Overeenkomst tussen vrije energie en gezondheid wordt steeds duidelijker

De mensheid kan putten uit een oneindige hoeveelheid energie, vrije energie, en onze gezondheid kan dankzij talloze mogelijkheden in stand blijven. Toch gedijt de mens niet, maar lijdt doordat een kleine groep mensen de controle heeft genomen over vrijwel elk aspect van ons bestaan. Dat probeert de film Thrive aan te tonen. Wij staan in een samenvatting stil bij dit gegeven.

Thrive, what on earth will it take (Nederlands ondertiteld)

De meer dan twee uur durende film van het echtpaar Gamble onderzoekt waarom de mens niet gedijt (Thrive), terwijl dit een natuurlijke beweging is. Wij zijn geen vergissing, zegt Gamble, maar wij vergissen ons gewoon.

Een van de zaken die naar voren komt is die van de vrije energie. Dit is energie die vrij beschikbaar is voor de mens, dat wil zeggen vrij van vervuiling, vrij van onderbreking, van kosten, onafhankelijk van derden, geopolitieke verhoudingen en grondstoffenoorlogen (uit ‘Energie in overvloed’, Karsten van Asdonk). Helaas wordt de mens belemmerd om deze energie af te tappen. Het blijkt dat uitvinders, die met werkbare apparaten zijn  gekomen om deze vrije energie te benutten er niet in slagen de consument te bereiken. Hoe komt dat?

het blijkt dat al begin 1900 wetenschappers bezig waren om elektriciteit te verkrijgen zonder verbranding. Het begon bij Tesla wiens lab in brand werd gestoken en wiens vindingen werden doodgezwegen.

Ook Adam Trombly, geïnspireerd door Tesla, bouwde een dynamo (gelijkstroomgenerator) die elektrische energie direct uit de lucht haalt. Door het nabootsen van het magnetische veld en het roteren van dit apparaat werd een dynamo gecreëerd. In de torus van de aarde (de vorm waarin energie zich manifesteert) hebben we genoeg energie om de aarde te transformeren. Dit houdt in dat elke plek op aarde ineens stroom heeft. Er is dus universele overvloed!

Demo

Dan gebeurt er iets opmerkelijks met Trombly en zijn vinding. Hij wordt uitgenodigd zowel bij de Verenigde Naties in New York, als in de Amerikaanse Senaat om zijn generator te demonstreren. De regering Bush steekt hier echter een stokje voor, de demonstratie wordt afgelast. Wat later doet de FBI een inval bij Trombly en neemt het apparaat in beslag.

Deze ervaring van Adam Trombly is echter niet uniek. Vrijwel elke uitvinder vertelde aan filmmaker Gamble een soortgelijk verhaal.

Ook John Bedini beleefde iets dergelijks. Hij maakte energiegenererende batterijen, die meer energie maakten dan gebruikten. Nadat hij bekend had gemaakt dat hij ze goedkoop zou aanbieden ging het mis. Hij werd aangevallen in zijn lab en gewaarschuwd de apparaten niet te produceren. Daarom stopte hij ermee.

John Hutchison maakte niet alleen een aantal vrije energiebatterijen, maar gebruikte Tesla’s theorie ook om voorwerpen te laten zweven. Politie en overheidsvertegenwoordigers vielen zijn laboratorium binnen en namen zijn apparatuur in beslag. Dat gebeurde in 1978, 1989 en 2000.

Waarom?

Volgens Trombly is vrije energie de grootste bedreiging van de energiebedrijfstak. Deze zou helemaal wegvallen door de introductie van deze nulpuntenergie en dit vertegenwoordigt een waarde van meer dan 200 triljard dollar. Ook de geopolitieke macht zou veranderen.

Toch zijn de concepten van vrije energie in meer dan 100 laboratoria wereldwijd bewezen.

Nauw gerelateerd aan energie is de voedselvoorziening, zo blijkt uit het onderzoek van Gamble. Zo was de zogenaamde ‘Groene revolutie’ van de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw gebaseerd op monocultuur, op olie gebaseerde kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Deze revolutie leidde tot meer productiviteit, maar tegelijkertijd werd de biodiversiteit vernietigd. Toxische chemicaliën vergiftigen landbouwwerkers, de grond, water en onze voedselvoorziening.

Met drie instrumenten wordt de macht binnen deze keten geconsolideerd. Dat is door gentechnologie (GMO), het patenteren van zaden (daarmee wordt het bezit van zaden diefstal van intellectueel eigendom) en vrijhandelsverdragen die telers en boeren de vrijheid ontnemen om zaden te bewaren. Met als ultieme stap het steriel maken van zaden (zodat je zaden alleen maar bij gespecialiseerde bedrijven kunt kopen).

Touwtjes

Maar niet alleen op het gebied van energie en voedselvoorziening hebben volgens Gamble steeds dezelfde elitaire bankfamilies de touwtjes in handen. Ons onderwijs creëert een onderdanige en gewillige beroepsbevolking (die op zich weer gewillige consumenten zullen zijn). Op het gebied van de gezondheid hebben de farmaceutische bedrijven het voor het zeggen. Blijkbaar wordt hierin net zo ver gegaan als bij de vrije energie; alternatieve therapeuten en middelen worden onderdrukt of geïntimideerd en erger. (De coronacrisis is wel het grootste bewijs hiervoor)

Dit alles leidt tot de conclusie dat een kleine groep mensen de controle heeft over energie, voedselvoorziening, onderwijs, gezondheidszorg, eigenlijk over ieder aspect van ons bestaan. Zij doen dit door de financiële wereld te beheersen, die van geldschepping en rente. (Lees hier alles over geldschepping)

Bronnen

> Thrive (de film)
> Adam Trombly
> Energie in overvloed, van Karsten van Asdonk
>Geldschepping

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.