Icke over de Q:”Wisten ze het maar.”

Morgen is de tien dagen van rouw voorbij vanwege het overlijden van Queen Elizabeth II (96 jaar). David Icke staat stil bij de ware aard van de koninklijke familie, de protocollen, het symbool en de toekomst van ‘royalty’ binnen The Great Reset.

Rouw

Icke vertelt openlijk dat hij niet rouwt om de dood van de Queen. De koninklijke familie heeft volgens hem, en volgens getuigenverklaringen die hij heeft gehoord en opgetekend in zijn boeken, deelgenomen aan satanische rituelen. Daarnaast vindt hij het belachelijk om haar als een soort godheid te aanbidden.

Hij zegt:”Ik doe niet mee aan de rouw voor iemand die zoveel verschrikkelijke dingen heeft gedaan.” Trouwens ook niet voor Charles III, die hij ‘Charlieboy’noemt, met ‘His Majesty’ gaat het spel gewoon verder.

Voor hem is royalty een symbool van onderdrukking. Wat betreft de satanische achtergrond wijst hij er ook nog fijntjes op dat een pedofiel als BBC-man Jimmy Savile tot de innercircle van de Q. behoorde. Dit terwijl de Britse inlichtingendiensten alles weten over de mensen in deze kring. Deze relatie is in de media niet naar buiten gebracht.

Etiquette

Ter illustratie van de waanzin van het instituut koninklijke familie somt hij een groot aantal protocollen op waaraan bezoekers van de Queen en nu van de King zich dienen te houden.

 • Spreek haar met ‘Your Majesty’ of ‘Ma’am’
 • Raak de Queen niet aan.
 • Bied niet aan de Q. de hand te schudden tenzij zij eerst haar hand reikt en pak deze hand niet stevig vast zoals wij dat doen.
 • Draag nooit handschoenen wanneer je de Q’s hand schudt.
 • Wanneer je leden van de koninklijke familie de hand schudt zeg je ‘How do you do’ en niet ‘Pleased to meet you’ of ‘It’s nice to meet you’.
 • Alleen Britten moeten buigen voor de koningin. De Amerikanen hoeven dit niet te doen.
 • Noem de koninklijke familieleden niet bij hun bijnamen.
 • Gasten starten en stoppen met eten wanneer de Q. dit doet.
 • Spreek royalty aan met hun titel en niet met hun naam. Bijvoorbeeld:”Hoe gaat het met de vader van Hare of Zijne Majesteit’ en niet ‘Hoe gaat het met uw vader’.

En voegt de Engelsman hieraan betekenisvol toe, dit geldt nu allemaal voor ‘Charlieboy’, een ‘prat’ (idioot).

The few control

Het instituut van de monarchie is het voorbeeld van hoe de ‘few control the many’. Terwijl ondertussen mensen worstelen om hun stijgende voedsel- en energieprijzen te betalen. Zij, zegt Icke, het symbool van wat dit allemaal heeft veroorzaakt, wordt nu geëerd.

Ook de nieuwe minister-president van Engeland heeft verklaard, dat ze King Charles III hun trouw en toewijding aanbieden bij de vervulling van zijn moeilijke taak.

David vertelt dat King Charles een massief voorstander is van het World Economic Forum (WEF) en de Great Reset. Hij toont ook een filmpje waarin ‘Charlieboy’ zijn zegje hierover doet. Hij is een supporter van de transformatie van de samenleving met alle daarbij horende gevolgen.

Icke zegt over hem:”We hebben een koning die absoluut aan boord is van het WEF en zijn satanische agenda voor de wereld. Dus de cult gaat Charles zoveel mogelijk uitmelken om die agenda te promoten.

Verdwijnen

De Engelsman verwacht dat royalty straks niet meer nodig zal zijn. Ze hebben, zegt Icke, de belangen van de Golbal Cult op een geweldige manier gediend. Echter The Great Reset gaat over een wereldregering die iedere gemeenschap op aarde dicteert. Daarin is geen ruimte voor nationale soevereiniteit. Daarom is royalty niet langer nodig en zal verdwijnen. Het is alleen de vraag wanneer, volgens David Icke.

Ook zonder het WEF van Schwab moet het verdwijnen, omdat het een symbool is hoe duizenden jaren enkelen de massa overheersten.

Video

 

In het Nederlands vertaalde boeken van David Icke:

 

Rob Vellekoop, 17 september 2022

3 Comments

 1. Ach Rob,er zijn zoveel mensen die zichzelf vergeten zijn….
  Wat staat er tegenover ” knechtschap”, dat is vrijheid….dus angst want dan is er niemand die zegt wat je doen moet…

 2. Mooi comment JGD. Het is een feit dat mensen bang zijn om vrij te zijn. Ik denk dat verreweg de meeste mensen al zó langdurig kapot zijn gemaakt -daar zijn ze natuurlijk wel zelf bij geweest, men heeft niet opgelet!- dat ze niet eens meer wèten wat vrijheid is.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.