Geen enkele regering geeft vaccinatie fiasco toe

Foto 123rf

Dat de massale vaccinatiecampagne niet alleen een fiasco, maar ook levensbedreigend is, melden steeds meer artsen. Regeringen blijven echter zwijgen en gaan door met hun prikcampagnes alsof er geen oversterfte en rampzalige bijwerkingen zijn. Ondertussen laten goedgelovige burgers zich nog ‘keurig’ prikken. Hoe lang nog? Berichten uit België, Japan en Nederland.

Fiasco

De massale vaccinatiecampagne tegen corona is op een groot fiasco uitgedraaid, schrijft de Belg Kris Panneels. Hij onderbouwt dit met stapels bewijzen.

Een conclusie die iedereen in ieder geval zelf kan trekken, ‘deskundige’ of leek, is dat de epidemie helemaal niet is beperkt. Panneels zegt dan ook dat over de hele wereld periodieke opflakkeringen en nieuwe varianten blijven ontstaan met een constante druk op de volksgezondheid.

Daarbij komen de volgende keiharde conclusies, waarbij Panneels zich afvraagt hoe lang deze farce nog ontkend kan worden.

Covid-19-vaccins helpen of beschermen niet

– Helpen niet voor het indammen van de epidemie
In België, explodeerde na 15 maanden het prikken met meer dan 9 miljoen dosissen en een vaccinatiegraad van 78,33 % het aantal besmettingen tot 76.034 nieuwe gevallen op 24 januari 2022.
Voor een soortgelijke ontwikkeling in NL, lees deze info.

De belangrijkste vaccinproducent, Pfizer, had het product zelfs niet getest op de verspreiding van de infectie.
Zie in dat verband de vragen die in het Europese Parlement door Europarlementariër Rob Roos werden gesteld aan de vertegenwoordiger van Pfizer directeur Small.
(Zie Misleiding door vaccinatiecampagne steeds bekender)

– Beschermen niet tegen besmetting
Uit onderzoek blijkt dat de effecten van de covidvaccinaties niet alleen sterk verminderen in de loop van de tijd, maar na acht maanden de kans op besmetting zelfs vergroten.

– Niet (meer) tegen ziekenhuisopname
Sinds vorig jaar is die verhouding lopen de geprikten meer kans op ziekenhuisopname voor Covid-19 dan wie zich niet liet prikken.

– Niet (meer) tegen sterfte
Zie de statistieken

Vacinatieschade

In Japan zet Fukushima de zaak eveneens op scherp.

Dr. Masanori Fukushima maakt zich duidelijk boos over wat hij noemt het passeren van de wetenschap door de politiek. Hij zegt dat miljarden gevaccineerden in gevaar zijn door de bijwerkingen van het vaccin. In eerste instantie schijnt het vaccin de natuurlijke immuniteit te onderdrukken (voor zo’n acht maanden) en lijkt het te werken. Volgens de arts is het misverstand eindelijk aan het licht gekomen en weten we nu hoe gevaarlijk het is. Fukushima is emeritus professor aan de universiteit van Kyoto en oncoloog met 25 jaar ervaring.

De video is opgenomen tijdens een hoorzitting met leden van het Ministerie van Volksgezondheid op 25 november in het Parlement in Tokyo.

Schetters

In ons land had onder anderen professor Schetters al eerder van zich laten horen. Nu doet hij dat wekelijks via Twitter. Hij wil onderzoek naar de reden van de oversterfte die er in NL is. De professor  roept op te stoppen met vaccineren zolang er geen duidelijkheid is over het verband tussen vaccinatie en oversterfte. Schetters was al eerder zeer kritisch over het rapport ‘sterfte & oversterfte’ van het CBS en het RIVM. Zijn uitleg van de situatie leert ons een paar opvallende zaken over de vaccinatiecampagnes (meer info). Ondertussen loopt de oversterfte nog veel meer op.

Let op de laatste periode vanaf september 2022 (begin nieuwe vaccinatieronde) met de derde golf waar we middenin zitten! Het verband tussen de sterfte en de vaccinatie is echter nog niet bewezen, maar dan moet er wel onderzoek naar gedaan worden. Daar zijn zowel regering als Parlement niet op uit.

Haaksbergen

Meneer Koenderink uit Haaksbergen beklaagt zich bij de Haaksbergse gemeenteraad in niet mis te verstane woorden over het bedrog met het ‘vaccin’ omdat Den Haag niet wil luisteren. In onze democratie, waar het volk de macht zou hebben, kan hij nergens anders terecht met zijn zorgen dan 5 minuten spreektijd bij de gemeenteraad. Deze kan alleen maar naar de regering verwijzen en doet dat ook. Beluister en bekijk dit nu al historische document, dat zeer waarschijnlijk de geschiedenisboeken niet zal halen.

Hij vraagt of het normaal is met de gifprik te blijven vaccineren, terwijl Pfizer zelf al in april 2021 heeft aangegeven dat het vaccin niet werkt en zelfs veel slachtoffers maakt.

 

Rob Vellekoop, 3 december 2022

1 Comment

  1. Ik heb eens gegoogeld op “farmers protesting around the world”….de schellen vallen je van de ogen! Dan blijkt o.a. dat Mark Rutte met zijn ironisch klinkende “Volkspartij voor Vrijheid en Democratie” zelfs tot in het verre Australië bekend is als één van de golden pin-up boys van Klaus Martin Schwab. Bijna ons hele parlement is ondergraven door het WEF-gespuis en als Mark Rutte zijn gang kan blijven gaan verandert hij Nederland heel snel in een smerige bajes waar een normaal mens absoluut niet in wil leven.

    https://www.youtube.com/watch?v=5PYkrXwoOZ4&t=84s

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.