weer uit bij een man die aan de touwtjes trekt namelijk Bill Gates. Deze gestoorde man denkt dokter te zijn en wil de hele wereld 2 keer vaccineren. Dat daarbij minstens 700.000 doden bij gaan vallen geeft hij brutaalweg gewoon toe. Trap er niet in mensen en doe onderzoek. U zult tot dezelfde schokkende conclusie als ik komen.

 8. Ik heb aan de comments van Ron en Henk niets toe te voegen want die geven mij het gevoel niet alleen te staan in de mij aangeboden fake-wereld. Het Nederlandse volk wordt inderdaad geregeerd door een bende misdadigers van de ergste soort inclusief die van de oppositiepartijen want Wilders, Baudet en Marijnissen wonen ook in de kont van Rutte. En het tart de verbeelding dat er nog mensen zijn die stemmen op dit criminele schorem. Dus één ding is wel duidelijk: géén grotere vijand dan de stompe horde waarvan de neuzen allemaal dezelfde kant op staan. Een schrale troost is dat wie uit de matrix stapt (en hopelijk gebeurd dat exponentieel) daar nooit meer in terug keert. Het is éénrichtingsverkeer. Het hele systeem van bankieren, politiek bedrijven en een geperverteerd “wettig” (we mogen geen ander gebruiken!) betaalmiddel is op sterven na dood en niet alleen in ons land want de financiële maffia die voornamelijk in het duister opereert doet dat wereldwijd. En er zijn echt heel goede alternatieven maar het màg niet. Het ultieme kwaad, DE GORE HEBZUCHT, verbiedt het.

 9. @Henk

  Ik verbaas me niet.
  Nederland is een vrij laf volkje

  Zie %meeste Joodse slachtoffers
  Zie pas Oranje vlaggetje op de auto doen, als we in de finale staan
  Zie elke keer de verkiezingsuitslagen
  Zie altijd hoogste kijkcijfers voor NOSjournaal
  Zie lage behoefte aan demonstreren
  Zie makkelijk overboord zetten eigen cultuur ( in tegenstelling tot de Fransen)
  Zie het in eigendom zijn van maar 2 Belgen van de media naast de NPO
  Zie enige interesse in geld en voor de rest leeg zijn.
  Zie……….

  Ik hoop dat Berlijn niet de laatste stuipstrekking was maar een begin

 10. Ik ben er speciaal voor naar Berlijn gegaan vanuit Leeuwarden.
  ONVOORSTELBAAR WAS HET. TRANEN IN MIJN OGEN. ZOIETS MAAK JE MAAR EEN KEER MEE IN JE LEVEN.
  Al vanaf eind maart volg ik de organisatoren zoals Bodo Schiffman en Michael Ballweg. Stuk voor stuk beschaafde mensen.
  Al mijn abonnementen op de Nederlandse en Duitse kranten heb ik bij het begin van deze zogenaamde pandemie opgezegd.

 11. Mooi Jan Pieter! MOcht je nog nieuws over de vrijheidsbeweging in Duitsland met ons willen delen, dan hou ik me aanbevolen.

 12. Dankje Rob, Ik hoor net dat Michael Ballweg met zijn organisatie Querdenken een volgende demonstratie heeft aangekondigd voor 29 augustus aanstaande in Berlijn. Hij nodigt in zijn video ook de burgermeester van Berlijn uit die zich op een enorme laatdunkende en badinerende toon uit laat over de demonstratie van afgelopen zaterdag.
  De kracht van deze mensen zit in hun enorme rust en vredelievendheid. De politie werd ook niet aangevallen maar als medemens benaderd. Er waren agenten bij die moesten huilen terwijl ze daar in de brandende zon met volle uitrusting en helm tussen ons gingen staan.
  Een burgermeester die wetsdienaren zo misbruikt is zijn ambt niet waardig.

 13. Het met afstand belangrijkste bolwerk van verzet in Duitsland is KenFM, de site van Ken Jebsen. Daar komen we al die mensen tegen die ondanks de grote risico’s die ze lopen (van mediale diffamering, corrupte rechtzaken, willekeurige arrestaties tot zelfs moordaanslagen aan toe) hun uiterste doen het tij te keren:

  https://www.youtube.com/user/wwwKenFMde/videos

 14. De Duitse regering probeert momenteel het officiële aantal deelnemers aan de demonstratie te verminderen. Volgems officiël verluidt zouden het maximaal 20.000 mensen zijn geweest.
  Belachelijk! Ik ken mensen die daar waren en mij vertellen dat er ten minste 250.000 personen waren.
  Een miljoen is misschien iets te veel, maar er waren zéker meer dan 20.000 personen.
  Jens Spahn, onze federale minister van ziekte (gezondheid kan men helaas niet zeggen), had na de demo opnieuw een van zijn dramatisch-hysterische aanvallen (af en toe heb ik bijna een beetje medelijden met die vent). Hij klampt zich vast aan zijn leugens nèt als een peuter aan zijn teddybeer

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.