Er woedt een onzichtbare oorlog in onze hersenen, dankzij onze katalysatoren

In de film Catalytic converter (katalysator), the invisible war in our brains, komt alles samen. De katalysator is de missing link tussen 5G, transhumanisme, parasieten en de Great Reset. Dat maakt deze bijna dertig minuten durende film duidelijk.

De katalysator en uitstoot

Vroeger waren straten met veel autoverkeer een bron van roet en zwarte rook. Dat is plotsklaps verdwenen door de komst van de katalysator. Het lijkt alsof de in alle auto’s ingebouwde katalysator de uitlaatgassen schoon maakt, maar hij blijkt echter het tegenovergestelde te doen: het geproduceerde gas wordt onzichtbaar, vuiler en gevaarlijker. Met andere woorden de uitlaatgassen worden niet door de katalysator gefilterd, maar bij zeer hoge temperatuur verbrand.

De situatie is zelfs erger geworden, want per 2020 is de samenstelling van benzine en dergelijke veranderd doordat de EU wetgeving is aangepast. De minimale toegestane grootte van de vrijkomende nanodeeltjes uit de uitlaat is toen verlaagd van 23 nanometer naar 10. Dit betekent dat er nog kleinere deeltjes in nog grotere hoeveelheden door miljoenen auto’s de lucht ingestuurd worden.

Volgens Dr Howard kan ons lichaam 65 nanometer aan, maar met kleinere deeltjes heeft het problemen. Deeltjes die 2.5 nanometer zijn komen niet verder dan de ogen, de huid en de longen. De 1000 keer kleinere dringen echter in ons bloed en passeren de bloed-hersenbarrière.

In de film wordt gesteld dat katalysatoren zijn gemaakt voor een hersenaanpassing van de mensheid.

Giftig afval

De wereld zat met een groot probleem. Grote hoeveelheden giftig afval konden niet worden gerecycled. De multinationals wisten niet waarmee ze hier moesten blijven. Eerst werd het in rivieren en zeeën geloosd, daarna in de atmosfeer via lange schoorsteenpijpen. Doordat het echter tegenwoordig op hoge temperaturen verbrand wordt, doen ze voorkomen alsof enkel nog wat condens en CO2 uit de schoorsteen komt.

Op deze manier komen nanodeeltjes uit de schoorstenen, uit de uitlaten van het autoverkeer en van de luchtvaart. Ze zorgen voor enorme hoeveelheden giftige stoffen in onze lucht. Aluminium, platina, strontium, grafeen, en dergelijke worden op deze manier legaal gedumpt in onze atmosfeer.

Airmodus.com heeft berekend dat 1 liter benzine wordt omgezet in 2.500.000.000.000 nanodeeltjes.

Het gevolg van deze uitstoot is dat een lichte nevel de ooit zo gele zon minder helder laat schijnen.

Het blijkt dat er helemaal niet wordt gemonitord welke stoffen worden gemengd met benzine, diesel en kerosine.

Oplossingen

Toch zijn er wel degelijk oplossingen.

Met de GEET processor kan alle rook en vervuiling worden omgezet in energie. Dit apparaat kan de katalysator vervangen en daardoor al het giftige afval opruimen. Een andere oplossing is de katalysatoren laten werken met een veel hogere temperatuur.

Toch wordt dit niet opgepakt door de politiek. Er lijkt juist te worden weggekeken.
Het RIVM weigert om nanodeeltjes te monitoren. Ze verklaarden dat ze geen geld hadden voor de meetapparatuur.

Ziekte

Volgens Dr Howard sterven mensen niet aan een virus, maar doordat ze steeds zieker worden. Dit gaat nog sneller sinds in 2020 de norm van 23 naar 10 nanometer is verlaagd. Volgens Dr Hilda Clark worden ziektes veroorzaakt door parasieten en parasieten leven in symbiose met vervuiling.

Tijdens de covid-periode werd het anti-parasitaire middel Ivermectine uit de markt genomen, waaruit blijkt dat parasieten covid veroorzaakten. Vervuiling trekt parasieten aan.

Het is daarom niet zo vreemd dat de covidpandemie in 2020 startte in Wuhan, de sterkst vervuilde stad van China en ging daarna naar Noord-Italië, dat is samen met Nederland het meest verontreinigd in Europa.

Vergiftigingsagenda

Ondanks het feit dat er oplossingen genoeg zijn om het nanovervuilingsprobleem op te lossen, schijnt er ondertussen een heuse vergiftigingsagenda te worden uitgerold.

Als 85 procent van de mensheid is gestorven, dan heeft de aarde de capaciteit om zichzelf te reinigen. Om door te gaan met de vergiftiging moeten voortdurend oorlogen gevoerd worden voor olie, gas en andere hulpbronnen. Niet vanwege een gebrek aan deze bronnen, maar om te voorkomen dat de petrodollar instort.

Dan komen we bij de kern van het verhaal van deze film.

Het banksysteem drijft op olie en gas. Een van de doelen van 9/11 was om te voorkomen dat de vergiftiging en het gebroken banksysteem zouden instorten. De gebeurtenissen op 9/11 boden de bankiers de gelegenheid om meer olie- en gasvoorraden te gaan beheersen overal ter wereld. Op deze manier konden ze voorkomen dat de dollar instortte en doorgaan met de vergiftiging van de mensheid met nanodeeltjes van fossiele brandstoffen en giftige afvalverbranding.

Conclusie

Een op wereldschaal gestuurde nanometalen atmosfeer is van doorslaggevend belang van het succes van de Great Reset. Aangezien al deze nanometalen deeltjes in onze hersenen terechtkomen kunnen deze ons verbinden met de cloud. Zonder nanodeeltjes werkt 5G niet goed en zonder 5G werkt de transhumanisme-agenda van Schwab niet.

Alle oplossingen bevinden zich in de laden van multinationals en bankiers in de vorm van patenten. Als we dit allemaal combineren dan zullen alle ziekten, inclusief het zieke klimaat, verdwijnen.

De film

 

Rob Vellekoop, 7 oktober 2023

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.