Audiokrant nr 24 – vaccinatiebijwerkingen, inspiratie nieuwe wereld en vrij lege IC’s

Bijdrage van Niels Lunsing*

Commonsensetv.nl

CommonSenseTV is een platform met een duidelijk geluid tegen het globalisme en is zeer kritisch op het beleid van de overheid.

Initiatiefnemer Danny is druk bezig met het faciliteren van een soortgelijk YouTube-platform in eigen beheer. Verschillende YouTube-kanalen en podcasts zullen daarop te zien zijn, waaronder ook de NieuweTijd podcast met de nadruk op nieuwe initiatieven uit de samenleving. Verder praat Danny ons bij over een nieuw overheidsrapport dat is gepubliceerd in Engeland.

Het zijn de harde cijfers die aantonen dat er veel mensen vervelende aandoeningen krijgen nadat ze het vaccin toegediend hebben gekregen. Er zijn zo’n 50.000 gevallen met bijwerkingen van het Pfizer-vaccin en het Oxford-AstraZeneca vaccin. Ze zijn nog geen maand bezig en ondervinden behoorlijk veel klachten van mensen en zelfs overlijdensgevallen.

Buildingaperfectworld.com

De altijd zeer kritische en soms zelfs boze Rob Vellekoop gooit het sinds kort over een hele andere boeg. Rob heeft zich jarenlang ingezet voor zijn trouwe aanhang van DLMPlus en met veel wantrouwen jegens de Nederlandse overheid. Het wantrouwen blijft, maar de frustratie en soms boosheid heeft hij weten te transformeren naar positiviteit. Een prachtige ontwikkeling die steeds vaker voorkomt wanneer mensen zich realiseren dat je met een andere strategie meer impact hebt op je omgeving. In de podcast vertelt Rob hoe hij zich heeft laten inspireren door  Christina von Dreien. Ook is hij bezig met een nieuwe website “Building a perfect world” voor een nieuw geluid.

Alwareness.org

AlwarenessTV is de laatste tijd veel bezig met verbinden. Ze zoeken de samenwerking met RT Dutch, OPN en vele andere nieuwe media om elkaar te versterken. Patricia verdiept zich de laatste tijd veel in de Tweede Wereldoorlog. Volgens Patricia waren de Duitsers bezig om een andere religie te implementeren. Wat waren die rituelen en geheimen waar ze zich mee bezighielden? Patricia houdt zich verder bezig met de vraag ‘Wie zijn wij?’ en ‘Wat betekent het om mens te zijn?’ Volgens Patricia is het de bedoeling dat mensen er niet achter mogen komen wie ze werkelijk zijn. We hebben het ook kort over de IC’s die blijkbaar niet overvol liggen. Een goede vriendin van haar heeft dit bevestigd en geeft hier zelfs een anoniem interview over. Luister maar!

Beluister hem hier

3 Comments

  1. “Wat betekent het om mens te zijn?”

    Mijn hond heeft geen mening en laat zich er ook geen aansmeren.
    Mensen hebben ook geen mening maar laten zich er wèl een aansmeren.

  2. Ziende blind…

    Onze volksvertegenwoordigers en hun wetenschappers hebben volkomen schijt aan onze gezondheid want de anti-corona maatregelen zijn overduidelijk TEGEN onze geestelijke en fysieke gezondheid gericht. Dat bijna niemand dit ziet is te danken aan het feit dat verreweg de meeste mensen zich geheel vrijwillig intensief hebben laten hersenspoelen door de mainstream-media en het onderwijs -ja, ook de universiteiten- en daardoor hebben afgeleerd om zelfstandig te denken. Mensen met een normaal verstand en wat geld zijn al lang vertrokken. Andere opties zijn er trouwens ook niet want in Nederland is de heersende mening de mening van de heersenden en dat zijn misdadigers van de ergste soort.

    Gauw wegwezen dus.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.