Veilig bloed voor ongevaccineerden

foto 123rf

De meeste mensen staan er pas bij stil wanneer zij ermee geconfronteerd worden. Je hebt opeens een bloedtransfusie nodig, dan realiseer je je plots dat je geen bloed van gevaccineerde mensen wilt. Gelukkig is daarvoor een oplossing bedacht, maar de hulp van duizenden blijft nodig ook uit Nederland.

Spike-eiwit

Zoals bekend bevat het bloed van gevaccineerden meestal nog het spike-eiwit, dat nog niet geneutraliseerd is. Ook een aantal onbestemde niet-biologische toevoegingen kunnen slechts gedeeltelijk geëlimineerd worden door het bloed te zuiveren. Er is een aanzienlijk aantal artsen en wetenschappers dat ervan overtuigd is dat Covid vaccins ook via bloedtransfusie het lichaam kunnen binnenkomen.

Prof. Dr. Stefan W. Hockertz schrijft het volgende over het verschil tussen gevaccineerd en ongevaccineerd bloed. Het enige verschil is de detectie van het gen-product. Gevaccineerden hebben permanent een aanzienlijke hoeveelheid spike-eiwitten. Dit kan aangetoond worden met de ELISA test, met name voor het spike-eiwit IgG.
Meer info. .

Dat is de reden dat Safe Blood is opgericht voor ongevaccineerden die bloed van ongeprikte mensen willen. Volgens de mensen van Safe Blood is het niet eenvoudig om ongevaccineerd bloed te krijgen. Zij melden dat de meeste ziekenhuizen dit niet toestaan, ondanks dat daartegen geen medische bezwaren zijn.

Rechtbanken in Italië, Duitsland en Zwitserland hebben beslist dat patiënten niet zelf kunnen beslissen wie hun donor zal zijn. Recent weigerde een ziekenhuis in het Zwitserse canton Graubünden toe te laten dat een patiënt haar eigen bloed voor aanvang van de operatie zou doneren.

Safe Blood geeft aan dat de juridische situatie verwarrend is en dat we ons moeten voorbereiden op een lange juridische strijd.

Gelukkig is er ook goed nieuws: in de Amerikaanse staat Texas zijn patiënten vrij om te kiezen welk type bloed en welke donor zij willen.

Bank

De belangrijkste bloedbank blijkt het Rode Kruis te zijn en deze heeft geen enkele interesse om aan dit initiatief mee te werken.

Safe Blood kan mensen die ongevaccineerd bloed willen doneren matchen met degenen die dit zoeken. Het opzetten van een eigen bloedbank is een wens die nog niet gerealiseerd kan worden. Ga daarvoor naar deze pagina

In delen van Afrika, Zuid-Amerika en in bepaalde staten van de VS is het al mogelijk bloed van ongevaccineerden te krijgen.

Lidmaatschap

Leden van Safe Blood hebben een lidmaatschapskaart met daarop een QR-code. Deze code op de lidkaart brengt je naar my living will, met duidelijke instructies voor het medisch personeel. Wanneer je bewusteloos een ziekenhuis wordt binnen gebracht, zullen medici zoeken naar instructies en je lidmaatschapskaart in ieder geval vinden.

Je kunt lid worden door het invullen van de registratiepagina (‘become-a-member’). Ze zeggen een lidmaatschapsbijdrage te vragen omdat de organisatie groot en administratief complex is geworden. De bijdrage is 50 euro, maar kan minder zijn als je minder draagkrachtig bent. Ze vinden het met name belangrijk dat je meedoet op de een of andere manier.

Wie is de initiatiefnemer

De oprichter van Safe Blood als vereniging zonder winstoogmerk is George Della Pietra (giorgiodellapietra.com ) Hij schrijft dat hij nu een jaar bezig is, voltijds en onbezoldigd. Hij is niet alleen musicus, maar heeft zich vele jaren verdiept in complementaire geneeskunde in Zwitserland, Duitsland, China en Thailand. In de tachtiger en negentiger jaren heeft hij een praktijk voor natuurgeneeskunde gehad, met de focus op virussen, bacteriën,  en vaccinatieschade.

Toen Corona startte, wist hij dat er een noodlottige agenda doorgedrukt werd. En toen de vaccinaties begonnen was de ramp compleet. Aanvankelijk vroeg hij Prof. Bhakdi naar zijn mening en deze arts vond het een geweldig idee.

Safe Blood

Website safeblood.ch/

SafeBlood Donation is een geregistreerde non-profitorganisatie gevestigd in Zürich.
De statuten van de vereniging in het Duits kunnen hier worden gedownload.

Het bedrijfsadres is Ankenweid 29, 8041 Zürich, Zwitserland
Mail: info@safeblood.ch
Telefoonnummer +41 79 55 99 079
Managing Director voor CH en internationaal: Georg Della Pietra – george@safeblood.ch
Secretariaat: Kay – kay@safeblood.ch

Website adres is: https://safeblood.nl

Kantoor voor SafeBlood Donation Nederland is te bereiken via info@safeblood.nl
Team leader: Alexander van der Sel
Telefoonnummer +31 6 101 791 66

 

Rob Vellekoop, 26 januari 2023

5 Comments

 1. De schade aan de economie en aan ons aller leven die met de misdadige anti-corona maatregelen is aangericht is onnoemelijk veel groter dan algemeen wordt vermoed. Dat onze politici deze gore misdaad hebben kunnen verkopen als zijnde begaand met de volksgezondheid betekent dat ze elke misdaad aan de mensen kunnen verkopen zonder daarop te worden afgerekend. Momenteel pompen bijna alle NATO landen (Hongarije doet er gelukkig niet aan mee) de prachtige Oekraïense democratie van hun grote vriend Zelensky vol met wapens. Succes: de uitbraak van WO-3 is een feit gewoden. Ons nationale misdaadsyndicaat (onze Tweede Kamer die bezet is door moordenaars en dieven) alsmede de koninklijke familie kunnen bij deze oorlog wel een beetje hulp gebruiken want ze hebben immers het beste met ons voor. Blijf hen dus vooral ondersteunen en blijf stemmen. Betaal hun wapenleveringen aan Oekraïne. Zet dus de kachel laag, halveer het licht en laat de gaspitten uit. Blijf zwaaien met het blauw-gele vlaggetje: het is voor onze democratie en onze vrijheid. Voor de mainstream media is “vrede” voortaan een verboden woord. Dus dan weet je zeker dat we de goede kant op gaan.

 2. De BildeRbrg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Er zijn een heleboel mensen die gevaccineerd zijn met het covid prikje…de meesten hebben een zwakker afweersysteem tegen de gewone verkoudheid griep dit jaar.
  Het is niet voor niets zo druk in di ziekenhuizen.

  Tja….een blind paard die ziet ook niets en laat zich ook commanderen.
  Maar goed dat er nog mensen zijn die niet gevaccineerd zijn.die even een beetje hebben nagedacht en zich niet gek hebben laten praten als een stel kudde schaapjes.

  Ik dank U!

  Ik dank U!

 3. De BildeRbrg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  De Mozart Group:het westerse ex-militair knok ploeg dat vecht in en met Oekraïne tegen de Russen.
  Grotendeels gefinancierd door Amerikaanse particuliere donoren en samengesteld uit zorgvuldig doorgelichte rekruten!
  Ik dank U!!

 4. De BildeRbrg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Stek dit maar eens in je achter zak!!

  Russisch leger heeft meer dan 20.000 documenten in handen gekregen over het Amerikaanse Biowarfare-programma in Oekraïne:MoD.

  De Russische Radiologische,Chemische en Biologische Verdedigingstroepen (RCB) begonnen afgelopen voorjaar met het gedetailleerd beschrijven van de omvang van het Amerikaanse biowapenprogramma in Oekraïne.
  Washington verwierp aanvankelijk de onthullingen,maar staatssecretaris Victoria Nuland bevestigde uiteindelijk dat de VS inderdaad biolabs in Oekraïne hebben.
  Het Russische leger heeft een verzameling verzameld van meer dan 20.000 documenten met betrekking tot het Amerikaanse militair-biologische programma in Oekraïne,zo heeft RCB Troops Chief Igor Kirillov onthuld.

  “Gedurende de periode van de speciale militaire operatie hebben Russische troepen meer dan 20.000 documenten, referenties en analytisch materiaal veiliggesteld en ooggetuigen en deelnemers aan Amerikaanse militair-biologische programma’s geïnterviewd”,zei de officier maandag tijdens een briefing in Moskou.
  Deze materialen, die nog steeds worden beoordeeld en ontcijferd,bevestigen zonder twijfel de intentie van het Pentagon om biologische wapens in Oekraïne te maken en deze uit te testen op de bevolking van het Oost-Europese land en zijn buren,zei Kirillov.
  De chef van de RCB Troops gaf een aantal nieuwe details over de activiteiten van Washington, waaronder een grootschalige inspanning die volgens hem in 2022 was ondernomen om Oekraïense specialisten die aan biowapens werken te evacueren naar westerse landen,waaronder de VS, Canada en de Europese Unie.
  De verhuizing werd gedeeltelijk ondernomen om te voorkomen dat Rusland dit personeel zou interviewen om meer informatie te verkrijgen over activiteiten die mogelijk in strijd zijn met internationale verplichtingen en verdragsnormen,zei Kirillov.
  Kirillov schetste ook de inspanningen van de VS om biologisch materiaal uit Oekraïne over te brengen naar Polen, de Baltische staten en Centraal-Azië te midden van de inperking van programma’s in Oekraïne.
  “Het Pentagon draagt ​​actief onvoltooid onderzoek in het kader van Oekraïense projecten over aan de staten van Centraal-Azië en Europa”,zei de officier,eraan toevoegend dat Rusland informatie heeft over de Amerikaanse inspanningen om de samenwerking op het gebied van biologische defensie met landen in Afrika en Azië op te voeren. -Pacifische regio ook -inclusief Kenia, Singapore en Thailand.
  “Onder druk van de internationale gemeenschap verandert Washington zijn benadering van het organiseren van militair-biologische activiteiten, waarbij de functies van klant worden verschoven naar civiele afdelingen – het ministerie van Volksgezondheid, het energiedepartement en het United States Agency for International Development [USAID, ed. Hierdoor kan de Amerikaanse regering kritiek op internationale locaties vermijden” en de druk op het Pentagon en de Defense Threat Reduction Agency (DTRA) verminderen, zei Kirillov.

  Amerika
  Synthetische COVID en chimere stammen:waarom de VS al haar biolabs zou moeten openen voor inspectie.
  Nieuwe vragen over coronavirussen
  Verwijzend naar documenten die zijn verkregen en bestudeerd door de RCB-troepen,
  wees Kirillov op bewijs dat specialisten van de EcoHealth Alliance al minstens sinds 2015 bezig zijn met onderzoek naar mechanismen voor de overdracht van coronavirusstammen.
  EcoHealth Alliance is de door de Amerikaanse overheid gefinancierde niet-gouvernementele organisatie die controversiële Onderzoek naar het coronavirus aan het Wuhan Institute of Virology, en dat ervan wordt beschuldigd de wereldwijde pandemie van het coronavirus in 2019 te hebben aangewakkerd.
  “Eerder hebben we u geïnformeerd over het werk dat wordt uitgevoerd aan de Boston University om de pathogene eigenschappen van COVID-19 te verbeteren,gefinancierd met geld van de Amerikaanse overheid,en over de mogelijke betrokkenheid van USAID bij de opkomst van een nieuw coronavirus”,zei Kirillov.

  Amerika
  Gewoon waarom? Onderzoekers van de Universiteit van Boston combineren Omicron- en Wuhan-stammen om de dodelijkste COVID ooit te maken.

  “De sleutelrol bij de uitvoering van deze projecten behoort toe aan de tussenpersoon EcoHealth Alliance.
  Documenten ontvangen van DTRA bevestigen dat specialisten van deze entiteit sinds 2015 de diversiteit van de vleermuispopulatie bestuderen,op zoek naar nieuwe stammen van het coronavirus, mechanismen van hun overdracht van dieren op mensen.
  In totaal werden meer dan 2.500 exemplaren bestudeerd, “zei Kirillov.

  Vragen over mRNA-vaccins en Event-201
  Kirillov wees ook op openstaande vragen over de ogenschijnlijk hoge mate van paraatheid van Amerikaanse fabrikanten om mRNA-vaccins specifiek tegen coronavirussen te maken,en pandemische planning door Amerikaanse functionarissen en bedrijfsleiders voordat COVID-19 op de wereld werd losgelaten.
  “Men krijgt de indruk dat farmaceutische bedrijven van tevoren vaccins ontwikkelden, maar ze niet snel op de markt konden brengen vanwege de specifieke kenmerken van het virus, dat zich vervolgens manifesteerde in de lage effectiviteit van vaccinatie en talrijke bijwerkingen”, zei de officier.
  Kirillov vond het merkwaardig dat “op 18 oktober 2019,twee maanden voor de eerste officiële rapporten over de opkomst van een nieuwe coronavirusinfectie in China,de Johns Hopkins University,met de steun van de Bill and Melinda Gates Foundation,de Event-201 hield oefening in New York.
  Tijdens dit evenement werden stappen geoefend in de context van een epidemie waarbij een voorheen onbekend coronavirus betrokken was,dat volgens de legende zou worden overgedragen van vleermuizen op mensen via een tussengastheer – een varken. ”
  Het uitbreken van de COVID-19-pandemie,precies in overeenstemming met het [Event-201]-scenario,roept vragen op over de mogelijke opzettelijke aard ervan, de betrokkenheid van de VS en de echte doelen van Amerikaanse bioprogramma’s die gericht zijn op het verbeteren van de eigenschappen van gevaarlijke ziekteverwekkers.”zei Kirillov.

  Nou komt het,
  Gevaarlijk en illegaal onderzoek in Oekraïne
  “We hebben er herhaaldelijk op gewezen dat de Verenigde Staten hun meest controversiële onderzoek,vanuit het oogpunt van internationaal recht,buiten hun eigen grondgebied uitvoeren”,zei de officier.
  Een voorbeeld zijn de experimenten met hiv-infecties die sinds 2019 door Amerikaanse specialisten op het grondgebied van Oekraïne worden uitgevoerd. Houd er rekening mee dat de doelgroepen niet alleen ‘patiënten met een hoog risico op infectie’ zijn,maar ook criminelen of mensen die lijden aan drugsverslaving. ,maar ook personeel van de Oekraïense strijdkrachten, zei Kirillov.
  Volgens Kirillov konden onderzoekers na de bevrijding van het dorp Rubezhnoye in de Volksrepubliek Lugansk het pand van het medisch centrum Pharmbiotest onderzoeken en vaststellen dat het werd gebruikt om klinische proeven uit te voeren met experimentele medicijnen met ernstige bijwerkingen voor de behandeling van leukemie,psychische stoornissen, neurologische aandoeningen,epilepsie en andere.
  Afzonderlijk ontdekten inwoners van Lisichansk, Lugansk, eerder deze maand een grote begraafplaats met de overblijfselen van biomaterialen die behoren tot Pharmbiotest, inclusief klinische monsters,poliklinische patiëntendossiers.
  Het feit dat deze materialen werden begraven, in plaats van te worden verbrand,suggereert dat de verwijdering van dit bewijsmateriaal met “extreme haast” werd uitgevoerd, zei Kirillov.
  Rusland heeft ook bewijs van het gebruik van psychostimulantia en verdovende middelen door Oekraïens militair personeel,waaronder methadon en amfetaminen,ondanks hun gecriminaliseerde status onder de eigen wetten van Oekraïne,aldus de officier.
  Er waren ook massa graven gevonden,Poetin krijgt daar de schuld van?
  “Wij zijn van mening dat de acties van functionarissen die onderzoek hebben gedaan naar Oekraïens militair personeel wiens bloed hoge concentraties antibiotica,verdovende middelen en antilichamen tegen ziekteverwekkers van infectieziekten bevatte,een passende juridische evaluatie vereisen”,benadrukte Kirillov,verwijzend naar uitgebreid onderzoek door het leger.
  Instituut van de Taras Shevchenko Kiev National University met in water oplosbare geneesmiddelen tegen vermoeidheid.
  Het Russische leger zal doorgaan met het ontmaskeren van Amerikaanse biowarfare-programma’s
  “Ik zou willen opmerken dat de publicatie door Rusland over de militaire biologische programma’s van het Pentagon in Oekraïne aanzienlijke publieke belangstelling heeft gekregen.
  Massale demonstraties tegen de activiteiten van door de VS gefinancierde biologische laboratoria hebben plaatsgevonden in de landen van de post-Sovjet-ruimte. Publiek.organisaties van de Euraziatische Economische Unie hebben een resolutie aangenomen tegen door het Pentagon gefinancierde biolabs.
  Er zijn ook een aantal onderzoeken gestart in de VS zelf,”zei Kirillov.
  “De bezorgdheid van de wereldgemeenschap met betrekking tot de activiteiten van door het Pentagon gefinancierde biolabs neemt voortdurend toe.
  Kwesties die door Rusland aan de orde zijn gesteld op internationale platforms, waaronder de negende toetsingsconferentie van de staten die partij zijn bij het Biologische Wapenverdrag, evenals de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties,hebben blijk gegeven van een gebrek aan bereidheid van de VS om een ​​inhoudelijke dialoog aan te gaan.
  Wij vinden het van fundamenteel belang dat de onthulling van feiten over illegale militair-biologische activiteiten een aantal landen heeft gedwongen om de gevolgen van hun interactie met de Verenigde Staten op het gebied van bioveiligheid, en om de noodzaak en opportuniteit van een dergelijke samenwerking opnieuw te bekijken.
  Het Russische ministerie van Defensie zal in deze richting blijven werken en zal u op de hoogte houden”,concludeerde de officier.
  U ziet dat er dus VELE male meer afspeelt in Oekraïne dan er word verteld!
  Ik dank U!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.