Trudeau’s moordenaars vertrappen vrouw

Bericht uit de Matrix

Ottawa is gisteren opgeschrikt door de inzet van politiepaarden die de menigte ingestuurd worden door dictator Trudeau. Politiepaarden vertrappen een dame. Later zal zij zwaargewond in het ziekenhuis terechtkomen, bankrekeninghouders kunnen op donderdagavond niet meer over hun tegoeden beschikken.

Emergencies Act

Op 14 februari 2022 laat dictator Trudeau de Emergencies Act in werking treden. Als excuus voert hij aan dat hij de burgers moet beschermen tegen het vrijheidskonvooi. Het konvooi dat drie weken lang Ottawa bezet en waarvan truckers door de stad staan opgesteld. Het enige wat de vrachtwagenchauffeurs en tienduizenden medestanders willen is hun vrijheid terug om te kunnen beslissen of ze een experimenteel medicijn zullen nemen en een einde aan de coronamaatregelen.

De Ottawa politie zet honderd checkpoints op. Alleen als de reden die je opgeeft valide is (‘wettelijk’) laat de politie je toe tot de stad en de wijken. Ook dit gebeurt onder het mom van de bescherming van de ‘charter rights’, terwijl juist de grondrechten van de Canadezen geschonden worden.

Enkele organisatoren van de opstand zijn vrijdag opgepakt, waaronder Tamara Lich, Pat King en Chris Barber. Ondertussen zijn er meer dan 100 mensen opgepakt. Drie organisatoren worden beschuldigd van het aanzetten tot een overtreding en obstructie van de politie.

Regime Trudeau wil de Emergencies Act die tijdelijk zou zijn nu al permanent laten worden.

Banken

Op basis van de Emergencies Act mogen bankrekeningen van mensen bevroren worden, waaraan de banken gewillig gehoor schijnen te geven. De dictatoriale Canadese overheid vraagt bij bankinstellingen de gegevens op van mensen die bij de blokkade acties betrokken zijn.

Zonder rechterlijk bevel mogen de banken de rekeningen bevriezen van zowel particulieren als bedrijven.

Eerder werd de gofundme al gemaand de miljoenen die voor de truckers waren gedoneerd niet uit te keren, een verzoek waaraan ze braaf gehoor gaven.

Op donderdag na 16 uur kunnen rekeninghouders van de vijf grote banken geen transacties meer doen. Het woord ‘bank run’ gaat viraal, maar wordt blijkbaar toch gekanaliseerd anders zouden de banken nu al zijn omgevallen. Immers banken hebben slechts een klein percentage van de uitstaande gelden in hun kluizen en kunnen indien opeens grote aantallen rekeninghouders over hun saldi willen beschikken hieraan niet voldoen.

De verwachting is dat rekeninghouders door de Emergencies Act uit voorzorg hun geld aan het opnemen zijn.

Demonstratie

De truckers laten echter blijken niet te willen wijken voor het geweld. Op vrijdagavond leidt het tot een climax als een menigte samenkomt in de buurt van de afgesloten parlementsgebouwen. Een massale politiemacht verhindert dat de mensen dichter bij kunnen komen. De trucks raken geïsoleerd op deze manier.

Dan verschijnt er een politie met politie te paard die zonder aarzelen de menigte inrijden. Door deze actie komt de vrouw om het leven onder de hoeven van paarden.

Canada

Is een van de landen met de hoogste covid-vaccinatiegraad. Trudeau, zoals zijn dictatoriale vriendjes en vriendinnetjes elders in de wereld, noemt de mensen die zich tegen hem keren racisten, extremisten en mensen die met swastika’s zwaaien. Hij probeert voortdurend Canadezen tegen elkaar op te zetten.

Dankzij het Canadese vrijheidskonvooi hebben 5 Canadese staten de coronamaatregelen ingetrokken.

Ondertussen houdt de wereld van vrijheidslievende mensen de adem in. Canada neemt een vooruitgeschoven positie in als het gaat om het verzet tegen de dictatuur die in vrijwel ieder westers land wordt ingevoerd. De puppets van Klaus Schwab proberen met alle mogelijke middelen de bevolking te stoppen.

Video

Bijgaand beelden van de misdaad tegen de mensheid door de Canadese overheid. Beelden die door de corrupte massamedia zoveel mogelijk worden verdoezeld of in een ander daglicht gesteld. Kijk maar even naar de NOS, die koppen ‘Canadese politie pakt zeker honderd betogers op in Ottawa, ‘situatie onder controle’.

Vandaar dat de Canadezen oproepen deze video te verspreiden zodat iedereen kan zien waartoe de overheid in staat blijkt uit eigen belang!

Eerder nieuws uit Canada

Vrijheidskonvooi 2022 Canada met tienduizenden trucks onderweg

Honderd kilometer Canadese trucks halen wereld na twee jaar uit hypnose

Canadees vrijheidskonvooi gaat door en boekt successen

Vrijheidskonvooi nieuws – er gloort hoop

“Over onze vrijheid onderhandelen we niet – we gaan pas weg als alle maatregelen zijn ingetrokken”

 

Rob Vellekoop, 19 februari 2022

4 Comments

 1. De afgelopen weken heb ik vrijwel elke dag dit protest in Ottawa gevolgd. Live te zien op YouTube. Ook gisteren. Het treurige van dit alles is helaas dat het het heeft laten zien dat vreedzaam protest geen zin heeft. Nu is een vrouw dood en zijn honderden gezinnen kapot gemaakt door het bevriezen van hun rekening en verzekering. Nieuwe strengere wetgeving met een zero tolerance voor komende protesten als afschrikking……ik ben er misselijk van.

 2. Deze maatregelen mogen geen excuses zijn voor t harde optreden?
  Net als in Nederland, als ze zien te verliezen gaan ze onderdrukkende maatregelingen treffen!

 3. Wie zijn “ze” en waar wonen “ze”?

  Vroeger was “ze” altijd een woord om het abstracte machtsblok begrijpbaar te maken
  voor de “gewone mens”.

  Tegenwoordig zijn ze identificeerbaar.

  https://web.archive.org/web/20070927033637/http://www.younggloballeaders.org/htdocs/Files/March%2007%20geographical%20mapping_YGL_web.pdf

  In het Canada van nu, de klassieke reactie van de machthebbers, zoals de geschiedenis
  u leert. Herinnert u zich de geweldadige neerslag van de Nederlandse demonstraties nog?

  Gisteren.
  https://www.naturalnews.com/2022-02-19-brutal-trudeau-regime-tramples-elderly-with-war-horses.html

  Leo legt het nogmaals uit:
  https://leohohmann.com/2022/02/15/what-americans-and-all-westerners-should-learn-from-canadas-digital-crackdown-on-freedom

 4. De vrouw in kwestie heeft de aanval van de politie overleefd. Er is na haar opname in het ziekenhuis al weer contact met haar geweest. De Canadezen hebben trouwens heel goed in de gaten waar het om gaat. Het gaat niet om onze gezondheid maar om het opgeven van de laatste restanten van onze vrijheid. Want hoewel we allemaal in vrijheid geboren zijn is onze schamele vrijheid vanaf nu voorwaardelijk geworden. De vrijheid om veertig uur te werken in de week en het recht om te vluchten als het gevaarlijk word raken we kwijt. Mark Rutte en consorten zijn criminele lafaards, te laf om zelf voor hun pathologische overtuiging (je vrijheid inleveren ter invoering van het “social credit system”) te vechten. Dus krijgt de politie de taak om mensen die vreedzaam om hun vrijheid vragen te terroriseren en als het even kan het ziekenhuis in te slaan.

  Trouwens: overal moeten bewijzen dat je gezond bent…dat hoeft mijn hond nog niet eens. Onze politici hebben niets op met democratie. Daarom loopt hen de mond er van over.

  Laat ze hier NOOIT mee wegkomen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.