Dr Bhakdi: organen van gestorven gevaccineerden bewijzen auto-immuunreactie

foto 123rf

Een geëmotioneerde Dr Sucharit Bhakdi waarschuwt de wereld voor de verschrikkelijke gevolgen van de cvd vaccinatie. Daarom roept hij op te stoppen met ‘deze vaccinatie krankzinnigheid’. De gevolgen voor de gezondheid van gevaccineerden wordt steeds duidelijker nu er autopsie op overledenen is verricht.

Autopsie

Op verzoek van de nabestaanden zijn autopsies verricht door professor in de pathologie Burkhardt. Uit een serie autopsies bij overleden personen (in de leeftijd van 28 tot 95 jaar), binnen enkele dagen tot maanden na vaccinatie, komt hij tot de volgende schokkende conclusie. Aanvankelijk was er geen verband gelegd tussen hun overlijden en het covid vaccin. Zie Doctors for covid ethics.

Dr Bhakdi vertelt in onderstaande video dat de organen normaal leken. Burkhardt vond echter in 90% van de organen van deze mensen duidelijk bewijs voor een auto-immuun zelf-aanval. De auto-immuunreacties leidden tot zelfvernietiging.  Het enige dat deze overledenen gemeen hadden was hun vaccinatie.

Professor Dr Bhakdi is Duits microbioloog en epidemioloog.

Agressiever

Bhakdi legt uit hoe dit in zijn werk gaat. Na 1, 2 of 3 injecties wordt je immuunsysteem steeds agressiever. Na de eerste injectie worden je bloedvaten beschadigd en gaan lekken. Daarna lekt de mRNA je organen binnen. Je hartspieren, lever en longen beginnen de ‘verdomde’ spike-eiwitten te produceren en daarna vernietigen de lymfocyten zichzelf. Op deze manier vernietigt je hart, je longen, je lever.

De lymfocyten, dit is een type witte bloedcel, en de cellen die verantwoordelijk zijn voor je immuuncontrole in je lichaam sterven.

Explosie

De Doctors Of Covid Ethics  schreven maanden geleden al over de slapende infectious agents in het menselijk lichaam. Deze zijn aanwezig bij miljarden mensen en zullen vrij spel krijgen wanneer het immuunsysteem zich dus tegen zichzelf gaat keren, zoals Bhakdi beschrijft. Bij infectious agents moet je bijvoorbeeld denken aan de veroorzakers van TBC, toxoplasmose, e.d.

Sucharit Bhakdi voorspelt, door dit ‘damned’ vaccinatie, een wereldwijde toename van tbc. Met name in die landen waar de tbc-bacterie slapend in de lichamen van mensen aanwezig is. Denk aan India, Afrika en Azië.

Ook een explosie van kanker en tumoren onder de gevaccineerden zal er komen, die zegt hij, niemand begrijpt.

Het is hetzelfde principe. De lymfosyten zijn binnen je lichaam verantwoordelijk voor het onder controle houden van kankercellen. Deze tumorcellen komen iedere dag in je lichaam op. Als je deze niet cotroleert ga je eraan.

Auto-immuunziekte

Volgens Dr Wakefield is het mRNA vaccin helemaal geen vaccin. Erger nog de kans dat het mechanisme dat bedacht is om het vaccin zijn werk te laten doen misgaat is groot. Daarnaast is dit nooit eerder bij mensen gebruikt.

Hij legt uit dat ons DNA de basis is van de genetische structuur van elke cel. Het codeert eiwitten. Het mRNA (messenger RNA) brengt vervolgens de info om eiwitten te maken over. Het boodschapper RNA is dus een postbode tussen gen en eiwit. En benadrukt de arts het is het eiwit dat de immuunrespons oproept en niet het RNA!

Hierdoor is het mRNA vaccin geen vaccin, want het roept geen immuunrespons op. Als je namelijk een vaccin wilt maken dien je een eiwit toe of dat nu bacterieel of viraal is. Het is dit eiwit dat bij het menselijk immuunsysteem de immuunrespons oproept. Er moet dus na vaccinatie eerst een eiwit gemaakt worden en dat roept pas de immuunrespons op.

Een mRNA is eigenlijk genetische manipulatie, vervolgt Wakefield. Je stopt namelijk genetisch materiaal van een RNA virus in je cel en vraagt het celmechanisme om met het RNA eiwitten te maken. Deze eiwitten moeten dan bij jou een respons van je weerstand oproepen.

Het ernstige hiervan licht Wakefield ook toe.
Hij zegt:“Je hebt cellen in je eigen lichaam die een eiwit produceren die in jouw immuunsysteem een immuunrespons oproepen, dat is een auto-immuunziekte. De kans dat dit misgaat is enorm groot. Het is nog nooit eerder bij mensen gebruikt.”

Lees hier verder

Lees ook nog eens: Tien redenen om geen covid19-vaccinatie te nemen

 

Rob Vellekoop, 29 december 2021

7 Comments

  1. Begrijpelijk, het is nog niet volledig uitgetest op lange termijn, dus zijn de gevolgen van de vaccinaties niet te overzien.
    Een andere vraag die steeds door mijn hoofd spookt, hoe komt het toch dat nu plotseling al die virussen gelijk uitbreken, is dat niet heel toevallig of probeert iemand op zo’n manier een biologische oorlog te voeren, de gevolgen voor de gezondheid van de mens en de economie zijn niet te overzien en dat is best een gevaarlijke ontwikkeling die uitgezocht moet worden.

  2. Het bericht is in strijd met de richtlijnen van FB. Verspreid het daarom alsjeblieft. Zoveel mogelijk mensen moeten dit weten.

  3. Rob, deze video is van FB afgegooid. Kan ik hem nog ergens anders bekijken?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.