Een effectieve stralingsbescherming aanbrengen in vier stappen

Foto123rf

Een bijdrage van Dirk Verelst*

Door introductie van 5G, de installatie van 60 Ghz wifi in scholen en de komst van duizenden 5G-satellieten is de stralingsbelasting van ons organisme groter dan ooit. Het is mogelijk dat u door deze stress gezondheidsklachten ontwikkelt. Lees hier hoe u met orgonite een goede stralingsbescherming kunt realiseren.

Wat orgonite is, hoe u het zelf kunt maken en waar u het online kunt aanschaffen, leest u in de voorafgaande artikelen.

Stralingsbronnen neutraliseren

U kunt gezondheidsklachten ontwikkelen indien u langere tijd in de buurt van een gevaarlijke stralingsbron vertoeft. Door orgonite te begraven in de buurt van deze stralingsbronnen, wordt de stralingsstress in hoge mate beperkt. Daardoor vermindert de kans dat u ziek wordt drastisch.

U dient dus de plekken waar u voor langere tijd vertoeft te ‘beveiligen’.

Stel, u woont op plek A en werkt overdag op plek B in de nabijheid van een school. Dan moet u er dus voor zorgen dat de stralingsbelasting op beide plekken geminimaliseerd wordt.

Stap 1

Maak een inventaris van uw leefomgeving (‘habitat’). Bepaal de plekken waar u en uw familieleden het grootste deel van de tijd doorbrengen en dus gevaar kunnen lopen.
Voor het gemak houden we het hier bij de plekken A (woning) en B (werkomgeving).

Stap 2

Bekijk de kaart op Antenneregister.nl en noteer waar binnen een straal van anderhalve kilometer rondom A (uw woning) en B (uw werkplek) de zendmasten staan.

Check ook of er in een straal van 200 meter rondom A en B scholen staan, bedrijven of openbare gebouwen waar wifi van de nieuwste generatie (60Ghz) zou kunnen aanwezig zijn.

U heeft nu een lijst met gevaarlijke stralingsbronnen die u dient te ‘behandelen’ met orgonite. De zendmasten zijn verhoudingsgewijs krachtiger en meer belastend voor uw organisme dan de 60Ghz wifi en wellicht ook de 5G satellieten.

Stap 3

Maak een lijst) van de plekken waar u orgonite moet gaan begraven of anderzijds achterlaten. Maak ook,een schatting van de hoeveelheid orgonite die u daarvoor nodig heeft.

Stel u heeft in een straal rondom uw huis drie zendmasten staan binnen anderhalve kilometer en bij uw werkplek in de buurt staan ook nog eens twee zendmasten en een middelgrote school. Dat is dus vijf zendmasten en één school.

Stralingsbescherming met towerbusters

Woont u in een grote stad, dan is dat aantal wellicht groter. U heeft afhankelijk van het aantal zendpanelen op de zendmast vijf, zes of zelfs meer ‘towerbusters’ (hockeypuckgrote schijfjes orgonite) nodig per zendmast. Dit laatste kan het geval zijn bij bijvoorbeeld politie of brandweer of het KPN-gebouw in het centrum van de stad waar vaak extra veel zendpanelen aanwezig zijn.

Voor de juiste hoeveelheid kunt u het beste pendelen. Als dat nieuw voor u is, klik dan hier voor instructies.

U kunt ook eerdere artikelen onderaan dit artikel raadplegen, want daarin geef ik aanwijzingen over deze hoeveelheden.

Pendelen geniet de voorkeur, want elke situatie heeft zijn eigen bijzonderheden. De hoeveelheid panelen op de mast varieert, de frequenties kunnen verschillen en de omgevingsinvloeden zijn uiteraard overal verschillend.

Met dank aan orgonita.eu

In ons voorbeeld zijn er vijf zendmasten te ontstoren. Voor het gemak houden we het bij een gemiddelde van zes towerbusters per zendmast. Samen 30 stuks. Voor de in een middelgrote school aanwezige wifi komen daar nog twee towerbusters bij.

Voor in uw woning bestelt of maakt u een HHG (kegelvormig stuk orgonite) en nog een stuk of wat extra towerbusters. Het is momenteel een goed idee rond te lopen met een towerbuster in u broekzak of uw tas.

Dat brengt het totaal dus op 35 towerbusters en een HHG. Deze HHG is ongeveer even krachtig als vier towerbusters en is verhoudingsgewijs iets goedkoper. Als we dat alles uitrekenen komen we op nog geen 100 Euro aan materiaal.

Stap 4

U gaat op pad met een handschepje en uw orgonite.
U begraaft de juiste hoeveelheid (en bij twijfel iets te veel) orgonite binnen een straal van 200 meter van elke zendmast. Dichter is beter, maar kom niet te dichtbij, want ze worden bewaakt tegen brandstichters. Nodeloos te vermelden dat wij of u daar niets mee van doen hebben en ook liever niet per ongeluk voor brandstichters willen doorgaan.

Orgonite zorgt er niet voor dat de zendmasten hun telecommunicatie-functie niet meer kunnen uitoefenen. Houd minstens 20 meter afstand, vooral van de alleenstaande zendmasten (op gebouwen maakt het niet zo uit).

In plaats van he orgonite te begraven kan het ook in een vijver of beek gegooid worden. Probeer het achter te laten op een plek waar het over tien jaar nog ligt.

Voor de scholen geldt dat u één towerbuster tegelijk begraaft en wel zo dicht mogelijk bij de plek waar u in het gebouw de WIFI-router vermoedt. Bij een middelgroot gebouw dus bijvoorbeeld één aan elk uiteinde. Kom niet op het schoolterrein als dat verboden is.

Hoera!
U en iedereen in uw omgeving geniet nu van een hoge mate van bescherming tegen schadelijke straling. Uw organisme is beter in staat gezond te blijven. U kunt er vervolgens voor kiezen om ook in een wijdere omgeving, of bij familie en kennissen in de buurt aan de slag te gaan. U levert hiermee een bijdrage aan een betere, gezondere wereld.

Next level stralingsbescherming

Mocht u echt next level willen gaan, dan is het een uitstekend idee om voor u en uw omgeving bijkomend te investeren in een orgonite cloudbuster. Dat is een emmergrote brok orgonite waarin zes koperen buizen en grotere kristallen zijn gemonteerd.

Een cloudbuster is een erg krachtig apparaat, dat kilometers in het rond voor een harmonieuzere en gezondere atmosfeer zorgt.

De invloed van de 5G satellieten is nog onbekend, maar ik vermoed dat een cloudbuster wel eens in grote mate bescherming zou kunnen bieden tegen deze nieuwe bedreiging.

Als u de financiële mogelijkheid niet heeft om een cloudbuster te kopen, dan is dat geen reden om te treuren. De zendmasten zijn zoals gezegd de zwaarste stralingsbron. Als u die meehebt, is het grootste gevaar geweken.

Aan de slag!

Dit artikel verscheen eerder op Transitieweb.nl

Meer artikelen van Verelst over orgonite:
Orgonite maken en giften – handleiding – bescherming tegen de stralingsgekte
Tips en trucs om zelf aan de slag te gaan met orgonite
Download-link naar handleiding

Nog veel meer artikelen over 5G

8 Comments

 1. Beste Rob,
  Een goede aanvulling van dit artikel zou zijn; testrapporten waaruit de werking blijkt, en zo ja, in welke mate.
  Ik wil niet zeggen dat het niet werkt, maar op internet ontbreken vaak bewijzen voor de beweringen die gedaan worden.
  Mogelijk zal je verwijzen naar de bijgevoegde bronnen.
  Het lijkt mij echter niet zo moeilijk om bij bovenstaand artikel ook testrapporten en onderzoeksresultaten bij te voegen.

 2. Enkel een ‘kooi van Faraday’ biedt afdoende bescherming tegen straling. Ik meet sinds jaren met geavanceerde meters (akoestisch en digitaal) veel werkplekken en leefruimten bij de mensen om de electrostress in kaart te brengen,maar kom toch steeds tot de conclusie dat stenen en mineralen nauwelijks een meetbaar verschil met zich meebrengen qua stralingsbelasting.

 3. Zoek een arts, die zoals de mijne niet mij behandelen wil tenzij ik me niet laat vaccineren
  ?

 4. dit doet me denken aan johannes bron, die jaren zestig zogeheten aardstralenkastjes verkocht. met een wichelroede mat hij de juiste plaats, zodat het kastje de gevaarlijke aardstralen kon neutraliseren. ik kende een oude dame die dank zij het kastje van bron geen last meer had van haar rheumatiek. ze vertelde me dat haar hulp een keer het kastje had verplaatst en dat leverde haar een acute aanval op haar gewrichten op. blijkbaar werkte het goed en had bron het precies op de juiste plaats gezet. een vakman, meten is weten, ook met de wichelroede.

  dan had je nog wilhelm reich met zijn orgonen, eenheden van sexuele energie zei hij. iedereen vond hem belachelijk, maar intussen was hij de enige met een theorie over een vrijwel onbespreekbaar probleem, waarbij meten ook nog een plaats had. over het precieze meetprotocol en de inpassing van het orgon in een of ander eenhedensysteem weet ik verder weinig. maar toch, een wetenschapper van formaat, en stronteigenwijs, precies zoals het hoort.

  maar nu dan dit. deze verhaaltjes duiken al een tijdje op en blijkbaar heeft het een hartstochtelijke aanhang, dagelijks in de weer om stenen te begraven. een steen lijkt me een heel bruikbaar object in deze strijd, maar dan alleen om mee te gooien, dwars door een 5g antenneplaat bijvoorbeeld. dat vermindert de straling enorm, en met wat geluk kan je met dezelfde steen nog een paar keer raak gooien en kan je dat hele rotding uit de lucht halen. als je dat dagelijks doet heb je best iets bereikt.

  er is een vreemde overeenkomst met de kastjes van bron. ook hier gaat het om een veld dat de ruimte vult en geneutraliseerd kan worden door een niet nader omschreven object in een precies te localiseren punt in die ruimte te installeren. nu weet ik niets van aardstralen, maar als het om radiogolven gaat lijkt me dit knap onmogelijk. je kan alleen een interferentiepatroon proberen te creeeren waardoor heel plaatselijk het signaal uitdooft. en dat plaatselijk is afhankelijk van de golflengte. bij 60ghz is dat 5mm. geen goed idee dus.

  naar mijn gevoel is dit bedacht door de touwtrekkers, gewoon om het wakkere volk bezig te houden en een mooi gevoel te geven, zodat ze juist niet met stenen gaan gooien. ja… weer gefopt.

  als ik dwaal laat iemand me verwijzen naar wat onderzoek, waaruit blijkt volgens welke principes dit zou werken, met alle meetgegevens uit een proefopstelling. ik ga dat dan gelijk nameten en als het klopt de hele stad onder de orgonen zetten. pardon, organite natuurlijk.

  een faraday kooi lijkt me wel een aardig idee, het is alleen wat lomp onderweg. misschien een lichtgewicht plastic harnas met een dunne opgedampte koperlaag? en snachts slapen onder een klamboe geweven van dun koperdraad, ik zou 0,1mm cu emaille willen voorstellen. het houdt gelijk de muskieten weg, mochten die dan nog bestaan.
  2847

 5. maar er zijn andere interessantere ontwikkelingen. ik kwam hierop via een commentaar van de sloper alhier, zie:
  https://www.dlmplus.nl/2021/05/30/haal-het-lokaal-en-schakel-de-multinationals-uit/#comment-10308

  dit betrof een uitspraak in een al zowat 20 jaar slepende rechtzaak in duitsland tegen prof franz adlkofer, coordinator van een eu onderzoek van 2003-2004 naar de biologische effecten van radiostraling, 5g dus. hij werd beschuldigd van fraude waardoor het onderzoek natuurlijk minder betrouwbaar over zou komen. een bekende truc om minder plezante onderzoeksresultaten onder de horizon van de burger te houden. na al die tijd procederen is adlkofer nu vrijgesproken. tot zover de sloper.

  ik heb het onderzoeksverslag zelf nog niet gezien. wel is er een seminar voordracht van adlkofer over het onderzoek, een beknopte versie dus, maar alleszins schokkend, die je hier kan vinden: https://www.jrseco.com/wp-content/uploads/reflexvortragdeutsch.pdf

  er staan een aantal interessante dingen in, maar we hebben het hier over bescherming tegen straling, dus dat haal ik er even uit.

  adlkofer heeft een aantal dubbelblinde celproeven gedaan. twee kamers met weefselcellen waarin hoogfrequent (hf) signalen geinjecteerd kunnen worden, maar er wordt steeds slechts een actief. de andere is de control, maar welke welke is wordt dank zij de listige inzet van een computer pas na het experiment bekend.

  er zijn drie proeven die testen op genetische schade. de eerste kijkt naar dna strengbreuken bij de celdeling, het “micronuclei effect”, de tweede naar het “comet assay effect” en de derde naar chomosoomdeformaties. alle drie blijken in ruime mate op te treden onder de toegelaten hf waarden. dit was tegen adlkofers eigen verwachting in, hij meende eerder dat de gehanteerde hf grenswaardes veilig waren. niet dus.

  maar dan. hoe hij daartoe kwam staat niet in zijn voordracht, maar hij heeft de eerste twee proeven herhaald, onder toevoeging van vitamine-c. magischerwijs verdween de genetische schade hierbij vrijwel volledig!

  ok, ik ben mij al lange tijd bewust van de kwasi magische eigenschappen van vitamine-c tegen infecties van virussen en bacterien zowel als ook tegen vergiftiging en zelfs verslaving en daar is ook een goede verklaring voor. dus dan is het prettig te vernemen dat ook de negatieve effecten van hf straling door vitamine-c sterk worden tegengewerkt.

  adlkofer spreekt het vermoeden uit dat dit komt doordat hf straling een oxiderende werking heeft en vitamine-c als antioxidant dit tegenwerkt. dit lijkt mij ook een aardig startpunt voor verder onderzoek. maar wat bedoelt hij eigenlijk daarmee.

  ik heb hier zelf een tijdje mee getobd. ik ben maar een domme electronicus, gevormd in het klassieke “need to know” onderwijs. ik weet daardoor veel van electrotechniek, maar zeg rustig niets over andere vlakken van wetenschap. met 5g blijkt waarom “need to know” onderwijs zo belangrijk is voor onze touwtrekkers.
  ben je goed in electronica en word je plotseling als een meedogenloze technocraat voorgesteld..

  een antioxidant leek mij op grond van de structuur van het woord een stof die oxidanten, dwz oxiderende stoffen, uitschakelt. fout. in de scheikunde heet vitamine-c gewoon een “reductor”. dwz. dat vitamine-c het werk van een oxidator omkeert en het geoxideerde biomolecuul weer terug in zijn werkzame toestand brengt.

  volgens thomas levy is oxidatie van biomoleculen het unificerend concept voor het begrip van ziekte en reductie dus de universele oplossing. je kan dat vinden in zijn meest recente boek, “rapid virus recovery”, dat je hier gratis kan downloaden: https://rvr.medfoxpub.com/.

  deze conceptuele opruiming geeft tevens een prachtige verklaring voor de universele genezende eigenschappen van vitamine-c, mits genomen in voldoende grote doses, over voldoende lange tijd. dit moet er altijd met nadruk bij worden gezegd.

  voor de duidelijkheid: oxidatie van biomoleculen, dus enzymen, eiwitten, hormonen etc vernielt niets in het lichaam, het maakt de betreffende moleculen onwerkzaam en daar word je ziek van.

  reductie herstelt simpelweg geoxideerde biomoleculen en dan wordt je weer beter! magisch? nee hoor, heel simpel, en trouwens zo werkt het bij honden, geiten en alle andere zoogdier familieleden die nooit ziek worden, omdat die hun eigen vitamine-c NAAR BEHOEFTE volautomatisch aanmaken!

  mensen hebben deze eigenschap lang geleden verloren door de gulo mutatie. wij zijn allen mutanten, lijders aan een gevaarlijke genetische ziekte, die zich openbaart zodra we de tropen verlaten, in de winter vooral. alleen mogen we dat niet weten!

  en zo krijg je op de intensive care in het ziekenhuis beland met je “covid” sypmtomen absoluut geen vitamine-c. niet omdat de dokters en de verpleegsters je zo graag willen doodmaken, zij zijn ook “need to know” opgeleid, net als ik. zij weten niet beter. maar de hufters die in deze wereld de touwtjes trekken weten het wel en zwijgen in alle talen.

  zorg dus ten allen tijde dat je een paar ons vitamine-c bij je hebt mocht je per ongeluk in een ziekenhuis belanden. en neem liever gewoon 10 gram per dag de rest van je leven, dan wordt dat een stuk langer en heel wat prettiger.

  waarom wordt david rockefeller 102 jaar voor hij sterft, henry kissinger 98 en leeft nog, prins filip dood op het randje van de 100, en ga maar door. al deze luitjes zijn touwtrekkertjes en kennen de gulo mutatie en doen daar hun voordeel mee.

  wij als plebs daarentegen mogen er collectief aan sterven en als dat naar hun zin niet snel genoeg gaat helpen ze wel een handje met ‘covid’ en ‘vaccinatie’. of glyfosaat en fluor en ga maar door.

  de kans bestaat overigens dat er ergens vanaf 20..30 jaar geleden al stiekem een gentherapie is ontwikkeld om deze ziekteverwekkende mutatie, dwz deze genetische ziekte, waarvan alle andere ziekten alleen symptomen zijn, te neutraliseren.
  gewoon volgens het principe van het covid vaccin gulo rna inspuiten en je c-machine draait weer als een zonnetje! ja dat is wat speculatief hoor. wel vond ik een interessant verhaal over olijven, maar het hangt wel een beetje in de lucht. misschien weet iemand hier er meer van?
  zie: https://formula216.com/
  6234

 6. als uitsmijter op dit wat lange verhaal dan het grappigste stukje.
  het was natuurlijk de bedoeling van het onderzoek te laten zien dat de grenswaarden dik voor elkaar waren. dank zij de integriteit van adlkofer en zijn mannen kwam daar niets van terecht. blijkbaar is er nader onderzoek nodig en die grenswaarden moeten op de schop.

  maar adlkofer stoomde gelijk door en smeet vitamine-c in de mix. hoera zegt telecom, iedereen moet voortaan vitamine-c gaan slikken, dan is er niets aan de hand, leve 5g, je weet wel: bandbreedte, 3d communicatie, virtuele werkelijkheid, iot etc, the sky is the limit.

  die “iot” is overigens een afkorting voor “internet of things”, niet voor ‘idioot’ oid, hoewel dat zeker van toepassing zou zijn, op de bedenkers zowel als op het ding zelf. geloven in enig nut van het iot is ongeveer even idioot als denken dat electromagnetische golven zich laten beinvloeden door stenen te begraven.

  maar terug naar adlkofer. die man is echt grandioos. hij heeft met een paar snufjes vitamine-c twee meedogenloze pijlers van de wereldeconomie, telecom en farma tegen elkaar op weten te zetten. dat noem ik nog eens verdeel en heers, koekje van eigen deeg voor de touwtrekkers. want als er iets is wat geheim moet blijven is het wel de gulo mutatie en zijn gevolgen. als telecom de c-kaart trekt is dat het einde van zowel de farma industrie als van de eeuwigdurende genocide door de medisch farmaceutische maffia.

  en omgekeerd als farma haar poot speelt is telecom in grote problemen met haar grenswaarden. het hele netwerk ontwerp, bv de verdeling van de basisstations, baseert zich daarop. misschien toch maar liever glasvezel leggen in plaats van een dna vergruizend 5g netwerk? en het allergrappigste, eigenlijk willen ze beide 5g, want dat brengt ieder op zijn eigen manier het meeste op. wie zal dit gaan winnen..

  dit is het vitamine-c dilemma. de bestelling vorig jaar van 50.000 kilo vitamine-c door de chinese regering bij de chinese dochtermaatschappij van dsm (dutch state mines) was net zoiets.

  chinezen dachten aan een usa bio aanval binnen de lopende economische oorlog, en razendsnel hebben ze die gestopt, op de best mogelijke manier: met hoge doses vitamine-c. in tweede instantie hebben ze daar waarschijnlijk spijt van gehad, omdat het met ivermectine ook zo gefikst was, maar de cover-up schijnt toch aardig te lukken, behalve in azie. hoewel..

  ik ben nog eens gaan kijken op de website van dsm. die is in het engels, maar je kan ook chinees en nederlands kiezen. zoals gezegd hebben ze een grote vestiging in china, maar daar willen ze liever niet over praten. voor hun is vitamine-c gewoon bussiness en zo hebben ze een aardig belangenconflictje met de rest van de farmaceuten. plus hebben ze dank zij de chinese overreactie van begin vorig jaar een nieuwe markt ontdekt voor hun viermaal duurdere “quali-c”.

  ze hebben een fabriek in schotland zeggen ze, de laatste in de westerse wereld die nog vitamine-c maakt. daar komt de echt zuivere c vandaan, “quali-c” dus, uit de groene velden van de schotse hooglanden, etc etc etc. over china geen woord, alleen de sterke suggestie dat wat uit china komt alleen maar rommel is. ja, daarom zijn ze wel wat duurder, kwaliteit kost immers centjes. oja vier keer zo duur zelfs, terwijl vitamine-c al geproduceerd wordt sinds 1932! wat kan daar ineens zo uniek aan zijn?

  bovendien heb ik een aantal jaren geleden gelezen dat die fabriek gesloten was. hoe komt het dat hij er nu weer is en zelfs tot productiecentrum wordt verklaard.

  je vraagt je natuurlijk gelijk af of hier soms de ‘chinese rommel’ met extra leuke winsten doorverhandeld wordt als “quali-c”. geeft niet, het is in elk geval goed spul, want het stopte corona in china subiet. maar persoonlijk haal ik het dan liever gelijk uit china, want dat is stukken goedkoper.

  maar ter zake. wat mij zo verbaasde en tegelijk blij maakte is de beschrijving van dsm van de werking van vitamine-c bij corona. een paar jaar geleden stond dat er niet. ze praten nu over “intraveneuze toediening”, over “200mg per kilo lichaamsgewicht”! over een middel tegen sepsis, tegen cytokinestorm! dat zijn geluiden die zo van frederick klenner konden komen, al meer dan tachtig jaar geleden! of anders van paul marik, 2016. er was een youtube interview met marik van 2017, maar ik ben helaas de link kwijtgeraakt. misschien was het deze: https://www.youtube.com/watch?v=yfXVce34A78.

  dit is ongehoord en zelfs in elk geval in usa illegaal! dit gaat over medisch handelen, het wettelijk vastgelegde monopolie van de medisch farmaceutische maffia.

  dsm beweert dat 200mg vitamine-c per kilo lichaamsgewicht per dag, intraveneus toegediend, een cytokinestorm kan stoppen. dat is waar coronapatienten uiteindelijk dood aan gaan, in de “intensive care” die in feite ‘no care at all’ is, want er bestaat officieel geen geneesmiddel voor corona. ze pompen er alleen zuurstof in tot hij stikt in zijn kapotte longen. dan lijkt het net of ze toch hun best hebben gedaan.

  daarom is vitamine-c een verboden behandeling en je mag het ook niet aanprijzen als zodanig. en voila, daar staat het, bij dsm: https://www.dsm.com/pharma/en/news/dsm-pharma-blog/the-protective-role-of-intravenous-ascorbic-acid.html.

  dus over ‘pijlers van de wereldeconomie’ gesproken, hier lijkt zich een nieuwe pijler in wording aan te dienen, het vitamine-c monopolie! denk aan die 10 gram per dag en de 1 miljard mensen die de crisis gaan overleven. dat is 4 miljard kilo per jaar tegen 100 euro per kilo, zo afgerond 400 miljard euro. en als er meer overleven maken ze evenredig meer winst, tot in de biljoenen per jaar! stel je voor, voor het eerst in de geschiedenis een farmaceut die winst maakt op gezondheid, superwinsten zelfs, is het niet geweldig?!

  nou ja, je kan er als monopolist allerlei kleine gemene dingetjes bijmengen en dan ben je weer terug bij af. de hele wereld opgehangen aan een enkel chemisch touwtje, zo overzichtelijk. alle vervuiling wordt overbodig en kan afgeschaft worden. biologische landbouw wordt de standaard. een nieuwe schone wereld rijst op, maar de genocide gaat geperfectioneerd gewoon door.

  blijkbaar zit er in het systeem zelf iets structureel verrots. en even blijkbaar moet er meer gebeuren om dsm tot redder van de mensheid te maken.

  na de crisis kunnen ze in elk geval roepen dat ze aan de goede kant stonden, zoals zovelen in politiek en media met boter op het hoofd. ze bestrijden de “maatregelen” te vuur en te zwaard, maar denk je echt dat ze nog nooit van de gulo mutatie gehoord hebben? wolfgang wodarg? didier raoult? dokter mercola? james corbett? robert kennedy? ahhh! ze willen allemaal in de post covid politiek meedoen. maar ze kunnen net zo makkelijk gemist worden als rutte en ik. al kronkel je nog zo mooi, voor het monomane geld blijf je een slaaf en niets meer dan dat. en slaven bestuur je met omkoperij, chantage en terreur. misschien mag je nog zelf kiezen..

  voorlopig gaan vitamine-c productie en 5g communicatie zo hand in hand. wie had dit ooit gedacht. nu alleen de medisch farmaceutische maffia nog even onder de trein zien te krijgen. natuurlijk nadat ze hun laatste grote project hebben afgemaakt, die doodsklap op de honderdjarige vuurpijl, namelijk het versneld uitmoorden van een geprogrammeerd deel van de mensheid. met covid vaccinaties, ja..
  7372

 7. ik vergeet nog wat, iets wat erbij hoort en ook belangrijk is voor de gezondheid van wie dit leest.

  ik las ergens dat de enige demografische sector in usa die groei vertoont de groep van 100-plussers is. dat zijn de supplement gebruikers, die standaard vitamine-c en andere vitamines en mineralen tot zich nemen. ook dit gaat op den duur in de kijkerd lopen.

  ik vermoed dat de chinese overreactie begin vorig jaar de hele planning van “the great reset” op zijn kant heeft gezet. de vaccinatie die eigenlijk bedoeld was heeft een micro-electronische component en helaas, die is nog niet klaar. het is nu dus de kunst de bevolking in angst te houden door steeds nieuwe varianten van corona te proclameren en met de opvolgende vaccinatiecampagnes ongemerkt steeds dikkere naalden op te zetten, zodat de mensen eraan wennen en zodat ze zo spoedig mogelijk, ook al is de electronica nog niet zo micro als geprojecteerd, alvast wat grotere prototypes kunnen inspuiten.

  en laat me nog wat verder provoceren, ik vermoed ook dat het hele extreme proces van bewust armoede zaaien door ziektes te veroorzaken wordt ingegeven door de langzaam doordruppelende kennis van de helende werking van vitamine-c en het gulo schandaal bij de bevolking.

  dit bedrog liep gewoon op zijn einde en de daaruitvoortvloeiende veronderstelde bevolkingsgroei, in elk geval onder de ouderen, een belangrijke sector van ‘nutteloze eters’, schreeuwde om tegenmaatregelen.

  wanneer vitamine-c algemene bekendheid zou verwerven zou het belangrijkste wapen van de eugenisten onwerkzaam worden. sterker nog, ook alle zogeheten ‘bio wapens’ en “gain of function research” binnen deze sector en alle drugshandel niet te vergeten zouden compleet belachelijk worden.

  kortom, eerst een beetje paniek, dus daar werd aan gewerkt, maar door die stomme chinezen nu grote paniek bij onze touwtrekkers. het is nu een race tegen de klok geworden, wie gaat dit winnen, vitamine-c of de laatste en dan echt-technocratische covid vaccinatie, gevuld met electronica.

  wat precies de werking hiervan zou kunnen zijn wil ik hier even buiten beschouwing laten. slaap lekker iedereen.
  2157

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.