Knokploegen van Macron gaan als beesten te keer

De ordetroepen van Macron hebben blijkbaar een mandaat om straffeloos zoveel geweld te gebruiken als ze willen. Zelfs buitenlandse main stream media zoals Die Zeit durft hierover te rapporteren. Opvallend is de afwezigheid van enige kritiek van bijvoorbeeld de regering Rutte, een kabinet dat normaal gesproken heel vlot is met het uiten van afkeer van politiegeweld door landen zoals Turkije.

Ondersteund door Franse betrokkenen zelf hebben we wat materiaal onder elkaar gezet, waarbij ieder commentaar overbodig is. Het gaat niet alleen over geweld tegen de Franse gele hesjes, maar ook tegen studenten en scholieren, partygangers, willekeurige mensen op straat die zonder enige zichtbare aanleiding in elkaar worden geramd.

Dit geweld staat echter niet op zich. Als een zich ‘democratie’ noemend land als Frankrijk politie aanzet tot dergelijk geweld waarom zouden andere EU-landen zoals Nederland of Duitsland dat dan niet doen? De autoriteiten waren aanvankelijk bang dat het spontane volksverzet van de Gilets Jaunes zich zou verspreiden over de rest van Europa, blijkbaar zijn ze niet bang voor politiegeweld geïmporteerd uit Frankrijk.

 

 

Rob Vellekoop, 30 juni 2019

10 Comments

 1. De Franse robocops zijn de henchmen van de zionist/globalist Socron.

 2. Ik denk niet dat de Franse politieman nog enig krediet heeft bij het Franse volk. Ik kan maar niet begrijpen dat er niet wordt ingegrepen en dat Macron hier mee wegkomt. De EU, wat doet die? Het moet toch wel iedereen de ogen openen wat hier aan de hand is zou je zeggen, maar nee, in Nederland hoor je er praktisch niets over behalve in kleine kring. Het is zo vreselijk frustrerend dit!

 3. Mannenlbt-elftal heeft noggeeneens een vuist hiertegen gemaakt?
  Hun lonen stijgen maar van miljoenen andere niet?

 4. Was mijn reactie niet goed bevonden? Ik meen dat ik geen onvertogen woord heb geschreven; wat valt mij dit tegen van dimplus.nl!

 5. Walgelijk,die beesten moeten in hun privéleven totaal genegeerd worden en buitengesloten.En er op aangesproken worden dat zij degene zijn die de terreur,oorlog,misdaad tegen de mensheid,in stand houden.Politie en leger,Stel er breekt oorlog uit en er komt niemand.Bewust maken dus en uitsluiten in privéleven dan moeten ze na gaan denken.

 6. de Franse bevolking bestaat doorgaans uit
  onuitstaanbare nationalistische ijdeltuiten
  altijd al zo geweest met Napoleon als boegbeeld
  mensen die bv standaard weigeren Engels te spreken
  voor toeristen die de taal niet machtig zijn
  omdat Frankrijk voor hen het middelpunt van beschaving is

  waarom denk je dat er in vroeger tijden bij de adel alleen Frans
  gesproken werd en de boeken van markies De Sade
  gretig aftrek vonden (letterlijk en figuurlijk)

  de Fransen hebben namelijk geen moraal
  daarom is het ook geen probleem dat Macron
  zich presenteert met een vrouw die zijn moeder zou kunnen zijn
  en die ging scheiden van haar toenmalige man om met haar 17-jarige
  leerling van toen optimale sex te kunnen beleven

  zo zijn de Fransen
  daar zijn reeds vele liedjes over geschreven

 7. Niet zo snel met een oordeel klaarstaan Willie. In tegenstelling tot de 24 uurs economie waarin we verstrikt zijn geraakt, werk ik geen 24 uur per dag, dus kan het weleens even duren voordat een commentaar geplaatst is.

 8. “het grootste gevaar voor de mensheid is de zwijgende massa”. Niet naar RUTTE en andere minkukels kijken en wijzen maar WIJ moeten massaal opstaan tegen deze moordmachine anders gaan we er zélf aan……

 9. Een goed stuk Willy, ik ben verbaasd over de reactie van mensen als selfkicker die duidelijk de Fransen niet kent en hier de plank volledig misslaat en niet begrijpt dat als dit in Frankrijk kan het in Nederland ook kan. De OS zend het simpelweg niet uit omdat die (bewezen) gecontroleerd is, censuur op de ”vrije” pers wordt met de dag erger

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.