Spanjaarden eisen opschorting EU covid maatregelen

Op 1 augustus 2022 heeft het Spaanse Liberum bij het Europese Hof een verzoek gedaan om de verlenging van het covid-certificaat op te schorten totdat de juridische procedure is afgerond.
(persbericht) De vereniging heeft aangekondigd met nog meer Europese juridische acties te komen.

Asociacion Liberum

De Liberum-vereniging is opgericht om de rechten en vrijheden te herstellen die in de loop van de Covid-19-pandemie zijn afgenomen, en om de mensenrechten te verdedigen. Het is een burgervereniging die gerechtigheid zegt te zoeken op basis van waarheid en vrijheid.

De Spaanse broer van Viruswaarheid ‘Asociacion Liberum’ verzocht eerder het Spaanse Ministerie van Volksgezondheid, Consumptie en Welzijn om te verduidelijken op welke informatie zij de coronamaatregelen had gebaseerd. En kreeg hierop een onthullend antwoord.

Persbericht

Op 1 augustus 2022, zo meldt de Spaanse burgerrechtenvereniging Liberum, hebben zij samen met 926 Spaanse eisers, bij het Europese Hof een beroep tot nietigverklaring ingediend van de verordening die de afgifte van het covid certificaat verlengt (Europese Verordening 2022/1034) met twaalf maanden. Zij willen pas de verordening verlengen nadat de gerechtelijke procedure is afgerond.

 

LIBERUM INFORMA:1 de agosto de 2022, Liberum en unión a 926 demandantes, ha presentado ante el TG de la UE, RECURSO DE ANULACION impugnando el REGLAMENTO (UE) 2022/1034 DEL PARLAMENTO EUROPEO Y DEL CONSEJO de 29 de junio de 2022 (certificado COVID digital de la UE), así como DEMANDA DE MEDIDAS PROVISIONALES de SUSPENSIÓN DEL REGLAMENTO EUROPEO

Waarom deze actie

Om drie redenen wil de vereniging dat gestopt wordt met de covidregels.

In de eerste plaats vinden zij de regels in strijd met het fundamentele recht op persoonlijke privacy, op de bescherming van de persoonlijke data van EU burgers.

Ten tweede zijn zij een inbreuk op het fundamentele recht op gelijkheid, op niet-discriminatie en van vrijheid van beweging.

En in de derde plaats betekent het een inbreuk op het fundamentele recht van fysieke integriteit, natuurlijke immuniteit in verband met de menselijke waardigheid.

Dit houdt allemaal verband met de inbreuk op het verdrag van de EU, het verdrag van het functioneren van de Unie, en de Conventie van Rome.

Toelichting

Zestien bijlagen met meer dan 5.000 pagina’s zijn meegestuurd, waarvan 2.000 bewijsstukken samen met drie deskundigenverklaringen, getekend door vijf specialisten.

De deskundigenverklaring over het recht op privacy bevestigt de overdracht van data van het covid-19 certificaat naar vreemde multinationals.

De tweede getuigenverklaring evalueert de bijwerkingen van geautoriseerde experimentele genen behandeling, ten onrechte covid-19 vaccin genoemd.

De derde bevat een compleet onderzoek naar natuurlijke immuniteit.

Liberum wil maandelijks rapporteren over de voortgang van deze procedure via zijn communicatiekanaal.

De Spaanse vereniging beschouwt dit als een van de belangrijkste zaken die zij heeft aangepakt en zeggen ze, het zal echter zeker niet de laatste zijn.

Europese Verordeningen

Lees hier zelf de verordeningen.

– EU Verordening 2022/1034
– EU Verordening 2021/953

 

Rob Vellekoop, 21 augustus 2022

2 Comments

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  Misschien niet het onderwerp hier maar toch even te melden.
  Er zijn op dit moment 2 dames van dit huidige kabinet(minister van Defensie en Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) naar Oekraïene om daar ons belasting geld weg te brengen terwijl de Nederlandse ondernemers fait gaan onder de sancties die opgelegd zijn aan Rusland en de burger letterlijk en figuurlijk geen enen cent meer te mak hebben.

  Je gaat god verdomme toch niet je eigen bevolking laten creperen van armoede en het belasting geld weg brengen naar een ander land om daar zo een statement mee te kunnen maken!!!
  Wat voor een menselijk gedrocht ben je dan eigenlijk wel niet….
  Echte het is tijd voor een grootschalige volks opstand die zijn weerga niet kent.

  Ik dank U voor het lezen van mijn betoog en kom in actie!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.