Corona vaccin moet ons DNA gaan veranderen

Bijdrage van Ramon Walter

Ik weet het niet voor honderd procent zeker, maar voor 100 miljard procent zeker dat het vaccin tegen het coronavirus bedoeld is om ons DNA aan te passen. We hebben het hier over het grootste publieke experiment aller tijden.

Transhumanisme

Onze kinderen maken al deel uit van dit experiment, alle waarschuwingen van klokkenluiders ten spijt. Kijk, dat jij en ik hem niet nemen interesseert ze ook niet zoveel. Er blijven nog zoveel honderden miljoenen mensen over die hem wel nemen en daar ligt ook de focus op.

Je kan alle eigenschappen van een mens aanpassen als je aan het DNA gaat sleutelen. Als je kijkt naar de generaties van de afgelopen 40 jaar zie je al dat er veel mensen structureel zijn veranderd door de DNA cellijnen in vaccinaties. Kijk naar de bouw, het bewustzijn (zowel positief als negatief), neurologisch en psychisch. Onze kinderen, ja dat is de generatie waar ze de meeste focus op hebben gelegd. Het gaat om de evolutionaire stap, namelijk die van het transhumanisme.

*Het transhumanisme is een filosofischebeweging met als doel om de biologische grenzen van de mens te doorbreken met wetenschap en technologie. Voorbeelden hiervan zijn het uitbreiden van de fysieke en cognitieve vermogens en het streven naar onsterfelijkheid.

Vaccin

Er zit menselijk embryonaal DNA in de vaccinaties, zoals #WI38, MRC-5, RA 27-3 , HEK6 en Per.C6 . Dit lijkt dus ook genderverwarring in kinderen te veroorzaken (onderzoek Terry Piper). Oraal binnengekomen vreemd DNA wordt normaliter in het spijsverteringskanaal verteerd, maar het direct ingespoten DNA komt via de bloedbaan in de lichaamscellen en gaat daar een interactie aan met het menselijke DNA van de ontvangers van de vaccins.

Er wordt een zodanig sterke invloed uitgeoefend op het menselijk DNA, dat dit (kleinere of grotere) veranderingen kan ondergaan, waardoor functies kunnen uitvallen en/of de celdeling op hol kan worden gejaagd (hetgeen dan ook tot kanker kan leiden).

DNA kan herschreven worden door RNA (een synthetisch stukje DNA) te laten dienen als zoekfunctie. Het RNA zoekt als het ware het stukje DNA uit al die miljoenen stukjes code en zegt dan “hier moet je het gewenste stukje uitknippen en het vervangende stukje plakken”. Het werkt als de ‘zoek en vervang functie’ als in de tekstverwerker van Microsoft Word.

Als je kijkt naar het vaccin van Inovio, die zogezegd tegen het coronavirus moet werken, wordt er al duidelijk in de krant gemeld dat er synthetisch DNA inzit. U weet wel, wij moeten altijd melden wat we doen ook al begrijpt de rest er geen klote van.

Vaccinaties kunnen daadwerkelijk gebruikt worden om het menselijk DNA aan te passen. Dat kun je voor algemene stukjes code doen die bij iedereen hetzelfde zijn met een algemeen vaccin of dat kun je op maat doen door maatwerk-vaccins; waarbij het woord vaccin als dekmantel gebruikt wordt.

Het erge is ook, en dat vraagt moed om dat te aanvaarden, dat wij bewust hieraan blootgesteld worden. En dat het niet per ongeluk om foutjes gaat, maar dat ze donders goed weten waar ze mee bezig zijn. Dan heb ik het hier niet over je huisarts of over het RIVM. Zij zijn slechts uitvoerders van dit geheel. Nee, de hand van de vaccin industrie reikt veel verder en dieper. Er is geen industrie in de wereld die meer vrijheid en immuniteit krijgt van de overheid, dan de farmaceutische industrie.

Verwarring van het DNA

Het mag dus ook geen verrassing heten dat er mogelijk steeds meer kinderen geboren worden bij wie het geslacht nog onduidelijk is. Dit ontstaat voornamelijk door verwarring van het DNA in de vaccinaties.

Snap je nu de enorme promotie van genderneutraliteit in de media?

Dit is een voorbereiding op wat steeds meer komen gaat, na de verplichting van de BMR-vaccinatie (DNA van meisje WI-38). En alle andere vaccins die wij onszelf en onze kinderen moeten toedienen, zoals het coronavaccin. En vergeet niet dat er nog vele vaccinaties in de pijplijn liggen, en die er aankomen.

De jeugd wordt via de weg van de normalisering van geslachtsverandering (transseksualiteit) voorbereid op de verandering in een hybride mens (transhumanisme).

Iedereen die dit allemaal maar wilde fantasieën van doorgedraaide complotdenkers vindt, zal mogelijk pas weer terug willen zwemmen als de fuik zich te ver gesloten heeft, en die tijd gaat snel komen.

Ze hebben een probleem gecreëerd en komen vervolgens wereldwijd met de oplossing, een vaccin.

Trap er niet in mensen. Het is te onwerkelijk, te groots, te duivels voor velen. Velen zullen in de val gaan trappen, alweer.

We leven in een wereld waarin onder het mom van ‘de wetenschap’, een geheime oorlog tegen het menselijk leven heeft verklaard. Het is de grote truc, keer op keer, van de negatieve krachten op aarde. Onder het mom van waarheid en ‘goede bedoelingen’, PRECIES de omgekeerde agenda uitvoeren..!

Zie ook:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1466714896842367&id=100005116122339
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1293192324194626&id=100005116122339
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1302449536602238&id=100005116122339
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1326706090843249&id=100005116122339
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1394727344041123&id=100005116122339
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1398332087013982&id=100005116122339
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1406515052862352&id=100005116122339
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1412933765553814&id=100005116122339

Ramon Walter, 5 juli 2020

Wie zijn wij

25 Comments

 1. Helemaal mee eens,waar zijn de stoere mannen gebleven. veel vrouwen,meisjes zien er vaker jongens achtiger uit . kijk maar eens goed om je heen !

 2. goede informatie
  dan is deze corona tijd een leugen
  om zo veel mensen geestelijk zo ver te krijgen
  wat de overheid zegt zonder meer voor waarheid aan te nemen

 3. Wantrouwen en argwaan, maar eerder natuurlijke twijfel, onzekerheid , en angst , behoren tot de voorwaardelijke toerusting van wetenschappers , mensen . Over uw bevindingen en veronderstellingen laat zich heel goed een documentaire maken. Stel dat u daarbij in een aantal gevallen op gebrek aan medewerking , en tegenwerking stuit, kan ook dat deel uit maken van een dergelijke documentaire . Zomaar beweren , zonder bronnen , kan wel resulteren in medestanders met hetgeen u , -wat u betreft zeker weet – maar om ook breder draagvlak te vinden, kunt u wel degelijk , anders dan u mogelijkerwijs vreest, onder wetenschappers en wetenschapsjournalisten , mensen vinden die u via gedegen research mogelijk voorzien van geloofwaardige bronnen, artikelen en wetenschappers en andere betrokkenen die u kunt interviewen. Om zomaar iets aan te nemen , verteld wel over een angst die een vrees-onderwerp zoekt, en vervolgens dmv aansluiting bij mensen die een soortgelijke vrees ( al dan niet ten onrechte ) in huis hebben, elkaar bevestigen , maar daarmee nog geen geloofwaardig aantoonbaar onderzoek , in huis hoeven te hebben . Wanneer je meent wat jullie zeggen , dan kun je zeker ook geloofwaardige en waarachtige mensen, onderzoekers , wetenschappers vinden , die kunnen aantonen wat u thans stelt.

 4. Robert Verhoeven. Aardig dat u voor zovelen (mee) denkt maar mag ik u wijzen op de website van de stichting vaccinvrij. Hier treft u de kennis aan welke u bij velen mist. Wellicht wilt u meehelpen om allen die nog te weinig kennis zouden hebben hierop te willen wijzen waarvoor hartelijk dank. ZIE; https://stichtingvaccinvrij.nl/

 5. @ Paulien: het zijn niet alleen de meisjes/vrouwen die steeds meer en meer op mannen lijken. Andersom is het namelijk precies zo! Steeds meer jongens en mannen die vrouwelijke kenmerken tonen.

  Eerst volgende stap is het onvruchtbaar maken van de mens. Immers er is zoveel materiaal aanwezig in laboratoria dan men hordes ‘perfecte mensen kan kweken’ via reageerbuizen. De nazi’s noemden dat übermenschen. Met het verschil ten op zichte van nu: bij de nazi’s bleven man en vrouw bestaan. Dat wordt dus nu gewist.

  Let heel goed op wat dit ‘corona tijdperk’ zo wie zo al met de mensen doet. Onderzoeken naar – verminderde- seksuele activiteiten hebben al plaatsgevonden.

 6. Het genoom van de mens wordt niet aangetast door gebruik te maken van DNA vaccins (Covid-19)

  Hieronder de toelichting:
  Een nieuwe ontwikkeling zijn de zogenaamde DNA- en de recombinante vector vaccins. Deze bevinden zich momenteel nog in een testfase. In de diergeneeskunde zijn al wel DNA-vaccins tegen onder meer westnijlvirus beschikbaar.

  Bij de DNA-vaccins wordt geen afgezwakt of gedood infectieus materiaal gebruikt, maar wordt het vaccin verkregen door kloneren van een of meerdere genen van pathogene micro-organismen die coderen voor eiwitten die een immuunrespons opwekken in een bacterieplasmide dat met behulp van recombinant-DNA-technieken werd aangepast. Wanneer het vaccin wordt ingespoten, komen de desbetreffende genen op het plasmide in menselijke cellen tot expressie, waarna de gastheercel antigenen zal aanmaken en het immuunsysteem zal activeren. Bij een DNA-vaccin wordt de menselijke cel dus zelf de vaccinproducent. Dat een DNA-vaccin in principe een immuunrespons kan oproepen en een gastheer kan beschermen tegen de infectie, hebben studies in diermodellen aangetoond. Momenteel zijn DNA-vaccins tegen onder meer influenza, herpes, gele koorts, westnijlvirus en zika in ontwikkeling of in testfase.
  De recombinante vector vaccins gebruiken onschadelijke verzwakte virussen of bacteriën als drager om microbieel DNA in lichaamscellen te introduceren. Bij een virus als drager maakt men gebruik van het feit dat het virus zich vermenigvuldigt door zijn genetisch materiaal in de menselijke cel te spuiten. Door dat genetisch materiaal te recombineren met genetisch materiaal van de ziekteverwekker waartegen men wil vaccineren, functioneert het virus als een soort postbode. Wanneer een bacterie als vector wordt gebruikt, rekent men erop dat het DNA de bacterie codeert om aan zijn buitenkant de antigenen te presenteren waarop het immuunsysteem reageert. Deze vaccins bootsen in feite een natuurlijke infectie na. Momenteel zijn dergelijke vaccins tegen onder meer HIV, rabiës en mazelen in ontwikkeling.

 7. Beste Bert, ik begrijp dat je vast zit in jargon. Daarom zal ik proberen te vertalen wat er aan de hand is, ik doe dat aan de hand van de bevindingen van Dr Carrie.
  Ieder van ons heeft ongeveer 1,6 miljard kilometer DNA. Dit bevat de blauwdruk van het leven, hoe het creeert, functioneert, hoe het lichaam groeit, enzovoort. DNA is te vergelijken met een computercode of binaire code, dat betekent een kleine verandering in de code heeft een enorm effect. Je kunt bijvoorbeeld een gen of genoom invoegen of je kunt een synthetische of een genoom van een ander organisme nemen. Als je dit doet herschrijf je de genetische code.

  In gewone mensentaal, DNA vaccins knoeien met het DNA van de mens! Dat is wat recombinante DNA en recombinante RNA-technologie doet.

 8. Dit duivels plan is al tientallen jaren geleden op de agenda gezet. Nu willen zij dit onder het mom Corona ten uitvoer brengen onder de noemer agenda20/30. Er zijn twee groepen in ons land: De Rechtvaardigen die dit door hebben en er tegen strijden met feiten en Volgers die als schapen met de kudde ter goeder trouw meelopen en de tegengeluiden als complotdenkers beschouwen.(lees het boek uit 2006 van Marcel Messing ‘Worden wij wakker’ want daar zitten wij nu middenin.

 9. Ik zie als bronvermelding alleen maar Facebook posts helaas… zo gaan jullie niet de oorlog winnen..

 10. Te ongeduldig, deel 2 komt eraan met de bronvermeldingen waar je de dingen nog eens kunt nalezen.

 11. Ga maar even kijken plan Rockefeller 2010, Bill and Melinda Gates foundation, Davos 2021 !! Etc…..

 12. Het plan is idd. zoals omschreven wordt. Het doel is tranhumanisme. Maar waarom?
  Om ons volledig af te snijden van onze natuurlijke staat van ZIJN.
  Wij zijn allemaal souvereine individuen met in ons hart de herinnering aan wie wij zijn en waar wij vandaan komen.
  De meesten van ons herinneren zich dat nog niet.
  Wekt deze uitspraak je nieuwsgierigheid op? Neem dan eens een kijkje op de website indigorevolution. Daar vind je een serie artikelen waarin uitgelegd wordt wie wij zijn en waar wij vandaan komen en wat de bedoeling van dit alles is. En dat gaat veel verder dan je ergens anders hoort.

 13. Het is maar een idee hoor, maar zou het zo kunnen zijn dat deze vaccins het lichaam en of de geest/ziel van de mens moet voorbereiden op het volgende… Omdat het anders “dit” niet kan accepteren of af zal afstoten? Met dit bedoel ik het teken in rechterhand of voorhoofd.. (zonder dit teken kan men niet meer kopen of verkopen (dus lig je uit het “systeem”). Zie in de bijbel openbaring 13 en dan met name vers 16..

 14. Jullie horen ook te informeren via talkshows en nieuwsuitzendingen om massas te bereiken en serieus genomen te worden en niet afgedaan te worden als ondergrondse complotdenkers via internet als julliezelf jullie boodschap en de mensheid jullie ernst is dus ga die confrontatie aan met degenen waar jullie tegen zijn via gerenomeerde communicatiekanalen om iets te bereiken zoals ook de protestdemonstratie petitie en flyeren en niet elitair zielig bang en laf aan de kant te staan terwijl men niet van julie hoort dan door toeval wat tot ongeloof leidt wat jullie zeggen niet te willen en breng wetenschappelijke boeken op de markt zoals de wetenschappers die jullie bestrijden en creeer niet zelf chaos onder leken.

 15. Breed glimlachend las ik deze post. Heel knap hoe feitjes verhaspeld worden tot een zogenaamd samenhangend verhaal. Sorry, ik kan niemand verbieden dit te geloven maar echt; het blijkt maar weer dat iedereen zijn eigen waarheid kan scheppen. Zonder enige kennis van zaken. En als je geen kennis hebt klinken delen van dit verhaal bijna geloofwaardig, ondanks het feit dat het nonsense is.

  Over dit stuk: Trap er niet in mensen. Het is te onwerkelijk, te groots, te duivels voor velen. Velen zullen in de val gaan trappen, alweer.

  Even de feiten. Ja er bestaan vaccins gebaseerd op DNA of RNA. En inderdaad; ons erfelijk materiall bestaat uit DNA. Deze Vaccins zullen sommige cellen er toe aan zetten om een miniem stukje van het virus te maken. Klopt.Het zijn maar enkele cellen die dit zullen doen. Het werkt eigenlijk net als een echt virus; bijvoorbeeld bij een verkoudheidje; ook die spuiten hun DNA of RNA in een cel en dwingen die cel dan virus eiwitjes te maken. Is een van jullie ooit een virus geworden na een verkoudheid? Dacht t niet. TOch is dat de logica van dit stuk internet proza. Mensen; ook al zou je het willen; op deze manier kun je mensen niet struktureel veranderen.

  Ik weet dat ik voor sommigen van jullie nu automatisch een deel ben van de grote boze samenzwering dan wel slachtoffer daarvan. Toch probeer ik het.

 16. Grote flauwe kul. Wat hier gebeurt is een grote belediging van HaShem
  Een ontkenning van zijn goedheid.
  Benyamin Ketelaar.

 17. Agenda 2030.
  Wegwezen met die spuit.
  Ga op onderzoek…
  Onze kinderen worden al zwaar geïndoctrineerd op school.
  Boeken zijn van Soros.

  Ja op onderzoek gaan.

 18. Jullie zijn echt de weg kwijt… En hwet ergste is nog dat als mensen met inhoudelijke reacties komen om alle onwetenschappelijke nonsens die hier gespuid worden te weerleggen of toe te lichten dan komen er reacties op die mij doen denken aan die van mensen in een sterk geïsoleerde sekte.
  Jammer dat jullie zo kritisch zijn op anderen en zo weinig zelfkritiek hebben.

 19. Jammer dat je niet concreet aangeeft welke, zoals jij dat noemt, onwetenschappelijke nonsens, er gespuid wordt. Of is alles onzin wat hier geschreven wordt?

 20. Beste Ramon,
  de link naar FB werkt niet meer. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die dit duistere programma doorkrijgen. Trollen of brave meelopers staat/rivm zijn van alle tijden. Zij komen er nog wel achter, achteraan en voor hen te laat.
  Helaas is er veel censuur en mijn vraag is dan ook of je een website hebt of een ander account waar jouw waardevolle filmpjes en teksten te vinden zijn.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.