5G + virus + WHO is volledige controle (2)

123rf

Een bericht van Peter Blok*

Peter vindt dat we ons moeten voorbereiden op een worst case scenario en dat het daarna alleen maar mee kan vallen.  Hij gaat ervan uit dat dit niet gebeurt voordat de WHO volledige controle heeft. Hij denkt echter ook dat dit scenario kan inslaan als een bom en dat men uit vrije wil akkoord gaat met alles wat de overheid zegt. Dit kan morgen zijn. En schrijft hij, strijden tegen iets, waarvan je niet weet wat het is, heeft het risico dat je onderuit gehaald wordt. Zo is het spel opgezet. Het verhaal van vaccins rammelt aan alle kanten. Dit is om reacties uit te lokken.

‘Op het moment dat ik zie hoe iemand mij schaakmat kan zetten, dan moet ik ervan uitgaan dat mijn tegenstander dit zo gepland heeft.’ ‘In 2024 krijgt de WHO de volledige controle.’ ‘Een mogelijk scenario om ons schaakmat te zetten is de meerderheid tegen ons zien te krijgen.’

Eerst nog even dit

Zoals in eerdere artikelen in DLM Plus gemeld doet de WHO een greep naar de macht, en via de WHO de financiers die daar weer achter zitten.

Dit doet de Wereldgezondheidsorganisatie WHO door de 194 lidstaten van de World Health Assembly een volledig nieuwe overeenkomst, het zogenaamde Pandemie-verdrag, te laten ondertekenen. Dit verdrag zal de WHO macht geven over “ziekteverwekkers met pandemisch potentieel”, maar ook over de productiemiddelen van het pharmaceutisch industrieel complex.

Via de World Health Assembly sturen 194 lidstaten de World Health Organization aan. De Assembly bestaat uit de Ministers van Gezondheid van de lidstaten en is ’s werelds hoogste autoriteit op het gebied van gezondheid.

Op dit moment is er al een dergelijk verdrag, het zogenaamde International Health Regulations (IHR), dit gaat echter niet verder dan de WHO een adviserende rol te geven.

Door amendementen in te dienen voor aanpassing van de internationale gezondheidsregels is het mogelijk het oude verdrag te veranderen zonder dat een nieuw verdrag moet worden opgesteld. Daarna hoeft slechts de meerderheid van de leden het te accepteren en is het rond. De IHR is het enige internationale verdrag waardoor de World Health Organization (WHO) kan optreden als het belangrijkste wereldwijde surveillance systeem.  Over de amendementen wordt ondertussen in alle geheim onderhandeld, zonder dat de wereldbevolking hierop enige inspraak heeft.

Het schijnt de bedoeling van de WHO te zijn om tijdens de World Health Assembly van 2024 uiterlijk deze vernieuwde pandemie-overeenkomst rond te krijgen.

> Lees artikelen WHO 1 en WHO 2

En nog even dat

‘De eerste uitbraken van ‘corona-ziekte’ (eind 2019 – begin 2020) vonden plaats in precies die steden waar het eerst de 5G-technologie compleet uitgerold was. Desbetreffende aanwijzingen zijn vrijwel volledig genegeerd. Vervolgens wordt het volk getrakteerd op een ‘Covid-19-vaccin’, waartegen al vanaf het begin door honderden kritische artsen wereldwijd ernstige bedenkingen geuit werden. En terecht, zoals inmiddels gebleken is.’ Lees meer hierover in dit artikel.

En nu is het aan Peter Blok, die zelfs nog een stapje verder durft te gaan.

Mogelijk scenario van schaakmat in 4 maanden

In het begin van 2025 zal via frequenties van mobiele telefoons bij een geselecteerd aantal mensen een ‘payload’ in het lichaam vrij komen. Tegelijkertijd komen in de media berichten van een nieuw virus. Binnen een maand is 10 % van de bevolking overleden.

Bij diegenen die gevaccineerd zijn tegen dit nieuwe virus zal de mobiele telefoon neutrale frequenties uitzenden. Bij de niet gevaccineerden gaat de mobiel volgens een protocol een specifieke frequentie uitzenden om de payload. te activeren. Omdat de mobiel weet wie bij wie in de buurt is geweest kan dit protocol de suggestie van verspreiding van een virus geven.

Voor iemand die niet weet wat er precies gebeurt lijkt het erop dat de vaccins beschermen. Alle studies zullen dit aantonen. Alleen de ongevaccineerden worden ziek.

Tegelijkertijd zal de economie instorten. Je krijgt alleen nog toegang tot een winkel en tot geld als je gevaccineerd bent. Alle oppositie is verboden en de enige informatie die beschikbaar is wijst de ongevaccineerden aan als de oorzaak. In de 2e maand is nog eens 5% van de bevolking overleden. In de derde maand is 99% van de bevolking gevaccineerd en de uitbraak stopt.

Er zal een onvoorstelbare propaganda campagne worden opgestart om de laatste 1% gevaccineerd te krijgen. Je zult door je buren verraden worden. Wat ga je zeggen?

Op internet is vrij goed gedocumenteerd hoe je nanostructuren bouwt, met daarin een ziekmakende stof. Met behulp van een specifieke frequentie kan het omhulsel afgebroken of doorlatend gemaakt worden. Deze structuren zijn zo klein dat ze niet te detecteren zijn. Ze kunnen in vroegere vaccins hebben gezeten, in voedsel, in water of in de lucht.

Om iemand ziek te maken is een paar minuten blootstelling aan een specifieke frequentie voldoende.

Het enige antwoord is om uit de buurt van een mobiel te blijven, waarvan jij de geregistreerde eigenaar bent. Je zou kunnen gaan bellen met een mobiel van iemand die gevaccineerd is. Ik zou gewoon stoppen met de mobiel en volledig je mond houden over je vaccinatiestatus als je met onbekenden spreekt.

De weg naar de vrijheid is niets bezitten, wat bij de overheid geregistreerd is. Verder is een netwerk belangrijk dat niet overduidelijk herkenbaar is. Wij geven vorm en inhoud aan de ecologische transitie. Wij gaan met niemand in discussie en we gaan al helemaal niet protesteren. Het is belangrijk om op een positieve manier onze eigen weg te gaan. Voorkom dat andere mensen ons als probleem zien. Zelfvoorziening is de sleutel en in tijden van schaarste kunnen wij iedereen helpen.

Het zou kunnen dat de winkels en apotheken op het platteland steeds leger worden. Het zou kunnen dat een deel van de bevolking ervoor kiest , of gedwongen wordt, om naar de stad te verhuizen. Er zullen ook mensen uit de stad juist naar hier komen.

Ik ga ervan uit dat we ons ongeveer 5 jaar uit de samenleving moeten terugtrekken. Na 2030 kunnen we beginnen met het opbouwen van een lokale samenleving, samen met iedereen die ervoor gekozen heeft om te blijven of hier naar toe te komen. Pas als we een overgrote meerderheid hebben maken we een kans. Ik ben alleen bang dat het nooit gaat lukken om in Nederland een meerderheid te vormen.

Als wij ons niet voorbereiden op het scenario van schaakmat in 4 maanden, dan hebben wij geen schijn van kans. Er is niets verloren als het uiteindelijk niet nodig blijkt.

Meer over 5G > Lees ons 5G-dossier

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.