Audiokrant nr 16 – Lunsing interviewt opstandige redacteuren van vrije media

Bij DLM Plus vinden we het net zo leuk als Niels Lunsing om iets te delen waarmee collega vrije journalisten bezig zijn. In zijn 16e editie van De Audiokrant gaat Niels in gesprek met de hoofdredacteur van De Andere Krant Sander Compagner. Ook interviewt hij Rico Brouwer van Potkaars die voor straf een paar weken van FB is verwijderd en mocht ik ook even aanschuiven.

Sander Compagner van De Andere Krant

Hoofdredacteur en voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Vrije Journalisten Compagner van De Andere Krant vertelt hoe hij staande blijft in een krankzinnige wereld van verplichte mondkapjes in openbare ruimten. De nieuwe editie van de krant staat in het teken van oplossingen in een nieuwe wereld.

Een breed scala van onderwerpen passeert, van gezondheid en economie tot aan de kijk op de dood. Sander verwacht dat over een paar weken de nieuwe editie uitkomt.

Rico Brouwer van Potkaars

Rico Brouwer praat in podcast de Potkaars met iedereen. Maar even niet op YouTube omdat hij met iemand heeft gesproken die kritisch is over mondkapjes waardoor YouTube hem een paar weken van het platform verwijderd heeft. Rico praat de luisteraar bij over de Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie, PCR-test, mondkapjes en vaccinatieplicht.

Onlangs sprak Brouwer met Frank Ruesink waar deze openhartig inging over zijn ervaringen met vaccinaties. Ruesink is activist die aan alle politici brieven schreef over de veiligheid van vaccinaties.

DLM Plus

Het leuke van een podcast is dat ik zaken net even op een andere manier bespreek dan dat ik erover schrijf. Niels daagde me uit om te praten in zijn uitzending over de angst die er is gecreëerd in de samenleving. Volgens mij klampen mensen zich vast aan het geloof in de overheid en wachten ze wekelijks op de persconferentie van Rutte en De Jonge.

Ook bespreek ik met hem de conclusie van De Smet die in een video laat zien dat na een halve minuut de concentratie van CO2 achter het mondmasker al tien keer zo hoog is als door de Belgische Arbeidswet toegestaan voor een werkruimte. Hier lees je het volledige artikel over de Belgische arts.

Beluister

NieuweTijd · De Audiokrant Editie 16

Rob Vellekoop, 6 december 2020

2 Comments

  1. Dan spreken we nu met zn ALLEN af dat we Flyers verspreiden waarop staat dat we weer normaal gaan doen.21 maart , de lente lijkt me een mooie kans.
    Weg met die anderhalve meter en de mondkapjes.ik help mee.

  2. LS. Veel dank voor Uw werk aangaande de bewustwording omtrent de duivelse zwendel van de regering, de RIVM en de K.N.M.G. betreffende het ‘etiket’ covid-19 dat ons wordt opgespeld. (voor medici en ziekenhuizen zou moeten gelden: K.N.M.G. no cure, no pay) Met vriendelijke groeten en alle hoogachting.
    PS. Voor dadelijk: Zalig Kerstfeest en Gelukkig Nieuwjaar.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.