Blokhuis start #vaccinatie debat met vooraf vastgestelde uitkomst

Blokhuis maakt er zijn heilige plicht van alle jongeren te laten vaccineren. Daarom begint hij een ‘vaccinatiealliantie’ die beweert het debat te willen aanzwengelen, maar dit helemaal niet doet. Dit is een uiterst merkwaardige gang van zaken, omdat 95% van alle jongeren al meedoet aan het vaccinatie circus. De laatste 5% moet zich aansluiten bij de kudde van de staatssecretaris, daarvoor spaart hij kosten noch moeite.

De alliantie bestaat uit jeugdartsen en -verpleegkundigen, huisartsen, doktersassistenten, communicatiedeskundigen, wetenschappers en beleidsmakers. En let op: samen willen zij deelnemen aan het maatschappelijke debat over het grote belang van vaccineren voor de gezondheid van kinderen en volwassenen. De ambassadeurs van de Vaccinatiealliantie willen met hun activiteiten de kennis over vaccinatie – bij ouders en professionals – verbeteren en bijdragen aan een hogere vaccinatiegraad.

Saillant detail: toen de stichting Vaccinvrij wou aanschuiven bij een commissievergadering in de Tweede Kamer over vaccinaties waren ze niet welkom. Dit om nog maar even te benadrukken dat er alleen gesproken mag worden over vaccineren en niet over de mogelijkheid om niet mee te doen.

Er is helemaal geen sprake van een debat omdat op voorhand de positie is ingenomen, dat vaccineren ‘ven groot belang is voor de gezondheid’. De staatssecretaris tuigt een alliantie op die de laatste der anti-vaccinatie ouders tot het inentingsgeloof moet bekeren. In het persbericht van de vaccinatiesecretaris schrijft Blokhuis dat hij zich ernstig zorgen maakt over de ouders die twijfelen aan het vaccinatiegeloof.

Maar daar blijft het niet bij, want staat dreigend in een van de actiepunten van de kersverse alliantie voor de komende periode:’-Er wordt een team samengesteld dat kan helpen met de aanpak van onjuiste informatie.’ Toe maar, ze gaan onjuiste informatie aanpakken. Op zich is dit zeker niets nieuws bij het Rutte III kabinet. Ook Ollongren maakt zich zorgen over onjuiste informatie, die zij fake nieuws noemt. Beide dienaren van het kabinet schijnen te weten of te kunnen vaststellen wat de absolute waarheid is.

Deze kruistocht van Blokhuis tegen de infectieziekten ligt natuurlijk wel wat genuanceerder dan uit dit persbericht blijkt. Zoals de doorgewinterde overheidsmateriaal lezer zo langzamerhand weet gaat het niet om de informatie die de staat geeft, maar over wat ze verzwijgen.

Waarom

Waarom wil deze vaccinatiesecretaris deze pro-inentingscampagne? Is dat nu werkelijk omdat hij zich zorgen maakt over in zijn woorden ‘kleine groepje ouders die twijfelen’ of ligt er een ander plan.

Rutte III staat algemeen bekend als het braafste jongetje uit de EU-klas. Daar waar andere landen tegenstribbelen (Oost-Europese landen) of zich niet aan het begrotingsdictaat houden, daar betaalt Nederland altijd de rekening. En het zal niemand verbazen dat dit ook geldt voor het vaccinatieprogramma. Hij neemt het EU-verdrag uit 2014 heel nauw waarin de deelstaten afspreken alle (financiële) middelen in te zetten om het vaccinatiebeleid aan te scherpen. Italië en Frankrijk hebben in 2017 in korte tijd vaccineren verplicht gesteld. ‘Andere landen zullen ongetwijfeld volgen’, schrijft de stichting Vaccinvrij op haar website.

De kleine groep van twijfelaars’ waarover Blokhuis spreekt schijnt vier jaar geleden iets meer dan 5% te zijn geweest. Andersom zou je kunnen stellen dat het helemaal geen gek resultaat is dat 95% van de kinderen geïnjecteerd worden De Wereld Gezondheidsorganisatie WHO beweert echter dat die 95% als ondergrens nodig is voor groepsbescherming. (uiterst merkwaardige gedachte dat dus bijna iedereen geïnjecteerd moet worden omdat het anders niet werkt, terwijl de vaccinaties juist bedoeld zijn om personen te beschermen tegen ziektes, dus na injectering mag je er toch van uitgaan dat je immuun bent)

Er is nog een derde reden, die vrijwel onzichtbaar boven de markt hangt. De wereldwijde vaccinatiemarkt is naar verwachting in 2024 maar liefst $ 50,9 miljard, volgens een onderzoek van Market Study Report van Selbyville, Delaware. Deze voorspelling zou een stijging van 30,45 procent betekenen. De farmaceutische bedrijven gaan dus uit van een stijging van hun inkomsten, hun markt gaat groeien en zal met bijna een derde toenemen. We kennen ondertussen de invloed van het machtige bedrijfsleven op Rutte en co. Het zal niemand verbazen dat de invloed van Big Pharma dwars door de muren van het Binnenhof de Tweede Kamer bereikt. Een kabinet dat zo verweven is met Big Business laat natuurlijk dit belang meewegen in hun doen en laten. En dat leidt weer tot allerlei dividendbelastingideeën en allianties.

Waarheid

Er is dus een waarheid, die zegt dat vaccinaties noodzakelijk zijn. De staatssecretaris wil daarover debatteren, maar sluit tegenstanders van deelname uit, sterker nog deze kunnen in de toekomst weleens vervolgd gaan worden voor het brengen van ‘onjuiste informatie’. Opnieuw ontpopt zich het volgende lid van de regering als een dictator. Na Ollongren kent ook Blokhuis de absolute waarheid en zij twijfelen niet om tegenstanders hun waarheid op te leggen. Voor iedereen die het boek 1984 van George Orwell nog  niet kent, raad ik aan deze met spoed te kopen, zodat je haarscherp kan herkennen op welke manier Rutte zich aan het ontpoppen is tot Big Brother.

https://www.academyofhappiness.nl/?s=1984

Rob Vellekoop, 27 maart 2019

4 Comments

 1. Kom op mensen,we moeten nu echt massaal emails sturen naar de tweede kamer en Thierry ,mogen we buiten wat wij er van vinden dit geweldige stuk meesturen Rob?

 2. ‘Er gaan méér MAKKE schapen in een hok’,
  is een typisch Nederlandse uitdrukking
  die een aardig beeld geeft bij het wijdverbreide
  en algemeen geaccepteerde idee van
  hoe gezellig en verstandig ‘de polder’ oftewel
  ‘het vlakke land’ bezig kan zijn

  met de boodschap hoe heilzaam het verplicht vaccineren
  voor iedere inwoner is (zelfs als je het eigen land niet uitgaat)
  kennen we ondertussen een aantal aardige voorbeelden
  die uiteindelijk op een grote ramp zijn uitgelopen

  zoals bijvoorbeeld het oprichten van ‘de Joodse Raad’
  tijdens W.O. II met het sluwe verhaal om zo de
  Joden te kunnen helpen hun bezittingen veilig te stellen
  iedereen weet nu wat de echte motieven waren
  of in deze huidige tijd wanneer
  instituties als de Sociale Dienst die gebruik maken
  van agressieve commerciële werving en selectiebureau’s
  die hun verdiensten halen uit
  mensen aan een baan te helpen of ervoor te zorgen
  dat zij geen recht meer hebben op een uitkering

  zo is er ook een instantie als de Jellenik kliniek
  die mensen openlijk oproepen hun medemensen te schaduwen om
  ze vervolgens aan te geven bij een gemeentesecretariaat
  die ervoor zorgen dat hun kinderen in een pleeggezin terecht komen

  toestanden die aan de orde waren tijdens het hoogtepunt
  van het communisme in de diverse landen
  zijn gewoon geworden in de moderne Westerse samenleving

  Inlichtingendiensten en de politiek zijn twee handen
  op één buik: de gezamenlijk verdiensten komen vanuit hun contacten
  met de gevestigde spionage in de samenleving

  door de propaganda zullen mensen zelf anderen gaan uitsluiten
  dan wel aangeven aan de sociale kring
  vooral met betrekking tot vaccineren
  omdat dit nu eenmaal een kwestie is van eerlijk zijn

  wat men in Nederland toch wel graag doet en dit
  terwijl er op gebied van inentingen helemaal geen gegevens beschikbaar
  zijn op het gebied van daadwerkelijk voorkomen van epidemieën
  alleen al omdat volksziektes de akelige eigenschap hebben
  om steeds van karakter te veranderen

  wel is duidelijk dat de vaccinaties geen goede invloed op de
  gezondheid kunnen hebben: een gezond mens inspuiten met
  dode bacteriën in combinatie met een aantal nog veel schadelijkere
  substanties als bijvoegsel kan geen oplossing zijn
  om ziektes tegen te houden (wel om andere te introduceren):
  daarom ook het achterwege houden van bijsluiters en de geregistreerde
  bijvoegingen

  daarbij speelt ook nog dat het doormaken van een ziekte
  en het op eigen kracht herstellen hiervan
  karaktervormend is in tegenstelling tot de huidige veel
  voorkomende ziektebeeld
  genaamd het autisme, mogelijk ontstaan door vaccinaties
  verder klaagt men (in de media) steen en been dat de uitbreiding
  van de bestaande wereldbevolking enorme problemen
  met zich mee brengt
  ook een probleem wat al eeuwen speelt en in stand wordt
  gehouden door uitbuiting kolonialisme en het
  opleggen van dwangmaatregelen

  dus ik zou zeggen waar bemoei je je mee
  inzake vaccinaties: dwang opleggen
  gaat heel veel problemen opleveren
  in plaats van problemen wegnemen
  petronella

 3. Blokhuis denkt serieus na over een boekenverbranding van de antivacin-beweging?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.