Voert Tweede Kamer op 9 september een dictatuur in?

Affiche demo 4 september in Den Haag

Bijdrage van Lietje Perizonius*

Lietje beschrijft een groot aantal opvallende punten van de ‘Tijdelijke wet maatregelen COVID-19’. Op 4 september krijgt de Tweede Kamer de gelegenheid hierover vragen te stellen en op 9 september gaan ze hierover stemmen. Opvallend is dat de massa media wel dagelijks schreeuwen over ‘besmettingen’ maar niet over deze voor onze democratie levensgevaarlijke wet. Vandaar dat enkele alternatieve vrije media platforms zoals DLM Plus hebben afgesproken deze wet van dictators-in-spe wat meer aandacht te geven.

Wat betekent het geruststellende “tijdelijk” in de naam van de noodwet?

“Een vrijstelling geldt voor de duur van ten hoogste drie maanden en kan telkens voor ten hoogste drie maanden bij regeling van Onze Minister worden verlengd (zie p. 12 artikel 1. 57e) en:
“3. Bij koninklijk besluit kan voor in het eerste lid genoemde bepalingen of onderdelen daarvan worden bepaald dat zij op een later tijdstip vervallen, met dien verstande dat dit tijdstip
steeds ten hoogste drie maanden na het tijdstip ligt waarop die bepalingen of onderdelen zouden vervallen.” (zie p.13 Artikel III vervalbepaling)

Vertaling: na zes maanden vervallen een aantal bepalingen, tenzij ze dat niet doen en eerder of pas later vervallen, dat mag steeds voor drie maanden bepaald worden (lees: deze wet kan eindeloos
van kracht blijven) Het woord “tijdelijk” kan je vervangen door eindeloos verlengbaar”. Terwijl de onzichtbaarheid” en de “onbewijsbaarheid” van het bestaan van de te bestrijden ‘onzichtbare vijand’ hiervoor ook zorgen.

Minister kan zelf bepalen wat hij wil

Artikel 58s 1.1. Indien zich een omstandigheid voordoet waarvoor de krachtens dit hoofdstuk geldende maatregelen niet toereikend zijn,

(dat wil zeggen: als wat hier staat aan voorwaarden niet genoeg is om de minister iets toe te staan)

kunnen bij ministeriële regeling “andere maatregelen” worden genomen die de kans op verspreiding van het virus SARS-CoV-2 “redelijkerwijze” beperken.

(dus: kan de minister zelf bepalen wat hij wil, als hij bijvoorbeeld zou bedenken dat het zonder zorg dood laten gaan van bijvoorbeeld een leeftijdsgroep de kans op verdere verspreiding zal beperken, dan staat hier dat hij dat mag doen)

Dictatoriaal

Bij de protesten tegen de noodwet, mis ik iets heel belangrijks. Rommelen in de kantlijn van de wet… is aantrekkelijk maar levensgevaarlijk, want de hele wet is dictatoriaal. Pure tirannie. Het hele kabinet moet dus weg. Het eruit halen van het mogen binnenvallen door de politie in woningen, een verplichte volg-app en een mogelijk verplicht vaccin, maakt de wet niet veel minder erg.

Het gevaar is dat het protest tegen een paar punten, opgevat kan worden als het aanvaarden van de rest van de wet. Als het begin van een compromis, van consensus. Iemand proberen over te halen tot het sluiten van een compromis over iets dat in zijn geheel onacceptabel is, is een sluwe manier om toch je dictatoriale zin te krijgen. Het versluiert de abjecte waarheid van het hele voorstel. Een beetje.

De truc is om er overdreven veel onacceptabele zaken in stoppen. Het publiek is dan blij als er iets van geschrapt wordt. Dat heeft niet door dat de wet er dan toch wel doorheen is, en op punten
later bijgesteld kan en zal worden.

Wat door velen nog niet beseft lijkt te worden is dat er nog meer in die wet staat, zoals:
● einde vrije artsenkeuzen (doel: Pharma, baas over de wereldgezondheid)
● mogelijk verplicht vaccin (doel: Pharma, baas over de wereldgezondheid)
● verbod van alle niet farmaceutische middelen,
dus afgelopen met hoge doses vitaminen, met voedingssupplementen, met homeopathie, ayurveda, acupunctuur, natuurgeneeswijzen, antroposofische geneesmiddelen, etc; aan alles waar Big Pharma
niet aan verdient. Daarmee dus ook nóg meer doden door medicijngebruik (doel: Big Pharma, baas over de wereldgezondheid)
● inperken van vrije meningsuiting
dat klinkt niet lekker, dus is anders verwoord – : de ‘desinformatie’ op de sociale media is veel te verwarrend voor de oh zo zieke en kwetsbare ouderen, bijvoorbeeld over corona en moet veel beter
‘aangepakt’ worden – lees gecensureerd. De woorden ‘kritiek’, ‘vragen stellen over’, ‘gebrek aan onderzoek’ en ‘censuur’ worden vermeden, maar dat is het wel. (doel: Pharma, baas over de
wereldgezondheid)

Het verandert de hele staatsvorm: van poging tot democratie in poging tot dictatuur…

Agenda 2030

De wet lijkt nodig te zijn om te kunnen voldoen aan VN Agenda 2030 (onderdeel van Agenda 21, voor de 21e eeuw). In de plannen tot 2030 en tot 2050 zitten heftige maatregelen, stuk voor
stuk verwoord in deugwoorden, zoals voor het herstel van de Aarde, de natuur, het milieu – stroop om de monden van totaal misleid ‘groen’.
Allen gefinancierd door dezelfden die ook BigPharma, de main stream media, veel ngo’s, maar ook universiteiten en hele overheden diep in hun zak blijken te hebben.

Hier een paar punten uit deze Agenda:
● Midden- en kleinbedrijf onteigenen, sluiten (een deel daarvan is al gerealiseerd door de lock down) en dan opkopen door BigMultinational
● Afschaffen van individueel eigendom, net als individuele vrijheid.
● Restant van de mensheid in hoogbouw in megasteden vestigen, een daarvan gaat heten Tristate en beslaat delen van Nederland, België en Duitsland (dit alles ‘om de natuur
de gelegenheid te geven geheel te herstellen’). Je ziet er al tekenen van: ‘we moeten de hoogte in’.
● Afschaffen van het zelfstandig uitoefenen van het boerenbedrijf door boeren, ze zijn te onafhankelijk.
● Vlees van dieren vervangen door kunstvlees, gefabriceerd in het lab.
● Het zelf verbouwen van voedsel ontmoedigen.
● Al het voedsel vervangen door kunstvoer; (met glyfosaat (Roundup), genetische manipulatie en Crispr-cas
● Overheid bepaalt de inhoud van onderwijs. Kinderen seksueel instrueren op school.
● De media schrijven in overeenstemming met de punten van de Agenda.
● Kinderen moeten leren ‘waarheid’ te herkennen en beseffen dat alleen de overheid die kan definiëren, dat de schoolboeken en de reguliere media die vertellen.
● Ook het aanleren van het herkennen van desinformatie en dat zij zich niet op sites begeven die de overheid afraadt.
● Het verwijderen van desinformatie en het bestraffen van desinformatie-verspreiders, anders dreigt ‘infodemie’.
● Voor het welzijn en ter bescherming van het kind dient de gezinsstructuur verlaten te worden, kinderen worden staatseigendom (dat zijn we trouwens allang, kijk naar het BSN, het burgerservicenummer, dat de pasgeborene krijgt door het ondertekenen van de geboorteakte…)

…Individueel soeverein worden, lijkt nog de enige manier om aan deze dictatuur, deze tirannie te ontkomen… maar ook daaraan kleven grote bezwaren. (Lees ook Soevereine Mens)

Wat Nu?

Hard rammelen aan een paar van de ergste bepalingen, gaat ons niet bevrijden. Dat levert, heeft Rutte bewezen, niet meer dan een vleugellam inlegvel. Denk aan de EU-Grondwet en ook aan
referendum, over Oekraïne. Het is als tegen een inbreker zeggen, ‘doe wel effe je schoenen uit bij de voordeur’, terwijl je geen inbreker binnen wilt hebben.

Als de hele wet dictatoriaal is, de tirannie voorstaat, dan moet de hele wet weg en de regering die hem inbracht erbij. Deze wet probeert van dit land een gebied te maken dat valt onder een
wereldregering, vele tientallen jaren geleden al uitgedacht. Het is een anti-democratische wet, waardoor ook de rechtsstaat vervalt.

Mogelijk stonden die paar wetsartikelen (binnenvallen, app en vaccineren) er zelfs expres in, opdat het protest zou verstommen nadat die eruit waren gehaald.

Lees hier het complete Wetsvoorstel Tijdelijke wet maatregelen COVID-19

Lietje Perizonius, 4 september 2020

7 Comments

 1. Het Nederlandse volk komt van een schijn-democratie in een open dictatuur terecht. Met garantie. Of ik dat erg vind?

  Nederland ziet waziger dan ooit. Van de NSB-ers. Je vindt ze overal: in de politiek, bij politie en justitie en in de kwaliteitsjournalistiek. We vinden ze bij de vakbonden (WAAROM HOREN WE INEENS NIETS MEER VAN ZE?) en dan zijn er nog al die covidioten die een ander de temperatuur of de maat nemen….aan zakelijk ingesteld gespuis is nooit gebrek in rivierdelta’s. Maar hoe je het ook bekijkt: het Nederlandse volk heeft precies datgene gekregen waar het bij de stembus om gevraagd heeft. En of ik dat erg vind…mijn vrouw en ik wonen niet eens meer in Nederland. Want als wij niets kunnen veranderen aan de omstandigheid dat het Nederlandse volk wordt geregeerd door een bende zware criminelen dan moeten wij zèlf die verandering maar zijn.

  In mijn huiskamer staat een ronde tafel. Niemand kan aan het hoofd van een ronde tafel zitten.

 2. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper.

  Deze naam zegt al genoeg—-De BildeRberg-Groep—-,die beruchte Familie’s van deze planeet….onder andere hier —dit koningshuis van het geweldige Nederlandje….waarbij Mark Rutte er ook bij hoort…

  Het is al jaren bekent dat er wat opstapel stond te gebeuren…en dit covid-19 is nu een uitstekende gelegenheid om voor die lui er werk van te maken.

  De USA—-jarenlang de machtigste en dictator land van deze planeet geweest,,,kijk wat er nu van over is gebleven,blank en zwart die tegen elkaar op je jut worden…U als sofi nummer wordt met een uit de mouw geschud wetje aan de ketting gelegd,in Wit-Rusland is er massaal protest…hier wordt je als een hond af en in elkaar geslagen met een gummi knuppel of een ploertendoder van door de Nederlandse STASI..wat zei noemen –politie…pffff…..de beelden spreken voor zich…..mijn advies luidt…schaf een boks beugel aan,mocht U door de politie/stasi geslagen worden,sla gewoon terug—oog om oog/tand om tand!!!niet meer zo nou kijken doen zij ook niet meer!!!!!!!1

  Je mag als sofinummer geen honden of andere beesten slaan……de politie–cq de nederlandse stasi mag/mogen dan schijnbaar wel mensen in elkaar slaan….beetje vreemd.

  Covid-19 is na een half jaar gemuteerd,dus wat lulle die lui nou eigenlijk nog???
  en als u een beetje op hebt gelet dan zie je wat een hele grote gaos die men heeft geschapen wat betreft de test labjes…..hier spreekt ook weer het kapitalistische gezeik….de ene is een nog grotere dictator dan de andere,niet meer en niet minder.
  Let ook een beetje op als het gaat over de vaccins….wat er nu al verteld is…het wordt een hele grote soap serie van de bovenste plank—daar kan gtst nog niet aan tippen!!!!

  Meneer De Mol (tv bons) is hier gewoon jaloers op.

  Nieuwe Serie,

  Covid-19 vaccin drama Nederlandse Staat,bestaat op dit moment al uit 40 afleveringen.

  Ik dank U!

 3. Bilderberg,daar komen de Elites, Criminelen noem ik deze mensen, tesamen. Het is in mijn ogen een voortzetting van de praktijken van destijds :Hitler en zijn consorte, Het is nog nooit weggeweest, vermoed ik. Ik voel het tot in mijn tenen.
  Deze lui doen alsof en hebben geen geweten. Zij Spelen mooi weer en ondertussen worden wij “vermorselt. vanwegen hun gevaarlijke brein. Zij verschuilen, achter onzichtbare afschijdingen om ons een rad voor ogen te draaien. lijdzaam af te wachten wat en wordt afgekondigd. Als wij bliven geloven dat deze lui voor ons zijn, dan maken wij een enorme fout in onze denkwijze. 5 mei 2020. Waar staan wij als burger? Wij hebben een lockdown. Niks te vieren, niet voor alle mensen die het leven lieten! Zij hebben gevochten voor onze vrijheid. En wat zien wij op 5 Mei? Wat een schijnvertoning, precies die mensen die ons een trad voor ogen willen draaien. Dat heb ik gezien! Afschuwelijke scherts vertoning. Niks Vrijheid,integendeel.
  Al die jaren is die z.n.”Elite-klasse” ondergronds doorgegaan in mijn visie.
  Wij met zullen het roer moeten omgooien en met z’n Allen als EEN reageren op dit afschuwelijke bedog! Weg met de corrupte lui,van over de hele wereld. die over onze rug “feest”vieren. Ik weet het niet anders te formuleren en zo te ervaren!
  We worden totaal bedrogen!Dat gaat keren, de mensheid wordt wakker! Dit gruwelijke en on-menselijke Brein. Wij gaan het keren tesamen! Trump is er ook al mee aan slag. Wij kunnen dat als een natie ook. Wakkere mensen. Kom op voor ons Leven. DOEN!

 4. JB,
  Dacht u dat in het land waarin u nu woontdeze regels niet doorgevoerd gaan worden?
  Dat dit doorgevoerd werd was mij al meer dan 30j duidelijk,daarom heb ik altijd dit als zelfstandige duidelijk gemaakt!
  Het meest erg vind ik het voor de generaties onder ons,daarvoor blijf ik me dan nog inspannen.

 5. Ik denk dat ik bij de verkeerde groepen zit op Facebook. Als ik daar naar kijk lijkt het wel of heel Nederland in aktie begint te komen, maar er gebeurt niks. Protest akties en dan gaan we weer naar huis. De Franse revolutie begon met de arbeiders en de studenten. Waar zijn die nu? Sommigen proberen uit te vinden wat hun seksuelel geaardheid is, andere kiezen er voor om maar een sks change te laten organiseren. De nieuwste Gucci mode is misschien een teken?
  Let wel, de regering die je hebt heb je zelf gekozen. Het hokje waar ze je in duwen is misschien voor velen wat krap, maar het lijkt veilig. En Alexa doet toch maar mooi dingen voor je die je nou zelf niet hoeft te doen. Bij voorbeeld het licht aan of uit doen. En hoe vaak hebben we in de laatste tijd meegwerkt om de plaatselijke middenstand om zeep te helpen en Bezos nog rijker te maken.
  Alles bij mekaar zit het probleem veel dieper dan de meesten denken.
  Er is geen enkel moreel besef van goed en kwaad in Den Haag. Dit zeg ik echt niet te licht. Als je als regering het goed vindt dat met applaudiseren de zorg in orde komt terwijl het “Oranje huis” er rustig de miljoenen krijgt die voor de zorg bestemd waren, dan kun je toch veilig stellen dat er iets heel heel erg scheef zit.dan mag je toch eigenlijk verwachten dat iemand die zaak opruimt.

 6. Dr. Malcolm Kendrick: I do not believe in worldwide conspiracies… humans are too incompetent to get a proper worldwide conspiracy organised for one thing. However I do believe in Foxy-Loxy.

  If you remember the children’s tale of ‘the sky is falling’, Chicken Little manages to scare all the other animals, Ducky Lucky et al. into believing the sky is falling, and they rush in blind panic to tell the king. They then run into Foxy-Loxy:

  “Well, well, and good day,” said Foxy Loxy. “Where are you rushing on such a fine day, my delicious little friends?”

  “Help us! Help us!” cried Chicken Little, Henny Penny, Ducky Lucky, Goosey Loosey, and Turkey Lurkey. “It’s not a fine day at all. The sky is falling, and we’re rushing to tell the king!”

  “And how do you know the sky is falling?” asked Foxy Loxy.

  “I saw it with my own eyes, and heard it with my own ears, and part of it fell on my head,” Chicken Little said. “I see,” said Foxy Loxy. “Well then, follow me, and I’ll show you the way to the king.”

  So Foxy Loxy led Chicken Little, Henny Penny, Ducky Lucky, Goosey Loosey, and Turkey Lurkey across a field and through the woods. He led them straight to his den, and they never saw the king, or anyone else, ever again…

  In other versions of the story, Foxy-Loxy deliberately throws the acorn that hits Chicken Little on the head, in order to start the panic in the first place. He then waits to take advantage of the ensuing events. ‘Now please, you must all to follow me, for I will keep you safe.’

  In other words, there is no worldwide cabal, no great shadowy conspiracy. Instead what we have is – what I call – a conspiracy of the willing. When fear strikes, the vast bulk of the public really, really, want to be protected, and will do almost anything to feel safe. The medical profession wishes to protect people and will do almost anything they are told, to help their patients.

  Politicians very much wish to be seen as great statesmen, protecting the public and bringing in laws to do so. Standing at podiums looking terribly serious and important and pretending to be Winston Churchill.

  So, if Sciensey-Wyensey can convince Experty-Wexperty that the sky is falling, then it is easy to get Publicky-Wublickey, Doctory-Woctory and Nursey Wursey, and Politiciany-Opportunity-Wunity to join in. There is no conspiracy here, but there is a massive drive for them all to rush to the king for protection.

  At which point, Foxy Loxy has them all perfectly under control. A little nudge here, a little nudge there, and the entire mob will head off in whatever direction you wish. A shepherd with two perfectly controlled sheepdogs. The dread sheepdogs of fear and empty promises.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.