Baas van Rutte en De Jonge waarschuwt dat vaccin niet einde is van coronamaatregelen

123rf

De directeur van de Wereld Gezondheids Organisatie WHO zegt zonder omwegen dat zelfs een covid-19 vaccin niet het einde van de coronamaatregelen zal betekenen. De WHO is het zenuwcentrum als het gaat over de coronamaatregelen. Aanbevelingen van deze organisatie zijn, soms met enige vertraging, steeds ingevoerd door Rutte. Wat de Organisatie predikt is de wet.

Ghebreyesus

Het zal de volgzame bevolking van vele landen, waaronder van ons land, verdriet doen te moeten horen dat niet het mondkapje of de 1,5 meter, maar ook het vaccin niet het einde zal betekenen van het door Rutte zo geliefde `Nieuwe Normaal`. Adviezen vanuit het zenuwcentrum van corona worden door meer dan 150 landen opgevolgd. Zweden stribbelde aanvankelijk tegen, maar blijkt nu ook om te zijn. De internationale druk zal toch te groot zijn geworden.

Directeur WHO Ghebreyesus zegt dus dat patrouilleren, testen, quarantaine, zorg, traceren van contacten, gemeenschappen betrekken en individuen aanmoedigen gewoon zullen doorgaan nadat er een vaccin is.

De NPO zal dan moeten doorgaan met hun eindeloze angstcampagne, het PCR-testen stopt niet, mensen moeten mondkapjes blijven dragen en de 1,5 meter stopt evenmin, zelfs nadat naar schatting 60 procent van de bevolking zich gewaagd heeft aan de injectienaald.

Dreiging

Zoals eerder in de kolommen van DLM Plus gemeld confronteren de machthebbers van onze planeet (lees de verschillende boeken er maar op na) de bevolking na de terreurdreiging van 9/11 op de virus-dreiging van covid. Sinds de aanslag op de WTC torens en gebouw is de terreurdreiging in stand gehouden. In ons land produceert een club ambtenaren (Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) daarvoor periodiek de mogelijke terreurdreiging.

Daar is sinds maart van dit jaar dus de corona-dreiging aan toegevoegd. Waarschijnlijk zal ook hiervoor wel weer een coördinator opgetuigd worden om de vinger aan de pols te houden, voor wanneer de aandacht (lees angst) mocht verslappen.

Tegenstanders uit de wind

De opmerkingen van deze directeur spelen onbedoeld tegenstanders van vaccinaties in de kaart. Immers het verhaal om iedereen te laten vaccineren is dat wanneer mensen zich niet laten vaccineren zij een bedreiging zijn voor de gezondheid. Op zich al een krankjorume gedachte omdat een gevaccineerde beschermd zou zijn tegen het covid-19 virus, dus ook tegen mensen die ongevaccineerd en dus besmet zouden kunnen zijn. Dus als iemand het vaccin heeft gekregen hoeft hij zich nooit meer druk te maken over de vaccin weigeraars, want daar is hij nu toch immuun voor?

Ieder weldenkend mens kan nu inzien dat het hele circus aan corona-maatregelen geen zin heeft. Het virus kan je ermee niet verdrijven. In plaats van al die maatregelen te nemen kan je beter je oude leventje oppakken en de (covid)griep krijgen zoals dat al honderden jaren gebeurt zonder lockdown en andere maatregelen die de maatschappij ontmenselijken.

De horeca hoeft helemaal niet failliet te gaan, massale werkloosheid en nog meer verpaupering zijn niet nodig, de honderden miljoenen vergooid aan vaccins en testen zijn slechts winst voor Big Pharma.

Discussies over deze maatregelen kunnen bij het groot vuil.

Macht

De directeur van de WHO heeft voor miljarden mensen (hebben zij op hem gestemd?) bepaald dat covid-19 niet stopt. Blijkbaar moeten we met zijn allen naar deze man luisteren. Regeringen en massa media vertalen zijn woorden in berichten en maatregelen. Straks tijdens de verkiezingen in ons land beloven politici weer gewichtig alsof zij iets kunnen beslissen. Nee, ook Rutte heeft niets in te brengen. Hij en De Jonge voeren bijna wekelijks hun persconferentie dansje uit en het is precies wat het lijkt: een grote show.

Een vraag aan de doorgewinterde hardcore democraten: heeft het houden van verkiezingen eigenlijk nog wel zin, nu de uitslag al van tevoren vaststaat? Namelijk dat de 1,5 meter samenleving met of zonder Rutte toch wel doorgaat. De beslissing hierover ligt in New York, op het kantoor van de WHO, met op de achtergrond gesouffleerd door de `onzichtbare bankiers`.

 

Rob Vellekoop, 20 november 2020

9 Comments

 1. Nou, Rob, wie belet, iemand, zomaar een individu, of een thans nog geheel onbekende Greta, of Ghandi, maar aanvankelijk uiteraard nog zonder naam, of wie belet een politieke partij, waaronder ook nieuwe, om, ‘ dit item’ , ‘ het item , te maken. Wie belet, LMPlus, of Gezond Verstand, of Virus Waarheid, en noem nog zo wat mogelijkheden, van dit ‘ item’ , ‘ het item ‘ , te maken ? Wie belet, wie dan ook, om 150 kamerleden, vanuit hun instemmings-score , een WHO-blinde volgzaamheid profiel te geven, versus, de minder tot niet horige onafhankelijken. En dit soortgelijk voor wetenschap, wetenschappers , en hun meetbare gradaties van ingekapselt, vervlochten , dan wel verkocht zijn.
  Bovendien, is ook wel eens fris, om ook te reflecteren op het feit, dat ook de ogenschijnlijk minder ingekapselde nieuwsbronnen, niet steeds vrij te pleiten zijn, van evengoed een soort van mobiliseren van vrees en angst, waarbij dan alleen de dreigingen anders zijn. Maar daarom nog niet minder , ook dan, een bewogenheid, die met angst en vrees werkt. Hoop dat je dit gewoon plaatst.

  Robert

 2. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Je mag nu van een steeds groter wordende groep Burgemeesters geen….Carbid afschieten ..reden is….om de zorg te ontlasten.

  Je mag van een steeds groter wordende groep Burgemeesters geen vuurwerk in je zak..cq bezit hebben…..reden is….om de zorg te ontlasten.

  Geachte Burgemeesters…jullie gaan van het voetjes volk een bagger stront krijg op jullie eigen stoepje.

  De reden hier voor is…..om de zorg te ontlasten van die stront!!!

  Meneer de Burgemeester van Breda Paul Depl wie had het hoogste woord een aantal maanden geleden dat de horeca wel open kon???..In welke regio is de uitbraak van covid-19 het grootst meneer de Burgemeester van dat o zo geweldige Breda…..Midden- en West Brabant!!

  Was natuurlijk ook om de zorg te ontlasten????!!!!

  Wat is het volgende wat het voetjes volk ontnomen gaat worden om de zorg te ontlasten?????….de vrijheid om zelf te kunnen bepalen of je dat NEP vaccin wel of niet in moet laten spuiten???

  Advies aan ieder,massaal GEEN kerst in kopen te gaan doen…je geld in je zak houden…en je eigen pot te gaan vullen,want die gaan de meeste mensen in de komende jaren heel erg hard nodig hebben….
  en ook om de zorg te gaan ontlasten.

  Waarom gaan dan ook niet alle sportcomplexen per direct dicht…onder het kopje—-de zorg te ontlasten….wat dacht je van al die blessures die allemaal ontstaan door het sporten—-is niet goed voor de zorg….de zorg moet namelijk ontlast worden!!!

  Geacht mede sofie-nummers…..er is nu door al die dictators commandoors dirigenten…een nieuwe slogen—–de zorg te ontlasten—!!!

  Alles is schijnbaar geoorloofd onder het skopje…de zorg te ontlasten.

  De zorg—die o zo geweldige kapitalistische zorg…steeds meer premie gaan betalen–steeds meer een uitgehold pakketje—steeds meer eigen bijdragen mee brengen…..o—o—o— die o zo geweldige zorg.

  Die o zo geweldige zorg die totaal kapot geprivatiseerd is door de zorg verzeker maatschappijtjes en de graaiers!!!!!!

  Het is diep en diep triest aan het worden met DE NIEUWE dictatuur in Nederland!

  Ik dank U!!

  PS.voor de speciale lieden—de koffie staat klaar!

 3. Ach Corné, rechts, links of midden zijn slechts manieren om iedereen tegen elkaar uit te spelen. Stink er toch niet in! Alleen met elkaar kunnen we tegen de schaduwmacht die onze politici aanstuurt en ons tegen elkaar iets ondernemen.

 4. Ik stink daar zeker niet in, Rob. Ik weet ook wel dat beide (alle) kanten door HEN worden bediend. Ik refereer alleen maar in dat artikel naar dat soort arrogante figuren zoals die Rik van der Ploeg van de PvdA. Dat soort badinerende lieden.

 5. Rutte had niets liever dan zich maximaal voor zijn volk in te zetten, aldus in zijn uitspraken recent op zijn propagandakanaal, echter beseft schijnbaar niet dat hij zijn volk in een rollercoaster gezet heeft, dat zijn weerga niet kent en dat dit hem bepaald geen windeieren zal leggen!

 6. Het is oorlog, alleen willen we het niet geloven. Het wordt tijd dat we de 600 miljoen Europeanen inzetten tegen de vijanden. Wij hebben de macht uit handen gegeven. Het vergt misschien een dag en we hebben de macht weer terug. We moeten ons organiseren en ons leven weer terug eisen. Binnen een dag kan het torentje van ons zijn. De politie en het leger zijn gewone mensen met gezinnen en familie. Die kiezen eieren voor hun geld. 1 dag.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.