Chemtrails – nieuwe bewijzen voor verontreiniging met aluminium nanodeeltjes

Bij laboratoriumtesten van regen- en sneeuwwater in California blijkt dat het extreme hoeveelheden aluminium bevat, veel meer dan de bodem waarop het valt. Dit maakt een USFS bioloog bekend tijdens een hoorzitting georganiseerd door geoengineeringwatch in de county van Shasta in California, USA. Waar zou dit nu vandaan komen vraagt Mangels zich hardop af.

Aluminium nanodeeltjes

Gepensioneerd USFS (United States Forest Service, beheert 154 nationale bossen en 20 nationale graslandschappen) bioloog Francis Mangels presenteert cijfers uit een rapport uit 2010, waarvan we de bewijsstukken ook te zien krijgen. De sneeuw op de Mount Shasta blijkt extreem hoge concentraties aluminium te bevatten, die toeneemt naarmate de metingen hoger op de berg plaatsvinden.

De sneeuw bevat aan de voet van de berg 13.100 microgram aluminium per liter (terwijl dit nul zou moeten zijn), hoger zelfs 61.100 microgram per liter. Het is niet veilig om dit te drinken.
het cijfer van 13.100 ligt 13 keer boven de veiligheidslimiet die de federale overheid heeft gesteld voor drinkwater.

In de 2000s was het enkele honderden microgrammen, sinds 2010 enkele duizenden en nu meer dan 13.000.

De grond eronder heeft vier keer minder aluminium. Hij vraagt zich hardop af hoe sneeuw meer aluminium kan bevatten dan de modder, omdat regenwater normaal gesproken geen aluminium bevat.

Volgens de wetenschapper is dit beeld overal in de wereld zichtbaar. Aluminium in de grond is in de afgelopen 10 jaar verdubbeld, volgens Mangels. Het blokkeert essentiële voedingsstoffen, hij zegt dat het hem niet meer lukt in zijn tuin de normale zuurtegraad van de grond te herstellen. Hij wijdt dit aan de (aluminium) nanodeeltjes die in circulatie zijn zowel in mens als dier.

Conclusie

De neerslag met aluminumnanodeeltjes van climate engineering operaties hopen zich op in onze sneeuw, grond en wateren. De niveau’s hiervan zijn alarmerend hoog. De labtestresultaten van de sneeuw van de Mount Shasta in het noorden van California zijn een schokkend voorbeeld hiervan. Testresultaten van deze voorheen onberispelijk schone bron van water tonen dergelijke hoge concentraties van aluminium waarmee het smeltwater als compleet verontreinigd kan worden beschouwd.

Bron, zie video hieronder

Documentaire

Het team van de site geoengineeringwatch toont dankzij eigen onderzoek aan in hun laatste documentaire ‘The Dimming’ dat de vliegtuigstrepen die blijven hangen geen condensatie is, zoals de officiële versie luidt. Hiermee geven ze niet alleen antwoorden op vele vragen, maar roepen ook kwesties op zoals wie is verantwoordelijk voor het op deze manier vervuilen en decimeren van al het leven op aarde. Wij bekeken alvast de bijna twee uur durende docu en vatten de belangrijkste zaken samen.

Bekijk ook The Dimming, of lees onze samenvatting van deze film hier.

Meer info
– Onze reeks over chemtrails
– Geoengineeringwatch.org
– Het boek van Fred Teunissen, Hemel onder vuur

Rob Vellekoop, 4 februari 2023

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.