#5G uitroeiingsevenement – The 5G apocalypse

Het is beslist niet overdreven om de uitrol van het nieuwe telecommunicatienetwerk 5G te zien als een naderende ramp voor de mens en de natuur. Bekijk zelf deze video en ontmasker het verhaal dat 5G slechts een sneller internet oplevert en ander ‘leuke’ toepassingen.

 

Natuurlijk wil de kijker direct in actie komen. Dat kan.

De Reunie van Vrije Mensen doet je de volgende suggestie aan de hand, Doe een strafaangifte tegen de verantwoordelijke Minister en staatssecretaris:

“Iedere actie tegen een persoon, bedrijf of overheidsinstantie begint met een aangifte tegen hem, haar of die instantie. Begin daarbij zo hoog mogelijk in de hiërarchie. Bij een ministerie is dat de minister en de staatssecretaris. Bij een gemeente zijn dat de gemeenteraadsleden. Bij een telecomprovider zijn dat de directieleden. Probeer zo mogelijk de woonadressen te vinden. Een strafaangifte die bij iemand thuis ontvangen wordt, maakt altijd meer indruk als op het bedrijfsbureau van een willekeurige secretaresse. Idem dito bij politici. Hoe verleidelijk het ook is om met 1 druk op de knop alle 150 leden van de Tweede Kamer tegelijk te mailen; juridisch is het absoluut niet effectief. Bovendien, als we verderop in de procedure schade gaan claimen, is het handig om via een deurwaarder direct (executoir) beslag te laten leggen op huizen, auto’s en andere waardevolle spullen, dus probeer achter woonadressen te komen.
Dat betekent dat wij altijd blij zijn met adressen van…. Mail ons dan gerust op: stralingsarm punt nederland apestaartje protonmail punt com; wij stellen de adressen weer beschikbaar in ons grote netwerk.

Klik hier om de voorbeeldbrief Strafaangifte te downloaden. (Deze is voor minister Eric Wiebes en staatssecretaris Mona Keijzer van het ministerie van Economische Zaken.”

 

Rob Vellekoop, 20 juli 2019

10 Comments

 1. Jammer om te zien dat mensen zich opwinden over het pensioen maar niet over hun gezondheid,dat smerige geld blijft toch het belangrijkst.

 2. Ik maak mij heel grote zorgen op het 5G netwerk dat men wil installeren ,4G is al heel erg , 5 G geeft meerdere malen hogere straling aan de mensen en dieren en natuur , kinedern en babies , kunnen zeer snel geddod worden door deze grote straling , als men 5G aanlegt , is er zelfs geen antwoord hoe mensen en natuur zich hiertegen kan beschermen , dus we gaan er allemaal aan , dit gaat te ver ,altijd weer worden wij als mens bedreigd,ook natuur ,als Monsanto , Bayer dna schade is wat er gaat gebeuren bij ieder van ons is dit wat wij willen ,buiten Kanker die gaat toenemen enzovoort ,zoveel klachten zullen er komen , autoriteiten nemen geen verantwoordelijkheid in deze , dua alstubelieft protesteer tegen deze grote massa slachting die men wil creeren ,zie 5G cancer van Leroy Ford ,en de elite heeft geen 5G het is een wapen tegen ons , tegen de burgers ,en de natuur sterft ook ! Willen wij dat ? Nee wel protesteer voor uw vrijheid als mens ! 5g is dodelijk en funest voor al het leven !

 3. als je de waarheid niet kunt schrijven wat heeft het dan voor zin op een reactie !
  echt jammer en unfair !

 4. 5G is een misdaad tegen de mensheid.
  5G is tevens een oorlogswapen waarmee grote groepen dieren maar ook mensen uitgemoord kunnen worden!

 5. De straling is omgekeerd evenredig dodelijk met de tijd gerekend, dit bewijs kan ik leveren, nu zijn er weer 2x zoveel bomen stervende als 1jaar geleden?

 6. Artikel 45 SR is enkel de pogingsleer en zal gekoppeld moeten worden aan een ander artikel, bijvoorbeeld 310, diefstal. Poging tot mishandeling is echter niet strafbaar, dus zal er goed gekeken moeten worden waar aangifte tegen gedaan zal worden zodat men beslagen ten ijs komt.
  Mogelijk iets in de trant van art 8 EVRM, maar hierin wordt al genoemd dat het belang van de nationale veiligheid niet in het geding mag komen. Erg dun ijs allemaal, ik zou nog iets verder zoeken.

 7. Zijn we machteloos? Ja, want we kunnen nu eenmaal niet met een katapult die honderden satellieten uit hun baan om de aarde schieten.
  Maar we kunnen natuurlijk wel in onze straten op elke honderd meter de torentjes water geven onder het fluisteren van de magische impulsen “Je ziet er vandaag weer stralend uit”.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.