Iedere gevaccineerde kan dankzij vijf g worden opgespoord

Het verband tussen vijf G en cvd wordt door massamedia en sociale mediaplatforms vanaf de eerste berichten hierover, volledig ontkend en belachelijk gemaakt. Toch voert een belangengroep actie tegen het prikbeleid en legt wel degelijk dit verband. Daarnaast moedigen zij actief gevaccineerden aan een claim in te dienen bij de Britse overheid. Deskundige Mark Steele heeft het lef hierover onophoudelijk naar buiten te komen en schreef een alarmerend rapport.

Vaccins met nano meta antennes

Deskundige Mark Steele beschrijft in zijn rapport dat het vijfde generatie mobiele netwerk, dat wordt uitgerold, meer is dan een dodelijk wapen.

“Tientallen miljoenen mensen blootstellen aan 5G antennes, zonder enige biologische test op veiligheid is het stomste idee dat iemand ooit had in de geschiedenis van de wereld”, stelt Professor Martin Pall.

Professor Pall heeft het verkeerd, zegt Mark Steele in zijn 15 pagina’s tellend rapport: Het is niet een stom idee, maar een gruwelijke misdaad als je het motief kent achter de inzet van 5G. Het is een opgedeelde wapeninzet, vermomd als een vriendelijke technologische vooruitgang voor opgewaardeerde communicatie en snellere downloads.”

“Het 5G netwerk heeft het vermogen om te richten, op te sporen en de gevaccineerde aan te vallen dankzij hun nano metamateriaal antenne Covid-19 vaccin. Dodelijke autonome wapensystemen (LAWS)   hebben 5G netwerken nodig om hun geopositie te bepalen en te navigeren binnen de omgeving van het doel. Deze wapens kunnen niet vertrouwen op satellietcommunicatie door mogelijke slechte weersomstandigheden en verstoringen van het signaal, vandaar dat ze lokale 5G netwerken nodig hebben.”

Steele’s definitie van een wapen, “het is een apparaat, een hulpmiddel of actie dat is gemaakt om fysieke of psychologische schade te veroorzaken in strijd met basiswetgeving.”

Depopulatie

“De ontwikkeling in de opdeling van wapensystemen heeft een belangrijke rol gespeeld, waardoor toezichthouders en de telecommunicatie-industrie niet gewaarschuwd zijn voor het werkelijke doel en intenties van degenen die uiteindelijk de inzet van 5G en biologisch chemische wapens sturen en betalen, vermomd als Covid-19 vaccines voor een geplande controle en commando moord netwerk.”

“De wereld volgt blind de plannen van de technocratische elite en het militair-industrieel-pharma complex om grote aantallen van de wereldbevolking het leven te beëindigen zonder oog voor de wetgeving.”

“5G is een wapen systeem, een misdaad tegen de mensheid, zo monsterlijk dat zelfs een geleerd persoon het ongelofelijk vindt tijdens de eerste inspectie van de feiten. Het bewijs van deze globalistische depopulatieagenda is ondubbelzinnig en zou onderzocht moeten worden in gerechtshoven zodat de samenzweerders, die betrokken zijn bij dit moorddadige plan, voor het gerecht gebracht kunnen worden. Het is de grootste misdaad ooit begaan op de mens en alles wat God geschapen heeft.”

Steele haalt nog veel meer verontrustende feiten naar voren in zijn rapport.

Zoals het feit dat het covid vaccin ‘luciferins bevat, iets waarvoor Dr Madej ook al waarschuwt. (lees hier) Volgens Steele kunnen deze stoffen geactiveerd worden met elektromagnetische straling. Gezichtsherkenning, onderdeel van de 5G gereedschapskist, kan dan worden gebruikt om het besmette object op te sporen.

Expert Report on Fifth Generation (5G) Directed Energy Radiation Emissions in the Context of Nanometal-contaminated Vaccines that include Covid-19 with Graphite Ferrous Oxide Antennas,
Mark Steele, February 2021

Aangifte

De organisatie SaveUsNow moedigt iedere gevaccineerde Brit aan aangifte te doen bij de politie van een enorme lijst met misdaden en overtredingen van de wet.

De wet is geschonden onder andere op het gebied van fraude, namelijk door een verkeerde voorstelling van zaken wat betreft het vaccin (het is bijvoorbeeld experimenteel), het onthouden van informatie hierover, misbruik van de positie. De vaccinatie was en is een voortgaand medisch experiment, met aanzienlijke gezondheidsrisico’s voor zowel de korte als de lange termijn. Het een en ander ging gepaard onder dreiging van hysterische voorspellingen over massale sterfte door het virus als mensen zich niet lieten injecteren.

Er is sprake van samenzwering (zie hierboven). Ook van terrorisme door de autoriteiten, namelijk het gebruik en de dreiging hadden een politiek doel, in plaats dat het de gezondheid diende.

De organisatie verwijst voor dit laatste naar de eigen rapporten van de regering waarin staat dat door het vaccin miljoenen zijn geschaad in hun gezondheid, duizenden zijn eraan gestorven.

Ook valt afpersing hieronder. Veel mensen hebben zich laten vaccineren onder bedreiging. Indien zij op de hoogte zouden zijn geweest van de gevaarlijke risico’s die samenhangen met mRNA vaccinaties zouden zij zich nooit hebben laten inspuiten.

Meer info saveusnow.org.uk

Rob Vellekoop, 9 juli 2022

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.