Actieplan #5G: kom in actie nu het nog niet te laat is

Dit is een bijdrage van Stralingsinfo Maastricht, Emil Möller*

Er is momenteel sprake van een grote kans dat onomkeerbare beslissingen worden genomen die ons allen ziek, onveilig,  onvrij en arm maken. Dat klinkt ernstig en dat is het ook.

Het nieuwe mobiele netwerk 5G wordt in hoog tempo verplicht uitgerold.
Het maakt nieuwe technologische toepassingen mogelijk en belooft gouden bergen.

Dit is het zachte, lieve schaapje, waar niemand tegen kan zijn.

Dat het een wolf is, hoor je nergens in bestuurlijke of commerciële kringen, Milieudefensie, Greenpeace, politieke partijen of in traditionele media.

5G staat wel in 30.000 onderzoeken naar het militaire gebruik en in 25.000 onderzoeken naar de biologische effecten ervan.

Maar dit valt buiten wat Brussel, Den Haag (en de rest van de wereld) zich laten vertellen door het instituut waar ze allen naar verwijzen: ICNIRP.

In recente communicatie met vrijwel alle instituten, raden, organen, partijen, enzovoort blijkt dat het kennisniveau verrassend laag is:
http://tinyurl.com/y5ryq5gy

Uit een presentatie aan de Raad in Maastricht van 27 augustus blijkt:<
https://tinyurl.com/y6xlxcuw

In een brief aan de wethouder gezondheid van die gemeente op 29 augustus wordt een oplossing geboden:<
https://tinyurl.com/y6rxgzbn<

Een recent interview met de voorzitter van ICNIRP laat zien dat het voorstel aan de wethouder grote kans van slagen heeft:

Kom 15 september naar De Melkweg

Op 15 september kan je je in een keer volledig op de hoogte stellen van deze materie:

1. Bekijk een of meer van de volgende onthullende videos

2. Boek een kaartje voor De Melkweg in Amsterdam

3. Stel je vragen aan de experts, het publiek in de zaal en het on-line publiek

4. Informeer de mensen om je heen en zeg samen met de mensen om je heen tegen de bestuurders dat ze het onderzoek ‘Bed Bad Brood en bestuurlijke ongehoorzaamheid’ lezen en u uitleggen waarom dat niet van toepassing is op 5G

5. Houd ons op de hoogte van de reacties van uw bestuurders via Mail en Stralingsinfo Facebook pagina

Speciaal voor Maastrichtenaren:

Geef u op voor een reis per touringcar bij 5g.stralingsinfomaastricht@gmail.com,  prijs 20 euro per persoon.
Vertrek op 15/9 om 16 uur bij de Geusselt in M’tricht;  retour op 16/9 om ongeveer 00.30 uur bij de Geusselt [ruime parkeergelegenheid, vlak naast de A2]

5 Comments

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  De handtekeningen zijn allang geplaatst door de HEERTJES.
  De nodige papiertjes zijn binnen en men kan beginnen.
  Voor de –HEERTJES—denk vooral NIET aan al onze jonge kindertjes die nog geen volgroeid hoofd/hersens hebben…die letterlijk en figuurlijk ziek gemaakt gaan worden door jullie K….R verwekkende straling!!!
  Want die gaan een hersenaandoening krijgen!
  Waarom heeft het leger altijd ver buiten de woongebieden gezeten met hun zend apparatuur??…is niet voor niets geweest!
  Massaal een trager kopen en aan zetten…of na plaatsing de stroom er af halen!
  allemaal,73.

 2. De BildeRbergGroep Sloper,
  De Sloper,
  NEE…vorige reactie niet geplaatst..oke….prima hoor.
  vergeet niet dat de kinderen hersenbeschadeging op lopen door die geweldige straling…..ben er maar blij mee….alles krijg je er gratis er bij…MOET positief PRATEN anders sencuur.
  73.

 3. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  De macht om de technologie,

  Huawei beschuldigt de VS ervan haar systemen te proberen te hacken, spionnen te werven en werknemers te intimideren
  De VS hebben de afgelopen maanden ‘gewetenloze middelen’ gebruikt om het bedrijf van Huawei aan te vallen – proberen zijn servers te hacken en werknemers in spionnen te veranderen met behulp van afpersing, juridische bedreigingen en dwang, beweert de Chinese telecomreus.
  4 september 2019 23:51
  73,

 4. Heb al jaren hiertegen geageerd, zelfs klachten van opgelopen, deze tak van stralenbundel werkt als een kacheltje mn een magnetron!

 5. Zojuist zag ik de uitstekende lezing (5G) van Hugo Schooneveld voor de Haagse gemeenteraad (ik weet niet of deze al hier staat: https://www.youtube.com/watch?v=x2EmVACuwx4) Het argument wat altijd wordt gebruikt: er is geen causaal verband, er is geen bewijs, er moet meer onderzoek komen (de nieuwe sigaret, des, fluoride, asbest situatie: vertragen en uitstel vanwege de enorme belangen!). Waar blijft het voorzorg (en nazorg!)principe? Waarom zijn de aangetoonde biologische effecten niet genoeg reden om te zien dat er stress (en meer, aangezien het immuunsysteem aan de ene kant wordt verzwakt en soms juist ‘hondsdol’ wordt gemaakt, met allerlei gevolgen voor verstoring en opwekking en/of verergering van uiteenlopende mogelijke ziekten in het lichaam!) wordt opgewekt en aangemaakt? Zie ook hier: https://www.youtube.com/watch?v=6u963JaOCWE Er is ongelofelijk veel bewijs voor biologische effecten en schadelijke biologische effecten. En wat te denken van de indirecte en secundaire (of meer) effecten? De echte langetermijneffecten (kanker kan er bijvoorbeeld 30-50 jaar over doen om vanuit een latente situatie manifest te worden, en dit geldt voor heel veel chronische en zeer ernstige ziekten)? En wat te denken van de cumulatieve en synergetische effecten (hogere dosis aan blootstelling in de tijd, diverse permutaties aan interacties en wisselwerking met ander schadelijke stoffen, voeding en/of vaccinaties bijvoorbeeld)? Op deze wijze zijn wij het niet uitgevoerde (vanwege een gebrek aan bereidwilligheid om iets te willen vinden…) longitudinale langetermijn experiment. Wij zijn de laboratten, de proefkonijnen voor de volgende vooruitschuifpolitiek en symtoomverschuifkunde! Straling IS de nieuwe asbest! Alleen was asbest weliswaar zichtbaar, en kon je er maar beter van afblijven, bleek later. Maar straling kunnen we niet ‘zien’ (wel meten, maar is weten altijd meten en welk meetinstrument met welke normering passen we toe, welk ‘bewijs’ en voor welke argumentatie of verdediging zoekt men?) En voor extern opgelegde straling (de dect en wifi van de buren, de zendmasten, de verdere uitrol van draadloze technieken) kunnen we ons niet onttrekken, dat maakt het nieuwe asbest vele malen ernstiger, problematischer en schadelijker. Het gaat namelijk minder om (onafhankelijke of gecorrumpeerde, zie ook healingsoundmovement.com/news/125/te-koop-met-korting-via-ons-de-zoete-wraak-de-farmaceutische-en-voedingsindustrie-doorgelicht.html) WETENSCHAP, maar vooral om (onafhankelijke of gecorrumpeerde) BEELDVORMING! De publieke opinie wordt ‘gemasseerd’, de regelgevingautoriteiten liggen aantoonbaar in bed met de telecomindustrie (zie ook bewijs corruptie mbt uitrol UMTS destijds) en de Gezondheidsraad is ook al niet geheel ‘onafhankelijk’ (zie hier de omkoping van helaas te vroeg overleden arts Hans Moolenburgh sr. hier – fragment staat al goed- https://www.youtube.com/watch?v=a5oVnDzxeJA&feature=youtu.be&t=8522) Er moet NU wat gebeuren voor de uitrol van 5G. Samen staan we sterk!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.