Canadees vrijheidskonvooi gaat door en boekt successen

Wie verwacht had dat na maandag de truckers zich zouden terugtrekken en naar huis gaan heeft het mis. Wie denkt dat het konvooi geen gevolgen heeft ook. De druk die de tienduizenden truckers samen met de naar Ottawa toegestroomde menigte zet, begint zijn gevolgen te hebben voor de maatregelen in de verschillende Canadese provincies. Alleen Trudeau doet nog wat halsstarrig.

Winst

De premier van Quebec heeft op dinsdag meegedeeld dat hij stopt met de uitwerking van zijn plan om ongevaccineerden een ‘gezondheidsbijdrage’ te ‘vragen’. Hij wil dit niet doorzetten omdat naar zijn zeggen het de samenleving verdeeld.

In deze staat zijn op dit moment de truckers uit Canada samen gekomen en ze denken er niet aan om te vertrekken.

De provincie Ontario gaat de covid-beperkingen verlichten op 31 januari. Let op Quebec en Ontario zijn goed voor zestig procent van de inwoners van Canada.

Tot slot schrapt de premier van de provincie Saskatchewan het per eind februari verplichte bewijs van vaccinatie.

Trudeau

De premier van Canada, zeg maar de Canadese Rutte, is met zijn gezin gevlucht uit Ottawa op het moment dat afgelopen zaterdag de truckers massaal daar binnen reden.

Trudeau noemt het Vrijheidskonvooi een belediging voor de waarheid.

Hij zegt in een verklaring:

“De afgelopen dagen waren Canadezen geschokt en vol afkeer door het gedrag van wat mensen die in onze hoofdstad demonstreren. We zullen niet toegeven aan hen die racistische vlaggen dragen…Er is geen plaats voor bedreigingen, geweld en haat in ons land.”

GAB

Facebook zou de afgelopen week het druk hebben gehad met het verbannen van groepen die verbonden waren met het Canadian Trucker Convoy, en ook groepen die zich aan het organiseren zijn zoals American Convoy.  Daarom geven we hun adressen even door, voor meer info:
>American Freedom Convoy group
>the offical Trucker Convoy account
>Canadian Trucker Convoy group

Persco van organisatie

De organisatoren achter het Vrijheidskonvooi geven een persconferentie.

Zij geven hierin eerlijk toe dat ze nooit hadden verwacht dat er een dergelijke opkomst van truckers en wereldwijde aandacht voor hun initiatief zou zijn. Op het ogenblik weet zelfs de organisatie niet meer waar alle trucks zijn, zo massaal is hun opkomst. Daardoor is het eveneens een logistieke nachtmerrie voor de overheid.

Op de vraag hoe lang de truckers in de hoofdstad blijven geven ze als antwoord dat dit nog weken kan gaan duren. Er is meer dan 8 miljoen dollar voor hen ingezameld en zij zijn gewend om in hun trucks te leven.

Ze zeggen ook zich niet meer te laten verdelen door liberaal of conservatief, alle politici zijn vreselijk. In een gesprek met de truckers is de politiek niet geïnteresseerd.

Truckers en vrijheidsdemonstranten belegeren Ottawa nog steeds!

Meer info:
>Honderd kilometer Canadese trucks halen wereld na twee jaar uit hypnose
>Vrijheidskonvooi 2022 Canada met tienduizenden trucks onderweg

Rob Vellekoop, 2 februari 2022

4 Comments

 1. Het frame waarbinnen onze kabinetsleden opereren is duidelijk: we doen wat de zoon van een NAZI-collaborateur waarin we veel vertrouwen hebben en die we bewonderen (Klaus Schwab van het WEF) ons opdraagt en als daar slachtoffers bij vallen hebben we daar geen enkele boodschap aan. Het is hetzelfde frame dat de nationaal socialisten tijdens WO-2 hanteerden. Verder zien we opnieuw door wetgeving een twee-deling ontstaan doordat gevaccineerden méér rechten krijgen dan ongevaccineerden. Ook deze op rechtsongelijkheid gebaseerde twee-deling (joden en niet-joden) zagen we al eerder onder het NAZI-regiem. Op de banken in de parken verscheen zelfs de tekst: NUR FÜR ARIER.

  Waarom valt op alle banken in alle Nederlandse parken niet te lezen: ALLEEN VOOR GEVACCINEERDEN? Is de witte verf op?

  Verder valt op dat het ene land het niet andere is. Met de Duitse bezetting vluchtte onze koninklijke familie naar het buitenland, de Deense koning bleef echter op zijn post en liet een jodenster op zijn jas aanbrengen.

  En gues what…Denemarken heeft nu alle anti-corona maatregelen opgeheven terwijl onze kabinetsleden en het individu dat de kroon draagt angstig-dapper dóórgaan op de verkeerd ingeslagen weg. Kortom: we zijn in 1945 nergens van bevrijd. Misschien van Hitler en nog een paar andere bruikbare idioten. Maar zeker niet van het nationaal-socialisme. En altijd die Duitse lummels in de vaderlandse koninklijke familie. Prins Claus (SS), prins Berhard (SS èn SA), prins Hendrik en koningin Wilhelmina met de rechter arm geheven bij het Horst Wessel lied…we moeten er vooral niets bij denken. En al helemaal niet als het Baudet, Van Meijeren en Van Houwelingen verboden wordt om vergelijkingen met WO-2 te maken.

 2. Een uitstekende bijdrage van de jurist Sven Hulleman:

  https://www.youtube.com/watch?v=HULcpB6NS58

  Ik hoop dat deze video breed aandacht krijgt en laat je niet langer afleiden door wat er verder nog aan slimme poep uit politiek Den Haag komt. Want die willen nu natuurlijk snel verder met hun angstporno (de “oorlogsdreiging” met Rusland) opdat niemand er achter komt wat er de afgelopen twee jaar gebeurd is. Op z’n minst hebben alle kamerleden er recht op te weten wat het corona-schandaal inhoudt. Dus delen, delen, delen alsjeblieft.

 3. Slinkse wegen bewandelt de duivel in de duisternis, zou het konvoo_ indirect gesponsord zijn door nwo?

 4. @joepiedepoepie:

  Ik denk van niet. In 2010 heeft ijdeltuit Klaus Schwab zich laten ontvallen dat het Canadese parlement al voor méér dan 50% uit zijn WEF-handlangers bestaat. Het zou dus nogal vreemd zijn als hij deze “investering” nu al weer zou gaan vernietigen. Maar….niets is zeker. Behalve dat ze al knettergek waren en nu gevaarlijk beginnen te worden.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.