mRNA vaccin bedreiging van de mensheid

123rf

Twee artsen waarschuwen voor het mRNA vaccin dat ook in ons land tegen covid wordt ingezet door de Minister van Volksgezondheid. Ze lichten toe hoe het komt dat de gevolgen nooit meer terug te draaien zijn voor ieder mens die het vaccin neemt en zijn nakomelingen.

Lagendijk

Dr Louise Lagendijk is een in de VS werkende Nederlandse arts die afgestudeerd is in moleculaire genetica. Zij uit haar bezorgdheid over het nieuwe vaccin dat in Nederland wordt uitgezet. Zij legt uit wat de gebruikte techniek doet.

In het kort komt haar verhaal erop neer dat zij zich zorgen maakt over de informatie die het vaccin aan onze cellen doorgeeft, omdat dit desastreuze gevolgen kan hebben voor onze gezondheid.

Alle celinformatie bevindt zich in ons DNA. Het RNA is de vertaler van de boodschap van ons DNA naar de cellen. Met behulp van een eiwit, het mRNA ontvangen cellen deze informatie. Via het mRNA vaccin krijgen de cellen nu informatie ingespoten gebaseerd op genetica. Het RNA moet dit specifieke eiwit mRNA nog aanmaken.

Stel dat dit mRNA nu in iets anders wordt vertaald dan heeft dit direct consequenties voor ons lichaam.
Het lichaam zal bijvoorbeeld eiwitten aanvallen in onze cellen omdat ze deze niet herkent. Dan creëer je een auto-immuunziekte. Je valt jezelf aan. Dit hoeft niet meteen te gebeuren volgens de dokter, maar kan twee tot vijf jaar vanaf nu plaats vinden. Dit doordat het lichaam niet meer weet wat goed en slecht is.

Wakefield

Dr Wakefield gaat nog twee stappen verder in zijn uitleg. Door uit te leggen dat we hier feitelijk niet met een vaccin te maken hebben en daarnaast op welke manier het leven op aarde hiermee bedreigd wordt.

Gelukkig is de video tientallen keren elders opgeslagen, zoals deze op Bitchute

Volgens Dr Wakefield is het mRNA vaccin helemaal geen vaccin. Erger nog de kans dat het mechanisme dat bedacht is om het vaccin zijn werk te laten doen misgaat is groot. Daarnaast is dit nooit eerder bij mensen gebruikt.

Hij legt uit dat ons DNA de basis is van de genetische structuur van elke cel. Het codeert eiwitten. Het mRNA (messenger RNA) brengt vervolgens de info om eiwitten te maken over. Het boodschapper RNA is dus een postbode tussen gen en eiwit. En benadrukt de arts het is het eiwit dat de immuunrespons oproept en niet het RNA!

Hierdoor is het mRNA vaccin geen vaccin, want het roept geen immuunrespons op. Als je namelijk een vaccin wilt maken dien je een eiwit toe of dat nu bacterieel of viraal is. Het is dit eiwit dat bij het menselijk immuunsysteem de immuunrespons oproept. Er moet dus na vaccinatie eerst een eiwit gemaakt worden en dat roept pas de immuunrespons op.

Een mRNA is eigenlijk genetische manipulatie, vervolgt Wakefield. Je stopt namelijk genetisch materiaal van een RNA virus in je cel en vraagt het celmechanisme om met het RNA eiwitten te maken. Deze eiwitten moeten dan bij jou een respons van je weerstand oproepen.

Het ernstige hiervan licht Wakefield ook toe.
Hij zegt:

“Je hebt cellen in je eigen lichaam die een eiwit produceren die in jouw immuunsysteem een immuunrespons oproepen, dat is een auto-immuunziekte. De kans dat dit misgaat is enorm groot. Het is nog nooit eerder bij mensen gebruikt.”

Volgens de dokter zien we nu al grote problemen optreden. Namelijk twee gevallen van anafylaxie en er zijn doden gerapporteerd.

Hij besluit met de waarschuwing: “Als het eenmaal in je zit kan je het niet meer weghalen, uitzetten of stoppen.”

Lees hier nog veel meer over ‘vaccinaties’.

Rob Vellekoop, 14 januari 2021

8 Comments

 1. Dit moeten we zoveel mogelijk delen,maakt niet uit hoeveel mensen je er mee bereikt!
  Ik heb af en toe de puf niet meer, want het valt niet mee om een wappie te zijn,maar daar ben ik trots op net als de rest van de wakkere mensen die zich ergens in verdiepen
  Lang leve de vrijheid💪🏼

 2. Ik post de link onderaan hier niet om mensen bang te maken maar wel om dit serieus te nemen en alles goed te overwegen.
  Hoe meer mensen nee zeggen tegen de spuit hoe meer kans dat de hele vaccinatiecampagne vroegtijdig moet stopgezet worden. Dit geldt ook voor het uitspreken en massaal posten van bijwerkingen zodat dit niet onder de radar blijft of in de doofpot belandt.

  Ben ik bang?
  Ja.
  Mijn oma van 97 kreeg vandaag samen met iedereen van het woonzorgcentrum, bewoners en personeel, de injectie.
  Dit is in België maar dat maakt niet uit hoe of waar, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje: straks nog een avondklok vanaf 18u zoals in Frankrijk en we kunnen niets meer…

  Ik bid dan maar voor mijn oma’s, de andere oma van 97 zal waarschijnlijk ook gevaccineerd worden. maar of het gaat helpen mijn gebeden?

  In mijn familie ben ik de lastige,de opstandige,de dwarsligger die heel vervelend is omdat ze dit uitspreekt!
  Heel erg vervelend vinden ze dat.

  Sorry,
  Dit wilde ik even delen want t doet me wel verdriet.

  Ik vind dit verschrikkelijk want ik kan niets doen…onmacht

  https://www.frontnieuws.com/neurologische-aanvallen-na-coronavaccinatie/

 3. Dat is bedoeld om de censuur die heerst op de social media te misleiden anders verdwijnen links naar dit artikel

 4. Officiele reactive College voor de rechten van de mens op vraag of verplichte vaccinaties tegen de rechten van de mens zijn:

  Geachte heer/mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht aan het College voor de Rechten van de Mens (hierna: het College). Uw bericht wordt anoniem geregistreerd.

  U vraagt zich af of mogelijke verplichte vaccinaties niet ingaan tegen de rechten van de mens.

  Algemeen mensenrechten

  Met het Rijksvaccinatieprogramma in Nederland worden inentingen aangeboden tegen besmettelijke ziekten. Hoe meer mensen zich inenten, hoe groter de groepsbescherming. Deze inentingen zijn niet verplicht. Een vaccinatie tegen COVID-19 wordt ook op vrijwillige basis aangeboden. Bij vragen rond vaccinatie spelen verschillende mensenrechten een rol. Mensenrechten wijzen niet bij voorbaat in de richting van een bepaald standpunt voor of tegen (verplichte) vaccinatie. Internationale mensenrechtenverdragen geven veel ruimte aan de nationale overheden om zelf een afweging te maken welke maatregelen nodig zijn om de volksgezondheid te beschermen en te bevorderen. Ook als die maatregelen een inbreuk op bepaalde mensenrechten maken.

  Verplichte vaccinatie

  Het verplichten van vaccinaties kan inbreuk maken op het recht op onaantastbaarheid van het lichaam of het recht op de vrijheid van godsdienst. Zowel internationale verdragen als nationale wetgeving verplichten de overheid om maatregelen te treffen ter bescherming van de volksgezondheid. Die maatregelen mogen ook zo ver gaan dat andere mensenrechten daarmee beperkt worden. Het beschermen van de volksgezondheid geldt namelijk vaak als rechtvaardigingsgrond voor het beperken van mensenrechten. Wel moeten de maatregelen waarmee mensenrechten beperkt worden in redelijke verhouding staan tot het doel dat met die maatregelen bereikt moet worden en moet er altijd gekozen worden voor de minst ingrijpende maatregelen waarmee dat doel bereikt kan worden. Zodra deze maatregelen niet meer noodzakelijk zijn ter bescherming van de volksgezondheid, zouden de maatregelen ook opgeheven moeten worden. De Tijdelijke wet maatregelen COVID-19 en de Wet publieke gezondheid bevatten nu geen bepalingen die een vaccinatieplicht mogelijk maken.

  Op de website van het College kunt u meer informatie vinden over hoe de vaccinatie voor COVID-19 zich verhoudt tot mensenrechten.

  Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met mij of mijn collega’s via e-mail of van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur via 030 – 888 38 88.

  Met vriendelijke groet,

  Mr. M. Olde Keizer

  Juridisch medewerker Front Office

  College voor de Rechten van de Mens

  Kleinesingel 1-3
  Postbus 16001
  3500 DA Utrecht
  T 030 888 38 88
  M info@mensenrechten.nl
  W http://www.mensenrechten.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.