The Great Reset of Wat Is Er Nu Eigenlijk Echt Aan De Hand?

Anthony Migchels, initiatiefnemer en bestuurslid van de Stichting De Florijn legt uit wat er mis is met het financiële systeem. Hij vertelt dat dit de al maar groeiende schuldenlast is. Dit wordt echter gepresenteerd door overheden met een heel ander verhaal. Zij gooien de mensheid zand in de ogen met een klimaat- en een gezondheidscrisis.

Ook komt Migchels met een oplossing voor de financiële problemen, een oplossing die de ultrarijken niet zo leuk zullen vinden. De oplossing is namelijk rentevrij krediet verstrekken en daar kan de Stichting De Florijn op termijn voor zorgen. Want nu werkt de wereldbevolking om de rente van de schulden te kunnen betalen aan de niet-werkende ultrarijken.

In deze zestien minuten durende video brengt Anthony een ogenschijnlijk groot probleem tot de eenvoudige kern terug. Een aanrader!

Voor meer informatie over het alternatieve betaalmiddel De Florijn, zie website

Ook de sponsor van DLM PLus, Academy of Happiness, doet mee aan de Florijn, samen met meer dan 1.000 andere rekeninghouders.

Lees ook Florijn verwacht binnenkort 1000e rekeninghouder

Rob Vellekoop,

4 Comments

 1. Niemand wint het van die Bill Gates zijn chip in je hand. De chip die alles regelt, de deur voor je opent en je rekeningen automatisch betaalt, maar ook meer dan dat en dat begrijpen al die volgzame mensen straks pas veel te laat. Hier werd ik vanochtend mee wakker, de nachtmerrie der nachtmerries.

  Waar Gates en trawanten op uit zijn is de overtreffende trap van sadisme. Men wil de vrije geest van mensen overnemen via het overnemen van het lichaam en het lichamelijk handelen. Dit is het allerergste dat de ene mens een ander mens kan aandoen. Mensen die dit wensen te doen zijn geen mensen meer maar zijn gelijk aan puur kwaadaardige demonen.

  Eenmaal gechipt gebeurt de sturing van iemands lichaam niet meer door en vanuit diens eigen geest. Je doet dingen die je niet wenst te doen maar bent niet in staat om dat proces te stoppen. Dit betekent een constante strijd die zich in jezelf afspeelt. Je wilt niet doen wat je doet en tracht dit wanhopig tegen te houden en te stoppen maar ondanks dat blijf je gewoon doen wat je niet wilt doen.

  Je lichaam gehoorzaamt niet meer aan je geest waardoor er een onophoudelijke inwendige strijd uitbreekt die uiteindelijk zal leiden via een vorm van totale krankzinnigheid tot absolute wanhoop. Je wenst een einde hieraan te maken maar bent niet in staat om er een einde aan te maken, je behoort toe aan krachten en machten buiten jezelf, weet dat ook maar kan niets doen om het te stoppen.

  Geen controle meer hebben over eigen handelen wordt de toekomst die onmensen als Gates voor de totale mensheid in gedachten hebben. Geen eigen wil meer, via die chip leven in een lichaam dat wordt bestuurd door anderen. Geen macht meer hebben over jezelf hoe wanhopig je dit ook tracht te herkrijgen. Dit is de grootste gruwel die er bestaat.

  Dit is de ultieme vorm van slavernij. In godsnaam mensheid kom in verzet, laat dit niet gebeuren, eenmaal door deze demonen gechipt is er geen weg meer terug. Laat u zich dit niet als willoze schapen aandoen. Begrijp dat eenmaal gechipt er geen redding meer is. Zelfs zelfmoord plegen kunt u dan niet, uw geest zal het willen maar uw lichaam is uw vijand en houdt deze dan bevrijding uit de hel tegen.

 2. Dit idee had ik al 10 jaar geleden al:
  Er moeten 2 soorten geld komen.
  De eerste is geld dat enkel door de staat gebruikt (en gedrukt) mag worden en waarmee de staat de kosten van de samenleving betaald. De inkomsten komen uit belasting. De hoeveelheid geld in omloop staat gelijk met het BNP. Groeit de economie dan groeit dat geld mee. Rentes worden er niet op geheven. Met staatsgeld mag NIET gehandeld worden.
  Aangezien er geen rente betaald hoeft te worden kunnen de belastingen laag blijven. En de “directeur van de nationale bank” is een functie die max. 4 jaar mag duren, dus het is een wissel job. Bij wanbeleid meteen ontslag. Met dit geld werkt het volk ook.(kopen/verkopen)
  De 2e groep is geld (ook digitaal geld) van en voor bedrijven waar mensen kunnen gokken met aandelen of om te investeren en er dividenden uit halen. Alle risico’s zijn natuurlijk voor het bedrijf en zijn aandeelhouders.
  Die bedrijven betalen ook een normaal belastingtarief, vergelijkbaar met de loonbelasting, over netto winsten die ze in ons land maken. Belastingparadijzen kunnen ze vergeten. En als ze dreigen om het land te verlaten, niemand houd hun tegen, we kunnen hun producten heel goed zelf maken, en dat is goed voor onze eigen economie.

 3. Voor het volk der Nederlanden dat zich meer wil verdiepen in de geschiedenis van hoe de wereld werkt en haar macht structuren, met name hier in dit kleine landje,
  heeft ooit wel gehoord van het woord Bilderberg.

  Over de hoed en de rand bekijkt u de documentaire uit reeds 2014 Bilderberg The Movie.
  Een geschiedenisles die nooit in het schoolsysteem zal worden opgenomen.

  Hierbij de filename waarmee u de torrent kunt opzoeken:

  Bilderberg.The.Movie.2017.1080p.AMZN.WEBRip.DDP2.0.x264-Candial

  rechtermuisklik voor de engelstalige ondertiteling.

 4. Het systeem van ruilhandel is een mogelijke oplossing, maar hoe zit dat als je gehandicapt bent of bejaard? Dan kan je geen diensten meer uitvoeren, fysiek gewoon belemmerd. Of iemand werkt in loondienst als zeekapitein, hoe moet hij/zij kunnen ruilen met de groenteboer of kapper?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.