Oversterfte door covid krijgt eindelijk wetenschappelijk bewijs

Het verband tussen het covidvaccin en de oversterfte is eindelijk wetenschappelijk aangetoond. En het resultaat van het onderzoek is schrikbarend.

Oversterfte in Nederland sinds coronacrisis

Eind 2022 had professor Schetters de regering al opgeroepen de vaccinatiecampagne te stoppen omdat een massale oversterfte dreigde. Hij gaf toen wel uitdrukkelijk aan dat een verband tussen oversterfte en vaccinatie nog met een onderzoek moest worden aangetoond. (Lees hier het artikel) Onderzoek bleef echter uit.

Ondertussen publiceerde/t Steigstra aan de lopende band grafieken om dit verband aan te tonen.

In september 2023 (twee en half jaar) concludeert ook de Britse medicus Dr. Campbell dat er nog steeds veel oversterfte is, met name in de rijke westerse landen. Uitgerekend zijn dat de landen met de hoogste vaccinatiegraad. Campbell maakt er zijn levenswerk van om regelmatig verslag te doen van de trieste oversterfte-aantallen in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten.

Hij baseert zich op de cijfers van World data. De Brit constateert dat de groep rijke westerse landen waaronder Nederland een veel hogere oversterfte heeft dan de armere Europese landen. Tegelijkertijd heeft de groep rijken een veel hogere covid-19vaccinatiegraad. Dat geldt voor Australië (vaccinatiegraad 80%), Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, Denemarken, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Nederland.
(Lees verder dit artikel)

Ook Gideon van Meijeren roept in de Tweede Kamer de regering tevergeefs op de zaak te onderzoeken.

Onderzoek

Aan al deze onzekerheid is nu een einde gekomen.

Deze maand is eindelijk in een wetenschappelijke studie over de gevolgen van vaccinaties tegen corona komen vast te staan dat in 73,9 procent van alle gevallen de doodsoorzaak rechtstreeks kan worden toegeschreven aan het ‘vaccin’. Het artikel waarin het onderzoek is beschreven werd vorig jaar oktober al voor publicatie aangeboden, maar is pas in juni van dit jaar gepubliceerd (Forensic Science International).

De studie is uitgevoerd door Nicolas Hulscher, Paul E. Alexander, Richard Amerling, Heather Gessling, Roger Hodkinson, William Makis, Harvey A. Risch, Mark Trozzi and Peter A. McCullough, A Systematic REVIEW of Autopsy findings in deaths after covid-19 vaccination, Forensic Science International, (2024) https://doi.org/10.1016/j.forsciint.2024.112115

De onderzoekers baseren hun uitkomst op 325 autopsy’s. De gemiddelde leeftijd van de overledenen was 70 jaar. De gemiddelde tijd van het overlijden na vaccinatie was 14 dagen. De meeste van hen stierven binnen een week na inenting. Van de in totaal 240 doden (73,9 procent) kon het directe verband met de covid19-vaccinatie worden vastgesteld.

Gesjoemel

Statisticus Steigstra en Anton Theunissen houden voor ons de zogenaamde ‘Oversterftemonitor‘ bij.

Daarin vermelden ze dat in januari 2024 het RIVM de sterfterapportage heeft overgenomen van het CBS. Het in de zomer van 2021 plotseling gestegen sterfteniveau wordt vanaf dan meegenomen in de sterfteverwachting.

Zij schrijven:

“Het RIVM verwacht dus dat die onverklaarde sterfte zal blijven en hiermee wordt deze ‘oversterfte’ omgedoopt tot ‘verwachte sterfte’. Er ontbreekt hierdoor een referentie op basis van de pre-coronajaren. Zonder zo’n baseline wordt de “onverklaarde oversterfte” binnen enkele jaren onzichtbaar in de statistieken. De vooralsnog aanhoudende onverklaarde oversterfte verdwijnt uit de rapportages en wordt ondergebracht bij de normale, verwachte sterfte.”

Met andere woorden de overheid sjoemelt erop los om te voorkomen dat de bevolking doorkrijgt wat de dodelijke gevolgen kunnen zijn van het vaccin. Met andere woorden van de overheid gaan we nooit de kloppende oversterfte meer te zien krijgen en moeten we uitwijken naar de Oversterftemonitor.

Bronnen

Lees ons Dossier Oversterfte

Het onderzoek

De oversterftemonitor

 

Rob Vellekoop, 26 juni 2024

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.