Dr Palevsky: vaccinaties meer gebaseerd op geloof dan op wetenschappelijk bewijs

In deze video legt de dokter glashelder uit wat de ingrediënten van vaccins doen in het lichaam, hoe het zit met het wetenschappelijk bewijs dat vaccinaties zouden werken en wat de werkelijke gevolgen zijn van de ‘prikjes’. Duidelijk blijkt ook de diepgewortelde angst van artsen en wetenschappers om hierover oprecht te zijn. Wij vatten hem samen.

Veilig

Dr Palevsky is al meer dan 30 jaar arts en met name kinderarts. In zijn praktijk leerde hij de gevolgen kennen van de vaccinaties bij kinderen en treedt hierover naar buiten. Daar is moed voor nodig weten we ondertussen, het kan je je leven kosten. Hij vertelt dat er in 1988 iemand naar hem toe kwam met de vraag of vaccins aluminium bevatten. Hij wist dit niet en ging op onderzoek uit. Wat hij wel geleerd had was dat vaccinaties veilig zijn.

Palevsky gaat op onderzoek uit. Hij leert dat duizenden kinderen allerlei bijwerkingen krijgen na de inenting met een vaccin. Aan elk van deze kinderen en hun ouders wordt verteld dat dit niets met het vaccin te maken heeft. Hoe kan dit verhaal verteld worden? Waar komt dit vandaan?

Ingrediënten

De kinderarts komt erachter dat een aantal ingrediënten van vaccins zeer gevaarkijk zijn voor dieren, waarop deze getest worden en kan niet begrijpen waarom de vaccins toch ingezet worden. Hij ziet veel kinderen ziek worden en aan ieder krijgt de mededeling dat dit niets met de inenting te maken heeft.

Hij legt uit dat het lichaam een zogenaamde bloed-hersen-barrière heeft. Dit beschermt de hersenen tegen indringers, zodat er geen medicijnen, virussen of bacteriën kunnen binnenkomen in de hersenen vanuit het bloed.

Om de medicijnen toch de hersenen te kunnen laten bereiken gebruikt de farmaceutische industrie nanodeeltjes.  Als ze deze deeltjes aan het medicijn kunnen bevestigen, kan het medicijn de hersenen wel binnendringen. Daarnaast gebruiken ze een emulgator, dat is een omhulsel van een stof. Door de emulgator te koppelen aan het medicijn en het nanodeeltje is het zelfs mogelijk dat het medicijn twintig keer meer het de barrière kan passeren dan zonder.

Aluminium

De dokter gaat verder met zijn verhaal door te vertellen dat vaccins dus bestaan uit een bacterie of virus, een nanodeel en een emulgator zoals bijvoorbeeld sorbitol. Een voorbeeld van zo’n nanodeeltje is aluminium, per definitie kan dit deeltje dus de hersenen binnendringen.

Volgens hem zou dit kunnen bewijzen dat zoveel kinderen na vaccinatie ziek worden. Dokters, media en overheid ontkennen echter dit verband.

Je kunt geen enkele studie vinden waarin staat dat een injectie met een van de ingrediënten aluminium de hersenen binnenkomt. Dat maakt hem erg bezorgd, zeker omdat hij had geleerd dat vaccins veilig zijn.

Onderzoeken

Zijn er onderzoeken gedaan naar de gevolgen bij gevaccineerde vergeleken bij ongevaccineerde kinderen? Nee, zegt de dokter resoluut, er bestaat geen onderzoek naar de veiligheid van vaccins. En als er onderzoek naar vaccins gedaan wordt, dan duren deze maximaal 10 dagen tot twee weken. Waarbij de vaccinfabrikanten ook nog eens van tevoren kiezen welke bijwerkingen ze zullen toestaan om in verband gebracht te kunnen worden met het vaccin.

Er is een mening, maar geen enkel onderzoek naar het verband tussen een vaccinatie en een ziekte die later optreedt.

Ongevaccineerden

Niet-gevaccineerden hebben volgens Palevsky nooit een bewezen epidemie veroorzaakt.

Artsen leren dat vaccins voorkomen dat kinderen de ziekte overbrengen. Desondanks bewijzen onderzoeken dat gevaccineerden wel degelijk ziektes doorgeven. De gevaccineerden zijn dus nog steeds in staat om ziektes te verspreiden. Terwijl de ongevaccineerden de schuld krijgen van de verspreiding.

Dit alles is niet gebaseerd op wetenschappelijk bewijs, maar op een aanname, waarover consensus, overeenstemming bestaat. (Het is de artsen immers zo geleerd)

Geloof

De dokter gaat verder met de stelling dat er een heleboel geloof is in plaats van werkelijke wetenschap.  Hij ziet geen lange termijn onderzoeken naar de gevolgen van vaccinaties, slechts die niet langer dan 10 dagen gaan. Daarbij constateert Palevsky dat de bijwerkingen gemanipuleerd worden door de fabrikanten, die de enige zijn die onderzoeken naar vaccins doen.

Hij ziet in zijn praktijk dat ongevaccineerde kinderen veel gezonder zijn dan de gevaccineerde, Er zijn gezinnen met oudere kinderen die ingeent zijn, jongere kinderen met minder ‘shots’ en de jongsten die helemaal geen ‘prikjes’ hebben gekregen. Hij ziet dat de jongste kinderen het meest gezond, zelden ziek zijn.

Meer en meer ouders zien de gevaren van vaccins. Daarom is er zo’n druk om de vaccins verplicht te stellen.

Hij concludeert: 
“We nemen aan dat wanneer we vaccineren we beschermd worden, net als dat we ervan uitgaan dat vaccinatie de verspreiding van ziekte tegengaat.
Deze aannames zijn echter nooit bewezen.” 

Dit is de video waarin Palevsky zijn uitspraken doet.

 

Rob Vellekoop, 9 juni 2021

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.