Curaçao: meest ernstige waarschuwing voor mensen die het nog niet geloven

De maatregelen die aanstaande maandag van kracht worden voor Curaçao (nog altijd deel van het Koninkrijk) zijn de ernstigste waarschuwing tot nu toe. Regelmatig halen mensen hun schouders op wanneer je praat over de toekomst van Nederland als dictatuur. Ze kunnen en willen niet geloven dat dit in ons land mogelijk is. Speciaal voor hen het ultieme signaal, Curaçoanaren kunnen vanaf maandag als de Minister dit wenst al hun rechten kwijt zijn! Zij kunnen weer terugkeren naar volledige slavernij. Is dit overdreven of ben je bang dat dit onheil recht op ons afkomt maar steek je je kop liever in het zand?

Voor de ogen afspelen

Er zijn zaken die zich voor onze ogen kunnen voltrekken, maar die we desondanks toch niet zien. Ons verstand weigert te geloven dat dit mogelijk is. Zo had ik enige tijd geleden een discussie met een vrije collega over de inperking van de vrijheid van meningsuiting. Hij kon en wilde niet geloven dat we die in ons land kwijt zouden kunnen raken. Hij achtte dit ondenkbaar!

Wie had ooit gedacht dat Curaçao terug kon keren naar de tijd van de slavernij, als de Minister dit wil? Hoe is het mogelijk dat deze ambtsdrager zoveel macht heeft gekregen op het eiland?

Ook in andere landen buiten `ons` Koninkrijk verliezen burgers steeds meer rechten.

Maar laten we gewoon blijven kijken naar ons land.

Er worden nu al proefballonnetjes opgelaten over het iedere maand testen van de hele bevolking op corona. Terwijl ieder wakker mens ondertussen weet dat de test niet deugt, maar desondanks wel de hele economie ontwricht doordat mensen thuis moeten blijven die positief getest zijn.

Ook spreken ministers steeds openlijker over de consequenties van het weigeren van vaccinaties. (Ja, want mensen zullen niet 1 maar twee covid-19 injecties gaan krijgen). Trouwens wie durft tegen te spreken dat de bevolking niet ieder jaar deze injecties zal krijgen toegediend?

Ook is het bericht naar buiten gebracht dat microbiologen spreken over een derde golf. Wat op zich natuurlijk niet zo vreemd is omdat zowel in het voor- als najaar er een griepperiode is. Met andere woorden meer lockdowns zullen volgen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen deze steeds samenvallen met de volgende covid golf.

Curaçao

Dit eiland krijgt een nog striktere noodwet dan wij in Nederland. Curaçao is een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Het bestuur van het eiland wordt gevormd door de zogenaamde Staten van Curaçao, die bestaan uit 21 leden.

In deze video behandelen Jeroen Pols en Willem Engel de regeling die voor Curaçao ingaat met ingang van maandag.

Dit zijn in het kort de belangrijkste gevolgen.

Zo kunnen ambtenaren de bevoegdheid krijgen om zonder tussenkomst van de rechter de telefoon of computer te bekijken. Betogingen of vergaderingen kunnen verboden worden en maar ook om bepaalde gevoelens of gedachten op een bepaalde manier naar voren gebracht te brengen. De eigendommen van roerende en onroerende goederen kunnen in beslag worden genomen. Ambtenaren kunnen huiszoekingen verrichten zonder dat zij zich hoeven te legitimeren. Zonder machtiging van de rechter mogen computers worden gehackt of telefoons worden afgeluisterd. Mensen kunnen worden gedeporteerd die de regels niet naleven.

Zonder veel tegenstand heeft de regering Rutte bij ons de covid-wet door het Parlement gekregen. Hoeveel extra moeite zou het kosten om de regels van Curaçao ook hier te laten invoeren, bijvoorbeeld per 1 juni 2021, na de derde lockdown?

Conclusies voor onze toekomst

Zoals de directeur van de WHO al heeft aangegeven, het covid-vaccin luidt niet het einde van de virus dreiging in, dus ook niet van de maatregelen.

De regering Rutte heeft dankzij de covid-wet enorme macht om zelfs bij een bedreiging van de gezondheid de meest draconische maatregelen te nemen, met andere woorden de vrijheden van burgers nog verder in te perken.

In andere landen zoals België, Canada en Australië gelden uiterst strenge lockdowns. In New South Wales en Oostenrijk gaat de lock down zelfs zo ver dat niet over covid mag worden geschreven.

Kortom we hebben onze regeringen ongekende macht gegeven en worden nu met de consequenties daarvan geconfronteerd.

Hoe gaan we ervoor zorgen dat de macht bij de burgers komt te liggen voordat we niet alleen onze rechten en vrijheden, maar ook onze gezondheid hebben laten afnemen door de machthebbers?

 

Rob Vellekoop, 22 november 2020

 

8 Comments

 1. Rob, Het is helaas nog een groot deel onze eigen bevolking, die dit alles mogelijk maakt… mogelijk houdt, inclusief de media. Daar ligt de sleutel.
  Als alle burgers wakker worden, is het hele drama voorbij.
  Zo simpel is het…
  en tegelijk zo hopeloos is het als je mensen Buiten op hun fiets met een mondkapje op ziet ….

 2. Tijdens de demonstratie van gisteren in Den Haag had Jeroen Pols het ook al hierover, maar ik kon tot nu toe niets vinden over die wet (of verordening).

 3. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Er komt een hele mooie aanbieding deze week bij de grote supermarkten…en die is…of die luidt..

  Speciale aanbieding…3 zakjes met frisse lucht 3 halen 1 betalen!!!!

  Ik dank U!!!

 4. rob, heb je misschien nog een andere link behalve die facebook video die voor mij onzichtbaar is.

 5. Op Curaçao word het wetsvoorstel nog niet ingevoerd,het begin nu ook door te dringen tot de bevolking daar( ook van Curacaoenaars in Nederland) en er waren al protesten, vandaar het uitstel. Ik verwacht nog veel meer tegenstand dus ik denk niet dat het in deze vorm doorgaat.

 6. Dit is niets anders dan de uitvoering van: Rockefeller – Lockstep 2010, onderdeel van Welcome to the New World Order.

  Het probleem is dat er nog steeds veel mensen zijn die niet weten wat het doel is van deze operatie. Deze operatie is eind 2000, begin 2010 begonnen met de ontwikkeling van een combinatie van SARS en HIV. In 2015 is er in Fort Detrick een verbeterde versie ontwikkeld, met MERS als toevoeging. Daarna is de ontwikkelde variant naar Wuhan in China gebracht, naar het enige klasse 4 laboratorium (Wuhan Institute of Virology) dat zich in China bevindt. Het moest heel natuurlijk lijken en het moest er uit zien dat het in China is ontwikkeld en per ongeluk vrij is gekomen.

  Het dan door te voeren script moet gedurende de hele operatie te controleren en te monitoren zijn. Ontwikkel en financier de vaccinatieontwikkeling en de uitvoering daarvan op wereldniveau. Naam van het plan: Gates – decade of Vaccines. Ontwikkel en financier certificaatprotocollen (Gates – ID 2020) om het vaccinatie programma kracht bij te zetten. Overdrijf het sterfte cijfer en geef als doodsoorzaak Covid-19 op, ook voor dode mensen die niet door Corona zijn gestorven (ziekenhuizen krijgen wereldwijd geld om dode mensen als Coronadode te kwalificeren). Alle potentiele behandelingen moeten afgekeurd worden en verkondig dat alleen vaccins het Coronavirus kan stoppen.

  Ga door met het in stand houden van quarantaines in periodes van 2 (zie Nederland) weken, zodat steeds meer mensen in opstand komen. Wanneer er genoeg weerstand van uit de bevolking is, beëindig dan de 1e fase van de quarantaine. Na enkele weken van weer een normale situatie, overdrijf de dodenaantallen door Corona. Doe dit ook voor mensen die aan standaard ziektes zijn overleden. Voer als oorzaak een verslechterd immuunsysteem op.

  In de volgende fase kom dan met nog meer strengere maatregelen en geef de mensen die zich niet aan de maatregelen houden, daarvan de schuld. Verklaar dan als regering dat het nog te vroeg is om de maatregelen op te heffen en geef de mensen dan weer de schuld. Dat zal dan ten koste van hun vrijheid gaan en bekrachtig de quarantaines op een extreem hoog niveau en verhoog de boetes voor overtreders of vervang boetes voor gevangenisstraf. Maak (Corona) Apps om mensen te volgen. Beoordeel alle reizen als niet essentieel en richt controlepunten in. Reguleer de voedselketen en brandstofketen en zorg voor tekorten, zodat alleen mensen met het 1e recht daar gebruik van kunnen maken. Hou de Lockdown zo lang mogelijk in stand en vernietig de lokale of globale economie. Na een lange fase van Lockdown, kom met het vaccinatieprogramma en het vaccinatiecertificaat en MAAK VACCINATIE VOOR IEDEREEN VERPLICHT. PAS WANNNEER IEDEREEN IS GEVACCINEERD GAAN WIJ TERUG NAAR EEN NORMALE SITUATIE. Verklaar dat tegenstanders van inentingen andere mensen verhinderen om te leven en verklaar deze mensen tot vijand. Laat dan de meewerkende groep mensen toe in het nieuwe systeem en limiteer de groep mensen die niet zijn ingeënt m.b.t. werk, reizen en het maatschappelijk leven.

  Wanneer de meerderheid van de mensen zich tegen de genomen maatregelen blijft verzetten, breng dan als laatste afschrikking de sterk gewapende versie, om de minderheid tot een meerderheid te maken.

  Voer dan het nieuwe economisch model: Microsoft patent 060606 – Cryptocurrency System using Body Activating Data in. Het 5G netwerk maakt dit mogelijk.

  Het doel is om de economie wereldwijd te ontwrichten en te laten instorten. De regering zal dan de mensen aanbieden om totaal schuldenvrij te zijn, onder de voorwaarde dat mensen alle bezittingen aan de regering overhandigen en afstand doen van alle eigendomsrechten. Als tegenprestatie is vereist dat de persoon meedoet aan het Covid-19 en Covid-21 vaccinatieprogramma. Daarvoor is er per land een “Healthpass” ontwikkeld, waarbij mensen die zijn ingeënt privileges krijgen om onbeperkt te reizen en onbeperkt te leven, zelfs bij een volledige Lockdown. Voor het doorvoeren van het nieuwe systeem zal het IMF medewerking verlenen en het door te voeren programma heet: WORLD DEBT RESET PROGRAM.

  Bron: home alone worldwide lockdown agenda and calendar revealed in canada.

  Deze agenda wordt in vrijwel alle landen in de wereld doorgevoerd. Sommige landen (Gemene Best) liggen voor op het schema dat in Nederland wordt gehanteerd.

  Dat verklaart waarom in Nederland (maar vrijwel in alle landen) alles op inentingen wordt ingezet en alle andere middelen verboden zijn.

  Het Coronavirus bestaat dus helemaal niet en is in werkelijkheid een vergiftiging dat onder de naam Covid-19 in de wereld is gebracht en voor volgend jaar zal het Covid-21 zijn.

 7. Goed geschreven en verwoord in
  begrijpelijke taal
  Dit was ook mijn gedachtegang van af maand 5. Er waren dingen die niet klopten en het was amateuristisch opgezet.
  De grootste blunder was die van Ferdie G.
  Niet aftreden was buitengewoon stompzinnig waardoor alle twijfel omgezet werd in ,zekerheid.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.