Vaccineren de grote illusie – stripboek voor iedereen

Dit stripboek beeldt haarscherp de geschiedenis van vaccins en vaccinaties uit. Daarnaast onthult het de gevaren die de farmaceutische industrie ervan probeert te verbergen. Uitgerekend in deze tijd hoort dit boek overal ter inzage te liggen, voor jong en oud, want blijkbaar hebben we erg weinig van de geschiedenis geleerd!

Misdaad

De grote illusie van de Franse gezondheidsonderzoeker en cartoonist René Bickel is een unieke strip over één van de meest omstreden preventieve gezondheidszorgmaatregelen van deze tijd. De strip opent met een citaat van Dr. Franz Hartmann:

“Als je de gevaren niet kent, is vaccineren een domheid. Als je de gevaren wel kent, een misdaad.”

Steeds vaker worden we overspoeld met alarmerende berichten die ons op het belang van vaccinaties wijzen. Geregeld jagen massamedia mensen de schrik op het lijf waardoor de roep om een vaccinatieplicht steeds luider klinkt. Een vrije vaccinatiekeuze is daardoor in gevaar. Daarnaast groeit ook de weerstand tegen vaccinaties. Steeds meer mensen willen hun kinderen niet laten vaccineren.

Als je het onderwerp vaccinatie bestudeert komt er veel informatie naar boven, die voor velen van ons onmogelijk te geloven is. “De grote illusie” nodigt je uit de ogen te openen voor een mythe die stevig is ingebakken in de maatschappij. René Bickel illustreert hoe belachelijk de farmaceutische industrie over vaccinaties eigenlijk is.

Humor

De auteur heeft zijn eigen specifieke manier om de meest serieuze onderwerpen begrijpelijk te maken. Hij gebruikt humor als een wapen. Het gebruik van de illustraties maakt het vertalen van de verhalen van Big Pharma over vaccins, niet alleen eenvoudig te begrijpen, maar ook grappig en tegelijk volkomen onlogisch.

De stellingen die in het boek naar voren komen zijn niet mals, maar wel onderbouwd, zoals deze:

“Net als de wapenindustrie oorlog nodig heeft om te floreren, zo heeft de farmaceutische industrie zieke mensen nodig…..En vaccins creëren het potentieel voor zieke mensen.”

De strip is speciaal geschreven om jonge ouders een “weloverwogen beslissing” te kunnen laten nemen om hun kinderen wel of niet te laten vaccineren.

In het stripverhaal zijn Sanarix en zijn vriendin Libertix onze gidsen. Zij beginnen met de uitdagende stelling dat

ons is “geleerd en voorgelogen dat vaccinaties ziekten voorkomen en levens hebben gered.” Volgens deze gidsen houdt een slim georganiseerde propagandamachine het “geloof in de magische krachten van vaccinaties in stand”.

Geschiedenis

Ze loodsen ons door de geschiedenis van het vaccin en presenteren onwaarschijnlijk veel verontrustende gebeurtenissen.

Zoals de vaccinatie in 1941 van kinderen tegen difterie in Frankrijk, die tegen hondsdolheid in 1890, pokkenprik op de Filipijnen in 1918, kinkhoest in 1975.  Tal van andere “mythes” passeren de lezer. Zoals over pokken en de dodelijke pokkenepidemieën. Steeds herhaalt de schrijver de vraag of vaccines zijn bedoeld om “te beschermen of te decimeren” aan de hand van schokkende voorbeelden. De verschillende infectieziektes worden behandeld samen met de gevolgen van vaccinaties hiertegen.

De auteur citeert Hippocrates niet zo maar:”Wat ons werkelijk geneest van ziekten zijn de natuurlijke krachten in ons.”

Het stripboek sluit af met een uitgebreide bibliografie ter verantwoording van de feiten die hierin naar voren zijn gebracht.

Vaccineren: De grote illusie
Auteur: René Bickel
Aantal pagina’s: 147
Ook verkrijgbaar in het Engels, Frans en Duits

Dit boek is verkrijgbaar bij de sponsor van DLM Plus, Academy of Happiness.

Rob Vellekoop, 29 januari 2022

5 Comments

 1. Kortzichtige grijsgedraaide moraalridderleuzen en het creëren van hypothetische angst-gevolgen; alles geheel is kolder en louter een dwaalspoor.
  SchijnVeiligheid in dit aangeharkte park (lees: Nederland)

  Openbaar, danwel warm & vertrouwd blootleggen en diep in de materie mijn warme liefde laten komen is het puur natuurlijke wat ik doe.

 2. Vroeger moesten de daders openlijk hun schuld en berouw tonen.
  Zo niet dan werden ze in de schandpaal gezet.

 3. Wat uw kinderen en kleinkinderen binnenkort te wachten staat!

  COVID-19 vaccination proof requirements have expanded to include younger children and to require full vaccination:

  Children: Children ages 5 to 11 are now required to have proof of vaccination for the public indoor activities described further below. They must show they have received at least one dose of a vaccine.

  Full Vaccination: People 12 and older participating in the below public indoor activities are now required to show proof they have received two vaccine doses, except for those who have received the one dose of the Johnson & Johnson vaccine. Starting January 29, 2022, children ages 5 to 11 must also show proof of full vaccination.

  New York neemt het voortouw als zetel van de United Nations Coup.

  Offert u ook uw kinderen?

  https://www1.nyc.gov/site/doh/covid/covid-19-vaccines-keytonyc.page#:~:text=COVID%2D19%20vaccination%20proof%20requirements,one%20dose%20of%20a%20vaccine.

 4. Met Maxima als vertegenwoordiger van het Nederlandse volk in de United Nations, staat zij garant voor de vaccinatie implementatie in het Hollandsche Landschap.

  Het programma Covid en Samenleving loopt tot 31.03.2025

  Maak u geen illusies! United Nations regelgeving in combinatie met Europese wetgeving door een ongekozen elite bepaalt de toekomst van uw kinderen en kleinkinderen.

  Het koningklijk huis is instigator en facilitator. Ik zeg altijd maar het draait altijd om de 3G’s. Geld, Grond en Grondstoffen. Niet vergeten.

  https://www.koninklijkhuis.nl/agenda/2022/02/01/openingstoespraak-over-financiele-educatie-bij-conferentie-joint-european-supervisory-authorities

 5. Corona Angst en COVID Trauma-Based Mind Control.

  Voor hen die bereid zijn tot een dieper begrip van de huidige media realiteit, is de weg eigenlijk al zo oud als de weg naar Rome (Vaticaan).

  The covert operation called COVID, which has been planned for years, is all about trauma-based mind control.

  The trauma combines fear of a germ with the sudden psychic shock of the lockdowns, the masks, the social distancing, the economic destruction.

  For many people, this trauma is paralyzing on a subconscious level.

  As in: HOW CAN THIS BE? AM I LIVING IN A DREAM

  The government and media messaging about the “pandemic” was immediate, and it was launched as a wall-to-wall campaign. News reports, ads, public service announcements, talk shows, newspaper articles, press conferences, etc. No room was permitted for counter-opinion and evidence or intelligent discussion and debate. The messaging flood plays a major role in the trauma effect.

  In a state of subconscious paralysis, people obey. They follow orders. They sleep-walk. They even, on top of the layer of paralysis, actively defend the powers-that-be.

  A nation asleep. A world asleep.

  Is het nu eigenlijk geen tijd om eens wakker te worden, in plaats van uzelf te laten traumatiseren door tv, radio elk uur en kranten, terwijl u uw kinderen en kleinkinderen offert op het altaar van de instigators en facilitators?

  https://www.lewrockwell.com/2020/07/jon-rappoport/covid-trauma-based-mind-control/

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.