Drukbezochte manifestatie verlicht Eindhoven met liefde en inspiratie

Op het 18 Septemberplein in Lichtstad Eindhoven zijn een paar duizend mensen bij elkaar gekomen. De manifestatie is georganiseerd door Hartenvrouw om mensen in deze kille tijd van corona maatregelen en verdeeldheid een ander geluid te laten horen,. Een aantal spreekkanonnen zorgt voor emotionele toespraken die de harten van de toehoorders weten te raken. Met dank aan LNN, RT Dutch en OPG voor de videoverslagen.

Peter Toonen: “Ik ben geen vee, we zijn geen slaven, ik ben niemand’s bezit”

Toonen komt in zijn toespraak met een paar prachtige one liners die bij het publiek veel losmaken. Hij stelt dat er dit jaar minder mensen aan of met corona zijn gestorven dan dat er van de trap zijn gevallen. Peter houdt de mensen ook voor dat er geen grieptest bestaat.

“We zijn avatars geworden in een computergame. We zitten in een spel. Deze lockdown wordt als zwaarder ervaren dan die van het voorjaar. Er wordt ons verteld dat een vaccin ons gaat redden, maar volgens het WHO (wereld gezondheidsorganisatie) moeten we nog jaren mondkapjes blijven dragen.” En “Nog steeds worden we door virologen geregeerd.”

Hij raadt mensen aan uit de piramide te stappen, waarvan het middendeel wordt gesloten, want het MKB gaat eraan en de multinationals blijven over. En daarna eigen sociale kringen op te zetten. “Zelfs met vier of vijf mensen kan je al dingen samen organiseren, want van de regering hebben we niets meer te verwachten.”

Ook Elke de Klerk doet opmerkelijke uitspraken: De moedige arts beschuldigt Rutte en zijn ministers van genocide. Zij moedigt mensen aan om, net zoals zij, ministers en staatssecretarissen een brief te sturen met een dergelijke aanklacht, . (kijk op artsenvoorwaarheid.nl)

Elke de Klerk: “PCR test is tegelijkertijd een soort nasale vaccinatie”

Op rustige toon begint ze haar speech met de mededeling dat er op dit moment kinderen in gevangenschap geboren worden. Hun moeders dragen mondkapjes. De fundamentele grondrechten worden ons afgenomen. Ze roept artsen en verloskundigen en verpleegkundigen op zich ertegen te verzetten.

“Het lijkt erop dat de staat onze vijand is, ze wringt zich tussen de artsen en de patiënten in. De elite ziet ons als hun bezit, als slaven. Het scenario voor dit plan is al lang gemaakt.” Door de nanaoparticles in het vaccin worden we eigendom van Microsoft (lees toelichting hierover in het artikel over dr Madej)

Ook ziet ze dat er steeds meer bewijs komt dat de PCR test tegelijkertijd een soort nasale vaccinatie is. Ze roept de mensen op een nieuwe wereld te creëren.

Het regent af ten toe zachtjes in Eindhoven. Maar niet alleen wat regen daalt neer op de hoofden van de manifestanten ook een paar keer brengt de organisatie het nadrukkelijke politieverzoek over om afstand te houden. Gelukkig is dat de enige zichtbare bemoeienis van de politie deze middag.<

Psychiater Renate Tillema komen we op meer demonstraties tegen, ook vandaag roert zij zich. We kennen haar als een gepassioneerde vrouw die geen blad voor de mond neemt.

Renate Tillema: “het criminele beleid van de overheid”

Renate doet een bewogen beroep op iedereen om op te houden met bang zijn. Want zegt ze, we worden voor de gek gehouden. Het virus is geen killervirus, omdat 99,98 procent het virus overleeft. Kanker en diabetes eisen meer slachtoffers.

Zij wijst op het criminele beleid van de overheid waardoor meer mensen doodgaan door de corona maatregelen dan door het virus.  Rutte en De Jonge zijn naar haar oordeel grote criminelen.

Zichtbaar verbolgen roept ze dat medicijnen die werken worden geweerd, omdat er toegewerkt wordt naar het vaccin. Ze vertelt ook dat door de invoering van het verplichte mondkapje mensen meer schimmelinfecties en gebitsklachten krijgen. Ze verwijst naar 1918 en 1919 toen de Spaanse Griep heerste en longontsteking doodsoorzaak nummer 1 was. (Lees hiervoor ook dit artikel Mondkapjes, vaccinatie en miljoenen doden Spaanse griep – wat is het verband?)

En dan geëmotioneerd:”Stop met bang zijn. We moeten vechten voor onze kinderen, voor een samenleving met respect voor elkaar. Dit kabinet moet aftreden. We zijn een politiestaat geworden waarin ik als arts niets meer te zeggen heb. Kom op voor onze ouderen, bedrijven, kinderen. Zoek contact met elkaar en benader elkaar.”

“Wij het volk zijn aan de macht en we laten ons door niemand koeioneren.”

Haar Kerstboodschap is, dat 99,98% van de mensen die ziek worden beter wordt, Heb elkaar lief, zoek contact, neem vitamines en gooi je ziekmakende mondkapjes weg!”

Mordechai Krispijn: “We gaan met zijn allen de nano-injectie nooit nemen”

Je ziet Mordechai tijdens iedere demonstratie waar hij de mensen toespreekt groeien. Hij weet de mensen op te zwepen als een volleerde redenaar. Ondertussen heeft hij zich aangesloten bij de nieuwe politieke partij Vrij en Sociaal Nederland.

Krispijn verkondigt optimisme en hoop. Hij voorspelt dat er een tijd komt dat 11 procent van de mensen wakker zal zijn. Hij schat dat het nu rond de zeven procent ligt. Want legt hij uit als elf procent wakker is dan keert het tij. Negen en tachtig procent volgt volgens Mordechai altijd de stem van de winnaar.

“We gingen van de PCR testen naar de mondkapjes en nu naar de vaccinaties. Deze worden gebruikt om hele groepen te beïnvloeden in gedrag. Ze wroeten in het DNA. Maar let op we gaan met zijn allen de nano-injecties nooit nemen.”

“Op het ogenblik vindt een coup plaats. We zitten midden in een staatsgreep. Toch gaan we het winnen. We gaan richting het licht. Maak de balans op en stap in je kracht.

“Hij wil samen met de nieuwe partij een samenleving creëren die zo aantrekkelijk is dat iedereen er naar overstapt.

“We staan voor de grootste verandering. Heb vertrouwen. Laten we na 17 maart, na alle petities en rechtszaken het Binnenhof binnenrijden en de zaak veranderen.”

Met dank aan RT Dutch en OPG

Moeder: “Waar zijn mensen bang voor?”

Dan staat een dame op, een  moeder, die het aangrijpende verhaal vertelt van haar overleden zoon die toch iedere dag aanwezig is. Geroerd vertelt ze dat zijn dood de nabestaanden een soort herstart heeft gegeven. Ze zegt:”Het is alsof hij ons aanmoedigt, ‘Toe maar’ “.
“Thomas ik hoor je en geef je inspiratie door.”

“Om ons heen zien we onderdrukking. Als we verder kijken zien we transformatie.
Het is bijzonder dat bij steeds meer mensen hun innerlijke kracht ontwaakt. Samen voorbij de angst voor de dood.
Waar zijn mensen toch bang voor?

Hoe kan je bestaan als mens, wanneer je voortdurend probeert controle te houden?
Wat heeft gemaakt dat angst ons regeert?

Dit terwijl we voortdurend balanceren op de rand van de dood. We zijn levende doden, slaven van de bangmakerij.

We mogen opstaan. We worden gadegeslagen. Er wordt op ons gewacht.
Stop met voeden van het systeem dat ons ontmenselijkt.
Voed elkaar met liefde en inspiratie.

Als moeder van een overleden kind zeg ik:”Dood gaan is niet erg!”

Nieuwe verboden van demo’s ‘voor eigen veiligheid’

Deze week begint met een demonstratie tijdens de toespraak van Rutte vanuit het Torentje waarvandaan hij zijn onheilsboodschap het land inslingert.  Enkelen van de tientallen demonstranten tegen het regeringsbeleid slaan op potten en pannen. Hierdoor blijft de demo niet onopgemerkt en zucht Rutte tijdens zijn toespraak over hun aanwezigheid, waardoor hij hen ongewild in het middelpunt van de massa media plaatst. Deze negeren vrijwel altijd de demonstraties van Rutte’s tegenstanders maar moeten er nu noodgedwongen aandacht aan besteden.

Een deel van de organisatoren van de demonstraties die deze week gepland stonden zijn weer bezocht of gebeld door gemeente en/of politie met de mededeling dat de demo’s niet door konden gaan ‘vanwege hun eigen veiligheid’. Het lijkt een nieuwe strategie in samenwerking van burgemeesters met overheid. Een voorbeeld is de demo in Hilversum van 19 december die niet door mocht gaan.<

Andere demo’s zoals in Rotterdam (twee keer op de Coolsingel) gaan wel door.

Hetzelfde gebeurt met de ‘Witte Pakken  Demonstratie’ in het centrum van Amersfoort die de politie aanvankelijk tegenhoudt, maar na overleg met de burgemeester alsnog verder mag gaan. Dezelfde demo was twee weken ervoor wel toegestaan zonder problemen.

Ook voor de komende weken staan demonstraties gepland. Er is deze week geleerd dat ze zeker niet allemaal even groot en druk bezocht hoeven te zijn om het andere deel van de bevolking te bereiken dat normaal vakkundig door massa media en politiek wordt afgeschermd.

Rob Vellekoop, 20 december 2020

14 Comments

 1. Een geweldige demonstratie en publicatie van zoals het gewoon hoort te zijn. Steeds meer wetenschappers zijn ervan overtuigd dat covid19 niets meer is dan een nieuwe griep waar we allemaal nog immuniteit voor op moeten bouwen. De risicogroep voor covid19, is exact dezelfde als voor de jaarlijkse griep. +75 jaar, overigens absoluut niet alle…. mensen met een slechte hartconditie/COPD, mensen met een zeer zwakke gezondheid, mensen met een zwakkere medische conditie, onderliggende medische historie als ook mensen met ernstig overgewicht.

  Hier moet eveneens worden aangetekend, voor die enkele criticus die iets roept in de trant van… ‘nee hoor’, we zien steeds jongere mensen plots ziek worden en dus…’ De verklaring is eenvoudig. Aangezien covid19 een nieuw ‘griepvirus’ is, zijn wij daar nog niet immuun voor. Dat betekend dus, in de medische werled niets nieuws, dat je eerst best wel ‘beter wordt’ van een eerste besmetting maar je immuunsysteem nog niet klaar met de opbouw van immuniteit voor covid19.

  Dan kun je het een tweede keer krijgen waarbij je immuunsysteem soms overdreven kan reageren. In een enkel geval zelfs zo overdreven dat je een soort auto-immun reactie krijgt waardoor je ernstige complicaties kunt oplopen.

  De andere kant? Het gaat hier om een risicogroep, statistisch nog geen 0.8% van de gehele bevolking en nee, die gaan niet allemaal dood.

  Probleempje…
  De PCR test kan geen besmetting opsporen. Dus de vraag is hoe Hugo de Jonge, Jaap van Dissel en Mark Rutte dan aan al die getallen komen. Die vraag stellen wij al meer dan zes maanden inmiddels, op verschillende manieren, zonder ook maar enige reactie te krijgen.

  Medicatie
  Er zijn momenteel twee bestaande medicijnen bekend die heel goed werken bij (verdachte) covid19 besmetting. De eerste is ontdekt en toegepast door huisarts Rob Elens, die pastte hydrochloroquine en zink bij zieke patiënten voor met zeer veel susses. Intensivist MD Pierre Kory van de Frontline Covid19 uit Aurora Milwaukee. Steeds meer artsen wereldwijd hebben de behandeling overgenomen, er zijn tal van resultaten sinds Augustus over deze behandeling voor peer revieiw gepubliceerd.

  We hebben het hier eenvoudig en nuchter over feiten. Elk jaar hebben we griepvarianten en covid19 is niet anders.

  De opgelegde maatregelen;
  Daar zijn vele discussies over te voeren. Vast. Feitelijk zijn deze nergens op gestoeld, zolang niet bekend is waar Mark Rutte, Hugo de Jonge en Jaap van Dissel hun getallen aan ontlenen.

  Lockdown
  Een dag voor de lockdown, in een uitzending van ‘de Nieuwe Wereld’, inmiddels gewoon zichtbaar op youtube, zegt Jort Kelder, een bekende van Mark Rutte het volgende, hij hade een ‘uitgelekte notitie gelezen waarin zoveel stond als ,’ …. de burgers moeten bang worden gemaakt, anders gaan zij zich niet meer aan de maatregelen houden….’ Hij stelt in datzelfde gesprek ook dat het aspect 40% minder ziekenhuisopnames, niet in het verhaaltje passen dus achterwege word gelaten.

  Dit en meer gewone nuchter bekeken feiten, met naam en bronvermelding alleen via deze url. (Dit vanwege het ‘censuur beleid’ van de sociale media)

  Ga vooral door elkaar op te zoeken. Er is geen enkele grondslag, wettelijk, wetenschappelijk denkbaar die u beperkingen oplegt, anders dan dat u die laat opleggen. De maatschappij is sociaal maatschappelijk en economisch astronomische schade toegebracht.

  Houd elkaar vooral op de hoogte via de vele kanalen en de sociale media en laat u door de tv en kranten vooral niet meer intimideren. Alle berichtgeving is erop gericht u angst aan te praten. Angst waar geen enkele grond meer (voor) is.

  Wij wensen iedereen een #VerlichteKerstSamen.

  René Civile
  Rotterdam

 2. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Zo…en dan nu is er….covid-20…bent U al bang geworden dat U nu wel laat vol spuiten met gee-mo wat op langere termijn hoogst waarschijnlijk problemen voor de mens op gaat treden!!

  Ik zou zeggen snoep verstandig en eet een appel…of te wel laat je niet gek maken en gebruik je simpele gezond verstand..niet zo moeilijk lijkt mij..toch?

  Men is toch allemaal hoog opgeleid….nou ik toevallig dan weer niet—-daarom ben ik een 1 ling—en laat mij niet commanderen/dicteren/dirigeren door al die andere die het o zo goed en beter weten….net als het hebben van vuurwerk..is zogenaamd straf baar …hoe haal je het in je hersenpan om dat te verbieden..ik heb het ook net als wat ik andere jaren gekocht heb…en nu is het in eens verboden???…gratis in leveren bij de geweldige Burgemeester..die laat het op slaan en gaat dat volgend jaar af steken en U mag daar naar komen kijken….HOE BIZAR KAN HET ZIJN!!
  Gewoon simpel blijven denken,kijk naar naar China…is daar ook al covid-20 aanwezig?
  Er zijn van die dingen die je niet verteld worden…U hoort namelijk lomp/dom/achterlijk te zijn en te blijven van en door mensen die het allemaal beter weten maar het ook helemaal niet weten en zeggen dat zei er allemaal verstand van hebben…ja aj..dat het ik al ruim een half jaar aan moeten horen en nu is men hier nog NIET klaar mee..het gaat gewoon door tot ver achter in het jaar 2021!

  Dat is dan ook weer een heel mooi voor uit zicht.
  Allemaal in het keurs lijf blijven lopen,net als een voor geprogrammeerde robot!

  Ik zeg het maar nog een keer—–DATA–DNA–G5 Netwerk….deze 3 zijn/wordt de toekomst…..het menselijk wezen…vrijheid???…is over en uit!!!

  Ik dank U!

 3. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Nog even wat anders….vorige week hoorde wij via de geweldige NTR/NOS.. een mededeling dat Rusland Amerika op hele grote schal had gehackt….OEIIIIII!!!
  Was dat effe toch maar weer dat vies Rusland,hey???!!!

  Nog geen 24 uur later komt er een bericht van de Amerikaanse President met de mededeling….het was niet Rusland maar China die daar hoogst waarschijnlijk achter zat….oke….waar is nou de geweldige NTR/NOS???

  Met zulke mededelingen wordt ik al enige tijd plat gebombardeerd,het is dus NIET vreemd dar mensen lieden van de NTR/NOS aan gaan vallen.

  ik heb al velemale meer uit latingen gedaan hier over…alles wat negatief gebeurd uit die landen wordt hier vet en dik uit gesmeerd.

  Heb het eens over het feit welke landen er schuldig hebben gemaakt aan inmenging van de afgelopen Presidents verkiezingen in Amerika…heb het daar eens over!!!

  Dat was—Rusland–China–Iran–Duitsland–Nederland…..UHHHHH…Nederland????…ja dat geweldige Nederland ja!!!!!!!
  Simpel blijven denken…..wie hebben er baat bij en wie zagen de huidige president niet meer zitten?….simpel blijven denken!!

  Waar is onze geweldige minister Stef Blok als het gaat over…de atoom deal met Iran—mensen rechten schendingen in kamp Israël ten aanziens tegen de Palestijnse bevolking?…dan heb ik nog niets vertelt over MIJN rechten hier..Meneer Stef Blok!..gezien dat hele covid gebeuren tegen mij persoonlijk,daar worden op dit moment OOK MIJN rechten geschonden door diverse politici en Ambtenaren…laat ik daar ook eens geen dekseltje op de pot sluiten…Meneer Stef Blok…als U het nodig vindt om Rusland aan te melden bij het Europees strafhof…zou U en ander regerings-lieden ook aan geklaagd moeten worden voor het schenden van de rechten van de mensen hier in DIT Nederland—-Toeslagen affaire,het codiv-19 gebeuren,mensen eerst vuurwerk laten kopen en dan gaan verbieden voor het hebben van vuurwerk,het 130km debacle..van 130 naar 100 km zodat er weer gebouwd kan worden..en wat gaat men bouwen dan??….DATA Centers!!!..zeg dat maar eens tegen een persoon die al meer dan 10 jaar staat ingeschreven als woning zoekende!!!!!!
  BIZAR…BIZAR voor woorden.
  Het milieu..oke…mensen moeten zuiger om gaan met het milieu,temperatuur stijgingen van hier tot Tokio….het zal best….(lekker warm in de winter maanden 15graden)waarom gaat er bij de a27 een groot stuk bos gekapt worden voor NOG MEER asfalt???

  Als laatste….sloop die piramide van de BILDERBERG-GROEP!!!

  Ik danke U noch mal!

 4. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Voor dat U zich gaat laten vaccineren…denk nog even heel simpel…ja…simpel blijven denken…..men heeft een vaccin tegen de huidige virus covid-19..zegt men..
  oke…U wordt geacht om dat toe te laten dienen….is aan U..toch…nu is er weer een zwaardere virus uit gebroken..covid-19 is dus sterker geworden..naam covid-20..dan werkt dat vaccin toch niet…of heb ik dat mis???
  Vaccin is er voor covid-19 en niet voor de nieuw variant zoals de HEERTJES dat vertellen….dan moet er toch weer een nieuw vaccin gemaakt worden???…denk ik nu te simpel??…of hoe zit dat nou…of is het een grote FAKE ZOOI aan het worden waar de honden geen brood van lusten…ik krijg meer de indruk dat het steeds meer op de toeslagen affaire begint te lijken!!!

  Ik dank U!!

 5. Over welke onzin heb je het? Ik ben heel benieuwd, jij ziet blijkbaar iets wat ik niet heb waargenomen. Laat het me zien.

 6. Om het simpel en eenvoudig te houden in je begrip van staat en overheid, de masters, eigenaren en bazen van samenlevingen sinds
  de 1700 :

  Regel 1. De overheid liegt altijd.

  Regel 2. De nummer 1 vijand van de staat is de eigen bevolking.

  Begrijp je deze historisch verifieerbare en tot in den treuren
  beschreven regels, ben je meteen klaar.

  Fijne dag verder.

 7. Kom op mensen.
  Wakker worden en meeprotesteren!
  Voor je pc blijven hangen en boe roepen helpt niet….

 8. Ik kreeg een mail van deze lui in mijn bus.
  https://artsencollectief.nl

  En dit is mijn antwoord.

  Beste mensen,
  Ik vind het vreselijk waar jullie mee bezig zijn, ipv gewoon samen te werken en te leren van de fouten die er eventueel gemaakt zijn, ontwrichten jullie de hele maatschappij. Jullie hebben het over een moreel compas. Die is ver te zoeken bij jullie. Werk gewoon samen met het ministerie van gezondheid en hou op om burgers hier in te betrekken, burgers die zeer beïnvloedbaar zijn in deze tijd. De gemiddelde burger loopt de grootste schreeuwers achterna. En jullie werken daar aan mee. Er wordt geen angst gezaaid, maar door de onrust die jullie veroorzaken daar worden mensen angstig van en weten niet meer wat ze moeten doen. Overal op lokaal niveau kijken ze wat het beste is voor de ouderen, jullie verhaal is achterhaald en niet meer van toepassing. Niemand wist precies wat hij moest doen en nog weet men het niet precies maar ze doen hun best. Ik ben blij dat jullie niet de leiders zijn, want dan waren er waarschijnlijk nog veel meer doden gevallen.
  Staat er een wazige arts met angstige mensen te demonstreren op het Septemberplein in Eindhoven ,die het dus niet eens zijn met de genomen Corona maatregelingen, voor de deur van mijn schoonzusje waar ze werkt. Haar moeder ligt op sterven door Corona, haar tante, zus van moeder is vorige week overleden aan Corona. Haar vader een maand geleden allemaal door dat virus. Niemand weet precies hoe te handelen, iedereen doet zijn best. Die wazige onverantwoorde arts die allerlei complot theorieën uitbralt net als die Engel, vreselijke mensen allemaal. Donder op met je onrust zaaien. Hoezo liefde, potentiële moordenaars. 1000 mensen bij elkaar, jullie zijn verantwoordelijk voor de vele besmettingen.

 9. Pardon, zaaien Rutte, het RIVM, de gedrukte massamedia en de tv-zenders geen angst? Nee, iedereen voelt zich kiplekker na iedere dag die leugenachtige gemanipuleerde bagger over zich heen te krijgen.
  Volgens mij leeft u op Mars en wij op aarde. Kom eens naar beneden en zie hoe ernstig het eraan toe is met de bevolking. U leeft in een wolk of erop.

  Oh ja en nog wat.
  U papegaait Rutte en zijn kornuiten na. Niemand is namelijk verantwoordelijk voor de gezondheid van een ander, tenzij je Volksgezondheidsminister bent en het volk de gezondheid van de bevolking op het spel zet met een uiterst gevaarlijk vaccin.

  Hou uw immuunsysteem op peil zou ik zeggen dan u heeft de grootste kans om gezond te blijven.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.