Directe energie wapens slaan toe in Lahaina?

Geen official zal het toegeven, maar op basis van de circulerende video’s lijkt het er sterk op dat Direct energy weapons zijn ingezet op Hawaï. Op basis van wat we weten, kan ik geen andere conclusie trekken.

Het weer op Hawaï

Van mei tot juni was er op Maui een snelle toename van de droogte. Het wordt zo heet dat de atmosfeer letterlijk het vocht opzuigt uit de grond en de planten. Door een groot luchtdrukverschil ontstond er een krachtige wind die de vlammen aanjoeg. Een krachtig hoge drukgebied ten noorden van Hawaï samen met orkaan Dora in het zuidelijke deel zorgde voor een windtunneleffect. Dane Wigerton van geoengeneeringwatch.com vraagt zich af of dit toeval was. Welk puzzelstukje is weggelaten uit het de klimaatramp-rapportering van de gebeurtenissen die zich wereldwijd voltrekken?

Ondertussen weten we dat HAARP hoge drukgebieden kan creëren en dat directe energiewapens kunnen worden ingezet. Het is alleen moeilijk te geloven dat dit door het militaire apparaat tegen de eigen bevolking wordt gebruikt. Toch heeft het hier alle schijn van.

Met andere woorden de weersomstandigheden, van een harde wind en droogte, waren ideaal voor een enorme inferno.

Laten we eerst even kijken naar een mogelijk gebruikt wapen.

Wat zijn directe energie wapens?

Volgens het Direct Energy Weapons Agency’s definitie: is een energiewapen elk apparaat dat energie gebruikt om een mens uit te schakelen, lastig te vallen of te mishandelen. Een Direct Energy Weapon (DEW) beschadigt zijn doel met nauwkeurig gefocuste energie, inclusief laser, microgolven, deeltjesprojector. Hieronder vallen wapens die niet alleen mensen, maar ook raketten, voertuigen en optische apparaten als doel hebben. Ze worden ook wel aangeduid als elektromagnetische systemen die chemische of elektrische energie kunnen omzetten in stralingsenergie.

Voorbeelden van deze wapens:

  • Anti-toegangssysteem
  • Neurowapens (denk aan een handwapen dat werkt met geluid, en veroorzaakt het pijnlijk vibreren van trommelvliezen, ogen, en hersenen. Dit wordt gebruikt in onder andere China)
  • Geluid en ultrageluidswapen, ook wel geluidskogels, -granaten, -mijnen of -kanonnen genoemd.
  • Microgolven zijn een vorm van elektromagnetische straling, het meest gangbare gebruik is in magnetrons. Kenmerken: ze worden gereflecteerd door metaal, ze gaan door glas, papier, plastic en dergelijke materialen en worden geabsorbeerd door voedsel.
  • Elektromagnetische wapens wekken destructieve spanning op in elektronische bedrading en kunnen gericht worden op een specifiek doel.
  • HAARP ioniserende elektromagnetische stralingsfrequenties – Ongekend sterke en smalle elektromagnetische emissies gestimuleerd door hoogfrequente radiogolven in de ionosfeer (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19257596/)

Een laser wapen is geen science fiction en evenmin slechts een experiment, maar kille werkelijkheid.
Kijk maar wat de producenten hierover vol trots melden.
Volgens de wapenindustrie producent Lockheed/Martin:
> Lockheed/Martin met 300 kW lasers
> Lockheed/Martin over directed-energy weapons

Hier staat zelfs een opsomming van de landen die openlijk zeggen lasers te gebruiken:

Lahaina

Met gebruikmaking van de lasertechniek is het mogelijk op een afstand van 20 tot 30 mijl van het object deze compleet te verwoesten. Hetzelfde geldt voor de microwave techniek, die vanuit een vliegtuig wordt aangestuurd. Met deze middelen kunnen precisie-aanvallen worden uitgevoerd die passen in het beeld van de gebeurtenissen.

Terug naar Lahaina waar begin augustus de inferno uitbrak en waarvan steeds meer beelden naar buiten komen.
Kijk naar dit artikel Lahaina Hawaï: huizen in de as en bomen intact. Het is niet de eerste keer dat van dergelijke absurde branden melding wordt gemaakt. Branden die specifieke huizen in de as leggen en bomen en andere begroeiing er omheen niet lijken te deren. Auto’s die verbranden, maar opnieuw weer niet allemaal.

Ook als deze branden zijn aangestoken dan branden straten af en zal ergens het vuur ophouden. Maar niet op deze manier zoals in de verschillende video’s wordt getoond. Bijvoorbeeld de inwoner van Lahaina die terugkeert naar zijn huis, die ongeschonden blijkt te zijn. De brand heeft zijn huis, midden in het rampgebied, helemaal niet geraakt. Terwijl in zijn buurt een aantal huizen volledig in de as zijn gelegd, evenals veel auto’s.

Als je ervan uitgaat dat deze technologie bij het leger zit dan vraag je je toch als inwoner af wat er gebeurd kan zijn. Net als met andere rampen, zoals die van 9/11, is het moeilijk voorstelbaar dat de overheid ten koste van heel veel burgers dit in gang zet. Letterlijk, de aanstichter is. Toch gaan steeds meer mensen geloven dat de overheid een oorlog is begonnen tegen de eigen bevolking, al zullen opnieuw velen dit scenario niet kunnen aanvaarden.

Meer info

Chemtrails en HAARP, wapens in de strijd om de volledige controle over de aarde
Lahaina Hawaï: huizen in de as en bomen intactBoek: Hemel onder vuur
Boek: Chemtrails en HAARP

Rob Vellekoop, 3 september 2023

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.