Media verzwijgen liever 100 miljoen dollar #vaccinatieschade #BMR

Media en politiek in Nederland praten liever niet over de schade die vaccinaties kunnen veroorzaken. Ieder moet hier meedoen en daarom vindt hier eenzijdig positieve berichtgeving plaats. In de VS hebben zij echter een heus fonds opgericht voor slachtoffers van vaccinatieschade waaruit al miljarden zijn uitgekeerd aan slachtoffers. In België is een vereniging die mensen helpt bij negatieve gevolgen van vaccinaties.

Verenigde Staten

Volgens een persbericht van MCT Law Advocaten in Florida is er een schikking van 101 miljoen dollar voor compensatie voor een kind dat schade heeft opgelopen na inenting met het BMR vaccin.

De een jaar oude baby kan al lopen en klimmen wanneer het in 2013 inentingen krijgt met BMR tegen bof, mazelen en rode hond, eentje tegen Hepatitis A, met het HIB vaccin, met Prevnar (tegen longontsteking), en Varicella (waterpokken).

Die avond merkt de moeder dat de baby geïrriteerd en koortsig is. Een arts schrijft het kind medicatie voor. Na een aantal dagen krijgt het aanvallen en een hartstilstand waaraan de baby ernstig hersenletsel, encefalopathie, verslechtering van het corticale zicht, lage spierspanning en truncale hypotonie en nierfalen overhoudt. Na maanden van behandeling in het ziekenhuis gaat het uiteindelijk naar huis, maar haar beperkingen vereisen gespecialiseerde medische zorg en supervisie voor de rest van haar leven.

Het bedrag van 101 miljoen dollar is bedoeld om de voortdurende medische zorg te kunnen betalen. Het gezin ontvangt een bedrag van 1 miljoen om de directe medische kosten te bekostigen.

In 1986 heeft de Amerikaanse federale regering een Nationaal Vaccinatie Schade Compensatie Programma ingesteld. (NVICP).  Dit om mensen te compenseren die ernstige reacties op de vaccinaties krijgen. Het fonds heeft daarvoor 3,75 miljard dollar in kas. Het fonds heeft tot op heden 4 miljard dollar aan vaccinatie schade uitgekeerd. Om een claim te kunnen indienen moet de aandoening meer dan 6 maanden duren nadat de vaccinatie is gegeven of resulteren in een ziekenhuisopname en chirurgische ingreep of leiden tot overlijden. Sinds 1988 zijn 20.018 claims ingediend bij het ‘vaccinatiehof’ van het NVICP.

De meeste Amerikanen zijn echter niet bekend met dit speciale hof. Het geeft farmaceutische bedrijven volledige legale immuniteit, zodat ze niet aangeklaagd kunnen worden bij ongelukken of sterfgevallen door vaccinaties. Dus wanneer het kind ziek wordt of sterft aan de gevolgen van een inenting moet de federale overheid aangesproken worden. Je kunt dus geen farmaceutische bedrijven aanpakken, deze zijn daardoor feitelijk onschendbaar en kunnen straffeloos wegkomen. Daarnaast is het alles zeggend dat er een speciaal hof in de VS is voor vaccinatie schade. Dat betekent dat vaccinaties niet zo onschadelijk zijn zoals zo vaak beweerd wordt door overheden in ons land.

Slechts 1 op de honderd vaccinschades en vaccindoden worden ooit gerapporteerd. Vervolgens krijgt slechts een derde hiervan een schade-uitkering.

Kijk verder op Vaccinatie database VS

België

De vzw Vaccinatieschade wil mensen informeren over vaccinatieschade en door een solidariteitsfonds elkaar ook financieel ondersteunen. Het solidariteitsfonds verzamelt geld om mensen te steunen die gedwongen worden via juridische weg hun rechten te verdedigen.

Huisarts Gaublomme is al meer dan 25 jaar actief in de de vzw Vaccinatieschade. In de volgende video staat hij stil bij de slachtoffers van vaccinaties, de misleiding door de overheid, die naar zijn zeggen blijft beweren dat vaccins nodig en absoluut veilig zijn. Wetenschappers, zegt de dokter, weten dat er bijwerkingen van de vaccins zijn. Volgens hem geldt er een dogma, namelijk dat vaccins veilig zijn.

Hij staat ook stil bij de kinderen die epileptisch zijn geworden, hersenschade hebben geleden, astmatisch zijn geworden en er in gezondheid na inenting juist op achteruit zijn gegaan. Gelukkig constateert hij een enorme stijging in het bewustzijn van mensen die meer informatie willen over vaccinaties. Gaublomme vindt het onverantwoord om ouders die bewust hun kinderen niet laten vaccineren als criminelen te behandelen. Deze mensen moeten de vrijheid hebben om dit wel of niet te doen, vindt hij.

Gaublomme verwijst ook naar het Europese Forum voor waakzaamheid tegenover vaccins (EFVV.eu) voor meer info over vaccins. De slogan van deze organisatie is:

The “greatest risk to humanity”
is not 
the unvaccinated, but failure to acknowledge the potential harmful effects of vaccination!

Informatie

Academy of Happiness, sponsor van DLM Plus, heeft besloten ook boeken over vaccinatie te gaan verkopen en roept andere boekhandels op deze boeken eveneens in de etalage te plaatsen. Een gezonde mening kan alleen gevormd worden door zowel de voor- als nadelen van inentingen te laten zien en daarna is het aan de ouders om te beslissen wat goed voor hun kinderen is.

https://www.academyofhappiness.nl/shop/vaccinaties-doorgeprikt/

https://www.academyofhappiness.nl/shop/leven-zonder-vaccinaties/

https://www.academyofhappiness.nl/shop/vaccinatie-is-geen-immunisatie/

https://www.academyofhappiness.nl/shop/vaccinaties/

Rob Vellekoop, 24 juni 2019

4 Comments

 1. “Dat betekent dat vaccinaties niet zo onschadelijk zijn zoals zo vaak beweerd wordt door overheden in ons land.”
  … en door de kranten kritiekloos wordt gevolgd. Zijn onze journalisten een beetje vergeten dat één van hun taken is om kritisch te zijn? En dat er hoor en wederhoor wordt toegepast? En zou dat wellicht mede oorzaak zijn van het teruglopen van de abonnee-aantallen?

 2. het inspelen op angst is het beste verdienmiddel
  maar
  het blijft een moeilijk thema
  wel of niet inenten
  het is namelijk niet te bewijzen of iemand
  wel of niet ziek zou zijn geworden
  met of zonder inentingen

  ik neem aan dat het nooit goed kan zijn
  om ziektekiemen te injecteren
  helemaal al niet in een nog onvolgroeid lichaam

  volksziektes hebben de neiging
  van karakter te veranderen
  dus met andere woorden
  men loopt altijd achter op de feiten

  gezonde voeding en lichaamsbeweging
  lijken mij veel belangrijker om
  meer weerstand op te leveren
  laat de politiek zich daar eens meer
  voor inspannen maar dit levert waarschijnlijk
  financieel te weinig op

  de huidige bestrijding van ziektes maken mensen
  geestelijk (en lichamelijk) kapot

  wat heb je dan aan die uitgestelde datum van overlijden
  en dat inenten een dwang is geworden
  doet alleen maar denken aan andere medische experimenten
  die heel slecht zijn afgelopen

  mensen zijn geen proefdieren en ik begrijp
  eigenlijk heel slecht dat met name jonge ouders
  dit niet inzien en niet massaal weigeren
  waarschijnlijk heeft het te maken met de dwang
  die jonge vrouwen voelen om buitenhuis te gaan werken
  iets wat tegenwoordig als een verplichting wordt gezien
  en
  zodat hun hele jonge kinderen bij de kinderopvang
  die plaatsvindt in grote groepen
  heel eenvoudig besmet kunnen raken

  daarom is het geweldig om te lezen dat er steeds meer
  mogelijkheden zijn om Big Farma, de motor
  achter alle vergif in een cellofaantje, aan te pakken

  ik heb echt medelijden met de jonge ouders
  die de mooie kindertijd van hun kroost verpest zien
  door deze dwangmiddelen
  sterkte wens ik hen

 3. Dit verkoopt toch niet als blijkt dat de methode averechts werkt?

 4. lieve mensen
  wat velen niet weten is dat vaccinatieprogramma een marktwaarde
  heeft van ongeveer 50 miljard USA dollars PER JAAR
  te ONTVANGEN op de rekening van :
  1. GKS
  2. MERCK
  3. SANOFI
  4. PFIZER

  om even het idee te ontmantelen dat er geen commerciële bijbedoelingen zijn
  groetjes
  zonnetje

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.