Via lockdowns en avondklok naar het Festival van Bewustzijn

Terwijl de elite haar puppets in bijna 200 landen steeds strengere maatregelen laat invoeren, groeit het collectieve bewustzijn. Iedere nieuwe lockdown of avondklok is een volgende stap in de richting van het Festival met steeds meer wakkere deelnemers. Het dekselse bewustzijn zou weleens het einde van de macht van de ‘onzichtbare bankiers‘ kunnen betekenen.

Lijk van een misdadig rijk

De David Ickes en Robin de Ruiters met in hun kielzog de vrije media waarschuwen al decennia voor de uitrol van de macht van de elite. Voor diegenen die de vruchten van deze moderne denkers nog niet hebben geproefd verwijs ik graag naar hun boeken.

Sinds de politieke klasse de Agenda van de VN voor 2021/2030 aan haar achterban verkoopt als duurzaamheidsinspanning, roepen de vrije denkers al dat het enkel de opmaat is naar een wereldregering.

En hoe groot is hun gelijk? Nu de elite uit overmoed en ook uit noodzaak er niet meer omheen kan draaien, tekent zicht het lijk van hun misdadig rijk steeds scherper af.

Bewustzijn gloort

Steeds meer mensen beginnen de absurditeit, willekeur en misdadigheid in te zien van de fascistische hel waarin de machthebbers hun landen onderdompelen. De maatregelen worden iedere nieuwe ronde kolderieker. De politici hebben steeds meer moeite de kwaadaardigheid ervan te ontkennen.

Rutte is zelfs opgehouden met liegen. Hij geeft toe dat het testen van mensen zonder symptomen nergens op slaat.  De WHO stuurt regelmatig tegenstrijdige berichten de wereld in. De overheidstrouwe massamedia kunnen (af en toe) niet anders dan de waarheid te vermelden. Alleen slapers accepteren nog langer hun leugens.

Ondertussen gloort in de verte het bewustzijn. Het fenomeen van inzicht en intuïtie dat niets met intelligentie te maken heeft. Op dit moment worden wetenschappers aangezet door de elitaire machthebbers om onderzoek hiernaar te doen. Dat deksels bewustzijn zou weleens het einde van de ‘onzichtbare bankiers‘ kunnen zijn.

Oog van onderdrukking

Geen groep in de samenleving ontkomt nog aan het Oog van de onderdrukking. Zelfs miljonairs beginnen onrustig te worden. Een voor een zie je hen opschuiven naar het licht van de meer bewuste mensen.

Ook de moeders liggen onder vuur. In NL bedriegt het reime Rutte de gezondheid van hun kroost op de scholen, waar de mondkapjes en het testbeleid ingevoerd worden.

De ondernemersklasse, zeg maar het MKB, nadert steeds meer, met elke verlenging of nieuwe maatregel de bodem van hun vermogens. Voorlopig ondergaan zij lijdelijk hun lot. Ieder verband tussen de sluiting van hun ondernemingen en het virus is afwezig. Dat moet na de invoering van de avondklok en de verlenging van de derde lockdown duidelijker zijn.

Verlieservaring

De wakkere en bewuste mensen van nu, die de eretitel ‘samenzweringstheoretici’ dragen (hoeveel meer duidelijkheid wil de mensheid nog nu zij door de samenzwering van de elite dreigen te worden uitgeroeid?), hebben ook niet van de ene op de andere dag aanvaard wie de macht heeft.

Net als de goedgelovigen in deze tijd, die slag op slag te verwerken krijgen. Iedere nieuwe maatregel onder het mom van ‘veiligheid en gezondheid’ laat meer mensen aan de oprechtheid van hun overheid twijfelen. Natuurlijk verzetten zij zich. Iedere burger heeft geleerd dat het gezag gehoorzaamd moet worden. Iedereen is onderwezen in de betrouwbaarheid van de overheid.

Om deze oude vertrouwde waarden los te laten is veel moed nodig. En ieder moet eerst door een aantal fasen van verlieservaring heen voordat hij op weg kan naar het festival van het bewustzijn.

Fases

Bij het verliezen van het vertrouwen in de overheid hoort ontkenning:’Het kan toch niet waar zijn?’ en verzet.
In deze fase voelt de burger zich verloren. De bodem is onder zijn bestaan weggeslagen. Als hij de overheid niet meer vertrouwen kan, wie dan wel?

Heel veel mensen in dit tijdsgewricht bevinden zich in een van deze fases. Daar hoort angst bij, maar ook gevoelens van neerslachtigheid en boosheid.

Daarom is deze tijd ook zo bijzonder. Iedere dag biedt een kans. Een mogelijkheid om meer helderheid in het leven te krijgen. De machthebbers dwingen ieder mens een keuze te maken, namelijk tussen goedgelovigheid en ziekte of het licht en gezondheid.

Op zekere dag

Op zekere dag breekt voor hen het licht door de gordijnen van de lockdowns en quarantaine. Ze realiseren zich wat er aan de hand is. Ze besluiten een Koffie-Drink-manifestatie te bezoeken om daar met gelijkgestemden het Festival van het Bewustzijn te vieren, vanuit Liefde voor zichzelf, elkaar en de aarde waarop ze te gast zijn.

 

Rob Vellekoop, 14 februari 2021

Naschrift
Laten we de slapende medemens niet veroordelen. Ook al slaan ze de waarschuwingen in de wind. Zelfs al blijven ze Regime Rutte achterna lopen, hun ondergang tegemoet.
Wees niet boos, maar help hen.
En als ze daarvoor niet openstaan, laat hen dan los in liefde en zonder oordeel. Hoe moeilijk dit ook is!

 

 

1 Comment

  1. Ja rob, en dan vragen: wat levert dit je in het meest gunstige geval op? En indien anders: in het meest ongunstige geval? En, hoe zou je dat dan vinden? Stel het je ff in stilte voor, ok?
    in licht en liefde, lammert, mens van vlees en bloed

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.