Brussel weigert test met 5G: mensen zijn geen proefkonijnen

Foto R. Vellekoop - Eindhoven lichtstad

Terwijl Eindhoven wel testgebied voor 5G apparatuur wordt, kiest de Brusselse minister Celine Fremault in de eerste plaats voor de gezondheid van de inwoners van Brussel. Zolang zij deze zekerheid niet heeft wordt er niet getest. Nederland kijkt naar het economisch belang en misschien later naar de gezondheid?

De minister is minder gevoelig voor ‘meer snelheid’ van draadloze netwerken en stelt de gezondheid voorop. De Brusselse deelregering onderhandelde met telecombedrijven over een versoepeling van de stralingsnorm in de hoofdstad van 6 volt per meter naar 14,5 volt per meter buitenshuis en 9 volt per meter binnenshuis. Ze sloot daarover een akkoord met de operatoren.

“Het is voor mij ondenkbaar zulke technologie toe te laten als ik niet kan verzekeren dat we de burgers kunnen beschermen. Brusselaars zijn geen laboratoriumratten, wier gezondheid ik inruil voor winst”, zei ze tegen L’Echo.

De verhoging is essentieel voor de komst van 5G. De telecomwaakhond het BIPT stelt een norm voor van 14,5 en 41,5 volt per meter, zodat België kan meespelen in de Europese kopgroep voor uitrol van het 5G-netwerk. Volgens het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie is de norm vijftig maal strenger dan de adviezen van het ICNIRP en de Europese Unie! Vlaanderen heeft met 20,6 volt per meter een hogere norm dan Brussel.

Ter vergelijking Rusland en China hebben elk een norm van 6 volt per meter en de VS zelfs 61, dat is tien keer zo veel, volgens Powerwatch. De blootstellingslimiet voor antennes voor mobiele communicatie in Nederland is 61 volt per meter, gelijk aan de Amerikaanse norm.

123rf

Eindhoven

In een verklaring van VodafoneZiggo op hun website schrijven ze dat belangrijke aspecten van 5G voor consumenten en bedrijfsleven zijn: nog hogere snelheid, meer netwerkcapaciteit, ultrakorte responstijden en de mogelijkheid om nog meer verschillende apparaten tegelijk aan te sluiten (‘internet of things’). Betrokken partijen gaan een commitment aan en richten zich op het opzetten van 5G-testfaciliteiten op een aantal locaties in Eindhoven.

We lezen hier niets over zorgen over de gezondheid van Eindhovenaars die worden blootgesteld aan  nog meer straling dan ze al gewend waren met het 4G netwerk. Blijkbaar kennen de bestuurders in Eindhoven de gevaren van de inwoners beter dan in Brussel of negeren ze deze volledig.

De wethouder Stijn Steenbakkers, voor Economie, Brainport, Onderwijs en Innovatie van de gemeente Eindhoven, zegt wel dat voor de gemeente het welzijn van de inwoners altijd voorop staat. “Wij vragen daarom aan partijen om via onafhankelijk onderzoek, transparante metingen en voorlichting aan de omwonenden aandacht te geven aan vragen en zorgen over mogelijke gezondheids- of ruimtelijke effecten.” Let op, de wethouder wil achteraf evalueren in plaats van, zoals de Brusselse minister, vooraf zekerheid dat de gezondheid niet in gevaar gebracht wordt.

In Nederland is het hetzelfde liedje als in de VS. Tijdens een hearing van de senaatscommissie over 5G in februari blijkt dat de uitrol van 5G plaatsvindt zonder dat de gezondheids- en veiligheidsaspecten onderzocht zijn. Tot deze vernietigende conclusie komt senator Blumenthal na een gesprek met vertegenwoordigers uit de bedrijfstak.

Opvallend is de enorme haast die de industrie heeft met het invoeren van 5G terwijl de gevolgen van de blootstelling aan de straling van het 4G netwerk voor de bevolking nog niet volledig zijn vastgesteld. Wel zijn hiernaar veel onderzoeken gedaan met vernietigende resultaten over de kwalijke gevolgen. Het is zeer waarschijnlijk dat 5G de geschiedenis zal ingaan op dezelfde manier als asbest, implantaten en andere producten waarbij eerst de winst telt en daarna pas nagedacht wordt over de gezondheid van mens en dier.

Lees meer over 5G

 

Rob Vellekoop, 4 april 2019

8 Comments

 1. In Oost Groningen, ja inderdaad, van de aardbevingen en de windmolens, is al een test gedaan met 5G.
  Er stond in de regionale kranten dat op dat moment de koeien als dolle gekken door het weiland gingen rennen…

 2. Zoals zij zouden ze allemaal moeten zijn, die zgn “volksvertegenwoordigers”, maar als je dwingend een vaccinatie programma wil opleggen terwijl je wél glyfosaat ( round-up) toelaat en zelfs giftige conserveer en smaakmiddelen, de zgn E-nummers, van welke allemaal bewezen is dat ze ZIEKmakend en zelfs dodelijk zijn, dan wéét je waar de belangen van jouw vertegenwoordigers liggen: NIET BIJ JOU!!!!!

 3. de mensen worden zo geslachtofferd voor de proefnemingen op dit stralingsgebied, in vele landen is al een verbod van 5 G?
  Wacht maar dat de gekheid losbreekt en volk in opstand komt\?

 4. 5G is nodig om A.I. optimaal te kunnen laten functioneren en wanneer kwantumcomputers kunnen overnemen wordt de mensheid grotendeels overbodig en alleen lastig en duur en vervuilend. Stephen Hawking was ook doodsbang voor de aantasting van de individuele integriteit als middels implantaten ook de mensen verbonden zijn met ‘the internet of things’ (cyborg?)
  En de al ontdekte frequenties om mindcontrol uit te voeren zijn reeds uitvoerig getest(zoek op youtube naar Dr. Barrie Trower-decennia onderzoeker naar effecten van EMF op soldaten!! Ik ben er goed ziek van en 100% tegen deze onwettige opzet van 5G netwerken- Het zou een ideaal wapen zijn als een alien ras de aarde wil hebben en van ons afwil. Had Ronald Reagan niet al gewaarschuwd “of ‘ze’ hier niet al zijn?”-meerdere malen…maak er niet meteen een conspiracy theorie van maar denk er eens over als “5G-wapentechnologie” en wat als die systemen ‘gehackt” worden? Hoezo: veilig?? Ik protesteer! Ben

 5. Tsja Brussel EU parlement, NATO hoofdkwartier die luitjes hebben geen zin in k. en ander ongemak op korte termijn. 5 G is een dodelijke Ferrari.

  Check out:
  https://vidrebel.wordpress.com/2019/04/22/judaism-incorporated-requires-cultural-corruption/#comment-46818

  Nee dit is geen anti-sam verhaal. 5G is ontwikkeld in israel in maar wordt daar niet ´uitgerold´, ….

  Enfin, dit is een onderzoek van een universiteit van Jeruzalem:

  https://principia-scientific.org/study-human-sweat-ducts-act-as-antennas-for-5g-radiation/

  5G is genocide!
  We leven vanaf 2020 in een full-bodyscanner 24/7
  waar je op Schiphol doorheen moet.

 6. Als ik met vakantie ben en slaap in een hotel met in de kamer naast mij mensen die hun mobiel ‘s nachts aan laten, dan slaap ik geen minuut! Oplossing: ik plak alluminiumfolie tegen de wand, dat houdt de straling tegen !

 7. We worden doodgegooit met berichten op social media, en propaganda websites zoals NU.NL dat 5G ongevaarlijk is. Er zijn echter voldoende weteschappelijke onderzoeken die de nadelen op het biologisch leven ervan hebben bewezen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.