Er is wel degelijk bewijs: straling mobiel en WIFI maakt mensen doodziek

123RF

De telecom industrie heeft geen onderzoek gedaan naar de effecten van straling op de gezondheid, blijkt uit recent onderzoek van het Amerikaanse Congres, maar er zijn wel degelijk duizenden onafhankelijke onderzoeken gedaan in de afgelopen jaren. Een beroemd voorbeeld is het Bioinitiative. Zonder invoering van 5G blijken mensen al doodziek te worden van de straling van mobieltjes en WIFI.

Onafhankelijk onderzoek naar effecten van straling

De grote kracht van het BioInitiative Rapport (www.bioinitiative.org) is dat het is uitgevoerd onafhankelijk van regeringen en de telecom industrie. Dat is ook de reden dat dit rapport gebaseerd is op degelijke wetenschappelijke onderzoeken, volgens de initiatiefnemers.

Dit zijn de voornaamste conclusies uit het BioInitiative 2012 Rapport (inclusief updates van 2014/2017), de straling kan veroorzaken:

 • DNA-schade;
 • verlies van DNA-herstelcapaciteit in menselijke stamcellen;
 • reductie van vrije radicalen-wegvangende middelen – met name melatonine;
 • giftig voor het zenuwstelsel van mens en dier,
 • Alzheimer,
 • kankerverwekkend bij mensen (leukemie, borstkanker)
 • ernstige gevolgen voor de morfologie en functie van sperma van mens en dier (voortplanting);
 • effecten op het gedrag van de nakomelingen;
 • en effecten op de hersen- en schedelbotontwikkeling bij de nakomelingen van dieren die tijdens de zwangerschap worden blootgesteld aan straling van mobiele telefoons.

Deze bio-effecten zijn duidelijk vastgesteld en komen al voor bij zeer lage niveaus van blootstelling aan  elektromagnetische velden en radiofrequentie straling. Deze gevolgen kunnen zich al voordoen tijdens de eerste minuten van mobiele telefoon- en draadloos telefoongebruik.

Ook kunnen ze voorkomen tijdens de eerste minuten van blootstelling aan mobiele telefoonmasten, WiFi en smartmeters die het hele lichaam beïnvloeden. Chronische blootstelling aan basis stations kan ziekte veroorzaken.

Bij blootstelling aan zendmasten zien de onderzoekers hoofdpijn, concentratie- en gedragsproblemen bij kinderen en pubers, ook slaapstoornissen, hoofdpijn en gedragsproblemen bij volwassenen. Openbare veiligheidsstandaarden liggen 1.000 tot 10.000 keer hoger dan de niveaus van deze masten! Het risico wordt grof onderschat en vaak gebagatelliseerd. Publieke veiligheidsvoorschriften bieden onvoldoende bescherming van het publiek, zodat nieuwe normen en grenzen nodig zijn.

Menselijk sperma wordt beschadigd door straling van mobieltjes bij een zeer lage intensiteit. Dit gebeurt al bij het dragen van de mobiele telefoon aan een riem, in de broekzak of bij het gebruik van een draadloze laptop computer op schoot.

Kinderen zijn extra kwetsbaar voor blootstelling aan de straling, wat pas op latere leeftijd tot gezondheidsproblemen kunnen leiden.

Blootstelling van de foetus en jonge kinderen aan mobiel of draadloze technologieën levert in het algemeen een risico op voor hyperactiviteit, leerproblemen en gedragsproblemen op school.

Er is een verhoogd risico op hersentumor bij het gebruik van de mobiel en draadloze toestellen.
Langzaam maar zeker breekt tumult los over het gebrek aan kennis van de gevolgen voor de gezondheid van mens en dier bij invoering van 5G. De ernstige gevolgen van eerdere generaties draadloze netwerken sijpelen door. Deze zijn echter zo ernstig dat iedereen snapt dat de gevolgen van 5G nog veel ingrijpender en zelfs een bedreiging van al het leven op aarde kan betekenen. Daarom is er alle reden om in actie te komen.

We kunnen ons leven en onze aarde toch niet in de waagschaal laten stellen door een stel sukkels die alleen uit is op korte termijn winst (of wereldoverheersing) en niet nadenkt over de gevolgen van de straling voor toekomstige generaties mensen en dieren.

Het is vijf voor twaalf. Als we nu geen actie ondernemen tegen 5G (voorzover we al niet te laat zijn) zullen wij met zijn allen de gevolgen van hebzucht en machtshonger lijfelijk gaan ondervinden, doordat we allemaal op termijn ziek zullen worden van deze straling die voor ieder mens of ander levend wezen onontkoombaar wordt wanneer 5G een feit is.

Meer lezen over 5G

Rob Vellekoop, 5 april 2019

8 Comments

 1. ———- Forwarded message ———
  From: Lex Mercatoria
  Date: Thu, Apr 4, 2019 at 10:52 PM
  Subject: your standard
  To:

  Dear Madam, Sir,

  Since some time I’ve been involved in the EMF domain.

  What struck me most is how universal the knee jerk reaction of all officials involved is when asked for the health risks of EMF.

  As you know, there is no doubt amongst any official; it’s thermal effects only.

  The fact that there is 100% consensus, in the face of 30.000 published scientific research papers into the military use of EMF and 25.000 published scientific research papers on biological impacts of EMF, leaves me puzzled.

  As in confronted with a major non sequitur.

  Could you please shed light on the supreme and unique access you seem to have to (1) knowledge of what constitutes EMF related harm to life and (2) the 100 % acceptance of this knowledge by all scientists, officials and the public at large, looking for external authority on what constitutes EMF related harm.

  Thank you in advance for your trouble,

  Kind regards,

  Emil Möller
  Maastricht, Netherlands

 2. Door 4G heb ik al 2x in ziekenhuis gelegen met boezemfibrileren.
  Hart gaat zo tekeer met onregelmatig heden dat ik inmiddels flink betablokker en blo edverdunner moet gebruiken.
  Heb nu WIFI definitief uitgezet. Hart nu rustig. Hopelijk kan ik nu medicatie ook afbouwen.

 3. Ben vanaf 2006 daarmee belast en niemand wil geloven, dat tinnitus, piepen in de oren,onrust, hartkloppingen, jeuk etc daarvan de oorzaak is, ben bang voor gek verklaard te worden en ben blij dat er eindelijk eens gewg van gemaakt wordt?
  Tenslotte quantum-digitale communicatie via elektriciteitsnet is toch ook een optie?

 4. Na jaren de berichten met scepsis te hebben gevolgd kwam ik onder de indruk van de presentatie van het onderzoek van Brisbane University vorig jaar. Het blijkt echter lastig om de resultaten te herhalen en wat beter zou zijn om te kunnen demonstreren voor een breed publiek.
  Alle twijfel zal verdwijnen met een recept voor een eigen-maak demonstratie-proeftuin dacht ik. Iets waarin plantjes (bijvoorbeeld alfalfa oid) met en zonder straling opgekweekt kunnen worden. Voor dit doel moet een doorzichtige kooi-van-Faraday kweekdoos ontwikkeld worden, een soort vogelkooitje ahw. Daar heb ik aan gewerkt. Mijn eerste drie protypes zijn nog niet volstrekt bevredigend. Het blijkt zeer lastig in een kooitje zoveel straling buiten te sluiten dat een gsm telefoon niet meer werkt. Een geaarde driedubbele kooi van kuikengaas bleek onvoldoende — overigens net als een magnetron, ook daarbinnen werkt de gsm gewoon prima, dus in een gecertificeerde kooi van Faraday!
  Meer werk is nodig. Andere materialen moeten uitkomst brengen. Buisgaas van rvs pannenkrabbers hebben potentieel (die kan je ontrollen).
  …to be continued!

 5. voor meer dan twee jaar ben ik ontzettend ziek geworden met een soort chronische griep met te laag temperatuur. Goed medische onderzoek kon niets vinden. Na verschillende reizen in de buitenland en hoe wel ik voelde en hoe ziek ik werd als ik terug kwam naar mijn huis heb ik gemerkt dat waarschijnlijk dit syndroom komt door een zeer krachtige telefoon mast zender dat boven mij huis straalt. Buiten en binnen mijn huis ziet ik op mij telefoon overal a 4G+ icoon met vier streepjes en de zender straalt ook met vier streepjes tot huizen honderden meter ver. Nu weet ik dat dit de hoogste niveau van straling is op dit moment voordat de 5G komt. Ik heb gepraat met en arts van een officieel instelling en ze zeggen dat ze hebben geen wetenschappelijk evidentie dat deze straling de gezondheid aantast en dat wat ik heb is niet gerelateerd tot een telefoon mast zender. Voor artsen wat ik heb is genoemd SOLK, somatische onverklaarde lichamelijk klachten, met andere name “tussen de oren”. We zijn ontelbaar mensen met zulke onbegrepen klachten. Zullen we ambtenaren vertrouwen als de regering krijgt miljarden euros aan de veiling van frequenties en de technologie bedrijven zijn de grootste zaken op aarde? Voor mij de antwoord is duidelijk, het moest enkele technische oplossing zijn dus ik ga proberen deze binnendringende straling zo veel mogelijk uit mijn huis te halen. Voor mensen die houden van een regen van straling, “be my guest”.

 6. straling 5G moet worden voorkomen
  het is al erg genoeg
  wie neemt het voortouw
  ontmantelen die palen
  gewoon neerhalen
  zonnetje
  onderneem actie anders ben je het haasje

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.