Beste video Freedom Convoy 2022

Bericht vanuit de Matrix

Juist vanwege de media blackout nog een extra bericht over het Canadese Vrijheidskonvooi dat ondertussen op zaterdag is aangekomen in de regeringshoofdstad Ottawa.

De Canadese truckers werden door premier Trudeau eerder afgedaan als een randverschijnsel. Dat zou het waarschijnlijk ook zijn geweest als de truckers geluisterd hadden naar de Truckers Association, die vierkant achter Trudeau staat. Naar schatting vijftig tot vijfenzeventigduizend truckers zijn onderweg naar de stad die ze ondertussen al hebben bereikt of gedurende de komende uren hier gaan aankomen. In Ottawa voor het parlementsgebouw trekken steeds meer mensen samen.

Opvallend is de afwezigheid van ‘ordetroepen’. Ook tijdens de dagenlange tocht van de vele trucks naar Ottawa houdt de politie zich afzijdig.

De organisatie van het konvooi berust bij een paar mensen, die vertellen dat de manifestatie maar 1 doel heeft en dat is vrijheid. Dit kan in hun ogen alleen vreedzaam gerealiseerd worden. Ze zeggen met de politiediensten afspraken te hebben gemaakt(?) voor een ordentelijk verloop.

De manifestatie in Ottawa zal duren tot en met maandag 31 januari de dag waarop het Canadese parlement weer bij elkaar komt.
Bekende personen zullen spreken.

Op het programma staan op zaterdag-, zondag en maandagmiddag speeches, en een party op zaterdagavond.

Trudeau is toevallig op 27 januari negatief getest en beweert volgens de regels in quarantaine te gaan in zijn  huis in Ottawa.

Niet alleen de politie, maar ook de mainstreammedia is afwezig of probeert een vertekend beeld te geven. Zoals in deze video wordt getoond, waarop ze opzettelijk de verkeerde kant van de betoging filmen.

Meer info:
>Honderd kilometer Canadese trucks halen wereld na twee jaar uit hypnose
>Vrijheidskonvooi 2022 Canada met tienduizenden trucks onderweg

Rob Vellekoop, 29 januari 2022

5 Comments

  1. Ook al zullen een aantal van de even onzinnige als misdadige anti-corona maatregelen komen en gaan….één zal ons kabinet in de gereedschapskist houden: de QR-pas.

    Deze pas wordt onder valse voorwendselen (“voor onze gezondheid”) ingevoerd maar is de opmaat naar het Chinese “social credit system” en de invoering van digitaal geld. Ik hoop dat iedereen inziet dat het bovenal deze QR-pas is waar we tegen moeten blijven vechten. Ook is het noodzakelijk dat er een tribunaal komt voor alle Tweede Kamer leden die onze democratie ernstig hebben ondergraven door stiekem de misdadige belangen van een in het buitenland gevestigd machtsblok (het WEF te Davos) uit te voeren. Want dit is niets anders dan landverraad en daar zal het politieke schorem voor moeten boeten. Al twee jaar lang een pikzwarte wolk boven Nederland. En dat is nog maar het begin:

    WE MOGEN DIT NOOIT VERGETEN!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.