Kort Nieuws

WOB-dossier

Uit vrijgegeven WOB-documenten blijkt dat de operatie van gedragsbeïnvloeding veel groter was dan burgers beseft hebben. Doel van de operatie was in de zomer van 2020 de bevolking psychologisch meer vatbaar te maken voor de komende strengere coronamaatregelen waaronder lockdowns en de avondklok.

Minstens negen (9) overheidsinstanties, waaronder vijf ministeries, beschikken over zo’n Behavioural Insights Team (BIT). Zij stemden de gedragsanalyses op elkaar af en bedachten prikkels die men de burger gaf om gewenst gedrag te vertonen. Daarnaast vond ook afstemming plaats met buitenlandse BIT teams.

(Bron)

Engel voor rechter

Willem Engel is op 5 punten van de aanklacht vrijgesproken. Hij heeft een voorwaardelijke veroordeling van 1 maand gekregen voor opruiing.

Oversterfte blijft stijgen

Nieuw-Zeeland verlost

Jacinda Ardern stapt op als premier van New Zealand. De vrouw die zo warm en toegankelijk zou zijn volgens mededelingen van de massamedia destijds.

Haar opvolger, Chris Hipkins wil mensen najagen om ze gevaccineerd te krijgen.

Veel kiwi’s vierden feest vanwege het opstappen van de gehate Ardern, totdat Hipkins het roer van zijn beruchte voorganger overnam.

Engeland rouwt

In Londen protesteren mensen tegen de slachtoffers van het covidvax-beleid van de regering.

Frankrijk betoogt tegen verhoging pensioenleeftijd

Hier beelden uit Lyon. De Franse vakbonden hebben aangekondigd net zo lang te blijven demonstreren tegen het verhogen van de pensioenleeftijd van 62 naar 64 jaar als nodig is.

4 Comments

 1. Dit is het smerigste dat ik ooit in mijn leven heb meegemaakt:

  Terwijl mijn vrouw en ik gewoon aan het werk zijn om voor kleding, voedsel en een dak boven ons hoofd te zorgen zitten mijn regering en de koninklijke familie op een merkwaardig achterbakse manier aan onze ondergang te werken. Op verzoek van alwéér een gevaarlijke Duitse gek met een dubieus nationaal socialistisch verleden die een boekje heeft geschreven.

 2. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  Willem Engel mag NIET opruien van de rechtbank.

  Ik mag dat ook niet via het—-World Wide Web—-maar ik mag dat wel via de bekende 11 meterband te kust en te keur!!++++++CQ kanaaltje 14++++!!!!!

  Waarom mocht meneer van Balen dat wel dan in Oekraïne op de Maidanplein in de Oekraïne?
  Duizenden mensen daar valse beloftes gedaan die hij niet waar kon maken,duizenden mensen op gejut en mee gedaan aan die staats greep die het westen heeft gepleegd.

  Ik dank U!..73 OLD MEN…Ha—i.

 3. De oorlog in Oekraïne zal uitsluitend met conventionele wapens worden gevoerd. Er is absoluut geen nucleaire optie (en die is er in het verleden ook nooit geweest) hoewel daar wel speels mee wordt gedreigd. Maar stel je eens voor: twee gezworen vijanden die beiden tot aan hun middel in de benzine staan en de één heeft drie lucifers en de ander vijf….dat gaat hem dus niet worden.

  Verder valt op dat we deze winter allemaal in de kou moeten zitten om het klimaat te redden terwijl het oorverdovend stil is over de mega-uitstoot aan CO-2 die door al die raketten en al die andere projectielen en brullende dieselmotoren in de oorlog in Oekraïne wordt veroorzaakt. Kruip maar lekker ontspannen achter de televisie en blijf vooral stemmen mensen. Dan komt het allemaal wel goed.

 4. En wat een griezel weer die Chris Hipkins. Hij ziet er uit alsof hij tien jaar oud is en tegelijkertijd veertig jaar.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.