Massale demo’s voor vrijheid in Berlijn en Londen met Kennedy en Icke

Berlijn, 290820 om 14.30 uur

Zaterdag 29 augustus gaat de geschiedenisboeken in als protestdag voor vrijheid met massale demo’s in Berlijn en Londen. (maar ook in Parijs, Argentinië, Canada, Polen, Wit-Rusland, enzovoort). Naar schatting zijn meerdere miljoenen mensen in Berlijn op de been en tienduizenden in Londen. Kennedy en Icke spreken de menigte hartstochtelijk toe.

Allerlei acties voorafgaand aan de grote Berlijnse demo bedoeld om demonstranten te ontmoedigen naar de Duitse hoofdstad te komen, lijken niet te hebben gewerkt. Zelfs rond 13 uur stuurden ze het nieuws de wereld in dat de demo afgelast is.  Gelukkig zijn vrijheidsvoorvechters dit soort trucs van overheden zo langzamerhand gewend.

Nieuws over de beeindiging van de demo pakt de NOS gretig op. Ook melden zij zelfs op Teletekst dat er zo’n 18.000 betogers aanwezig zijn.

Prachtig beeld van de massaliteit van de demonstratie van Berlijn.

David Icke

Icke is verbannen van Facebook en Youtube en mag evenmin Australië inreizen, omdat dit land hem beschuldigt van antisemitisme. Desondanks heeft hij wereldwijd een grote aanhang opgebouwd in zo’n dertig jaar tijd. Hij is tegenwoordig onder andere te vinden op MeWe. Tijdens de Londense demo legt hij uit in het kort waar het volgens hem om draait, daarbij toegejuicht door enthousiaste demonstranten.

Icke spreekt van een dodelijke ziekte die rondwaart door het land, dat is fascisme. Dit wordt gerechtvaardigd door de illusie van een pandemie covid-19. Hij ziet dat een lang geleden geplande agenda wordt uitgerold. Dit gaat volgens hem niet stoppen als we de psychopaten die hierachter zitten hun gang laten gaan.

Wij kunnen het stoppen, want wij hebben de macht. Ze willen ons doen geloven dat de autoriteiten de macht heeft, maar zij hebben geen macht. Alleen als wij hen die geven.

De wereld wordt bestuurd door een klein clubje mensen die hun agenda opleggen aan miljarden. We kunnen hun macht doorbreken door op te staan.

Wij willen vrijheid en niets minder. Tot slot roept hij nog de politie op zich aan te sluiten bij de mensheid en te stoppen met het dienen van de psychopaten.

Video van de demonstratie in de Engelse hoofdstad.

Robert F. Kennedy

Robert Kennedy spreekt de menigte toe in Berlijn waarvan hij zegt dat dit de stad is, die net als ten tijde van zijn oom in 1963, de frontlijn is met het wereld totalitarisme.

Kennedy waarschuwt dat digitale valuta het begin is van slavernij, want wanneer zij je bankrekening beheren, kunnen ze jouw gedrag controleren. Datzelfde geldt voor 5G, waarvan hij zegt dat dit niet is bedoeld voor de mensheid, maar dient voor het controlesysteem voor Bill Gates en Zuckerberg.

Zijn satelietvloot zal straks kunnen kijken in elke vierkante centimeter van de planeet gedurende 24 uur per etmaal. En dat is nog maar het begin. Want hij zal de mensen ook kunnen volgen met gezichtsherkenning en gps.

Over de pandemie zegt Robert dat het slechts een middel is voor de elite van een handvol miljardairs om alles te kunnen dicteren. Het is een manier om de middenklasse te kunnen vernietigen samen met de democratische instellingen, waarna alle welvaart naar de elite kan worden overgeheveld.

Het enige wat nog staat tussen hen en onze kinderen is de demonstratie van Berlijn!

 

Rob Vellekoop, 30 augustus 2020

5 Comments

 1. Geweldig, nu het tij lijkt te keren…laten we bidden en volhouden dat de schuldigen aan deze ellende hun straf niet zullen ontlopen

 2. Dat globilisering alleen een naderend rampscenario wordt kan iedereen wel voorzien?

 3. Demonstreren?, je kan demonstreren tot je een ons weegt !

  Hoe kan het toch dat dit regime van Nederland zo hardnekkig vast houdt aan de vernietiging
  van haar eigen bevolking?

  Is het soms omdat er nu genoeg zelfvertrouwen is om de altijd al ceremonieele democratie met 2de kamer theater
  nu voor echt in “de nieuwe realiteit” te brengen?

  Deze “nieuwe realiteit” zoals dir regime het noemt waarbij MKB, horeca, cultuur, recreatie en luchtvaart kapot moet is in volle gang,
  het uit eentrekken van families en gezinnen is blijkbaar de sleutel tot succes zoals beschreven in de 2030 agenda van de UN.

  Dit alles onder leiding van Oranje, want die spoedwet voor de dictatuur Nederland gaat “de Koning” gewoon ondertekenen.

  Waarom steunt dit regime zo hardnekkig het UN beleid met haar 2030 agenda en de door Bill Gates gekochte WHO,
  dat doordringt tot op het laagste niveau in onze gemeenten?.
  Marching orders? Befehl ist Befehl?
  Wanneer heb ik dat toch eerder gehoord?

  Is het soms toeval dat het huidige corona beleid al is geschreven in Mei 2010 namelijk “Scenarios for the Future of Technology
  and International Development” hierin valt al te lezen wat er nu echt gaande is.

  Is het soms toeval dat Sarscov2 (CovID19, corona) uitbrak in Wuhan vlak nadat Event 201,
  een pandemie simulatie georganiseerd door de John Hopkins University al het scenario beschrijft dat nu wereldwijd geimplementeerd wordt?

  Is het soms toeval dat de Kroon vertegenwoordigd door Maxima in de UN deze agenda ten volle ondersteunt?

  Is het soms toeval dat Black Lives in de voortuin van het Paleis op de Dam gewoon kan demonstreren, waarbij
  de politie geinstrueerd wordt om niet op treden?
  Komt dit omdat Leontien in het bestuur zit van deze door George Soros betaalde organisatie?

  Is het soms toeval dat Constantijn in het bestuur zit van FutureNL de organisatie voor de nieuwe indoctrinatie van uw kinderen
  en kleinkinderen?

  Is het soms toeval dat het politiek gekaapte en door Bill Gates gesponsorde RIVM bescherming geniet van Mary?

  Hoe zit dat toch met de echte machtstructuur in dit land en wie profiteert hier nu uiteindelijk van?

  Is slecht geinformeerd zijn heden ten dage nog een excuus?

 4. Is het toeval dat bij de opening van de olympische spelen 2012 in londen enorm veel doktoren en verplegend personeel zijn te zien. Als je dit bekijkt en je komt ongeveer bij 46-47ste minuut zie je zelfs het covid virus afgebeeld worden. De opening is voor een groot gedeelte erg koud en donker met evenzo veel donkere figuren. En nu in 2020 is dit virus in de hele wereld terug te vinden.
  TOEVAL.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.