Tien redenen om geen cvid19 vaccinatie te nemen

123rf

Dit zijn de tien beste redenen om het cvid-19 vaccin niet te nemen. Zonder rekening te houden met de onbetrouwbaarheid van de PCR test en de zogenaamde besmettingscijfers van de overheid die weigeren in plaats daarvan over positieve testresultaten te spreken. Met aansluitend 40 artikelen over vaccinaties.

1. Kan nooit werkzaam genoeg zijn

Professor medische microbiologie Sucharat Bhakdi zegt het op deze manier:
“Ik ben niet gek. Ik neem het vaccin niet. Als je jonger dan 70 jaar bent is de kans dat je overlijdt aan dit virus 5 op 10.000 besmette mensen onder de 70.
Om een vaccin licentie te krijgen moet het bewijzen werkzaam te zijn. Dus moet je bewijzen dat het levens spaart, maar als er 5 op 10.000 besmette mensen overlijden hoe wil je dit cijfer met een vaccin aanzienlijk verminderen? Dit gaat je nooit lukken van bijvoorbeeld 5 naar 3. Dus waarom zou ik gevaccineerd willen worden?

2. Gebrek aan bewijs dat het werkt

Een internationaal gezelschap van een dertigtal artsen spreekt zich uit tegen het C. vaccin. Hun voornaamste bezwaren zijn dat er geen bewijzen zijn dat het werkt of veilig is, dat het experimenteel is en onnodig omdat er geen sprake is van een C. pandemie. (lees hier het volledige artikel Artsen waarschuwen voor injectie)

3. Niet nodig

Prof. Dolores Cahill herhaalt wat ze al eerder heeft gezegd, namelijk dat de symptomen van Covid-19 heel eenvoudig en succesvol zijn te behandelen met vitamine C, D en zink. Dit vaccin acht ze onnodig.
Meer van Cahill kan je hier lezen. (Professor Cahill stelt gerust en geeft oplossing voor corona)

4. Proefkonijnen

Dr Zac Cox weet dat er geen lange termijn veiligheidsdata van het vaccin zijn. Hij zegt dat ze de bevolking in feite testen wat tegen de Code van Neurenberg is. Hij zal het vaccin niet nemen.

5. Levensgevaarlijk en verandert ons DNA

Dr Carrie Madej onderzocht het voorgestelde covid-19 vaccin en komt tot verontrustende conclusies. De injectie modificeert volgens de dokter ons lichaam genetisch, zorgt dat we deels de eigendom over ons lijf kwijtraken, geeft een digitale code af en opent mogelijkheid ons te verbinden met AI. Kortom met een “goed” vaccin kan de wereldbevolking 10 tot 15 procent afnemen.
Lees hier meer: Dr. Madej: Covid-19 vaccin zal ons lichaam genetisch veranderen

 

Daarnaast is er een enorme lijst aan bijwerkingen (Amerikanen houden rekening met waslijst aan bijwerkingen covid-19 vaccin)

FDA publiceerde eind oktober van dit jaar een lijst met bijwerkingen die kunnen optreden na vaccinatie. In een document van de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) staat een lijst van mogelijke ernstige ziekten en nadelige lichamelijke reacties die kunnen optreden na injectie met Covid-19 vaccins.

6. Sinds 2002 mislukt om coronavaccin te maken

De Amerikaanse arts Dr Sherri Tenpenny vertelt dat farmaceutische fabrikanten op geen enkele manier aansprakelijk zijn voor het vaccin. Ze vertelt dat sinds 2002 ze al een coronavaccin proberen te maken (sinds SARS). Iedere dierentest leverde op dat de dieren een paradoxale immuniteitsreactie kregen. Het deed de infectie zelfs toenemen.

7. Virus nog niet geïsoleerd

De Amerikaan Dr Kaufman zegt dat het virus nog niet geïsoleerd is. Met andere woorden hoe kan je je hiertegen dan vaccineren?

“Ze hebben het virus nog niet gevonden. Je weet zelfs niet wat je test.”

“Een van de regels voor een wetenschappelijk onderzoek is ook te werken met een zogenaamde ‘negatieve controle groep’ (een groep van gezonde mensen). Dit is bij covid-19 achterwege gebleven. In China hadden ze maar 9 patiënten waarvan materiaal genomen werd. Bij een grotere groep van bijvoorbeeld 250 mensen heeft het veel meer waarde.”

Lees zijn relaas hier Arts laat zich niet mond snoeren over corona, zet alles op het spel voor vrijheid van zijn kinderen

8. Wantrouwen

Het optreden van de overheid in de afgelopen negen maanden met het gericht pushen van dit vaccin als enige oplossing tegen dit virus zou iedereen wantrouwig moeten maken. Wereldwijd hebben steeds meer artsen hun twijfels over dit vaccin. Voeg hieraan toe het vreemde gedrag van het kabinet Rutte dat eerder lijkt op dat van een vertegenwoordiger van de farmaceutische industrie dan van de Nederlandse overheid.

Ook is het is voor niemand begrijpelijk waarom de regering niet veel meer aanstuurt op bevordering van de immuniteit en op de inzet van de middelen die er al zijn zoals HCQ. Wie durft nu nog te geloven in de juiste intenties van de regering, laat staan zich inenten met dit experimentele vaccin?

9. Allergische reacties

Het Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) meldt dat het bureau onderzoek doet naar ongeveer een vijftal allergische reacties op het Pfizer COVID-19 vaccin in verschillende staten.

De bekendmaking volgde op het nieuws van vrijdag dat een ziekenhuis in Illinois tijdelijk met het COVID vaccinatie programma is gestopt nadat vier gezondheidsmedewerkers allergische reacties kregen, waarvan een ernstig – na toediening van het vaccin.

Op diezelfde vrijdag moest een derde verpleger in Alaska, volgens CNN, voor zes uur naar het ziekenhuis vanwege een anafylactische reactie op het Pfizer vaccin (lees ook over de bijwerkingen hier). Dit rapport kwam nadat vorige week al twee medewerkers in in dezelfde staat ernstige allergische reacties hadden gekregen — inclusief een vrouw die minstens twee nachten in het ziekenhuis was opgenomen na een analfylactische schok.

10. Massaal vaccin experiment met amper gegevens over veiligheid en werkzaamheid

Neuroloog Jan B. Hommel schrijft uiterst kritisch over het nieuwe vaccin van Pfizer/BioNTech. Hij constateert dat we niets weten over de veiligheid van dit vaccin over een periode langer dan twee maanden. Evenmin is bekend of het vaccin in staat is een blijvende immuunrespons op te wekken. Om die redenen vindt hij dat hier sprake is van een experiment.

Meer weten over vaccinaties? Kies hier uit veertig artikelen

 

Rob Vellekoop, 21 december 2020

25 Comments

 1. Het probleem wat vandaag plaatsvindt heeft zijn oorzaak bij de Verenigde Nazi’s in New York waarvan niemand weet wie daarachter schuilen en wie hen ooit een mandaat heeft gegeven om de wereld naar hun hand te willen zetten. Het vermoeden bestaat dat figuren als Gates via de WHO een forse vinger in de pap hebben. Een Afrikaanse pap waar deze Gates fors actief is met vaccins waar deze Gates dan ook weer lekker aan verdient. Met andere woorden deze man is een roofridder en zeker geen filantroop. Roofridders zijn ordinaire criminelen zonder enige vorm van empathie of geweten die enkel op eigen heil uit zijn. Waarom vertrouwen we zo iemand onze levens toe? Dezelfde Verenigde Nazi’s uit New York zijn de hersenloze architecten van het volkomen uit de hand lopen van de bevolkingsexplosie in Afrika waar nu Europa in de nabije toekomst voor mag betalen. Honderden miljoenen Afrikanen moeten een nieuw thuis vinden in Europa volgens de plannen van technocraten en bureaucraten in New York ongeacht de economische, infrastructurele en cultureel religieuze problemen die deze gigantische volksverhuizing met zich mee zal brengen. Een vermoedelijke genocide kan op korte termijn één van de gevolgen zijn van de waanzin van de gekken uit dat New York die dit alles willen om te verdoezelen wat voor puin zij in Afrika en dus ook wereldwijd hebben aangericht met ondoordachte hulpprogramma’s van ook weer die daar stinkend rijk mee geworden Gates, zonder ooit de nadruk te leggen op beheersing van de groei van de bevolking via bijvoorbeeld het gebruik van condooms. Maar dat laatste mocht niet van Pipo de clown in Rome. Nu zit men met het probleem van een te sterk gegroeide bevolking en dus op termijn met nieuwe hongersnoden, dit denkt men op boekhoudkundige wijze te kunnen oplossen door zeg maar debet en credit met elkaar in evenwicht te brengen. In Europa kunnen er wat oppervlakte betreft wel 2 miljard mensen bij en uit Afrika wordt de nood hoog dat daar snel die 2 miljard verhuizen. De wereld staat op punt dat de ene ramp de andere ramp zal overtreffen, rampen die nog nooit zo immens groot zijn geweest en allen geschapen door voornamelijk dat zooitje warhoofden in onder andere dat New York die wilde deugen maar geen biet begrepen hebben van het simpele feit dat als je op een plek ingrijpt dat dit op andere plekken gevolgen heeft. Corona, wel of geen pandemie, is een van de eerste (gecreëerde) rampen waarvan er nog veel zullen volgen. Een wereldrevolutie tegen die technocraten en hun politieke handlangers kan wellicht, hoe tegenstrijdig dit nu ook klinkt, erger voorkomen. Erg wordt het sowieso. Hoe erg, dat kunnen we wellicht nu nog deels beheersbaar maken. Als niet wordt ingegrepen is het monster spoedig volledig en voorgoed uit de fles. Ik ben een dagje ouder en zal het niet meer meemaken maar ik vrees het ergste omdat het grootste deel van de mensheid uit volgers bestaat die klakkeloos geloven wat machiavellistische leeghoofden als Merkel, Rutte, Timmermans en noem de rest maar op stellen wat er gebeuren moet. Met dat soort narren en idioten zal alles keer op keer nog erger worden.

 2. Voor wie de corona-bagger dóór heeft…er is geen vaccin voor verrotte banken.

  Wie spaargeld op de bank heeft is daar niet de eigenaar van. Haal het dus weg bij de bank temeer daar alle ministers van financiën van de EU-landen enkele jaren geleden in het holst van de nacht (geen journalisten!) bij oud-minister van financiën Wolfgang Schauble op bezoek zijn geweest en hebben afgesproken dat ook de spaarders mogen worden aangesproken om de banken overeind te houden. En er is nog iets. Wie een woning of grondstuk vrij op naam heeft kan bij geen enkele notaris een bewijs krijgen ook werkelijk de eigenaar van de woning of het grondstuk te zijn. De grote onteigening gaat van start en de regering heeft merkwaardig veel mogelijkheden (belastingverhoging, inflatie, onteigening, dwanghypotheken, verbod op het bezit van goud etc. etc.) u te bestelen. Aan de ontwikkeling van de goudprijs is ondubbelzinnig te zien dat de inflatie sinds anderhalf jaar in de overdrive is gegaan. Momenteel zit de goudprijs even in een dal maar zal daar spoedig weer uitkomen…een ideale en mogelijk laatste gelegenheid Krugerrands aan te schaffen. Een verbod op de handel of op het bezit van goud? Niets van aan trekken, een dergelijk verbod kan nooit internationaal worden doorgevoerd.

  Kortom: wees de beschaafd plunderende “elite” (een 180-graden woord voor afschuim) een stap voor.

 3. Hartelijk dank al was ik er al lang van overtuigd het RnA vaccin sowieso niet te nemen. Ik ga er van uit dat deze deskundigen het over dit RnA vaccin hebben? Hoe staat men tegenover de andere varianten?

 4. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Bericht gericht aan Heertje Ferdinand Grapperhaus,

  Veel mensen stellen zich ook de vraag,of het dragen van een – door politici voorgeschreven – mond- en neusbeschermer over het algemeen gerechtvaardigd is.
  Net als bij geneesmiddelen bestaan er echter ook bijwerkingen bij het dragen van mond- en neusbescherming – bijvoorbeeld:het langdurig ademen achter het masker is hetzelfde als een soort zelfvergiftiging.
  Want een deel van de stoffen,die het lichaam via de ademhaling uitstoot,wordt weer ingeademd.
  Tegelijkertijd neemt het zuurstofgehalte in het bloed geleidelijk af,terwijl gasvormige gifstoffen vermeerderd in het lichaam verblijven.
  De snelheid van het denken neemt af,het lichaam vertraagt op alle niveaus, wat kan leiden tot flauwvallen.
  Maskerdragende bestuurders worden daarbij zelfs een gevaar voor zichzelf en hun omgeving.
  Zouden deze verbanden bij de politici die Corona-paniek verspreiden en dwangmaatregelen uitvaardigen niet bekend zijn?

  Wie mijn gezondheid aan het verzieken is,komt mij persoonlijk tegen,en ik heb hier zeer veel last van met namen klachten over kort ademig/benauwdheid/na minuten dat voor de mond te hebben gehad last van in de keel qc strot..
  Door het dragen hier van wordt je als mens dus door Heertje Ferdinand Grapperhaus ziek gemaakt met zijn snel wetje die hij persoonlijk heeft laten uit rollen,met als dwang boeten van 95,- euro.

  Beste Heertje Ferdinand Grapperhaus(vrolijke vriend),ik ga U op korte termijn treffen,maak alvast dat kippen borstje maar nat,face to face—man tegen man en verders niemand!!!

  Ik dank U!

 5. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Nog 1 goede redenen om het NIET te doen…doe het aub niet..je bent verkocht als menselijk wezen aan de Elitaire macht hebbers van deze planeet —-De BildeRberg-Groep Lieden—(Rockefeller Rothschild George Soros Bill Gates en zijn lief talig Vrouwtje en hun foundation).
  De voor geprogrammeerde mens die geen vrijheden meer zal kennen,de totale heerschappij en dictatuur,U als mens wordt op die manier steeds dommer gemaakt en gehouden en behandeld als —kudde VEE.!

  Nogmaals—-DATA–DNA(BSN-Nummer)–G5 Netwerk—wordt 1 gecontroleerde mens!

  Zie deze link…na het lezen bedenk u nog even of U zich in laat spuiten en bewerken.

  https://businessam.be/frankrijk-geeft-groen-licht-voor-bionische-supersoldaat/

  Ps kijk ook even het partij programma van de CU,er MOETEN van hun 50.000 basis banen komen,dit is het begin van de totale SLAVEN volkje die er aan zit te komen die heertjes daar houden letterlijk en figuurlijk de armoede in stand door zulke praktijken….die lui zelf zitten er heel erg warmpjes bij het HUN riante inkomens!!!!!!!

  Ik dank U!

 6. Als ik dit allemaal zo heb gelezen,kom ik tot de mijn punt,vanaf toen het begon ,dat het de bedoeling is van de hele rijken ,om het kort te zeggen er moeten mensen opgeruimd worden,zeker de armen in afrika,en dan de zieken,die kosten geld,zo kan ik wel doorgaan
  leven we nog in een vrij land!

 7. Gisteren is er een demonstratie geweest van een groot aantal advocaten voor het Bundesverfassungsgericht in Karlsruhe, het hoogste Duitse rechtsorgaan. Zij maken zich ernstig zorgen over de inperkingen van de grondrechten in Duitsland:

  https://www.youtube.com/watch?v=N9xuX9q-sbg&t=38s

  In Nederland is een dergelijk protest ondenkbaar omdat Nederlandse advocaten in de bioscoop-broekzak van de Openbare Ministeries zitten.

  Voor Nederlandse advocaten en rechters hebben grondrechten geen enkele betekenis. Geen advocaat of rechter te vinden die zich afvraagt wat het inperken van grondrechten nu eigenlijk met de griep te maken heeft.

 8. Handig, een zogeheten mutatie op het covid-virus. Is dit bedoeld als een smoes waarom de vaccins niet zullen gaan werken !?

 9. Momenteel zitten we in de Jupiter-Saturnus conjunctie in Steenbok (vanuit Vedisch, siderische invalshoek). Jupiter staat deze periode (vanaf november tot ergens april 2021) op zijn allerzwakste / debilitatie positie (in grofweg 12 jaar tijd) echter omdat Saturnus er ook nog eens bij staat wordt dit nog eens extra bekrachtigd. Dit houdt in dat Jupiter, de planeet van groei, wijsheid, spiritualiteit weinig potentie heeft de mens op een hoger plan te brengen. Aanvullend staat de conjunctie in het nakshatra (maansterrenbeeld) Uttarashada wat aangeeft dat er een strijd gaande is tussen goed in kwaad. Saturnus staat voor begrenzing zoals wat de overheid, meedia en politie etc ons voorschotelt. Lijkt mij niet het juiste tijdstip om over te gaan op het nemen van een vaccinatie. Deze vaccinatie is de voorbode (geb.moment) voor verdere verschraling gezien Saturnus in deze vaccinatieperiode nu eenmaal sterker staat dan Jupiter.

 10. aan bedonderde Burger !
  Al bent u een dagje ouder, aan uw spitse pen is het zeker niet te merken ! Uw frisse nieuwe betitelingen van oa VN zijn ronduit GEWELDIG ! Doe (schrijf) vooral zo verder, en laat uw pen vrolijk/jeugdig krassen tvv de goede zaak !

 11. Angstdroom of werkelijkheid? Ik zit mij voortdurend af te vragen waarom Elon Musk, bijna geruisloos, maar liefst 40.000 satellieten in de ruimte gaat schieten en om de aarde laat circuleren. Er wordt gezegd dat dit is om een beter wereldwijd internet te creëren. Maar is dit echt waar? Satellieten kunnen de navigatie in auto’s verzorgen. Zal het in de toekomst wellicht ook mogelijk zijn om het menselijk brein met radiogolven te beïnvloeden? Het menselijk brein ziek te maken of te doden? Wellicht gaat dit beter als mensen met Nano-technologie worden gevaccineerd? Is de elite bezig om de totale macht over de mensheid te verkrijgen middels techniek? Legers en politie zijn voor de elite immers niet betrouwbaar omdat deze zich ook tegen de elite kunnen keren! Wie betaalt eigenlijk die 40.000 satellieten die Elon Musk in de ruimte wil lanceren? Waarom horen we er nauwelijks kritische geluiden over? Dit in tegenstelling tot de vraagtekens die worden gezet en de achterdocht die er bestaat tegen het G 5 netwerk? Waarom gaat alle aandacht naar het CO2 probleem en het coronavirus? Worden we afgeleid en op het verkeerde been gezet? Er zijn immers vele andere problemen in deze wereld waar we veel meer aandacht voor zouden moeten hebben. Ben ik los aan het komen van de werkelijkheid of worden we momenteel in ons collectief onderbewustzijn gewaarschuwd voor gevaren? Dieren worden immers ook vaak gewaarschuwd voor overstromingen, aardbevingen, etc. De tijd zal op mijn vragen antwoorden geven. Waakzaamheid is echter geboden.

 12. HOE HOUDEN WE ZELF DE LOCKDOWN EN DE AVONDKLOK IN STAND
  Ik kreeg een raar Whatsappje van iemand die ik zo niet eens ken…
  Hij meldt dat hij ‘positief getest is op corona’ en roept mensen in ‘zijn omgeving’ op om zich ook te laten testen…. Veel vrienden van mij kregen exact hetzelfde Whatsapp bericht…
  Ik heb in heel mijn leven nog nooit griep gehad, mijn broers en vader ook niet!
  99% van alle mensen hebben een uitstekend afweer systeem, en ik raad je af om iets dat van nature al 100% perfect werkt met een ‘COVID Vaxxin’ te laten slopen… Je laat je toch ook niet aan je rug opereren als je geen rugklachten hebt?
  Met deze zinloze nietszeggende PCR tests registreren wij doodgewone voorjaarsverkoudheidjes als “C0VID-19” besmettingen en houden we netjes de zinloze lockdowns en avondklok van de overheid in stand!
  Jongeren blijven door de avondklok lekker de hele nacht bij elkaar omdat ze niet over straat mogen en slapen nu gewoon bij elkaar. Daar is verder natuurlijk niets mis mee!
  Vroeger, in het oude normaal, ging je ook niet met ieder verkoudheidje naar de dokter voor tests om te zien of je soms wel echt verkouden was…
  Als je deze lockdowns zo geweldig vindt, dan moet je vooral gewoon doorgaan met het laten uitvoeren van nietszeggende PCR tests!

 13. Op de 1e plaats: dat de virus nooit is gevonden en geïsoleerd was en is ook nooit bewezen is dat het bestaat!
  ook de andere varianten bestaan ook niet!
  ook het verhaal kwam pas naar buiten dat het verhaal van Wuhan geheel was opgezet en verzonnen!
  wij worden allemaal gebrainwasht tot angst!
  angst is een oorlogsmiddel!

 14. Denk eens aan een ander behalve jezelf. Je wordt niet gevraagd naar Afghanistan af te reizen om te strijden tegen de Taliban. Je wordt gevraagd een prikje te nemen. Net als toen je klein was tegen Polio, Tetanus en tegen andere ziektes die hier nu niet meer bestaan.

  En als iedereen dat doet, kan iedereen weer feesten.

 15. Heerlijk om deze onzin te lezen. Hoewel er soms een deel waar is weten ze er de meest bizarre conclusies aan te koppelen.

 16. Na ander half jaar leugens nog steeds de overheid geloven. Daar kan eigenlijk niets tegenop. Ik wens je veel sterkte, Henk.

 17. De PCR test kan Covid-19 inderdaad niet fatsoenlijk vaststellen. Het is onnodig om je te laten vaccineren, juist als kwetsbare is dit af te raden. De staten Texas en Florida zijn al gestopt met de maatregelen, vaccinatie paspoorten zijn daar zelfs verboden. De Corona cijfers van deze staten wijken niet aanzienlijk af van die van de overige 50 staten. De Jonge weigert om hierover te debatteren, laat staan een vraag over te beantwoorden.

  Hoe kun je nog steeds deze poppenkast van onze regering met hun NOS, GGD, RIVM, OMT en VWS geloven? Er zijn te veel immunologen, virologen en andere medische specialisten die tegen de maatregelen en tegen de vaccins zijn. Begin met denken voor jezelf anders doen anderen dat voor je.

 18. het hele virus is verzonnen!!! in 2018 stierven er 10.000 mensen aan de griep. werd daar ooit iets van bekend gemaakt?? nee nu worden de zgn doden per dag bekend gemaakt, alles is verzonnen en bedacht er klopt niks van!!!

 19. Verschillende van die rijke fatasierijke en financiele wereldleiders, met hun wijsheid in pacht willen het wonen op de aarde moeilijk of kapot maken.Ze zoeken andere planeten voor een nieuw leven op de starten.Ze zijn er al goed mee bezig.
  Als ze een bewoonbare bereikbare planeet vinden, willen ze daar een niiewe wereld oprichten. ze zullen daar alleen maar tijdelijk overblijven. Ze kunnen daar met hun fortuinen samen een gezelschapspel spelen met hoogwaardige jetons.
  Maar ze zijn ook sterfelijk zoals iedereen.
  Maar daar hebben ze nog niet aangedacht.

 20. Wie heeft zin om aan de nabestaanden van vijf en half miljoen mensen te vertellen dat hun dierbaren gestorven zijn omdat ze de vitamine C en D en zink niet in het medicijnkastje konden vinden?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.