Kort Nieuws

WOB-dossier

Uit vrijgegeven WOB-documenten blijkt dat de operatie van gedragsbeïnvloeding veel groter was dan burgers beseft hebben. Doel van de operatie was in de zomer van 2020 de bevolking psychologisch meer vatbaar te maken voor de komende strengere coronamaatregelen waaronder lockdowns en de avondklok.

Minstens negen (9) overheidsinstanties, waaronder vijf ministeries, beschikken over zo’n Behavioural Insights Team (BIT). Zij stemden de gedragsanalyses op elkaar af en bedachten prikkels die men de burger gaf om gewenst gedrag te vertonen. Daarnaast vond ook afstemming plaats met buitenlandse BIT teams.

(Bron)

Engel voor rechter

Willem Engel is op 5 punten van de aanklacht vrijgesproken. Hij heeft een voorwaardelijke veroordeling van 1 maand gekregen voor opruiing.

Oversterfte blijft stijgen

Nieuw-Zeeland verlost

Jacinda Ardern stapt op als premier van New Zealand. De vrouw die zo warm en toegankelijk zou zijn volgens mededelingen van de massamedia destijds.

Haar opvolger, Chris Hipkins wil mensen najagen om ze gevaccineerd te krijgen.

Veel kiwi’s vierden feest vanwege het opstappen van de gehate Ardern, totdat Hipkins het roer van zijn beruchte voorganger overnam.

Engeland rouwt

In Londen protesteren mensen tegen de slachtoffers van het covidvax-beleid van de regering.

Frankrijk betoogt tegen verhoging pensioenleeftijd

Hier beelden uit Lyon. De Franse vakbonden hebben aangekondigd net zo lang te blijven demonstreren tegen het verhogen van de pensioenleeftijd van 62 naar 64 jaar als nodig is.

5 Comments

 1. Dit is het smerigste dat ik ooit in mijn leven heb meegemaakt:

  Terwijl mijn vrouw en ik gewoon aan het werk zijn om voor kleding, voedsel en een dak boven ons hoofd te zorgen zitten mijn regering en de koninklijke familie op een merkwaardig achterbakse manier aan onze ondergang te werken. Op verzoek van alwéér een gevaarlijke Duitse gek met een dubieus nationaal socialistisch verleden die een boekje heeft geschreven.

 2. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  Willem Engel mag NIET opruien van de rechtbank.

  Ik mag dat ook niet via het—-World Wide Web—-maar ik mag dat wel via de bekende 11 meterband te kust en te keur!!++++++CQ kanaaltje 14++++!!!!!

  Waarom mocht meneer van Balen dat wel dan in Oekraïne op de Maidanplein in de Oekraïne?
  Duizenden mensen daar valse beloftes gedaan die hij niet waar kon maken,duizenden mensen op gejut en mee gedaan aan die staats greep die het westen heeft gepleegd.

  Ik dank U!..73 OLD MEN…Ha—i.

 3. De oorlog in Oekraïne zal uitsluitend met conventionele wapens worden gevoerd. Er is absoluut geen nucleaire optie (en die is er in het verleden ook nooit geweest) hoewel daar wel speels mee wordt gedreigd. Maar stel je eens voor: twee gezworen vijanden die beiden tot aan hun middel in de benzine staan en de één heeft drie lucifers en de ander vijf….dat gaat hem dus niet worden.

  Verder valt op dat we deze winter allemaal in de kou moeten zitten om het klimaat te redden terwijl het oorverdovend stil is over de mega-uitstoot aan CO-2 die door al die raketten en al die andere projectielen en brullende dieselmotoren in de oorlog in Oekraïne wordt veroorzaakt. Kruip maar lekker ontspannen achter de televisie en blijf vooral stemmen mensen. Dan komt het allemaal wel goed.

 4. En wat een griezel weer die Chris Hipkins. Hij ziet er uit alsof hij tien jaar oud is en tegelijkertijd veertig jaar.

 5. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Waarom moet en zal Oekraïne bij de EU komen…koste wat kost…zelfs duizenden burgers van beide landen worden hiervoor opgeofferd!!!

  Waarom we vechten:de VS kwijlen openlijk over de enorme onaangeboorde titaniumreserves van Oekraïne.
  De VS en hun bondgenoten hebben de weg geëffend voor de Oekraïne-crisis door de staatsgreep van Maidan in 2014 te sponsoren, die leidde tot een conflict in Donbass en escaleerde tot een regelrechte confrontatie waarbij Moskou afgelopen februari betrokken was.
  Een zwaar onderbelicht facet van het westerse Oekraïne-beleid draait om de immense minerale rijkdom van Kiev.
  Oekraïne zou de Verenigde Staten en zijn bondgenoten kunnen voorzien van het titanium dat ze nodig hebben om de straaljagers, oorlogsschepen,tanks,raketten en andere wapens te bouwen die nodig zijn om Rusland en China te confronteren,hebben bronnen, op Capitool Hill die banden hebben met het militair-industriële complex, verteld aan Amerikaanse media.

  “Oekraïne heeft echt aanzienlijke afzettingen van zeldzame aardmetalen,en als we onze kaarten goed spelen, zou het een heel aantrekkelijk alternatief kunnen zijn voor Russische en Chinese bronnen, waar momenteel veel afhankelijkheid van is”,zei een anonieme stafmedewerker van het congres .”Aangezien er in het Westen steeds meer debatten zijn over waarom het in ons belang is om Oekraïne te blijven steunen, denk ik dat dit een van de argumenten is die je meer gaat horen”,zei de persoon.
  Titanium is ook een “belangrijkste kwetsbaarheid” voor de VS, zei een bron met kennis van de Amerikaanse defensiesector. “We hebben het over ons vermogen om meer vliegtuigen te produceren, we hebben het over ons vermogen om munitie te produceren.”

  Ze vertrouwen allemaal op titanium en we hebben onszelf toegestaan ​​om voor deze dingen afhankelijk te worden van buitenlandse leveranciers. Rusland was voorheen een van die primaire leveranciers”,voegden ze eraan toe.
  De VS zijn voor meer dan 90 procent van hun ijzererts afhankelijk van import en hebben geen titanium in hun National Defense Stockpile.

  De VS staan ​​voor een zware strijd tegen China’s dominantie op het gebied van zeldzame aardmetalen,zeggen experts.

  Er wordt gezegd dat er nu een “ontluikende inspanning” aan de gang is om Oekraïne’s “enorme bronnen” van titanium en andere minerale rijkdommen te bestuderen, ontwikkelen en gebruiken.
  Het Oost-Europese land is een van de weinige landen ter wereld die in staat zijn om enorme hoeveelheden titaniumspons te produceren – de basis voor het metaal – met andere waaronder China,Japan,Rusland,Saoedi-Arabië en Kazachstan.

  India heeft ook een prille titaniumsponsindustrie, hoewel de productie wordt gemeten in honderden tonnen, niet in duizenden of tienduizenden die nodig zijn om de dorst van het Westen te stillen. Naast wapens zijn er enorme hoeveelheden titanium nodig voor de productie van commerciële vliegtuigen, protheses, bepaalde verven, chirurgisch gereedschap,telecommunicatieapparatuur en meer .
  Oekraïense regeringsfunctionarissen prijzen openlijk hun interesse om een ​​grondstoffenkolonie van het Westen te worden.
  “We hebben vandaag titanium en we hebben lithium, beide zijn erg in trek en er zal in de toekomst nog meer vraag naar zijn”,zei Oleg Ustenko, adviseur van president Volodymyr Zelensky. “Ik heb begrepen dat de meerderheid van deze stortingen niet eens wordt afgetapt.”
  De zakelijke kansen in deze sector zijn echt enorm…
  We zien onze rol niet alleen binnen de EU,maar ook in termen van de wereldvoorziening.
  Ik geloof echt dat het een heel belangrijke rol is die door Oekraïne zou kunnen worden gespeeld. Maar nogmaals, daarvoor moeten we ervoor zorgen dat we ons in naoorlogse omstandigheden bevinden’,benadrukte de assistent.

  Terwijl Amerikaanse functionarissen kwijlen over de mineralen van Oekraïne, wezen de Amerikaanse media ook op de implicaties als Moskou deze hulpbronnen in handen zou krijgen, en op de “boost” van Ruslands wereldwijde invloed die zou worden geboden door controle over de “steeds strategischere hulpbron”.
  De strijd om het titanium van Oekraïne is de afgelopen maanden herhaaldelijk ter sprake gekomen in discussies door Amerikaanse zakenpartners en in Washington gevestigde denktanks.
  Afgelopen september stelde de denktank Atlanticist Centre for European Policy Analysis voor om langetermijncontracten te sluiten met Oekraïense leveranciers om “een blijvende materiële basis te creëren onder het proces waardoor Oekraïne nauwer geïntegreerd zou kunnen worden met het Westen,zowel op het gebied van defensie als economie”. .”
  Titaan is slechts een van de tientallen natuurlijke hulpbronnen waarmee Oekraïne ruimschoots is gezegend en die Westerse belangen willen bemachtigen. Andere zijn de uitgestrekte chernozem-velden (letterlijk “zwarte aarde”) van het land – zeer vruchtbare landbouwgrond die rijk is aan humus-, fosfor- en ammoniakverbindingen,plus andere metalen zoals ijzererts,steenkool en uranium.
  De Amerikaanse hedgefondsgigant BlackRock ondertekende in november een memorandum van overeenstemming met het Oekraïense ministerie van Economische Zaken over het spelen van een “adviserende rol” bij de wederopbouw van het land.president Volodymyr Zelensky en Blackrock CEO Larry Fink.
  Vorige maand bespraken ze “het kanaliseren van investeringen in de meest relevante en invloedrijke sectoren van de Oekraïense economie”.
  Zelensky heeft een lange geschiedenis in het werken met Black Rock – een belangrijke houder van de Oekraïense staatsschuld ,en andere buitenlandse investeerders en wereldwijde bank- en financiële instellingen.
  In 2020 nam het Oekraïense parlement maatregelen om een ​​decennia oud moratorium op de verkoop van de Tsjernozem-rijke landbouwgrond van Oekraïne gedeeltelijk op te heffen,waardoor de weg werd vrijgemaakt voor buitenlanders om het land mogelijk rechtstreeks te kopen in plaats van het te leasen,in afwachting van een nationaal referendum .
  De opheffing van het moratorium op de grondverkoop is een belangrijke voorwaarde geweest voor de “ontwikkelingsleningen” van het Internationaal Monetair Fonds van meerdere miljarden dollars aan Kiev.

  Vorige week bedankte Zelensky persoonlijk BlackRock,JPMorgan en Goldman Sachs voor hun steun aan de oorlogsinspanningen van Oekraïne,evenals aan het Amerikaanse militair-industriële complex. “Iedereen kan een groot bedrijf worden door met Oekraïne samen te werken in alle sectoren,van wapens en defensie tot de bouw,van communicatie tot landbouw, van transport tot IT,van banken tot medicijnen.
  En ik geloof dat de vrijheid altijd moet winnen’,zei hij .

  Egotisme en de heb zuchtigheid van al die VVD lui,zit het klootjesvolk in de kou,betalen het klootjesvolk de rekening dik en dwars.

  Oproep aan Poetin,haal Russische bevolking geheel uit Oekraïne,blaas vervolgens alle kerncentrales op,dan krijgt niemand zijn zin en is er voor 100 jaar een grote scheiding tussen west en oost!
  Ik dank U!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.