De verborgen macht achter het WEF

Robin de Ruiter, bekend van zijn bestseller Tetralogie of 13 satanische bloedlijnen, legt in een van zijn boeken uit dat het World Economic Forum slechts een van de voorkanten is van de macht achter de schermen. In de schaduw opereren, volgens de schrijver/onderzoeker, geheime loges, UR-loges. Hij stelt dat politici daarvan lid moeten zijn om te kunnen stijgen op de politieke ladder.

Ur-loges

In zijn boek ‘Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges’ legt De Ruiter uit dat wie carrière wil maken in de top, hij of zij lid moet worden van een van de 36 achter de schermen opererende utltrageheime transnationale superloges. Van deze Ur-loges zijn zelfs vrijmetselaren van de hoogste graad niet op de hoogte.

Deze superloges staan onder toezicht van de leidende elite van de wereld. Robin de Ruiter stelt dat er geen premier, minister, kanselier of president is die niet lid is van een van deze loges.

Alle wereldbeslissingen op het gebied van macht, politiek, financiën en industrie worden eerst besproken tijdens geheime bijeenkomsten van deze clubs.

De Ruiter wijst ook tal van Nederlandse (oud-)politici aan als leden. Ook Klaus Schwab oprichter van het WEF staat op de ledenlijst.

World Economic Forum

Het beruchte WEF, dat deze dagen een congres houdt van enkele dagen in hun hoofdkwartier Davos, beschouwt hij als een soort overkoepelend orgaan van de Ur-loges. Het heeft weliswaar geen werkelijke macht en verricht uitvoerend werk. Het heeft net als de Trilaterale Commissie, de Bilderberg-groep, het Internationale Monetaire Fonds, de Verenigde Naties en dergelijke organisaties als taak als ‘bliksemafleiders te werken’, ‘door rookgordijnen op te werpen’ en allerlei afleidingsmanoeuvres te creëren.

Tijdens bijeenkomsten van het WEF worden planning en uitvoering gecoördineerd. In achterkamertjes worden politieke leiders bijgepraat. ‘Ofschoon de zichtbare wereldleiders op het wereldtoneel tegengestelde rollen spelen, streven ze achter de schermen hetzelfde doel na, een technocratische werelddictatuur.’

Massoni

In het boek ‘Massoni’ (wat vrijmetselaars betekent) uit 2014 wordt voor het eerst melding gemaakt van deze geheime loges. De Ruiter verwijst hier ook naar in zijn boek.

Massoni is geschreven door Magaldi, de Grootmeester van de Italiaanse Vrijmetselaarsloge “Grande Oriente d’Italia Democratico”.  Magaldi stelde na jaren van onderzoek in archieven van Ur-loges vast dat belangrijke historische gebeurtenissen van de afgelopen 300 jaar gepland zijn.

Deze 36 loges zijn onderverdeeld in een anti-democratisch, elitair, mensen verachtend, humanistisch en een democratisch blok.

Ze bestrijden elkaar politiek en ook bloedig, zoals we dat iedere dag in het nieuws kunnen zien, met crises, grondstoffen, rentes, oorlogen, omwentelingen en politiek.

Het boek onthult voor het eerst dat de democratische progressieve ‘Ur-loges’ proberen de werelddictatuur te verwezenlijken MET ONZE INSTEMMING. (net zoals de coronamaatregelen met onze instemming, stilzwijgend, ingevoerd konden worden).

En vermeldt De Ruiter:”Door het creëren van angst voor oorlogen, religieuze discriminatie, economische problemen en destabilisatie van landen willen deze loges de mensheid zodanig beïnvloeden dat zij een nieuwe ‘Wereldorde’ accepteert die belooft het lijden van de mensheid voor altijd te beëindigen.”

De Ruiter toont verder overtuigend aan dat de informatie van Magaldi betrouwbaar is en voor ieder verifieerbaar.

Tal van bekende personen komen voor op de ledenlijsten van de loges, waaronder George Orwell, de schrijver van de toekomstvoorspellende roman 1984. Hij schreef deze roman in 1948, blijkbaar gebaseerd op de kennis die hij opdeed bij de Ur-loges.

Het boek De verborgen macht achter de wereldpolitiek van Robin de Ruiter is verkrijgbaar bij onze sponsor Academy of Happiness

Rob Vellekoop, 21 januari 2023

4 Comments

 1. “Ze bestrijden elkaar politiek en ook bloedig, zoals we dat iedere dag in het nieuws kunnen zien, met crises, grondstoffen, rentes, oorlogen, omwentelingen en politiek.”

  Dat is ook deel van hun methodiek om tot hegeliaanse dialectiek te geraken. Men schept een probleem, doet alsof men ontdaan is en er actie nodig is en gebruikt de media (in eigen handen..)ter uitvergbroting van die schreeuw om te handelen, en dan voert men uit wat men volgens agenda al had klaarliggen aan plannen.
  Duivelse planning…

 2. Beetje flauw, maar ik wil wijzen op een spelfout in de tekst , in een van de laatste alinea’s :

  En vermeldt De Ruiter:”Door het creëren van angst voor oorlogen, religieuze discriminatie, economische problemen en destabilisatie van landen willen deze loges de mensheid zodanig beïnvloeden dat zij een nieuwe ‘Wereldorde’ accepteert die belooft het leiden van de mensheid voor altijd te beëindigen.”

  Het “leiden” moet hier toch echt het “lijden” zijn ! Een groot verschil !
  En verder : Ur- loges – waar staat Ur voor ?
  Ultra geheime transnationale… . .Ur ?
  Vr. groet, Mignon

 3. Foltermethoden zijn een beproefd concept van Verdeel en Heers. Uitgevonden in China. Bovenop angst, verscheuring van de geest…

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.