Rolling Thunder toont de veerkracht van de Canadese vrijheidsbeweging

Bijdrage van Fred Teunissen*

Op zaterdag 30 april reed Rolling Thunder de Canadese hoofdstad Ottawa binnen: een konvooi van enkele honderden vrijheidslievende motorrijders. Het waren ditmaal niet de truckers, maar de veteranen die het voortouw namen in het verzet tegen het dictatoriale beleid van de regering Trudeau.

Laat de beelden hieronder op je inwerken. Ze waren hier niet in het nieuws te zien. Ook op het internet zijn ze nog maar met moeite te vinden. Maar ze illustreren dat het verzet in Canada ongebroken is na alle repressie die volgde op het Vrijheidskonvooi van de truckers, enkele maanden geleden.

Het binnenrijden vanaf de motor gezien

Samenkomst bij het oorlogsmonument

Toespraak bij het oorlogsmonument

Video van Veterans for Freedom

Grootschalige repressie

In februari werd de wekenlange, vreedzame manifestatie van de truckers met geweld door politietroepen opgebroken. De organisatoren werden gevangengezet, de deelnemers juridisch vervolgd (zoals parlementslid Randy Hillier). En pastoor Artur Pawlowski werd als terrorist bejegend en lichamelijk en geestelijk dusdanig mishandeld dat van marteling sprake is. Hieronder zijn aangrijpende verhaal:

Zie ook het interview dat Laura-Lynn Tyler Thompson met hem had (vanaf 34:40):

Dit artikel verscheen eerder op Transitieweb.nl

Meer nieuws over het Canadese verzet vind je hier.

1 Comment

 1. Harry Vox, de absolute nummer 1 in alt-media land sinds de jaren 80 als klokkenluider van het Rockefeller lock-step scenario, zijnde de Covid Plandemie. Laat niet vergeten wat er de afgelopen 2 jaar is gebeurd, nu dit najaar volgend de 2e fase.

  Hij legt het nog eens uit:

  Harry Vox – Money, Blood, Jews & War
  https://www.goyimtv.tv/v/1525695810/Harry-Vox—Money–Blood–Jews—War

  HARRY VOX- “THE (((CRIMINALS))) OF COVID 19.. ITS TIME TO TAKE THEM DOWN”
  https://www.bitchute.com/video/ba06RXmugV4i/

  The Truth About The Ukraine War – Harry Vox
  https://odysee.com/@Harry-Vox:d/ukraine_war_harry_vox:4

  Speciaal voor vaderlandslievende mensen die nog om de toekomst van hun kinderen geven. Is de UN agenda 2030 / WEF Great Reset de wereld waarin u uw kinderen wil laten opgroeien?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.