Safe and Effective, film over het Hoe en Waarom van de vaccinatiecampagne

Ook in Engeland groeit de oppositie tegen een overheid die de vaccinatieschade en het fiasco van de vaccinatiecampagne doodzwijgt. De film Safe and Effective laat zien hoe het er in de UK aan toe gaat. Het geeft antwoord op de vragen Hoe en Waarom en het laat slachtoffers aan het woord met aangrijpende verslagen, Nederlands ondertiteld. Wij maakten een samenvatting.

Safe & Effective

De 55 minuten durende film opent met de geruststellende woorden die later zo bedriegelijk bleken te zijn, afkomstig van de Engelse toezichthouder op geneesmiddelen MHPRA:

“Je veiligheid komt altijd op de eerste plaats en een covid-19 vaccin zal alleen door ons worden goedgekeurd als het voldoet aan robuuste eisen zoals veiligheid, kwaliteit en effectiviteit.”

Daarna komen een aantal mensen aan het woord waaronder de bekende Engelse cardioloog Malhotra. Hij vertelt dat hij eveneens is geprikt en erachter is gekomen dat het vaccin, zoals hij dat voorzichtig omschrijft, ‘niet helemaal’ veilig is en het geeft niet eerder voorgekomen schade.

Hoe is het zo fout gegaan?

Presentator John Bowe zegt dat er miljoenen met covidvaccinatieschade en duizenden doden zijn gerapporteerd via officiële kanalen. Deze regering (Red. niet alleen de Britse) is beschuldigd voor het wegmoffelen of toedekken van data en de media voor het vertellen van slechts 1 kant van het verhaal.

Vaccinatieslachtoffers spreken over hun handicaps die zij hebben opgelopen na de ‘jab’ en tonen de vreselijke impact die dit op hun levens heeft.

Dr Clare Craig, diagnostisch patholoog, zegt, dat het helemaal geen vaccin is naar de traditionele definitie, dat het nieuw is wat gebruikt wordt en het de ziekte niet voorkomt.

Door de haast die regeringen dachten te moeten hebben (Red. voor zover deze niet gespeeld was) met het vaccin, dat de enige uitweg uit de kunstmatig door hen opgeschroefde angst atmosfeer bood, moesten ze snel handelen. De geneesmiddelenfabrikanten hadden daarmee geen moeite. De regeringen beschermden hen tegen toekomstige claims (denk even terug aan de staatsgeheime overeenkomst die De Jonge sloot met een geneesmiddelenfabrikant) en investeerden miljarden vooruit!

Op het moment dat de farmaceuten 95% effectiviteit tegen covid-19 beloofden, kregen ze van de regering(en) het groene licht voor de productie van het vaccin. Terwijl deze 95% volgens Malhotra iets anders betekent dan ermee gesuggereerd werd.

De Pfizer trials boden namelijk een relatieve risicovermindering van 95% en een absolute van slechts 0,84%! Dat betekent dat je 119 mensen moet vaccineren om ervoor te zorgen dat 1 persoon de infectie niet krijgt.

Alarmbellen

Daarnaast moeten er toch minstens op de diverse Gezondheidsministeries wereldwijd alarmbellen zijn afgegaan toen Pfizer gedwongen werd data van trials vrij te geven in de VS waarvan ze bedongen hadden dat deze pas na 75 jaar zouden worden openbaar gemaakt.

Analyse van deze gegevens door Latypova maakt in ieder geval het volgende duidelijk:

1. Pfizer sloeg belangrijke categorieën van testen over.

2. Covid-19-vaccine’s actieve ingrediënt mRNA werd nooit op giftigheid onderzocht.

3. De Amerikaanse FDA en Pfizer wisten af van de giftigheid van gentherapeutische geneesmiddelen.

4. CDC, FDA en Pfizer logen erover dat het vaccin op de ingespoten plaats zou blijven.

Maar hoe kwam het dan toch dat de toezichthouder MHPRA (of collega-organisaties in andere landen) zo snel het vaccin goedkeurden? Dr Malhotra vertelt dat deze instellingen niet te vertrouwen zijn, omdat ze niet onafhankelijk meer zijn, door het geld dat ze van de farmaceutische bedrijven krijgen.

En voor de meeste artsen gold dat ze alles deden wat hen verteld werd, zodra de regering met hun regels kwam.

Waarom is covid vaccin niet verdacht?

De Britse regering gaat echter door met het vaccinatiebeleid, ondanks rapporten en allerlei meldingen van bijwerkingen en een enorme oversterfte, ook voor Engeland en Wales. Naar verwachting zal de oversterfte (dus de sterfte boven het verwachte aantal) 75.000 zijn in 2022.

De film toont ook de psychologische trucs die de regering inzette om de mensen te bewegen zich te laten vaccineren. De bevolking werd bespeeld met een angstcampagne, keiharde emotionele boodschappen, bekendheden die een verklaring voor de prik aflegden. Ze werden in campagnes aangesproken op hun verantwoordelijkheid, hun plicht om anderen te beschermen. Ook met dreiging, zoals toenmalig premier Johnson die verklaarde, “Als je niet luistert, kan de politie optreden.”

Met advertentiecampagnes met als slogan:”Als je je niet aan de regels houdt, zullen mensen sterven.” Het idee werd gecreëerd dat de vaccinatie de enige uitweg uit de crisis was. En vervolgens viel de overheid de niet-gevaccineerde aan door hem zwart te maken om op deze manier verdeel en heers te zaaien. Maar ze riepen ook woede op bij de gevaccineerden tegenover de vaccinatieweigeraars.

Ook de media speelden hun spel mee. De BBC weigerde bijvoorbeeld met anti-vaxxers te praten. Media negeerden grote betogingen in 2020. Wel besteedde de regering een half miljard pond aan media-advertenties.

Conclusie

Met andere woorden suggereert de film, kijker, trek zelf maar je conclusie. De regering heeft ongeveer alles fout gedaan wat ze kon, of handelde met kwade opzet. Daardoor is er geen weg meer terug. Ze kunnen moeilijk toegeven dat ze dit alles uit de kast hebben gehaald om de farmaceutische industrie te spekken met de grootste reclamecampagne ooit, voor een zogenaamd vaccin?

De film kan je hier bekijken:

Safe and Effective

 

Rob Vellekoop, 4 december 2022

 

 

1 Comment

  1. Ik hoor het Fonzie’s slechte broer Hugo de Jonge nog zeggen: “Prik voor prik krijgen we onze vrijheid terug.” En dan is daar Mark Rutte die nog eens 3000 ijverige boeren die ons voedsel produceren de nek wil omdraaien. Daar kan maar één conclusie uit worden getrokken: Rutte háát mensen. En krijgt daarvoor iedere maand minstens 15.000 Euro van het Nederlandse volk. Nederlanders zijn beter in staat met een ramp om te gaan dan er een te voorkomen. WO-2 is voor het Nederlandse volk een traumatische ervaring geweest. Aangevallen door Duitsers, “bevrijd” door Canadezen, Engelsen en Amerikanen. Pas toen de rook was opgetrokken had iedere zichzelf respecterende Nederlander ineens in het verzet gezeten….ik heb Nederland zes jaar geleden voorgoed verlaten. Het was maar een heel klein stapje.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.