Opstand Canada zet door

Het protest tegen het dictatoriale regime van Trudeau breidt zich ondanks de repressie uit. Tegen de veerkracht en onverzettelijkheid van de mens is geen dictator bestand. Canada geeft de wereld opnieuw hoop en laat zien niet op te geven en zich niet te laten intimideren door ongrondwettelijke maatregelen. Hou je adem in en kijk mee over de schouder van de Canadese alternatieve media die ons op de hoogte proberen te houden terwijl ze op allerlei manieren tegengewerkt worden.

Canadezen gaan door

Op zaterdag komt er een gigantische mobilisatie op gang in de franstalige provincie Quebec. Luid toeterend komt het konvooi aan in de provincie hoofdstad Quebec City. Zij willen op deze manier hun steun betuigen aan de demonstranten die in Ottawa letterlijk onder vuur liggen.

Naast truckers en burgers hebben zich ook de boeren aangesloten. Zij rijden met enorme trekkers richting de stad in een lange colonne.

Quebec

Ze zeggen: “Wij willen de wereld laten weten dat we ieder weekend demonstreren, niet alleen in Ottawa, maar in het gehele land.”

Toronto

Calgary

Intimidatie

Canadese overheid opent heksenjacht op de deelnemers aan de vrijheidskonvooien en de demonstranten die hen steunen. Deze ambtenaar belooft dat dit de komende maanden op allerlei niveaus zal plaatsvinden, provinciaal, federaal en gemeentelijk.

“Als je bij dit protest betrokken bent zullen we actief naar je op zoek gaan met financiële en juridische sancties.”

Desondanks gaan de Canadezen door!

Banken

Op basis van de Emergencies Act, die dinsdag in werking is getreden, mogen bankrekeningen van mensen bevroren worden, waaraan de banken gewillig gehoor schijnen te geven. De dictatoriale Canadese overheid vraagt bij bankinstellingen de gegevens op van mensen die bij de blokkade acties betrokken zijn.

Zonder rechterlijk bevel mogen de banken de rekeningen bevriezen van zowel particulieren als bedrijven.

Eerder werd de gofundme al gemaand de miljoenen die voor de truckers waren gedoneerd niet uit te keren, een verzoek waaraan ze braaf gehoor gaven.

Op donderdag na 16 uur kunnen rekeninghouders van de vijf grote banken geen transacties meer doen. Het woord ‘bank run’ gaat viraal, maar wordt blijkbaar toch gekanaliseerd anders zouden de banken nu al zijn omgevallen. Immers banken hebben slechts een klein percentage van de uitstaande gelden in hun kluizen en kunnen indien opeens grote aantallen rekeninghouders over hun saldi willen beschikken hieraan niet voldoen.

De verwachting is dat rekeninghouders door de Emergencies Act uit voorzorg hun geld aan het opnemen zijn.

Ook deze draconische maatregelen lijken niet toereikend om het protest tegen Trudeau te kunnen sussen. De geest is uit de fles, eenmaal bewust van de misdaden en het misbruik van vertrouwen, komt het nooit meer goed tussen de overheid en de burgers. Dit realiseren de machthebbers, zeg maar de puppets van de elite, zich nog niet!

 

Rob Vellekoop, 20 februari 2022

4 Comments

  1. Sneaky-achtige is dat ze deze verwachtingen uitspelen, zie QR, buitenlandse me-troepen,voor mij mart overspelen ze hun zogenaamde troefkaarten.

  2. Bedankt voor je inzichtelijke bijdrage Justus. Ongelooflijk hoeveel geweld “het nieuwe normaal” nodig heeft om zich alleen nog maar te installeren. Laat staan hoe dit alles in onze toekomst verder gaat. Onheilspellend!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.