Demo Berlijn toegestaan en Kennedy komt

De demonstratie in Berlijn van zaterdag 29 augustus is op het allerlaatste moment door een rechter goedgekeurd. Robert Kennedy die op vrijdag al in Berlijn is heeft een uitnodiging ontvangen van de organisatoren om zaterdag aanwezig te zijn. Honderdduizenden mensen worden verwacht uit heel Europa tijdens de naar verwachting grootste demo tegen de vrijheidsbeperkingen door corona-regeringen.

Demo verbod opgeheven

Het verbod van de demonstratie van 29 augustus is door een Berlijnse rechter opgeheven. Volgens de rechter bestaat er geen direct gevaar voor de openbare veiligheid zoals door de aanklager was aangevoerd. De organisatoren hanteren namelijk een zogenaamd hygiëne concept. Het Bundesland is niet in staat geweest dit te weerleggen.

Michael Ballweg (vertegenwoordiger van Initiatieve Querdenken, te vergelijken met Viruswaarheid bij ons) heeft gezegd dat dit een groot succes is voor hen. “Dit is een succes voor onze grondrechten, die we hebben en ons niet mogen laten afnemen.” Hij zei verder dat de demo op zaterdag vreedzaam zal verlopen en dat diegenen die oproepen tot geweld niet bij hen horen

(Bron)

Kennedy

Robert F. Kennedy jr is voorzitter van Children’s Health Defense en een van de leiders van de gezondheid-vrijheidsbeweging. Hij arriveert vrijdag de 28e in Berlijn voor de opening van de bijeenkomst van de Europese tak van Children’s Health Defense. Hij zal met collega’s uit Europa discussiëren over actuele uitdagingen voor gezondheid en mensenrechten. De organisatoren van de ‘Berliner Kundgebung für Freiheit, Frieden, freie Meinungsäußerung und Respekt’ van zaterdag 29 augustus hebben Kennedy uitgenodigd.

Kennedy heeft zich eerder kritisch uitgelaten over de aanpak van de corona crisis. Ook ondertekende hij de ‘oproep van kerken en de wereld’ van aartsbisschop Carlo Maria Viganò op 7 mei 2020 waarin gemeld werd dat in verband met de COVID-19-Pandemie krachten geinteresseerd waren om paniek te stichten bij de bevolking. “Vreemde machten en supranationale eenheden“ vermengen zich met elkaar om “om beter manipulieren en controleren te kunnen“. Ook werd gewaarschuwd voor een “Politiek van drastische bevolkingsreductie“. Daarnaast gaat Kennedy ervan uit dat Bill Gates de mensheid een „Chip“ via vaccinatie wil inplanten of dat het SARS-CoV-2-Virus zich via 5G verspreidt.

Robert Kennedy is de neef van president Kennedy, die onder andere beroemd is vanwege zijn toespraak in Berlijn op 26 juni 1963.

(Bron)

Kennedy belooft in mei naar Berlijn te komen, zie video

Laatste nieuws

Niet alleen de demo is toegestaan, dat wil zeggen kan doorgaan zonder tegenwerking van de politie, maar ook de mondmaskerplicht is komen te vervallen.
Dit laatste vinden de organisatoren met name van belang omdat dan anti-demonstranten zich hiermee niet onherkenbaar kunnen maken.

Daarnaast heeft Kennedy de uitnodiging geaccepteerd.

 

Rob Vellekoop, 28 augustus 2020

6 Comments

  1. Een vreedzame demonstratie voor de vrijheid aanvragen bij dezelfde misdadigers die je de vrijheid hebben afgenomen? Bizar. Om vrijheid (of recht) daar vraag je niet om. Die néém je. Ook met geweld. Want anders houdt deze oorlog met volstrekt waanzinnige dwangmaatregelen die onze zwaar criminele “volksvertegenwoordigers” tegen hun eigen volk voeren echt niet op.

    Gereduceerd tot gehersenspoelde belastingbetaler en consument met alleen nog maar de vrijheid om veertig uur te werken in de week en het recht om te vluchten als het gevaarlijk wordt…..dat is wel een beetje dunnetjes.

  2. Beste Rob
    proficiat voor de vooruitgang ook in Belgie is er enige vooruitgang nog niet zozeer van de massa maar wel langs viruswaanzin vele goede artikels wou je dit even bevestigen want weten doe je het zeker

  3. Wat dat betreft mag er nog een hoop veranderen,hebben we plusminus 60j oo gewacht,dan zie je hoe lang je in slavernij kan gegijzeld worden?

  4. volgens de media hier in Belgie waren er tussen de 18.000 tot 30.000 betogers in de Franstalige pers dan nog de Vlaamse media hadden over minder en werden ze door het feit dat de 1,5 m niet geeerbiedigd werd gedwongen tot ontbinding, zo zien we maar he dat is dan de MSM gewoon misinformatie volgens hetgeen ik van jullie lees op deze site

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.