Hoe word je een Vrij Mens?

De weg naar de vrijheid

Dankzij de inspanningen van een groepje Vrije Mensen is Hans Xavier Meier’s ‘Hintergrundwissen’ vertaald. Het boek heeft de veelzeggende ondertitel:”Achtergrondkennis van het huidige rechtssysteem. Hoe we het kunnen laten verdwijnen en vervangen door iets beters.” Het kan je volgens de vertalers helpen om een vrij mens te worden en zij stellen het als pdf gratis ter beschikking. Desgewenst is er een online cursus aan gekoppeld.

Vijand

Auteur Meier stelt dat onze echte vijand niet de elite-oligarchie is, maar onze eigen vrienden, familieleden en kennissen zijn. Want legt hij uit, ‘Ze zitten in instanties als plaatsvervangende agenten van hun opdrachtgevers, met de missie om ons lastig te vallen en uit te zuigen.’

‘Ze doen dit uit angst voor behoud van hun loon en uit onwetendheid’. ‘Ze gehoorzamen hun autoriteiten.’

Het interessante aan deze studie van het rechtssysteem is, dat Meier geprobeerd heeft om alle eindjes aan elkaar te knopen en alle fenomenen die naar voren komen met vermelding en uitleg van de bronnen verklaart.

Als leek zal het je duizelen, omdat er op zo’n compleet andere manier naar het rechtssysteem wordt gekeken, zodat je je afvraagt of dit wel dezelfde wereld is waarin wij leven. Ik denk ook dat dat nodig is. Meier vindt dat je iets pas kunt bestrijden wanneer je het complete plaatje in beeld hebt. En dat is nu eenmaal niet zo simpel.

Oplossingen

De Duitse schrijver maakt in zijn boek gebruik van oplossingen, die zoals hij schrijft, ‘in hun eigen wetten te vinden zijn’. ‘De wetten zijn van hun, maar de oplossingen zijn van mij.’

Toch waarschuwt hij ook. Volgens hem is deze info complex en niet gemakkelijk te begrijpen en zit de kern van de waarheid verpakt in vele lagen.

Hij besluit zijn werk met de volgende bedenking:

“We moeten zo langzamerhand eens beslissen of we het schaap willen blijven dat we tot nu toe waren. Want ongemerkt is ons steeds duidelijker geworden dat diegene die de schapen achterna sjokt alleen maar achterwerken van schijters ziet. Hoe meer er wat ondernemen, des te minder achterwerken er over blijven.”

Truststelsel

Ik haal een aantal onderwerpen naar voren, die ik slechts aantip, maar die Hans uitvoerig in zijn boek uitlegt.

Het Vaticaan heeft de VN opdracht gegeven om een wereldwijd trustsysteem op te zetten.

Soevereine staten bestaan volgens Meier al lang niet meer. Er is alleen een systeem van trustmaatschappijen dat het handelsrecht UCC beheert.

Wij zijn allemaal werknemers van het land waarin we wonen en van de VS Incorporated! Ondanks het feit dat we een ID hebben, een sofinummer, belastingnummer zijn we tegenstrijdig genoeg een publiek persoon. We zijn trustees van de ene trust en begunstigde van de andere trust, daarom hebben we privileges. Als tegenprestatie hiervoor moeten we alle rechten inleveren.

De Amerikaanse regering is op haar beurt weer agent van de veel krachtigere Crown Corporation.

Dit stelsel ziet er honderd procent anders uit dan de ‘werkelijkheid’ en het ‘rechtssysteem’ zoals wij dat kennen.

Stroman

In het stelsel wordt gewerkt met stromannen, volgens de volgende formule.

“Niets kan groter zijn dan de schepper. God schiep de mens.
De mens kan niet groter zijn dan God. De mens heeft de overheid geschapen.

De overheid kan niet groter zijn dan de mens. De overheid creeerde de corporatie en fictieve personen.

Een fictief persoon kan nooit een regering regeren. Een regering nooit een man en een man nooit God.
Maar de overheid kan wel heersen over de stroman, haar persoon, haar legale schepping.”

Geboorte

Nog een opvallend verschijnsel is de geboorteakte en de geboorte van de mens. De geboorteakte wordt namelijk omgezet in een schuldbewijs en wij worden als werknemers en beheerders van een buitenlandse trust aansprakelijk gesteld voor de schulden van de Staat aan de particuliere banken.

Via allerlei omwegen wordt het kind namelijk legaal doodverklaard zodat de Staat het geboortebezit/erfgoed voor zichzelf claimen.
Alle stappen daarvoor beschrijft Meier uitvoerig.

Om het eigendom verder te beveiligen worden er nog een paar troeven uit de hoge hoed getoverd.

Bij meerderjarigheid, omdat het lichaam te land niet is aangetroffen, wordt er nu aangenomen dat het lichaam zich op een schip legaal op volle zee bevindt en daarom onder de maritieme
wetgeving valt. (Admiralty Law/ UCC).

Als je je binnen zeven jaar niet als levend aanmeldt, word je beschouwd als ‘verloren op volle zee’ en word je door de rechtbank opnieuw doodverklaard.

Een andere echt effectieve manier om je geboortebezit/erfgoed te verbeuren, is door een belasting- of sofinummer aan te vragen. Als iemand zich daar niet registreert, is hij na 7 jaar
ook weer verloren en dood.

De identiteitskaart is ook een zeer effectief instrument om je wettelijke private overlijden aan te vragen.

Naam

Tot slot nog een aardigheidje. Ook als je ondertussen denkt het moet niet gekker worden.

De naam is namelijk een titel van bezit. Als iemand naar je naam vraagt en je geeft deze, dan draag je het bezit van je naam vrijwillig en per toestemming over aan de andere partij, die met dit bezit nu kn doen wat hij of zij wil.

Hoofdstukken

Om je een idee te geven van de uitgebreidheid van het boek ‘Hintergrundwissen’ zet ik de hoofdstukken op een rijtje.

 1. Het begrip mens
 2. Invloed van Paus en Vaticaan
 3. Structuur van het rechtsstelsel
 4. Geboorteakte
 5. Persoon, naam
 6. Private stroman en publieke stroman
 7. Trusts
 8. Uniform Commercial Code (UCC)
 9. Rechtsvermoedens
 10. Kernpunten van de weerlegging
 11. Privileges
 12. Woonplaats, adres, handtekening
 13. Belasting
 14. Advocaten
 15. Gerechtelijke instanties
 16. Nietigverklaring
 17. Verboden toegang voor onbevoegden
 18. Affidavit
 19. Contract met stroman en UCC-financial statement
 20. Maximes van het recht en bijbelcitaten
 21. Geld
 22. Banken
 23. Definities en UCC paragrafen
 24. Dwangexecutie door de OPPT

Cursus

De Nederlandse vertaling van ‘Hintergrundwissen’ van Meier is onderdeel van de on line cursus ‘Vrije Mens in wording’. Meer informatie over de cursus kan je terugvinden op de website…

De cursus bestaat uit 6 blokken, namelijk de zekerheidstellingovereenkomst, de geboorteakte en het internationaal geboortecertificaat, de registratie in de Uniform Commercial Code (UCC), jouw waardepapier maken, de brief naar de Amerikaanse minister van Financiën, de procedure om jouw geboorteakte voor waarde aan te nemen.

Info over de cursus vind je hier

Hintergrundwissen

 

Rob Vellekoop, 15 september 2022

 

 

6 Comments

 1. Klinkt interessant, maar wat heb ik hier nu concreet aan als burger?
  Wat betekent het nou voor mij als burger om: “de zekerheidstellingovereenkomst, de geboorteakte en het internationaal geboortecertificaat, de registratie in de Uniform Commercial Code (UCC), jouw waardepapier maken, de brief naar de Amerikaanse minister van Financiën, de procedure om jouw geboorteakte voor waarde aan te nemen.”?

 2. Kijk naar al die andere dieren om je heen. Die hebben geen geld nodig om te leven EN ZIJN VRIJ.

  Ik verkeer hier op het Hongaarse platteland soms in vreemde kringen. Zoals twee keer per jaar een feestje bij een bonte verzameling mensen die heel weinig bezitten en zó zelfvoorzienend zijn dat ze maar heel weinig geld nodig hebben om te leven. Bijna vrij! Ze hebben onderling een stevige band, er zijn Duitsers en Nederlanders bij en er wordt ook wel eens een jointje gerookt. Het is keuterboeren en bijklussen. Ze wonen “bescheiden” maar hun huis is niet van de bank en ze geven niet om luxe. De meesten van die nogal artistiek ogende en zich ook zo gedragende mensen blijken verrassend goed opgeleid en spreken meerdere talen.

  Arm…of lijkt dat alleen maar zo? Als ik in de dikke Van Dale bij “welvaart” kijk dan is de betekenis: veel bezitten. En er zijn mensen die zo veel bezitten dat ze het eigendom van hun bezittingen zijn geworden.

 3. Ik denk het al langer maar raak er steeds méér van overtuigd dat de Europese Unie die ons door de strot is gedrukt een Trojaans paard van “onze Amerikaanse vrienden” is. In ieder geval betalen de Europese landen op dit moment netjes de Amerikaanse oorlog tegen de Russen.

 4. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Je bent als nieuw geborenen al gebonden aan de grille van de dictatuur hier.
  Pak alleen maar het digitale gezeik….hoe men van je steelt en heelt…..zonder dat je het in de gaten hebt.
  Pak alleen maar de SLEEP-WET,

  Buiten de dampkring ben je vrij….een vogel die is vrij…..zelfs beesten moeten in
  het keurslijf blijven lopen van alle dictators.

  Je wordt en bent hier overgeleverd aan de grillen van het kapitalistisch regime wat de dictator speelt.

  Gemoederen in China laaien op:VS willen 6,5 miljard euro aan wapens sturen naar Taiwan,eerste keer ooit in geschiedenis.
  En zo is het gezeik in dat k.t Oekraïne door J.Biden OOK begonnen in 2014.

  Wie van mij steelt bekoopt het met een stukje lood boven het neus beentje!!
  Niets meer en Niets minder!

  Geen woorden maar daden!
  Nederland,FAKE welvaart staatje heb ik altijd al gezegd!!!!!,en vroeg of laat komt het uit….zie daar Brussel gaat armoede bestrijden in Nederland…..is dit geen lachertje???
  Ik dank U!

 5. Over vrijheid gesproken…

  Ik heb net de laatste Jensen show (ben ik een enorme fan van) gezien. En waar hij zijn show dit keer mee afsluit is werkelijk prachtig. Malcolm Roberts, senator van Queensland, doet het boekje open. Ik heb de video van Roberts verder nergens kunnen vinden dus je moet het zelf maar even gaan bekijken op de Jensen show van vandaag. Het gaat om ons aller vrijheid, dus dóén!

  De landverrader Mark Rutte en zijn handlangers alsmede het individu dat de kroon draagt en zijn pampabruid die steeds dachten vast te kunnen rekenen op de domheid van het Nederlandse volk mogen wel oppassen dat niet te veel mensen hier achter komen. Want dan hangen ze. Letterlijk.

  Ik hoop dat iemand de video van Roberts ergens kan vinden zodat hier snel wat meer bekendheid aan kan worden gegeven.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.