Wat is er met ons bloed aan de hand?

foto 123rf

Een bericht van Fred Teunissen*

Volgens verschillende onafhankelijke onderzoekers is er na de massale covid 19- injecties iets ingrijpend veranderd in ons bloed. Ze treffen er zaken in aan die er absoluut niet in thuishoren. Dit verschijnsel doet zich, zeggen zij, zowel bij gevaccineerden als ongevaccineerden voor.

David Nixon uit Australië is een van deze onderzoekers. Hij bekeek de inhoud van covid-vaccins onder de microscoop en daarna het bloed van zowel gevaccineerden als ongevaccineerden. Vervolgens onderzocht hij ook andere medische vloeistoffen dan de vaccins, zoals deze bijvoorbeeld worden gebruikt bij tandheelkundige verdovingen en door diabetici die zichzelf insuline inspuiten.

Nixon treft in al deze vloeistoffen zelf-assemblerende (self organizing) nanotech aan, zoals goed is te zien in het volgende filmpje:

Nano elektronica uit hydrogel

Ik heb eerder een aantal artikelen aan dit onderwerp gewijd, maar vind dat het meer aandacht verdient.

Wat te denken van nano chips en nano antennes en andere nano elektronica die zich onder invloed van bepaalde stralingsniveaus (frequenties) opbouwt uit een vloeistof die hydrogel genoemd wordt. Dit proces vindt IN ons bloed plaats. Als de stralingsbron wordt uitgezet, lossen deze nano-componenten weer op in de vloeistof.

Dit proces is heel goed vastgelegd in dit filmpje.

Mensen hacken

Ik laat nu David Nixon aan het woord, die afgelopen week in zijn nieuwsbrief benadrukte dat alle covid-narigheid slechts voorspel is bij wat er nog op stapel staat.

De hoofdact, zo zegt hij, ontvouwt zich IN ons lichaam. En hij citeert in dit verband Yuval Noah Harari, adviseur van het World Economic Forum: “Vandaag de dag hebben we de technologie om mensen op grote schaal te hacken. Alles wordt gedigitaliseerd. Alles wordt gemonitord.”

“Niet naar het bloed kijken is een vergissing,” aldus Nixon. “En als je dit niet kunt, luister dan alsjeblieft naar de mensen die dat wel doen!
En hij vervolgt: “Niet naar de medicijnen kijken, die je voorgeschreven krijgt, is een vergissing. Denk hier eens over na: de veelgebruikte medische middelen worden vaak geproduceerd door dezelfde bedrijven die de Covid-19-injecties vervaardigden en worden gereguleerd door dezelfde toezichthouders die zich volledig door deze bedrijven hebben laten inpakken. Wat zou er dan nog mis kunnen gaan?”

Internet of Bodies

Wot’s in the shots, geschreven door Rebecca Weisner, verscheen op 5 november 2022 in het tijdschrift Spectator. Ik reageerde op dit artikel met een kort stuk getiteld “What’s in the blood?”. Helaas weigerde de Spectator na aanvankelijk enthousiasme om verdere discussies te voeren. Hier kun je het lezen: What’s in the blood?

Verder: al ons bloed is enorm achteruitgegaan sinds dat artikel werd geschreven. Degenen onder ons die ernaar kijken, zien snelle afsterving van cellen op de dia, grote hoeveelheden hydrogel en ongelooflijke formaties van colloïdale materialen in het plasma, in grote cellen met dikke membranen en in de rode en witte bloedcellen.

En wie doet ons dit aan?

WHO’s Pulling the Strings? Covid Injections and the Internet of Bio-Nano Things, Part 4: Testing New Human Nodes of Connectivity is geschreven door David Hughes, Lissa Johnson en Daniel Broudy.

Dit artikel verscheen voor het eerst in Propaganda in Focus op 24 mei 2024. Het heeft als ondertitel: Transhumanist plans of the military-intelligence complex are grounded in tangible R&D, which is part of a long-standing public-private, military-corporate arrangement.

Inderdaad.

Het is niet alleen tastbaar: het is zichtbaar in het bloed. Kijk maar.”
(link naar de beelden is door mij aangebracht, FT)

Tot zover deze nieuwsbrief van David Nixon.

En in Nederland?

Vorig jaar vroeg ik twee Nederlandse specialisten op het gebied van levend bloedanalyse of zij soortgelijke afwijkingen ook in hun eigen onderzoekingen tegenkomen. Dat bleek toen (augustus 2023) niet het geval. Een van de twee vertelde me dat vlak na de covid-injecties wel van ernstig afwijkende bloedbeelden sprake was, maar dat die later weer waren verdwenen.

Er zijn hier op het eerste gezicht twee mogelijkheden: ofwel de afwijkende elementen hebben zich na enige tijd verplaatst naar andere delen van het lichaam, ofwel het lichaam heeft ze verwijderd.

Maar er is misschien nog een derde mogelijkheid: de lichaamsvreemde stoffen zijn nog steeds aanwezig, maar niet zichtbaar voor de onderzoeker, omdat de voor hun activatie benodigde stralingsfrequentie (nog) ontbreekt en ze dus slapend zijn.

Hoe de situatie op dit moment in ons land is weet ik niet. Daarom mijn vraag aan ervaringsdeskundigen die deze regels lezen: wat treffen jullie op dit moment aan? Zien jullie ook wat David Nixon ziet?

Regenwater

In de meest recente posting van David Nixon laat hij ook opnames zien van regenwater, opgevangen in een dorpje in de staat Queensland, Australië.
Daaruit blijkt dat zelf-assemblerende nanotechnologie niet alleen in vaccins, bloedmonsters en medische vloeistoffen voorkomt, maar ook in regenwater (chemtrails!).
Het nano-offensief lijkt dus van alle kanten te komen.

Detoxen

Uiteraard is de grote vraag hoe je deze ‘verontreinigingen’ weer uit je systeem krijgt. Meer daarover wellicht in een volgende posting.

Verdere studie

Voor wie dieper in dit onderwerp wil duiken, hierbij enkele belangrijke links:

Horrifying discovery in unvaxxed blood — Dr. Ana Mihalcea

Website van dr. David Nixon

Carnicom Institute, Research Library Listing

Substack nieuwsbrief van Ana Mihalcea

Dit artikel verscheen ook op Transitieweb.nl.

4 Comments

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  Door Noorwegen geleverd luchtverdedigingssysteem vuurde een raket af die het ziekenhuis in Kiev trof – Russische VN-gezant.

  VERENIGDE NATIES –
  Een luchtverdedigingsraket die een kinderziekenhuis in Kiev trof,is waarschijnlijk afgevuurd vanuit een door Noorwegen geleverd NASAMS-systeem,en Rusland wacht op een reactie van Oslo in dit verband,zei de Russische permanente vertegenwoordiger bij de VN Vassily Nebenzia.op dinsdag.
  Eerder op de dag zei de woordvoerder van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken,Maria Zakharova,dat het is bevestigd,onder meer door talrijke getuigen,dat een NASAMS-raket is geland in een gebouw op het grondgebied van het Okhmatdyt-kinderziekenhuis in Kiev.

  “We wachten ook op een reactie van de Noorse autoriteiten die de Zelensky-kliek blijkbaar van dit NASAMS-systeem hebben voorzien.
  Hebben ze toestemming gegeven om het te gebruiken om een ​​kinderziekenhuis te bombarderen, en ook om het in woonwijken te plaatsen?”
  Nebenzia vertelde tijdens een bijeenkomst van de VN-Veiligheidsraad over Oekraïne.

  Het Russische ministerie van Defensie zei maandag dat beweringen over een opzettelijke Russische aanval op burgerdoelen in Kiev niet waar zijn.
  De vernietiging werd veroorzaakt door de val van een Oekraïense luchtverdedigingsraket,en dit is niet de eerste keer dat Kiev zich met dergelijke provocaties bezighoudt,aldus het rapport.

  Tja..bekijk maar de satellietbeelden,en daarbij…het is allemaal wel heel erg toevallig..dat dat juist nu…met de grote bijeenkomst van de NATO. dit gebeurt…en DIT is niet de eerste keer dat er zich zoiets voordoet.

  Van Nederland krijgt hij afgedankte F16’s zodat de Nederlanders ze zelf niet hoeven te slopen,nu krijgen ze er nog dik vet geld voor…en nu moet hij ook nog een vliegdekschip hebben in de Zwarte Zee, want Rusland kan op de grond die F16’s vernietigen.

  Waarom mag U vanuit het geweldige kliekje in Brussel geen Russische sites lezen?
  Omdat ze bang zijn dat er onwaarheden aan het ligt gaan komen,U wordt dus illegaal verstoken van nieuws uit Rusland….hoe noem je dat?
  mijn antwoord luidt…eerste klas dictatorschap van de bovenste plank!!
  Het klootjesvolk manipuleren en schofferen.

  Prijsvraag…weet U hoeveel mensen van de PERS zijn vermoord vanaf 7 oktober in de Gazastrook?
  Weet U hoeveel reservisten er naar de Gaza strook zijn gestuurd vanuit Nederland en die ook weer terugkeren?

  Weet U dat ik hier al eens heb geschreven dat de joodse mensen van het midden oosten 1 groot Israël willen maken?
  Weet U dat als je de nieuwskanalen via de satelliet meer te zien krijgt dan hier de huidige mediakanaaltjes.
  U wordt letterlijk en figuurlijk dom gehouden!!
  Weet U ook dat er al bouwtekeningen te zien zijn geweest voor het bouwen van grote woontorens aan de kust van de Gazastrook om de nieuwe kolonisten daar te huisvesten?
  En het gaat maar door en er is niemand die er iets van durft te zeggen…bang…allemaal bang…en ook dit…zoveel handjes op 1 buik…wie hier werkelijk de dupe van is zijn de Gazanen!

  Mensen in Rusland zijn al sinds de tijd van van Hitler de gebeten hond, altijd slecht nieuws uitbrengen, daar zijn hier de mensjes keigoed in.

  Na al heel wat jaartje van niets doen zijn die mensjes van defensie zich gaan vervelen,nou is er voor die lui weer een leuke aanleiding geweest om dat weer ongedaan te gaan maken…oftewel…het terug oprichten van het ijzeren gordijn, ik zou zeggen je lacht je eigen dubbel met die poppenkast.

  Kunnen ze weer lekker soldaatje met elkaar gaan spelen..net als toen ze kleuter waren….kijk eens pang pang jij bent dood….lekker puhhhh!!!

  ik dank U.
  Ps,als er echte mensen zijn met verstand en met ballen dan lever je geen wapens en geld aan Oekraïne(de miljarden die gegeven zijn,gaan rechtstreeks naar de Amerikaanse wapen industrie) maar dan ga je met elkaar in gesprek……HOEVEEL TIG DUIZENDEN DODEN WIL JE ER NOG BIJ HEBBEN EN DAT OP JE GEWETEN HEBBEN???

 2. Er is heel wat met ons bloed aan de hand wat David Nixon in zijn post van afgelopen 3 juli liet zien zie ik met mijn optische microscoop precies. Zo ook heb ik 5 mensen in mijn omgeving bekeken en mij zelf en het is niet best je ziet de hydrogel of wat het ook is groeien onder de microscoop en filamenten. Ik hèb mijn microscoop in juni 2022 gekocht en toen zag ik niets bijzonders, maar vanaf maart 2023 wel en het is een proces. Ik ben niet gevaccineerd. Ik heb contact gezocht met een levend bloedanalyse praktijk zij beweerden dit fenomeen niet te kennen ze liegen volgens mij.
  Al vanaf september 2021 zien we rare structuren in het bloed van gevaccineerden en een half jaar later ook bij de ongevaccineerden helaas en dat is overal in de wereld hetzelfde.

 3. Misschien we zijn in de wereld bezig met van alles en nog wat om in ieder geval de groei te remmen want anders krijg je klachten als de vorming echt te veel wordt wat het meest lijkt te helpen is etherische oliën kaneel grapefruit en citroen twee druppels elk EDTA en Methylene Blue en hele hoge dosering vitamine c 10 gram per dag ik heb iemand die dit inneemt na een week weer kijken verder zijn mensen bezig met lasers en frequenties maar daar moet ik nog apparatuur niet al te goedkoop voor aanschaffen maar als ik naar mijn bloedbeeld kijk ben ik verbaasd dat ik überhaupt nog functioneer..

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.